26: MASTER-turneringer

ab-fodbold

YOUNG MASTER/50+ sommer 2007

MASTER/50+ sommer 2007

 

Kære alle,

AB – Rødovre 3-1

Endnu en rigtig god fodboldkamp blev afviklet på bane 7 på ABs anlæg (selv dommeren var god). Den sidste kamp i årets turnering blev vundet med afsæt i en solid holdindsats. Rødovre havde (med bagrund i forårets kamp, hvor vi vandt 5-1) tydeligt lavet modtræk mod enmandshæren Torben. Det betød bare, at vi måtte spille/kombinere os mere igennem deres forsvar. På den måde lavede vi tre flot gennemspillede mål ved Rafai, Lars og Niels. Torben fik ikke scoret selv, men lavede så i stedet tre assists – flot. Vi sikrede os selv tredjepladsen i turneringen og har en chance for andenpladsen, hvis KB snubler i deres sidste kamp 13/10
Se slutstillingen på: http://www.kbu.dbu.dk/sr/programTeam. aspx?teamid=22758&poolid=43566
Tak for to gode år i UK.
De bedste hilsner Michael & John


AB – B 1903: 2-2 Der var lagt op til en god fodboldkamp onsdag aften på AB. Perfekt vejr, hjørneflagene og dommeren var på plads samt en motiveret modstander. Vi måtte dog undvære Michael, der har fået problemer med ryggen. Vi starter rigtig godt, styrer spillet fornuftigt og er pludselig bagud 0-1. Heldigvis får vi udlignet ret hurtigt ved at undertegnede, via knysten, får styret en ballonbold videre ind i kassen. I anden halvleg kommer vi foran ved Torben og har vel et par chancer til at komme yderligere foran. Det var en rigtig god fodboldkamp, der bølgede frem og tilbage og endte med et straffespark til 03′erne.
Vi er oversiddere i næste spillerunde.
Sidste kamp i denne turnering er onsdag d 10/10 på AB mod Rødovrerivalerne. Kamptidspunktet er klokken 17.00 med mødetid 16.30 og følgende er udtaget:
Benny, dømmer du? Eller skaffer du en anden dommer?
Peter, Bjørn, Søren H, Laust, Stig, Lars, Torben, Ole, Birger, Niels, Tomas J, Henning, Thomas K, (Erik & Steen meldte I afbud? Ellers er I udtaget!). Alle bedes melde tilbage til johnp@sol.dk
Hilsen UK Michael & John

KØB BT I DAG OG LÆS PETER BRÜCKMANNS TILLÆG OMKRING AB MASTERS & DERES LAVESTE BUNDNIVEAU NOGENSINDE. Tillægget er i farver og koster kr. 99.95.

Det er chokerende læsning, men ikke desto mindre sandt.  Vi tabte i går 2-0 til rækkens absolutte bundhold HIK og jeg er glad for at jeg kan nøjes med at henvise til BT og slippe for at gå i detaljer.
Muligheden for at vinde turneringen år må anses for forpasset og mere er der vel ikke at sige til dette.
Vi spiller årets sidste hjemmekamp på onsdag imod B 1903 på AB (Benny – vil du sikre, at der kommer en dommer) kl. 18.00 med mødetid kl. 17.30
Følgende er udtaget og alle bedes melde tilbage:
Peter, Bjørn (FIDO fra i går & eneste med acceptabel indsats), Bo Jakob (Bo, Tak fordi du hjalp til. Du skal have chancen for en bedre oplevelse), Søren H, John, Laust, Pylle, Lars, Torben, Niels, Ole, Steen, Erik, Tomas (mange øl, tak).
Hilsner / UK John & Michael

PS:  DET ER STADIG KUN LARS, SOM HAR MELDT TILBAGE OMKRING UK OG VINTER & 2008.  Skulle vi ikke få flere ”på banen” så vi kan gemme Lars lidt og give ham mulighed for lige at lære os alle at kende.

Flot sejr over KB.  2-1 blev slutresultatet.

