2020

ab-fodbold

Dr Spin: Sexisme hos tjønserne?

Sexisme hos tjønserne?
Det store samtaleemne lige nu – ud over coronaen – er afsløringerne af krænkelser og sexisme i snart sagt alle dele af Danmark, hvor mennesker mødes: i filmbranchen, det politisk liv, hospitalsvæsnet, universitsverdenen, mediebranchen, modeverdenen, militæret..… Der er ikke mange, der kan sige sig fri. Det skulle da lige være Sirius-patruljen i det ubeboede Østgrønland – men man ved det ikke med sikkerhed…
Eksisterer problemet også hos tjønserne, eller er det et af de få steder, man kan føle sig helt tryg?
Den nyudnævnte redaktør på ab-tjoensere.dk afviser på det bestemteste, at der findes sådanne problemer blandt medarbejderne på redaktionen.“Jeg afviser på det bestemteste, at der findes sådanne problemer blandt medarbejderne på redaktionen,” udtaler den nye redaktør og tilføjer, “men vi har jo heller ikke været til julefrokost endnu!”
Men hvad med alle de andre tjønsere? Der må da for pokker være nogle, der har følt sig krænket eller været udsat for sexisme, når man tænker på alle de julefrokoster, rejser, udflugter og forskellige arrangementer, de har deltaget i.
Og ja, der er enkelte, der gerne vil tale om det, selvom det er et svært emne at komme ind på:
Finn Villum Villumsen, som kun vil udtale sig, hvis han kan gøre det anonymt (vi har sløret hans navn, red), fortæller, at han under en piratfest hos Svend Olhoff tidligere på året pludselig mærkede en hånd på sin skulder. “Pludselig mærkede jeg en hånd på min skulder”, fortæller en rystet Finn Villum Villumsen.
Det viste sig, at være Vagn Ludvig Ludvigsen (navnet er sløret, red), der var ved at miste balancen og derfor greb ud for at holde sig på benene.
Det var startskuddet til en sand kædereaktion af overgreb efter overgreb mellem de to festdeltagere.
Vagn Ludvig Ludvigsen, (navnet er sløret, red) fortæller, at Finn Villum Villumsen (navnet er sløret, red) pludselig tog fat i ham og forsøgte at vælte ham omkuld.
“Én af festdeltagerne, som jeg kender rigtig godt tog pludselig fat i mig og forsøgte at vælte mig omkuld. Sådan opfattede jeg det i hvert fald”, fortæller en tydeligt rystet V.V.L. (navnet er redaktionen bekendt).
Det er ikke lykkedes at komme sagen nærmere, og for det tilkaldte politi var det en umulig opgave at få en sammenhængende udredning af hændelsesforløbet, da samtlige deltagere var berusede ud over det normale.
 Politiet besluttede derfor at lukke festen og sende alle hjem i seng, på plejehjem og beskyttede boliger.

Dr. Spin