2020

ab-fodbold

Dr. Spin fortæller om Benny Nørgaards jagt

Spins læge-brevkasse bestormes af bekymrede Tjønsere. 

Det var vist en god ide, at Dr. Spin fik oprettet sin brevkasse for at lette trykket på landets hospitaler, for han er i den grad blevet bestormet af spørgsmål fra Tjønserne om alt fra nedgroede negle til hæmorider.

Men Benny Nørgaard slår dem alle. Netop hjemvendt fra Sydafrika med ikke kun en virus i bagagen, men også et opsigtsvækkende dyr, som han påstår, han har skudt.

Benny har sendt dette spørgsmål: 

Kære brevkasse.

Jeg er netop hjemvendt fra Sydafrika med en virus, som ikke bekymrer mig så meget, som den Oryx antilope, jeg troede, jeg havde skudt, for på vej hjem i flyet begyndte dyret at blive urolig og forsøgte at stikke af. Det var lige efter, vi havde fået serveret drinks af de søde stewardesser, så det kunne ikke være mere uheldigt.

Jeg troede jo, at dyret var stendød, men det var den åbenbart ikke, og jeg havde et farligt mas med at få det bugseret over i et andet fly under mellemlandingen i Paris.

Specielt fordi dyret åbenbart havde holdt sig på hele turen fra Sydafrika til Paris, og lige da vi nåede frem til paskontrollen, gik den ikke længere.

Det var et frygteligt syn. Det væltede ud af dyret og stank som ind i helvede. Folk styrtede rundt mellem hinanden og brækkede sig over det hele.

Heldigvis var lufthavnspersonalet hurtigt fremme med maskingevær og en fejemaskine.  

Og her er så mit spørgsmål: Hvordan får jeg hængt dyret op i sommerhuset? 

Venlig hilsen

Benny Nørgaard

 

Kære Benny.

Først et stort tillykke med 2. pladsen i det store Tjønser-Corona ræs kun overgået af Niels Remmer – han slog dig vist lige på målstregen, har jeg hørt. I hvert fald en præstation, du kan være stolt af.

Det er altid nemt at være bagklog, men du skulle måske hellere have taget ud i Zoologisk Have og skudt nogle dyr, der alligevel ikke overlever corona-krisen. Så kunne du have pyntet hele sommerhuset op med løver, tigre, pandaer og giraffer.

Men til dit spørgsmål om, hvordan man hænger den op, vil jeg foreslå, at du køber en sømpistol og knalder den op på væggen.

Jeg vil også råde dig til at fylde dyret op med atamon inden, så den ikke smitter og lugter for meget. 

Venlig hilsen

Dr. Spin