Peter stod sikkert på mål og de fire bagerste med Søren H & Laust i midten med Erik og John som backs stod flot hele kampen.
Pylle & Lars arbejdede stenhårdt hele kampen mens Thomas K, Michael (brændt straffe i begyndelsen), Torben & Ole stod mere svagt i billedet.  Raf, som kom ind i 2. halvleg, fulgte flot med de øvrige fremme på banen.
Vi scorede 2 gange i 2. halvleg først ved et flot lob af Lars og dernæst af Ole mens KB reducerede i de døende minutter.
Dommeren blev væk (hvor var Benny) og vi måtte tage til takke med Gert Bruun.  Tænk hvis han spillede fodbold med sammen myndighed, som han dømmer.
Vi fører turneringen og det er kun FREM, som kan passere os, som er 3 point efter med 2 kampe i baghånd.
Vi spiller igen på onsdag den 19. september imod HIK ude på Gentofte Stadion.  Kampstart er kl. 18.00 og vi møder kl. 17.30
Der er afbud fra Torben, Pylle, Erik & Ole.
Følgende er tilsagt og møder blot op: Peter, Søren H, Laust, John, Lars, Thomas, Michael, Raf, Gert.
Følgende er udtaget og bedes lige melde tilbage: Niels, Knud, Bjørn, Tomas J, Steen.
Hilsner / UK John & Michael.
PS:  Med hensyn til UK og næste sæson, så er der blot Lars, som har meldt positivt tilbage.  Lars er ny på holdet og det ville være rart, hvis vi ”gemte” ham en sæson eller to inden vi gør brug af hans evner.  Kom så, nogle af ”Jer Gamle”, som godt ved – helt inde i      hjerte-kuglen, at det er Jeres tur til at tage en tørn.

Tirsdagens kamp imod FREM blev tabt med 2-0.

Vi tabte til et bedre fodboldhold og til et hold, som ville vinde. Vi havde problemer med at holde dem stangen også selv om vi forsøgte os med en bred 5 mands midtbane & Torben alene fremme.
Vi ligger stadig nummer et med 23 point, men både FREM (også 23 point) og KB (22 point) har spillet en kamp mindre. B 93 har 21 og Rødovre 20 point.
Vi spiller ny topkamp imod KB nu på tirsdag den 12. september kl. 18.00 på AB med mødetid kl. 17.30.
UK forsøger at ”toppe vor opstilling” og følgende er tilsagt:
Peter, Erik, Birger, Søren, John, Laust, Pylle, Michael, Torben, Ole (alle fik besked og møder blot op) Niels B, Knud, Thomas K, Keld (giv lige besked tilbage at I kan spille).
Vi ses tirsdag  /  UK – John & Michael

Kære Alle,

Vi reddede en sikker pligtsejr hjem i gårsdagens kamp imod Fremad Amager. 5-2 lød cifrene på mål af Niels (3) og Torben (2).

Vi kom let og ubesværet foran 3-0 og slap grebet.  Fremad fik reduceret.  Først på et straffe som Erik ikke mente var og kort ind i 2. halvleg på et hovedstød, hvor Søren Hansen ikke så helt godt ud. Til Hennings oplysning, da blev vi enige om at Fremad spilleren var ældre end Søren, mindre og havde markant mindre hår.  Vi valgte først at kommentere efter at Søren var gået ned til den ekstraordinære generalforsamling, for vi vil jo ikke gøre ham ked af det.
Niels & Torben bragte dog hurtigt ro i lejren og kunne – hvis de ville – have scoret 5-6 stykker yderligere.
Vi ligger nummer et med 23 point og har 4 hold (KB, FREM, B 93, Rødovre) efter os med 19&20 point.  FREM har dog spillet en kamp mindre.
FREM møder vi på tirsdag ude i Valby Idrætspark.  Der er kampstart kl. 18.00 og vi møder kl. 17.30.
Følgende er tilsagt og skal kun melde tilbage såfremt de ikke kan: Vester (Peter, hold dig klar – katten er lidt flyvsk), Erik, Birger, Søren H, Keld, John, Laust, Pylle, Michael, Niels, Torben, Ole.
Følgende bedes lige melde tilbage: Knud & Thomas K.
Hilsner John & Michael / UK

