26: MASTER-turneringer

ab-fodbold

GRAND VETERAN MASTER/70+ efterår 2016

GRAND VETERAN MASTER/70+

Der har været stor interesse for at spille med på GVM holdet, så vi har i efterårets 10 kampe haft 8 spillere til 7 af kampene og 7 på de øvrige 3, dvs et snit på 7,7 spillere pr kamp.

I alt 16 spillere har spillet 1 eller flere kampe, flot anført af Søren, der har spillet alle 10 (og været inde det meste af tiden og fra start i alle kampe), skarpt fulgt af Duun, Nille og mig med 9 hver, da vi jo har haft brug for ferie/Italienstur etc en enkelt uge.

Jørgen var på ferie de 2 første kampe (så dem vandt vi!!) men spillede stærkt de næste 8, herunder 2 gange som målmand, når Tim (6 kampe) eller Torp (5 kampe, heraf 2 på mål) ikke var der.

Yde nåede kun 3 kampe, og var stærkt savnet i de afgørende kampe, mens Erik nåede 5 og Strøh (mange skader) kun nåede 3, ligesom Villum holdt sig helt væk indtil sidste kamp.

Alle kender resultatet, hvor vi med 3 tabte kampe (2 til SIF/HIK og 1 til Tårnby, der blev nr 3) blev nr 2 med målscore 46-15, desværre kun lige så godt forsvar som vinderne, der havde 56-15, mens Tårnby havde 52-24.

Med de mange spillere til rådighed er der jo lagt op til en vinterturnering med 2 AB hold, så det bliver spændende om et af dem kan generobre vores 1. plads, som jo sidste år gik til Tårnby, mens SIF/HIK blev nr 3.

Og lige så spændende bliver det, om AB 2 kan vinde nogle kampe – startende 14/11 2016, hvor vi møder AB 1.

Afslutningsfesten udskydes nok til efter vinterafslutningen – men inden da vil der jo være en fælles frokost den 14/11, hvor jeg håber, at mange af GVM spillerne (også dem, der ikke fik kampe i sommer) vil deltage i frokosten – og gerne som tilskuere.

Og for alle vil der være mulighed for at deltage i frokosten den 20/11 før AB-Fredericia kampen for en favørpris på 250 kr – tilmelding også til den frokost snarest til mig

På gensyn til alle

John A

GVM AB 2

—-ooo0ooo—-

GVM sidste kamp i mandags -og ønsker om svar mht 14/11 og 20/11

Lidt forsinket pga andre breaking news etc, så skal der da rapporteres fra seneste kamp, som forgik i gråvejr og lidt silende fugt – på hjemmebane mod B 93.

Kravet inden kampen var en sejr på mindst 6 mål mere, end Tårnby kunne vinde over SIF/HIK – et krav, som jo var temmelig diffust, når den kamp blev spillet samtidigt – og uden observatør, der kunne sende os løbende resultatmeldinger.

En situation, der vel svarede til den historie, jeg har hørt flere gange – om dengang AB blot skulle have scoret 1 mål mere (vist til 6-0) for at vi havde fået vores 10. danmarksmesterskab – men vi anede ikke, at det var det, der skulle til – og blev nr 2.

Det blev vi så også her, men det skyldtes jo kun, at HIK/SIF naturligvis vandt (4-2) over Tårnby, så vi skulle blot vinde vores kamp for at sikre 2. pladsen.

Vi havde fin opbakning af flere tilskuere, herunder Flemming, der støttede med taktiske tilråb. Men vi startede som altid afventende med Jørgen på mål og Henrik, Jan Ivar og Søren på midten og Finn tilbage på holdet helt fremme – og med mange frugtesløse forsøg på en velspillende målmand og et kontant forsvar. Men så syntes målmand Jørgen, det kunne være nok, så da ingen gik i ham, så gik han op på midten af banen og skød hårdt og direkte – og da bolden blev reddet og kom ud til ham igen, så sparkede han den flot ind- fladt helt ude ved stolpen til 1-0. Det gav lidt mere ro opg flere forsøg, herunder en flot aflevering fra Jørgen til Finn, der dog headede over.

