2017

ab-fodbold

HK: Transfervinduet

Transfervinduet er klappet i – også for Tjønserne

1. februar 2017 

I dag lukkede transfervinduet med et ordentligt brag, og det er ikke gået stille for sig blandt Tjønserne, som på det seneste har flokkedes til tjøns torsdag og lørdag, så man næsten ikke har kunne finde plads på banen.

Rigtig mange har været grebet af panik og forsøgt at føre sig frem for enten en kontraktforlængelse eller et skifte til en anden klub.

Det er gået så vidt, at selv Denis Holmark har rørt bolden fire gange i to kampe med fire mål til følge. Ganske uhørt, og et godt eksempel på, hvor presset man kan blive.

Hvis man lægger mærke til det, så har der været en unaturlig løssluppen stemning i omklædningsrummet på det seneste – ingen har villet afsløre noget, og ingen – absolut ingen – har berørt emnet ”Er jeg købt eller solgt, skal jeg finde en anden klub, eller må jeg fortsætte som amatør?”. I den forbindelse har flere Tjønsere henvendt sig til redaktionen i et sidste fortvivlet forsøg på at tale deres sag.

Desværre er de gået forgæves, for, som alle ved, har redaktionens medarbejdere tavshedspligt og blander sig ikke i personsager. Det ved alle! Vi er neutrale og objektive og kunne aldrig drømme om at latterliggøre eller hænge gode holdkammerater ud. Det gælder dog ikke for: Denis, Ole Gunner, Verner, Frost, Thomas, Laust, Remmer, Jan Ivar, Jan P. og hans bror, m.fl.

Formand Duun har haft travlt. Han har tyet til at simulere en halsbetændelse for at få tid til at se på emner i andre klubber – sågar i udlandet – men endnu er kun detaljer sluppet ud. Det eneste, der ligger helt fast, er at medarbejderne på www.ab-tjønserne.dk alle er sikret indtil år 2050 med en solid årsløn, pensionsordning, feriepenge, bonusser, m.m.

Har Formanden været rundt for at se på emner til Tjønser-holdet?

Formand Duun: – På spørgsmålet, om jeg har været rundt og se på nye emner til Tjønser-holdet, må jeg sige, at min mund er lukket med syv segl, og I får mig ikke til at udtale mig, så længe vi ikke har offentliggjort noget endelig, men jeg kan sige så meget, at jeg har været rundt i mange klubber i ind- og udland samt besøgt en hel del plejehjem i Provinsen. Du må også lige huske på, at vores faste udgifter til hjemmesidens medarbejdere sætter en vis begrænsning.  

Har det gjort indtryk på Formanden, at Denis nu er begyndt at røre bolden igen?

Formand Duun: – På spørgsmålet, om Denis pludselige målfarlighed, kan jeg sige så meget, at det altid gør indtryk, når spillere, som i længere tid ikke har været i nærheden af bolden pludselig begynder at score mål, men om det er nok til en forlængelse af hans kontrakt, vil jeg ikke udtale mig om – men det er ikke usandsynligt. 

Er der spillere, der er blevet bedt om at holde sig væk?

Formand Duun: – Om der spillere, der er blevet bedt om at holde sig væk? Det vil man med selvsyn kunne konstatere på torsdag kl. 16.30. 

Dr. Spin