Kære Alle,
Så kom den gode gamle ånd tilbage.
Flot sejr over B93 med hele 5-2.
Fejlfri indsats – hele vejen rundt. Keld Romer i mål, en suveræn back kæde bestående af Erik, John P, Birger & Lars (Bjørn så kampen, så Laust & Søren H – ring blot til ham og bliv bekræftet). En midtbane, der arbejdede hårdt – Thomas K, Pylle, Knud & Michael og 2 meget farlige folk helt fremme i Torben H og Niels Buch (tillykke med debut).
Vi var ikke truet på noget tidspunkt – ej heller da vi i de første 10 minutter brænder 3-4 kæmpe chancer.  Thomas K stjæler midt i halvlegen bolden fra Jesper Nielsen (Stria´s søn) og spiller Torben fri og inden pausen scorer Torben på ny.
Vi går til pausen fulde af selvtillid.  Midt i 2. halvleg spiller Niels Buch Michael fri, som sikkert bringer os foran 3-0 for selv at score de to sidste.  Dejligt, at det ikke kun er Torben, der skal score.  Ole W. kom ind i 2. halvleg og UK arbejder i øjeblikket med at omskole ham som defensiv midtbane.
Vi er tilbage på 1. pladsen og er klar til kamp onsdag den 29. august på AB kl. 18.00 (Bemærk kamptidspunkt som er én time tidligere end normalt).  Mødetid kl. 17.30
Vi stiller med følgende hold:
Keld, Erik, John, Birger, Lars, Pylle, Knud, Michael, Torben, Niels (alle har sagt ja og behøver ikke melde tilbage), Henrik ”The Cat”, Laust, Søren H, Sven P (meld lige tilbage om I er med).
Bemærk i øvrigt, at der er ekstraordinær generalforsamling kl. 19.00 omkring Tennisafdelingen planer om at sætte et meget grimt skur op nede ved tennisbanerne.  Alle bedes møde op og der er hurtig omklædning.
Hilsner  /  UK John & Michael

Kære Alle,
Flot sejr i gårdsdagens kamp imod B1903 ude. Vi udnyttede vore ressourcer optimalt og vandt flot 3-1.
Lange på mål stod upåklageligt og de 4 bagerste (Erik, Søren H, Keld & Birger)spillede med stor autoritet. Midtbanen (Steen, Laust, vor nye mand Lars & Michael)arbejdede hårdt og var ofte under pres og fremme havde vi Torben (3 mål).  Endelig var der Henning, som bare var med.
Thomas K. havde valgt at tjønse først med de gamle og kom til kampstart.  Thomas proklamerede højt, at han ikke var i form (Det tror da pokker, han render rundt med nogle, som er 25 år ældre end ham selv og forsøger at lave ”rullefinten” & tunneller).  I 2. halvleg gik Henning ud og Thomas måtte på banen.  18 minutter var dog for lang tid for Thomas, så han ”ragede” et gult kort til sig efter 11 minutter ved – til en afveksling at kommentere en dommerkendelse. Vi måtte spille de sidste 7 minutter med 10 mand.  Det gjorde nu ikke den store forskel.
Vi ligger igen nummer et og er klar til at spille topkamp imod Rødovre i forårets sidste kamp.
Vi spiller ude tirsdag den 12. juni kl. 18.00 med mødetid kl. 17.30
Følgende er tilsagt:
Vester (Har købt sig tilbage på holdet & UK har modtaget en lille flaske uden etiket – er spændt på at se mulige ændrede løbemønstre), Erik, Keld, Søren H, Birger, Steen, Laust, Michael, Henning, Torben, Pylle, Søren B, Knud, John.
Vil I melde tilbage a.s.a.p.
Hilsner & god weekend.
UK/Michael
Aparte Begyndelse? men Held I Kampen       3 ? 2 ABs masterhold klædt af både før og under kampen, men erfarne spillere reddede lidt heldigt alle tre point hjem.