De havde også gode angreb, men på et af dem fik vi bolden og Finn en kontra, som sikkert blev placeret uden om målmanden til 2-0. Lige efter var Jørgen med fremme igen, så da de erobrede bolden og forsvaret ikke kunne følge med, så scorede de i det tomme mål til 2-1. Det blev dog kort efter til 3-1, da Finn flot spillede Henrik fri, så han kunne score sikkert. Jan havde også flot forsøg, som overliggeren dog klarede, men Finn scorede på langskud til 4-1 – og inden pausen nåede Jørgen igen at gå alene frem og score på langskud til pausestillingen 5-1.

Vi skiftede lidt ind, så Nille, Erik og jeg også fik lidt spilletid (vi havde ellers travlt med at hente vildskud retur til banen) men startede meget afventende igen efter pausen. Henrik fik bolden i højre side – og deres målmand råbte afværgrende: “han skal gå selv” – så det gjorde han – og tordnede bolden ind til 6-1. Så kom 2 ens mål, hvor Søren spillede Finn til 7-1 og 8-1. Hvorefter vi sluttede med at Jørgen var gået frem – og de så fik bolden og skød langskud mod det tomme mål, hvor Jørgen dog nåede at spæne tilbage, men kun for at forsøge at sparke den baglæns ud, hvad der dog kun resulterede i at den røg ind i nettaget. En flot afslutning til 8-2, som altså viste sig at være nok, selv om det varede længe før vi fik oplyst, at Tårnby ikke vandt 1-0.

Og vi nød bagefter en primitiv skovtursfrokost – 3 håndmadder til hver – serveret på køkkenrulle i taktikrummet – og med Duuns gode dåseøl – til en samlet pris pr kuvert på kr 50 – det gøres ikke billigere.

Men jeg kan da her oplyse, at vores kassebeholdning for efteråret (alt blev jo brugt i foråret) nu er på kr. 1267,80, som enten gemmes til foråret – eller fyres af nu.

Jeg drøftede 2 forslag efter kampen og fik ret varierende input:

1. Tilbud til alle om at spise med den 20/11 og se sidste AB hjemmekamp på Gladsaxe stadion – vi har fået et tilbud om 250 kr pr mand (inkl drikkevarer etc) – og nogle kommer jo gratis ind

2. At gøre lidt mere ud af frokosten efter vinterturneringens 1. kamp den 14/11, hvortil jeg allerede har inviteret alle Japanspillere, for at kunne drøfte den tur. (og måske næste års italienstur)

Ingen af delene behøver berøre vores pengekasse – vi kan jo blot opkræve betaling af kostprisen – men vi kunne evt give tilskud fra Alitaliakontoen. Så kommentarer er velkomne – evt til tjøns i morgen.

Jeg sender snart en kort opsummering til Søren af sommersæsonen for GVM.

Med venlig hilsen

John Andersen

GVM AB

—-ooo0ooo—-

Så røg vi ned på 3.pladsen, men stadig chance for en 2. plads.

Vi vandt 0-3 på udebane mod Tårnby, så dagens opskrift fra Søen var den samme – han skulle dække Leif tæt – og vi andre skulle klare resten.

Men med den tilføjelse at vi jo gok efter at vinde, så der måtte gerne lægges pres på dem fra start.

Solen skinnede og alle startede lidt afventende, men der kom hurtigt gode skud på de 2 gode målmænd, der dog nemt klarede alt. Og Jørgen fremme fik god støtte af en angrebslysten Torp og af Duun – og Søren holdt godt fat i Leif.

men sidst i den ellers målløse halvleg fik deres gode højre back Mogens hansen bolden midt på banen – og da ingen gik i ham kanonerede han bolden ind i den ene målstolpe, hvorfra den sprang i mål og næsten over på den anden stolpe – uden chance for Tim.

