2008

ab-fodbold

Allan Møller: Målorgie og tilskuerrekord til tjøns

Målorgie og tilskuerrekord til tjøns.
Af Allan Møller
Dagens tjøns blev et sandt målorgie   hvor specielt 2 spilleres kæmpepotientale kom til fuld udtryk.
Da holdet   på +60 foriden havde spillet 0-0 mod B.93/B.1903 var banen åben for boldspillere   der forstår, at slå til når pladsen er der. Vi var således kun 10 mand. En stor   tak til Ludvig som tog en ekstra kamp da vi ellers var ulige. Vores   allestedsnærværende John Andersen foretrak en frokost istedet for 3 kampe i træk   sammme dag, hvilket hans enorme løbepensum ellers berettiger til.
Kampen   kunne ikke starte til tiden, idet der var tale om tilskuerrekord til dagens   tjøns. Blandt de fremmødte tilskuerne sås Kurt og Mærsk.
Det voldsomme   fremmøde rystede i den grad Poul Kjøller som startede kampen med 2 store   afbrændere – et med hvert ben. Det var tydeligt, at ALLE tilskuere var kommet   for at se netop Kjøller. Derfor fortrak alle tilskuerne på dette   tidspunkt.
Herefter viste holdkammeraten Niel Helveg (targetmann) med 2   mål vejen for Kjøller. Men Poul var nu fri af forventningspresset og klippede   til med 3 mål. Det ene bedre end det andet.
Dagens resultat blev 7-5 med   de omtalte spillere på det vindende hold. Da der efter kampen blev for stor   fokus på Helvegs 2 glimrende mål, forsøgte Kjøller at tale sig til mål nr. 4 –   dog uden held.
Oplæggeren.