Det var en dejlig lun sommeraften, perfekt til fodbold. Ved kampstart kl. 19.00 kunne man dog stadig se en række veloplagte fodboldspillere befinde sig i omklædningsrummet kun iført skridtbeskyttere og benskinner. Laust havde glemt tøjet og måtte haste hjem efter det (der dukker nok en fotobøde op en af dagene). Han erkendte blankt bagefter ?det er en ommer? og tog tøjet igen.

Med lidt forsinkelse kom kampen i gang, og det lod ikke til, at optakten havde rystet holdet på nogen måde. Vi gik frisk til den, og selvom vi stod for langt tilbage på banen, formåede vi alligevel at splitte HIKs forsvar med gode dybe stikninger, især skal nævnes Steens perfekte aflevering over en halv banelængde. Vi kom ubesværet foran 1-0 ved Knuds flotte hovedstød. 2-0 ved Ole W., han snyder 2-3 mand med sine proptrækkerdriblinger. 3-0 ved Sven P. der helt fri bliver indhentet, men elegant dribler sig ud af situationen og udplacerer målmanden. Det skal nævnes, at samme Sven P. spillede en hel kamp for første gang i flere år. 2. halvleg var en ynk, vi stod om muligt endnu længere tilbage på banen, og HIK kom væltende konstant. Deres mål var en kopi af et Brian Laudrup landskampsmål, hvor højre fløj smækker en aflevering ind over, og den snyder alt og alle og går i mål i fjerneste hjørne.

Tak til Ulrik, der hasteindkaldt samme dag, gjorde det muligt at stille fuldt hold.

John P.

Næste kamp er ude mod B1903 på Lyngbyvej 270 med mødetid kl. 19.00 I bedes melde jer klar til Michael ml@lonhart.dk

Udtaget: Ole ? Laust ? Keld ? Peter – Søren H ? Erik ? Birger – Tomas J ? Knud – Steen ? Michael ? Henning – Gert B ? Stig – Torben H

Afbud : Sven P.- Søren B.- John P.

KÆMPE NEDTUR IMOD KB FOR ALLE DOG MED UNDTAGELSE AF MULLER
Kampen imod KB i går på deres hyggelige bane ved Pile Allé kan bl.a. sammenfattes således:
  • Vi tabte kampen 2-3 til trods for at vi klart var det bedste hold.
  • Henning ”Müller” Bartez startede på top og viste en skarphed, som han navnebror i halvfjerserne ville være grøn af misundelse.  To gange sled Müller sig fri og holdt os inde i kampen.
  • Vor målmand Peter overgik Lange & Bartez og fumlede 1-2 målet ind på en måde, som ingen bør forsøge at genfortælle.  Det kan ikke lade sig gøre.
  • Torben H var helt ”kold” foran mål og misbrugte flere chancer som han normalt scorer på. UK fulgte dog godt efter og misbrugte ”en direktør” flot spillet fri af Ole.
  • Keld R blev sur fordi en KB spiller ikke blev dømt off side.  Nåede ham dog i feltet og flækkede ham på en måde som kunne være Niels Torp værdig. Straffe/nede 3-1/den sidste luft forsvandt også selvom vi havde Müller på top.
  • Laust blev så frustreret da vi kom ned 2-1 at han skiftede sig selv ud og nægtede at gå på banen igen.
Da jeg kørte hjem med Ole, så kunne han tørt konstatere, at det er jo det der charmen ved fodbold.  Her 13 timer og 18 minutter senere, så har jeg stadig svært ved at fange pointen.
Vi mistede vor 1. plads da både B93 og Rødovre vandt.
Vi får imidlertid mulighed for at tage revanche på onsdag den 23. maj, hvor vi spiller hjemme imod HIK.
Der er kampstart kl. 19.00 og vi møder kl. 18.30.
Følgende er tilsagt:
Peter, Keld, John, Søren H, Bjørn, Laust, Pylle, Søren B, Sven, Ole W, Henning, Knud, Steen, Tomas J, Giv besked til John P (johnp@sol.dk eller 61690759)
Afbud fra: Torben & Michael.
Hilsner & god Kr. Himmelfart. UK – Michael
Kære Alle,
Vi er på rette spor igen.
Gårsdagens match imod FREM blev sikkert vundet 2-1. Resultatet lyver for vi spillede en flot og meget koncentreret kamp, hvor FREM reducerede blot 3 minutter før tid.
Vi scorede 2 gange i første halvleg – begge gange ved Torben og havde chancer til flere mål.  Samtidig holdt vi – specielt i de første 2/3 af kampen FREM helt borte fra chancer.
Det er med fuldt overlæg, at ingen navne bliver nævnt fordi alle spillede en stor kamp og det er en fornøjelse igen at være UK medlem.
Der er derfor genvalg hele vejen rundt.(Knud vover dog pelsen og melder fra. Har dog formatet og vil komme i betragtning til næste kamp).  Eneste nye mand i truppen er Keld, som lige bedes give til kende, at du er klar på tirsdag.
Holdet imod KB med mødetid kl. 18.00 på Pile Alle er:
Peter, Keld, Søren H, Bjørn, John, Laust, Søren B, Pylle, Michael, Torben, Ole, Svend, Henning, Erik.
Hilsner & god weekend til alle
Michael
PS:  Stillingen er opdateret og vi ligger nummer 1.  Rødovre kan dog ved en sejr i aften gå forbi os.

