2011

ab-fodbold

John Andersen: En uge i sneen…

En uge i sneen med hvad dertil hører……………….Efter en uges anstrengende forhandlinger ser man her den danske gruppe som just er blevet frigivet af de grusomme pirater (ikke somaliske) men hyttebønder fra en af Østrigs mange afsides beliggende hytter hvor de blev tilbageholdt, indtil de ikke havde flere penge, og begyndte at få abstinenser som krævede en ny behandling. Egentlig en kraft præstation at de alle var i stand til at stå op,  når man tænker på hvad de har været igennem. På flere af deltagerne ser man noget som kan forveksles med et smil, men det er smerter.

Gruppen bestod af set fra venstre, Oldenhyler som  i kraft af sit lokal kendskab var den indirekte årsag til det ufrivillige hytteophold, samt til flere vilde ekskursioner  ud i ”no where”. Dernæst smeen som havde problemer med at differentiere de forskellige former for medicin. Tommy som med det klart mest moderigtige outfit, en heldragt vakte opsigt overalt, ligeledes hans arvestykke fra Sterling Moss,  de læder beklædte solbriller, som kun takket være opfindelsen af gaffa tape kan holdes sammen. John A. det danske svar på Gordon Ramsay. Samtlige hytters køkken blev bedt om at lave en gullaschsuppe,  for at GR kunne se om der var nogle som tillod sig at putte kød i det brune fluidum. Når analysen er færdig vil resultatet fremgå af det Ex-el ark som senere vil blive publiceret i hytternes Michelin Guide. I den orange camouflage dragt og godt solbrændt  og med kalot,  har vi Gadaffis udsendte som var forhandlingsleder, og  som efter 45 min. i solen udtalte,
”her er for få kællinger” (ingen f….) vi må videre. Dette lykkedes kun fordi Stein (Bagger) med sit topmoderne udstyr og sine forbindelser til de finansielle kredse  samt omverdenen,  var i stand til at berolige de grusomme bønder med at der nok skulle blive betalt.
Efter endt krisebehandling i AB hos de mange psykologer, vil turens samlede resultat blive evalueret og danne grundlag for den næste ekspedition.
Takket være tålmodighed og klog strategi kom alle helskindet hjem.

Artiklens forfatter er bekendt af redaktionen