2014

ab-fodbold

SH: 100 mandsklubben, Nyhedsbrev

Nyhedsbrev – april  14                                                                                                                                                                                              

Kære medlemmer af 100-mandsklubben

Efter en lang vinterperiode startede både U/17 & U/19 forårssæsonen op i Avedøre lørdag d. 29. marts mod Hvidovre mens U/15 startede foråret søndag med en sikker 4-0 sejr i Greve. U/17 og U/19 overvintrede i den tunge ende af tabellen. Begge holder ser frem til kravle op i tabellen og der er forventninger om et bedre forår for begge hold.

U/17 vandt 3-5. Sejren kom i hus efter et flot comeback i den sidste del af kampen. Drengene var bagud 3-1, men gennem hårdt arbejde og flot moral fik de arbejdet sig tilbage. Nicholai Christiansen lavede 4 mål i sin debut kamp for AB. Nicholai kom i vinter fra Frederikværk FK.

U/19 vandt 0-3. Flot spil grundlagde en overbevisende sejr.

En dobbelt sejr over division rivalerne lover positivt for de unge AB’ere i foråret.

U/15 nåede i efteråret ud i kvalkamp til den bedste række. Kvalifikationen skulle afgøres over to kampe mod Næstved. Efter 1-1 i Næstved tabte U/15 desværre 0-2 på hjemmebane. U/15 spiller derfor i foråret i den næst bedste række og fokus vil være på at forberede spillerne på overgangen til U/17, der nærmer sig til sommer.

Udover den hårde træning og diverse træningskampe, så har vinteren budt på en række trænermøder, hvor trænerene på Elite- og Talentholdende fra 1. Senior til U/13 har nørdet og er dermed blevet endnu skarpere på, hvordan vi samtidig med at spille flot fodbold, vinder over vores modstandere.

To spillere fra U/15 har været udtaget til DBU talentcentersamlinger. Frederik Ellegaard Christensen og Thomas Curtis har repræsenteret AB i disse samlinger.

Arbejdet med ungdomsspillerene handler som bekendt om, at udvikle og det er derfor ikke en tilfældighed og med en vis stolthed at vi i vinterens transfervindue solgte Daniel Thorup til FCN og Sebastian Rou Pedersen til Brøndby.

I påsken rejser U/15,U/17 & U/19 som bekendt til Italien for at deltage i Memorial Stefano Gusella og Memorial Claudio Sassi. Vi har netop modtaget puljerne for U/17 og U/19, der venter drengene flere rigtig spændende kampe mod italienske traditionsklubber samt en spændende australsk modstander. U/15 gruppe er ikke fundet endnu. Men italienerne har lavet en plakat med mulige modstander.

Som tidligere nævnt har deltagelse i turneringer som denne, haft en kæmpe betydning for udviklingen af drengene. Vi siger derfor stort tak for jeres hjælp, og håber at I også i fremtiden vil bakke op om vores store talenter. Oplevelserne vil blive delt i det kommende nyhedsbrev.

Sportslige hilsner

Patrick Birch Braune, T+ træner / Morten Nagel, Elitekoordinator