Malaga 13.-16. april 2018

ab-fodbold

Egon Friis: Program

Hej AB-tjønsere,

Jeg har modtaget bekræftelse fra Hotel El  Puerto på vores værelsesbestillinger:

John, Storm ,Tim, Frank, og Egon har hver fået tildelt single værelse: Pris pr. person for 3 overnatninger EUR 183,78Søren & Claus har fået tildelt dobbeltværelse. Pris pr. person for 3 overnatninger EUR 91,89Bent & Svend  har fået tildelt dobbeltværelse. Pris pr. person for 3 overnatninger EUR 91,89 

Den samlede hotelregning for opholdet EUR 1.286,46 betaler jeg på ankomstdagen . Efterfølgende vil jeg venligst bede jer indbetale jeres andel i danske kroner jvf. ovenfor på min konto: 3140 4485599746 i Danske Bank. Blot inden 20. april 2018. 

Morgenmad er ikke inkluderet i prisen men skal tilkøbes særskilt (EUR 8 pr. person). 

Fredag 

Vi ankommer til Malaga fredag kl. 14.55, hvor Niels Yde vil tage imod os.  

Jeg forudsætter at alle kun har medbragt håndbagage, således vi ikke skal vente på kuffert men kan  gå direkte til taxaholdepladsen. Det tager ca. et kvarter at køre til hotellet. Hotellet ligger tæt på centrum, taxaer, busser, badestrand og en charmerende lystbådehavn med en del restauranter.

Kunne være et velegnet sted at indtage frokosten om søndagen inden afgang til Villa Danese, hvor vi skal være kl. 17.00 og høre Birger Peitersen.s oplæg til kampen. 

Hotellet har svimmingpool på taget (11. etage) med udendørs servering i dagtimerne og en storslået udsigt fra de omkringstående liggestole.Bag hotellet ligger latinerkvarteret med massrer af restauranter, barer og natteliv. 

Der er ikke fastsat program for fredag aften, hvorfor jeg foreslår, at vi spiser sammen på Restaurant  Ponchos Argentino, som har specialiseret sig i trækulsgrillet argentinsk oksekød. Priserne her er rimelige og maden er  af top kvalitet. Man kan også få andet end oksekød. Det er fredag aften, så der skal bestilles bord i god tid for at være sikker på at få plads Hvis der er interesse for forslaget bestiller jeg bord senest tirsdag den 10/4 til kl. 19.30. Restauranten ligger i gå afstand fra hotellet  

Lørdag 

Lørdag formiddag er tjøns på programmet v/ Niels Yde. Der vil også blive mulighed for at spille tennis både lørdag og søndag  

Om aftenen skal vi besøge Ulla & Niels 

Det gælder de fleste af vore aktiviteter, at de ligger tæt på vort hotel, i gå afstand eller i begrænset taxaudgift. Niels har lovet at hjælpe til med kørsel. 

Søndag 

Evt. frokost sammen i lystbådehavnen.  

17.00 fodbold aften i henhold til program

Mandag  

 Kl. 06.50 Afgang med Norwegian flight no.D85070 til København.  

 På gensyn

Egon