2012

ab-fodbold

Niels Lindgaard: Kommentar til Tjønser-nyheder

Tjønser-nyheder

Hvor  er det dog en god ide, det kan måske få en del andre til at komme med gode  indslag eller ihvertfald bare indslag.

Det  kunne sgu være rart med andre en Johnnys perfide indslag om at der stort set  kun er en i verden på niveau med ham selv, nemlig ham selv, eller for den  sags skyld Henning Krumbeins onde og modbydelige personlige indslag hvor han i  den lede lektor  Blomme stil sviner folk til.

At hjemmesiden absolut ikke henvender sig børn  under 18 beviser Denitzs vulgære og perverse indslag hvor vi gang på gang skal  konfronteres med  seksuelle krænkelser på den ene eller den anden måde.

Allan møllers indslag  er  mere kedelige og tørre end mariekiks, disse kunne godt minde mig om et  afslag fra min bankmand.  Eller hvad mener i om Jan Ivar benknusers altid varme,  kærlige og imødekommende  indslag hvor vi i sidste instans bare får konstateret at vi er en flok  bonderøve.

Vagn  Ludvig kan i nogle tilfælde med hans underholdning både som skriver og taler  minde om den legendariske historiker og speaker  Erik Kjersgaard , iøvrigt  far til  Clement Kjersgaard, den evige pornokonge på dr 2, efter kl 01,30.
Næ  vi mangler sgu noget skriveri fra løjserne Torp og (Ken)Torp: Ingen af dem  er jo mundlamme ved vi; Disse Torper kan faktisk skrige,svine til, og tude  på een gang. Hvad kunne det  ikke blive til i skriveverdenen?

Kunne i forestille jer Niels Remmer fortælle  lidt om det at dele hold: LAAAAAANGT Indslag om at han aldrig har tabt i tjøns,  gud ja det er jo ham der  har delt holdene. Bent Jakobsen burde også kunne skrive lidt, han er i hverfald  nyudnævnt i bestyrelsen hvor han vist nok skal stå i baren hver anden søndag.  mener måske nok at  der må være en del at skrive om……….. Elio vil inden længe komme med et 10  siders indslag om mozzarellaens historie i puglien, vist nok en region vi endnu  ikke har besøgt……..

Dette  indslag må vel siges at være det første i 2012 så det må godt sættes ind  under tjønser-kommentarer.                         Best regards / Med venlig hilsen
Niels Lindgaard