En kold dukkert, så Nille og jeg skiftede lidt ind og fik presset spillet op på deres halvdel i 2. halvleg, hvor vi havde solen i ryggen.

Vi fik også enkelte gode chancer og de var heldige t par gange, men ind ville den ikke.

Før Leif pludselig slap fra Søren og stormede mod målet, hvor han blev hevet i trøjen på vejen og væltet helt fremme.

Korrekt straffe og han sparkede den selv flot ind til slutresultatet 0-2, hvorved de kam op på 18 p med en 5 mål bedre målscore (heraf de 4 i dag – suk)

De møder HIK ude på mandag mens vi har B 93 hjemme, så på papiret skulle de tabe og vi vinde, men fodbold…….

Så for en sikkerheds skyld bør vi vinde med mindst 7 og håbe, de maks vinder med 1 (eller taber/uafgjort) så der er pt udtaget 7 mand og jeg hører gerne fra flere før de 8 udtages.

—-ooo0ooo—-

Kneben sejr over Rødovre 0-2 – og så er der pause til topkampen om 2. pladsen 24/10 hjemme mod Tårnby.

Regnen silede ned, så jeg ved ikke om det var det, eller deres stærke målmand, der gjorde, at vi aldrig kom i gang med angrebene i den kamp.

Vi vandt jo 16-0 på hjemmebane, mens det meste af holdet var i Italien, men der gik 15 minutter før vi fik bolden i mål.En flot tværaflevering fra Duun til Jan Ivar, der kanonerede den direkte ind uden chance for målmanden eller de 4 forsvarere, der ikke opdagede, hvor bolden kom fra.

Så troede vi, at vi var i gang – især efter at Søren fra banens midte sparkede hårdt og fladt helt inde ved stolpen til 0-2.Men trods flere gode forøg fra Søren, Nille, Duun, Erik og Jan Ivar, så blev der ikke scoret yderligere i 1. halvleg.

Så jeg tog regnjakken på og gik i mål, så Jørgen kunne komme op og bombe nogle mål ind. Men der var stolper og ben i vejen for alt, når altså ikke blot målmanden tog bolden, så der blev ikke scoret mere i den ende. Og jeg fik kun noget at bestille, når jeg skulle hente bolden til indkast eller målspark – og fik ikke brugt Jørgens fine handsker.

Men rart at komme indenfor i tørvejr – og få en øl og en fin frokost – med kaffe og småkager bagefter.

GVM AB

—-ooo0ooo—-

6-3 over ØIF

For en gangs skyld kom vi hurtigt fra start idet Duun fyrede et flot langspark af uden chance for deres ellers solide målmand.

Jørgen var på mål og stod flot og havde lige efter en god parering, da de kom til skud. Og lidt senere tog han et langt løb op ad banen og afleverede flot til Benny, der resolut sparkede den ind til 2-0. Og lidt efter blev Benny igen spillet fri til nyt mål 3-0.

Vi skiftede pænt ud, når der var pauser, så Jan Ivar fik en flot debut og Bent og jeg kom også på banen, men pludselig kiksede vores opdækning, så en mand stod helt fri og kunne nemt score til 3-1, som var pausestillingen.

Efter pausen fik de et langskud afrettet, så Jørgen ikke kunne redde den  og så var der pludseligt spænding ved 3-2.

Søren og Duun spillede solidt i forsvaret og lidt efter fik vi øget til 4-2 på en super aflevering fra Duun til den modsatte side, hvor Benny elegant headede bolden ned i målet. Nille arbejdede også godt i angrebet og fik fx en fin aflevering frem til Duun, der denne gang dog ramte sidenettet. Lidt efter fik de et godt angreb, hvor Jørgen dog halvgreb bolden – og da ingen andre ville have den, så løb han med den hele vejen op ad banen, mens de dækkede alle andre – og så sparkede han den flot i mål mellem benene på målmanden til 5-2. Og efter endnu et af deres angreb spakede Jørgen den flot, fladt fem på midten, hvor jeg lige kunne nå den og fik den prikket ind til 6-2. Deres målmand var også offensiv, så da ingen gik i, fordi vi dækkede alle andre, så scorede han til 6-3, som sluttede kampen.

