2020

ab-fodbold

Dr. Spin: Tjønserne er med til at udrydde Covid19

Fremtrædenede Tjønsere hjælper med til udrydde Corona virussen

På anbefaling af Dr. Spin er flere fremtrædende Tjønsere blevet kontaktet af sundhedsmyndighederne for at tage del i kampen mod Corona epidemien.

Det drejer sig bl.a. om storvildtsjægeren og fritidskrypskytten, Benny Nørgaard, der er blevet fløjet til Hjørring for at gøre det af med en række minkfarme, som er blevet smittet af ejeren, Palle Einar Muldkjær. Det var vist noget med, at han har haft et lidt for nært forhold til nogle af de kønsmodne hun-minke.
Minkene bliver primært eksporteret til udlandet, men også overklassefruerne i de nordjyske byer Bindelev, Hulemølle, Tyrestrup Gårde, Hæsum og Lille Hjeds nyder godt af deres venskab med minkfarmeejeren.

Benny Nørgaard: – Det er rigtigt. Det drejer sig om, at jeg har til opgave at gøre det af med alle minkfarme i Hjørring og omegn, og da jeg nu er på disse kanter, er jeg også blevet bedt om pløkke Niels Torp og alle de Aab-fans ned, der var lige ved at ødelægge pokalfinalen i onsdags. Jeg var lige faldet i søvn midt i kampen, da PET ringede
Endvidere er jeg blevet kontaktet af den tyske fødevareminister, Wolfgang Sweinegger, der har bedt mig om at flyve til delstaten Bad Fleisgummersbach i Baden Baden Baden og gøre det af med de bulgarske slagteriarbejdere, der har spredt smitten helt over til nabodelstaten Nordrhein-Westfalen.

Det bliver en stor opgave, men bare jeg har ammunition nok, går det nok, udtaler Benny, inden han stiger op i et sit privatfly med tonede ruder.

En anden fremtrædende Tjønser, Bent Jacobsen, er blevet kontaktet direkte af statsminister Mette Frederiksen og bedt om at være med i udviklingen af alternative virusdræbende vacciner, som ventes at være klar til brug inden jul.

Bent: – Det er rigtigt, at jeg er blevet kontaktet af statsministeren. Mere kan jeg ikke sige, da jeg er en del af en hemmelig mission og har tavshedspligt.
Men jeg kan sige så meget, at det drejer sig om min ekspertise i at blande forskellige typer akvavit, bitter, gewesener og sprut i al almindelighed, som helt sikkert har en rensende effekt på alle mulige sygdomme. Har jeg måske nogensinde fejlet noget? Nej, vel!
Som sagt er jeg blevet ansat af det tysk medicinalfirma, Klosterbrennerei Wöltingerode i samarbejde med Fleggaard ved Kruså, hvis direktør, Karl Heinz Wienerschnitzel, har ansat mig som afdelingschef.
Vi er allerede langt fremme med at finde den helt rigtige blanding, og min primære opgave er at prøvesmage blandingerne. Ikke noget med at spytte ud som de “fine” vinsmagere har for vane. Nej, nej det skal ned for at virke.
Hvis du vil vide mere kan du slå op på hashtagget #detskaleddermamedrikkesvæk, hvor jeg løbende vil informere om det spændende projekt.

Men som sagt, jeg kan desværre ikke udtale mig.

Dr. Spin