2013

ab-fodbold

SH: Tjønser-julefest

                                         
                                                               Fruerne Villumsen og Storm

 SH 

Tjønsen i storm med- og modvind sluttede 4-1 med ’lidt skæve hold’ – Smeen og Ivarsen var sure. Storm lavede en godt gammeldags centre forward mål og Yde kanonerede en høj aflevering ind bag en sagesløs Tim, der som sædvanlig klarede alt med hovedet, selv i skuddene i knæhøjde. Hvem siger, at han har taget skade af de mange hoved-pareringer?

I omklædningsrummet undlod Smeen at blotte sin nøgne krop, herunder sine kønsdele – han var fuldt påklædt – en såre usædvanlig oplevelse! Der var flere, der spurgte, hvem den mand var? Claus B. mente, det var julemanden, der blot havde glemt sin nissehue!

Hans Andersen sponserede generøst en kasse øl i anledning af Tjønser-julefesten – tak!

Traditionsfesten blev som sædvanligt en dejlig fest. På trods af stormen (ikke Storm) mødte vi talstærkt op, dog savnede vi bl.a. Quizzmasteren over alle Quizmastere Hr. Ludvig Ludvigsen. Han havde ikke kunnet kæmpe sig vej gennem stormen – og pludselig sad vi der ved bordet og havde 4 timer til overs! Til gengæld var vi ikke forvirrede og havde alle en tiltro til egne intellektuelle evner + højt selvværd.

Den veloplagte Tjønser-formand Hr. Duun underholdt med generøs gaveuddeling på vegne af Carlsberg (Frank Nilsson) og BankNordik (Allan Møller). Tim R. charmerede alle damerne og familien Berner sad for bordenden og lignede et sølvbrudepar (eller var det guldbrudepar?). Claus B. bør altid bære butterfly – også på banen.

Fruerne Villumsen og Storm vandt Mandelgaverne – dejlig rødvin.

Niels Yde sluttede festen med sit personlige klaver potpourri, og lovede/truede med at tage klarinetten (ingen dumme vittigheder) med næste gang…..

Vi sang 2 super AB-sange skrevet af poeterne Claus N. og Laust J. – der blev som sædvanligt sunget igennem.

Så blev det næsten jul…………………..

Flere billeder på: Tjønser-billeder > Fester og fødselsdage > Tjønser-jul 2013