Vi har igen 8 mand klar til næste mandags kamp ude mod Rødovre, der i dag tabte 3-7 til SIF/HIK, som er suveræn på 1. pladsen, mens vi nok må belave os på at ende som nr 2.

Men det kræver måske stadig sejr over Tårnby, der i dag vandt 10-2 over Rødovre

John Andersen GVM AB

—-ooo0ooo—-

SIF/HIK – AB: 2-1 (1-1)

De havde foreslået flytning af kampen til oktober, da Troels og Hans var på ferie – men vi blev enige om at fastholde tirsdagen hos dem.

Og de stillede da også med et stjernehold med unge Mogens, Jesper, Claus, Pauli og Erik (og endnu en udskifter) samt en målmand på 69,5 år, som vi havde accepteret som den 2. unge spiller under 70.

Kampen var meget tæt fra starten i det flotte sommervejr, men uden at der kom til de store chancer.

Tim havde dog en refleksredning på et listigt skud og Jørgen var klar med flere gode skud, som målmanden dog tog, ligesom deres Jesper havde en flot afslutning på stangen.

Så vi troede halvlegen skulle ende målløs, men så fandt Duun Jørgen med en flot aflevering, som de ikke havde set – og han vendte sig fikst og kanonerede bolden op i nettaget til 0-1.

På et hjørne lidt efter forsøgt Jørgen at øge, men den blev reddet.

Men så overlistede de os med et skud, der (efter en redning fra Tim) ramte stangen så heldigt, at en fri mand nemt kunne score til 1-1 lige før pausen.

Og trods flotte forsøg også fra Søren, Nille og Duun gik vi til Pause med 1-1.

Jeg fik lidt spilletid i starten af 2. halvleg uden at det ændrede noget, så Benny kom ind og Torp lidt senere og vi havde en del gode chancer – mange skabt af en velspillende Søren, der havde sagt, at han ikke gik derfra med endnu et nederlag (så han sidder der vist endnu).

For pludseligt var Pauli nede ved målet mod 3 forsvarere – men han fandt alligevel en fri Jesper, der nemt kunne trille bolden i mål til slutresultatat 2-1.

Jeg har ikke kunnet nævne alle de gode skud og afleveringer, som begge hold forsøgte sig med. Men nok ingen tvivl om, at de endnu en gang stillede med et hold, der var bedre end vores – suk.

Så nu venter næste topkamp på mandag kl 1030, hvor vi tager imod ØIF, der pt har samme pointtal, som os, så lad os forsvare vores 2. plads.

Tim er i USA de næste 3 kampe, men Jan Ivar fylder 68 på torsdag, så han skulle være klar til de 3 kampe – og holdet til på mandag fremgår af regnearket, hvoraf det fremgår, at vi har mange villige spillere at vælge imellem – dejligt.

GVM AB

—-ooo0ooo—-

GVM/70+, mandag 190916

AB – Rødovre: 16-0

Målscorere: Erik A. 3 – Bent S. 3 – Jørgen C. 2 – Benny N. 2 – John N. 2 – Sten L. 2 – Søren H. 2

En strålende kamp!!!! Kreativitet i angrebsspillet, disciplin i forsvarsspillet og sikkert målmandsspil (Jørgen C.) resultererede i en rekordstor GVM/70+ sejr. Vores modstander var ud- og nedspillet, men tog det med godt humør, og da vi bagefter sponserede øl, var de glade igen.

Holdkaptajn John A. har en positiv udfordring mht. at udtage holdet til næste kamp med så mange kompetente spillere – og Jan Ivar er spilleberettiget om 10 dage!