Så kom årets første sejr.

Vi nedsablede Fremad Amager 5-1. Og det gjorde vi med 6 ”fremmede” på holdet (Tak til Jer).

Og vi gjorde det uden Torben H. Og så var Fremad blot 10 mand. Og så havde de også en med på 66. Og så havde de – ganske som de plejer – selv dommer med.
Vi etablerede fordelte rollerne.  Erik B spillede en solid højre back, Bjørn styrede centerforsvaret (fik en Collaitz galt i halsen i 2. halvleg og forsøgte sig med et langskud fra 44 meter), Pylle & Søren Brandt styrede midtbanen mens Svend & Michael stod en venstre ving.
Søren B. åbnede scoringen ved iskoldt at lægge den ind fra venstre hvorefter UK tegnede sig for de to næste. De to sidste blev sat ind af vor fodboldformand og vort lån fra det Ægyptiske landshold.
Vi er klar til næste kamp, som er imod FREM nu på onsdag kl. 19.00.  Vi spiller på AB og mødetiden er kl. 18.30.
Genvalg til de 6 plus målmand Claus fra i går: Søren B, Pylle, Bjørn, Svend, Erik, Claus & Michael (alle har sagt ja)
Følgende er udtaget: Torben H., Ole W., Gert, Knud, John, Laust, Søren H. Gider I melde hurtigt tilbage. Tak……
God ”Bededagsferie” til alle.
Hilsner UK – Michael

Ny målmand reddede 1 point.

 

Katten indblandet i pinlig dopingsag…

 

AB – B93 0-0 Tilskuere: 16.987 (tallet er usikkert, da ABs 2. hold spillede samtidig på bane 1)

Perfekt bane, dejligt vejr og masser af tilskuere på bane 4 dannede rammen om kampen mod vores onde ånd fra B93. Sidst blev vi rundbarberet, og 1 point var som udgangspunkt en godt resultat. Vi startede tøvende, og overlevede de første angreb ikke mindst takket være vores debuterende målmand Peter, som diskede op med flere fantomredninger kampen igennem. Holdets læge, Thomas Jakobsen, blev sat på Jens Kolding og operationen lykkedes. Kolding kom ikke til fadet, og hvis det kneb, kom Colllaitz til undsætning, og ikke mindst John P. (skolelæreren fra Fr. Sund) havde læst på lektien og satte sig igennem som venstre back. Flot indsats. Midtbanen kværnede løs med Pylle og tilbagevendte Søren Brandt i spidsen og fremme havde Ole Wanting nær afgjort kampen allerede efter få minutter med et skud på sammenføjningen. Alt i alt en fremragende fight og et velfortjent point.

