23: Tjønser-sundhed

ab-fodbold

Niels Torp: Dansk Selskab for Patientsikkerhed

Kære Venner! 

Jeg har haft et positivt besøg hos Dansk Selskab for Patientsikkerhed (DS) i sidste uge i Hvidovre. De vil gerne lave noget på “tjønserne” – og ikke mindst det sammenhold, som findes i gruppen.

Desuden vil de gerne lave en artikel med Erik Storm og Frank Nielsson i forbindelse med deres “faste” besøg hos Christian Andersen på plejehjemmet i Ryparken, som også er med til at aflaste Jette (hustru). 

Det er planen, at Ove Gaardboe (overlæge) og Frits Bredal (journalist) besøger Christian Andersen, torsdag den 10.november kl.14.00 og taler med Erik Storm, Frank Nielsson og Jette. Det bliver en positiv og venlig artikel om blandt andet patientsikkerhed og besøg! 

Derefter er det planen, at Ove og Frits fra PS (også Erik Storm) fortsætter til AB cirka kl.16.00, hvor de vil lave en artikel om tjønserne og hele kulturen, hvor vi støtter hinanden – også i svære sygdomsperioder. 

Ove Gaardboe (nordjyde) har fuld forståelse for det sociale sammenhold, så han har “naturligvis” lovet, at der er rigeligt med bajere i omklædningsrummet efter tjønsen!  

Med venlig hilsen/

Niels Torp