2012

ab-fodbold

Elio Acunto-de Lorenzo: Kære Tjønsere….

Kære med-Tjønsere!

Igen er vi mange til et vellykket arrangement: Igen er vi mange, som bakker op om et Tjønser initiativ. Igen har Tjønserne formået at knytte forbindelsen til ABs gamle traditioner og vedligeholdt nogle nye!

Det minder mig om, at jeg vist aldrig har sagt ordentligt tak for den ære, der blev vist mig ved at vælge mig som årets Tjønser i 2007.  Jeg ved ikke, om jeg havde fortjent det mere end andre, men jeg ved til gengæld, at det var en tilkendegivelse, jeg aldrig vil glemme.

Ligesom jeg aldrig vil glemme den kolossale opbakning, som Tjønser-gruppen har givet klubben på AB – Lundberg-dagen i 2012.

Veteranerne viste, at det stadigvæk var dem, som var klubbens fanebærere. De gjorde det eftertrykkeligt, på banen og uden for banen – og en enkelt endda med et dybt greb i egen tegnebog!

Jo, jeg er meget, meget  stolt over at tilhøre denne gruppe ældre drenge, som gennem årene har lært mig, at den agonistiske leg, festen og snakken indbyrdes er livets gaver, man skal nyde som et udsøgt privilegium.

Jeg fik sidst i 2012 en ubehagelig overraskelse, som naturligvis ramte den lille italienske familie hårdt, men gav mig også en  positiv oplevelse: nemlig en blufærdig, stille solidaritet i det sved stinkende omklædningsrum og helt ude på højrefløjen…

Tak.

Tjønserne har præget AB og bør præge klubben endnu mere i fremtiden, ikke mindst i forbindelse med 125 års fødselsdagen.

Tjønserne samarbejder med den siddende bestyrelse, men værner samtidigt om ABs smukke anlæg og åndelige værdier. Vi vil være os selv – men også en del af klubben. Vi rummer mange evner, kompetencer og muligheder, og vi har et kæmpe stort AB hjerte ,som banker hurtigere, hver gang et at vores hold scorer mål.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………