Efter kampen var det store samtaleemne holdets nye målmand, Peter Hornbeck. Ledsaget af hele familien på plads i VIP-loungen stod han ganske enkelt fremragende og er nu det sikre valg på målmandsposten. Efter kampen viste han yderligere stort format ved at dukke op med en kasse øl. Det er jo noget, der gør indtryk.

Katten er stadig “skadet” i det ben, han gennem flere år har pumpet dopingmidler direkte ind i. Undersøgelser har vist spor af natrium-lithium-borosilikat-hydroxid, og der er også fundet rester af det forbudte stof i hans have i Ganløse. Det menes at stamme fra hans urin, og myndighederne har forseglet grunden og klassificeret den som giftig. Usælgelig i flere generationer. Stoffet er meget farligt og fremstilles på illegale “laboratorier” i Sydamerika og kan gøre stor skade på dyre- og plantelivet for ikke at tale om de farlige bivirkninger, man risikerer ved indtagelse af stoffet – selv i ganske små mængder. Chefpatalog ved Hillerød Sygehus udtaler:-  Stoffet er meget farligt og fremstilles på illegale “laboratorier” i Sydamerika og kan gøre stor skade på dyre- og plantelivet for ikke at tale om de farlige bivirkninger, man risikerer selv ved indtagelse af stoffet  – selv i ganske små mængder. En vurdering holdets læge, Thomas Jakobsen nikker genkendende til:- Vi har afprøvet stoffet på nogle daglejere i Afrika, og de mistede alle sammen farven, tog på i vægt og havde svært ved at styre lemmerne.

Er der en klokke, der ringer…..?

Selvfølgelig har denne udvikling haft indvirkning på listen over de bedste målmænd i AB pt. Peter er røget direkte ind på en 4. plads lige efter Barthez, og Katten er røget helt ud og ned “Boblerlisten”, som tæller målmænd fra nr. 10 – 30. Øverst på denne listen er fortsat Kaj Jørgensen (RIP). Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Katten, som er på vej til Gardasøen i Italien, hvor han fejrer familiens campingjubilæum. Camping Garda Sol– 45 år, samme plads! Here we come…..

Redactéur interrim

Müller


Kære Alle,
Så kom sæsonen i gang.
Vi startede op ude imod Husum.
En svær kamp med 18 afbud plus det løse.  En orkan på langs af banen, som i øvrigt var voldsomt knoldet.  Eller var det den manglende græstræning (blot 2 til tjøns sidste torsdag).
Summa summarum.  Vi mødte 12 mand op med speciel tak til Søren Hansen, som mødte senere op til 75 års fødselsdag (tillykke til Kjøller).  Søren var i dagens anledning udnævnt til ”spielführer”.  Vi startede nervøst ud og håbede på Torben H., som hver gang vi havde den, fik en ”peder” at løbe efter. Torben var – lige som os andre – ikke i topform, så vi fik ikke scoret de mål som vi gerne ville.
Husum havde intet at byde på fremme ad banen og hvis det ikke havde været for Lange, som i bedste ”Hønning” stil smed ind en kort før pausen, så var de aldrig kommet på tavlen.  En stille tilbagelægning blev misset og helt uden problemer trillede bolden i kassen.
Wanting kom på banen fra 2. halvlegs start og fik sat skub i angrebet.  Et skud på overlæggeren blev 20 minutter før tid afløst af et drøn fra 28,5 meter.
Vi havde reddet lidt af æren og må konstatere, at vi ikke slap fra sæsonstarten sådan som vi gerne ville.  Et point imod Husum er for lidt.
Fidusen gik naturligvis til Wanting.
Næste kamp er på onsdag den 25. april kl. 19.00 på AB imod B 93, som åbnede med 0-5 imod Rødovre. Mødetid kl. 18.30.
Michael Lønhart