Bent S. bemærkede sidst i kampen, at dommeren måtte tage en ny q-pen i brug, der var ikke mere blæk i den gamle med alle de scoringer, der skulle noteres……..

Ref.: Søren

—-ooo0ooo—-

Enkelte havde glemt min 7/9 mail, så den genudsendes hermed – sammen med et opdateret regneark for også de 2 næste kampe.

Jeg viser også KBU stillingen nedenfor, men den er forkert, da Tårnby ved en fejl rapporterede 0-0 isf 0-3 – så det er rettet i regnearket og Thorleif forsøger at få det rigtige resultat rettet hos KBU – sikkert svært!!.

Vi møder tirsdag 27/9 HIK igen – nu på udebane, så jeg håber, Villum er spilleklar den dag til at afløse Yde, der nu er på ferie resten af sæsonen?

Så se holdsætning for de næste 2 kampe på regnearket, som nu også – som dagens nyhed – indeholder trøjenumre pr spiller for det nye sæt tøj, som jeg regner med vi møder med hos HIK – det burde være skræmmende nok til at slå dem.

Vi indvier tøjet i Italien på lørdag, hvor vi møder et kombineret italiensk hold – og hvor jeg så må se at få tøjet retur i ren stand til 27/9 kampen. De af os, der deltager i Italien beholder blot det udleverede tøj, som så medbringes til kampene, ligesom vi er vant til.

Kampen i dag blev gennemført i strålende sol – og med peptalk at Søren inden kampen, hvor han påtog sig rollen som personlig oppasser for Tårnbys stærke venstrebensskytte, Leif Jørgensen.

Den taktik virkede så fremragende, at der efter kampen blev foreslået registreret partnerskab for dem under kampene.

Men som altid startede vi roligt med gode afleveringer og en hårdtløbende Yde fremme, mens Collaitz og Yde klarede siderne og Tim målet.

Og så altså Søren, som løb på midten med Leif – og da Tårnby torede, de kunne spille Leif, så smuttede Søren flere gange frem foran ham og snuppede bolden – og nåede at sparke hårdt på deres gode målmand Erik Hansen, der dog reddede.

Yde havde flere gode muligheder, fx også en flot høj aflevering fra Duun, som blev headet hårdt mod målet, men snuppet.

I den anden ende nåede Leif at få hovedet på en bold, men Tim klarede flot.

Duun havde også et godt forsøg, som blev reddet – også da Yde fik fat i riposten.

Men langt inde i halvlegen fik Yde spillet Henrik fri midt på banen, hvor han kanonerede bolden ind helt nede i højre målhjørne til 0-1 – flot.

Lige efter tabte Thorleif en bold til Duun, der trækker en gang og sparker hårdt på stolpen – der redder!!

Men endnu et forsøg gik bedre – et flot langskud fra Duun frem mod Nille og 3 modstandere blev rettet af uden chance for målmanden til 0-2.

Leif havde et enkelt forsøg inden pausen, men ellers skiftede vi blot lidt ud, så alle fik spilletid – og Yde fik en lille pause efter stor løbeindsats.

Han kom dog hurtigt ind igen og da Duun fandt ham med en lang aflevering skød han den resolut ind til 0-3, som blev kampens resultat, selv om der var flere muligheder til begge hold.

Men Tim stod flot – og deres Erik reddede også en friløber fra Yde, og han var så langt ude i deres angreb, at Tim sparkede langt, men desværre lige ved siden af det tomme mål.

Til slut havde vi en mulighed med 3 mand alene med målmanden, men desværre blev der skudt i stedet for at aflevere.

Flot kamp i god stemning – også til frokosten bagefter, hvor vi forsøgte at købe Leif mfl til vores Japan tur:-)

John

—-ooo0ooo—-

GVM -SUK

Inden kampen satte Søren taktikken – 1 mand på Hans, som normalt styrer holdet med sit farlige venstreben – og så tæt opdækning.

Godt oplæg og flot vejr med masser af tilskuere (herunder ikke mindst Flemming, Egon og AB fodboldformanden) – og fin, men tøvende start.

Det udviklede sig dog til stærke angreb fra begge sider, men også flotte redninger fra Troels hos dem og Tim hos os.

Indtil vi fik skiftet lidt ind og i forvirringen spillede jeg en lidt for kort bold til Duun, og den strøg Jesper over og scorede sikkert til 0-1 med et fladt, hårdt skud helt nede ved stolpen – suk.

Det holdt til pausen, hvor vi håbede på forstærkning fra Yde, som var blevet forsinket – og senere måtte melde fra pga skade, som også holdt ham værk fra aftenens GOM kamp i Køge.

Så vi startede med flotte forsøg fra heroisk kæmpende Duun, Collaitz, Søren, Torp og Nille, der alle kom til afslutninger – som Troels flot parerede.

Og ved endnu en udskiftning fik Jesper igen bolden og driblede nemt bolden i mål – og lidt senere var det Hans, der slap fri og fik scoret.

Vi kæmpede godt og burde have haft flere mål, men ind ville den ikke.

Taktikken var ellers god nok, men vi vidste ikke, at de havde fået en ny ung spiller, Mogens, der var rigtig god.

Så vi røg ned på 4. pladsen – men kan kravle op de 2 næste gange – startende med Tårnby ude på mandag.

Se regneark med spillere – og måske især også til hjemmekampen mod Rødovre, hvor mange jo er i Italien, så jeg håber, de 8 tilsagte kan spille?

John

—-ooo0ooo—-

GVM så er der lagt op til topbrag på mandag kl. 11.00.

Før dagens udekamp hos B 93 spurgte vi, om de havde været for få til at stille hold, da de tabte 10-0 i deres 1. kamp i Tårnby. Men de forklarede, at de blot ikke var bedre, da mange af deres 70+ spillere ikke spillede med, men spillede 7-mands på 65+.

Men de startede ok med en afløser for en skadet Palle Banks på mål – også en Palle – det skal man vist hedde for at stå på mål hos B 93. Han gjorde det fint og de nød, at dommeren anerkendte gamle regler, om at han måtte tage den op også ved tilbagelægninger, mens Tim hos os stort set kun tog bolden med fødderne uanset hvordan den kom til ham.

Vi startede i stærkeste opstilling, men der gik alligevel 13 minutter før Nille fik spillet en flot bold til Yde, der sikkert scorede til 0-1. Lidt efter viste tjønserne, hvad god træning betyder – Nille spillede Duun, der flot spillede videre til Yde, der igen fik den ind. Nu til 0-2.

Jeg blev skiftet ind og glemte alt om mål, så Søren må korrigere, hvis det ikke var ham, der scorede til 0-3? Han har lynhurtigt rettet til, det igen var Yde. Erik og Strøh spillede også med og gjorde det fint i både angreb og forsvars, og halvlegen sluttede med et flot direkte skud fra Duun til 0-4.

Efter pausen gik alt i stå – endda i en sådan grad at bolden blev lagt tilbage til deres Luffe, som på bedste Villumstil skubbede sig fri og sikkert scorede til 1-4.

Så det lignede en tabt 2. halvleg, da vi trods masser af chancer ikke kunne få bolden i mål. Til gengæld fik de ikke flere muligheder, selv om Luffe på et tidspunkt var ved at nå en bold, men blev forhindret af en sikker forsvarer, så bolden løb ud ved sidelinjen.

Det medførte lidt tumult, da Luffe mente, han fik en albue og han blev særdeles agressiv såvel verbalt som fysisk, så dommeren måtte blande sig og bede ham skifte sig ud med en anden. Jeg prøvede at berolige ham på sidelinjen, og prøvede at forklar ham, at det vel altid er rart at have en ekstra albue, men det mente han nu ikke, han havde brug for, og da jeg blev skiftet ind kom han med højlydte haderåb om, at han nok skulle huske vores spiller til bagefter. Han nåede dog at falde ned – vi har jo desværre før haft voldelige 93´ere – så det endte vist i al venskabelighed – også efter kampen.

Til gengæld mente Yde ikke, at vi skulle forlade halvlegen uden mål. så han kanonerede et fladt skud ind via et lille snit på Duuns fod, men uden at Palle kunne nå den.

Så en fin 1-5 sejr – og efter en del palaver om regler for ølbetaling fik vi da også øl – og en flot frokost til 60 kr inkl endnu en øl – og god snak omkring det flot dækkede bord.

Resultatet fra dagens topkamp i Tårnby måtte vi vente længe på, men det er nu indløbet og viste en 2-6 sejr til HIK/SIF.Så nu venter et ægte topopgør på hjemmebane på mandag, hvor HIK kommer på besøg – før vi ugen efter tager på besøg i Tårnby.

Vi har ikke hørt meget fra Villum, men Collaitz og Torp skulle være retur fra ferie og bedes melde, om de er spilleklare til mandag, hvor de så afløser Strøh og Erik.

Jeg regner med, at alle spiser med på mandag, men må lige høre HIK, om de som sædvanligt er arbejdsramte eller blot ikke spiser frokost. Skulle der være interesse hos tilskuere for at spise med på mandag, så giv mig gerne besked snarest, så jeg ved, hvor mange vi bliver.

Som det fremgår nedenfor krøb vi op på 2. pladsen efter at være startet som nr. 3, så jeg håber kurven fortsætter næste uge.

GOM slog i tirsdags i en flot kamp B 93 med 3-2 på hjemmebane – og de møder i morgen HIK på udebane, så det ville være dejligt, hvis de også kan vise os vejen til sejr over HIK.

John

—-ooo0ooo—-

Så er vi i gang, med GVM/70+ –  startede mod ØIF på udebane.

Fint vejr, god bane med mange andre på de omliggende baner – og et forstærket ØIF hold med deres sædvanlige supermålmand, det tog alt i luften.

Så der gik 18 minutter med mange angreb i begge ænder, men Duun og Yde kunne ikke komme igennem og Søren/Torp og Tim klarede forsvaret fint.

Men så fik yde chancen, men målmanden klarede 1. gang, men yde var energisk over den og fik scoret til 0-1.

Et øjeblik efter fik han midt på banen opsnappet bolden og alene med målmanden scorede han sikkert til 0-2.

Men kort efter kom de igennem og fik scoret selv om Tim reddede 1. forsøg.

Så spillede vi tjøns og Yde fik lagt en flot bold på tværs helt nede i venstre side – og den tilløbende Duun kunne ved højre målstolpe flot sætte indersiden på uden chance for målmanden.

Men inden pausen kom de igen med småspil, der helt rev vores forsvar op, så de nemt kunne score til 2-3.

Man kunne mærke, at de var lidt mere trætte efter pausen, så vi fik lagt tryk på og Yde scorede flot til 2-4, hvorefter indskiftede Erik helt nede ved deres venstre målhjørne flot fik den sparket ind til 2-5.

Så en fortjent arbejdssejr, men jo ikke nær nok til en 1. plads, som det fremgår nedenfor.

Men vi fik en snak med dommeren om målmandsregler, og han har lige ringet og fortalt, at reglen om tilbagelægning er blevet ændret i sommerferien, så vi nu også følger § 11c, dvs spiller fuldt som i 11- mands trueneringsfodbold – så det må vi huske til på mandag.

Hvor vi skal møde bundproppen B93, som måske stiller med helt andre spillere efter deres 0-10 nederlag.

Der er dejligt mange mulige spillere, men efter dagens indsats er der genvalg til alle, idet dog Torp har trukket sig til fordel for Bent Strøh.