GRAND OLD MASTER/60+ efterår 2016

Fortjent sejr i sæsonen sidste kamp

FA2000/Rødovre – AB 1-3

Mål: KimP. 2, Keld Romer 1

Det lykkedes Bjørn at samle 13 mand til sidste kamp inden vinterpausen, mens vores modstandere kun kunne mønstre 10, men det var ikke til at se på spillet – især i starten, hvor vi nossede rundt og gav et par megachancer væk, mens vi var fuldstændig bovlammet foran deres mål.  Det kunne ikke gå godt i længden, selvom Katten præsterede den ene mirakelredning efter den anden, så midt i halvlegen gik den ikke længere.

1-0 til værterne på en løs chance – fortjent nok. Katten var chanceløs. Heldigvis havde Kim “The Rocket” P. dygtighed og held til at omsætte en fin aflevering fra Romer til udligning, så vi trods alt var med i kampen igen.

Frustrationerne var store i pausen, så ud med Torp og O.W. Bunker – ind med Remmer og jeres udsendte. Om det var den rette medicin, kan man kun gisne om – alle var vel under normalt niveau i første halvleg på nær Katten, men vi satte os mere og mere på spillet og gav kun et par chancer væk. Bedst husker vi nok en friløber, som den snu Kat på mesterlig vis fik afværget. ALLE havde set bolden i mål. Høj klasse!

Kort efter kom vi foran 1-2, på et mesterligt kontraangreb med meget få afleveringer: Søren – Jeres udsendte – Kim “The Rocket” – MÅL!

Desværre måtte Remmer udgå med en fiber i baglåret under en løbeduel. Ikke siden Bent Jacobsen fik en lignende fiber for en del år siden på bane 5, har man set noget i den kategori. Bents fiber var tre meter lang – Remmers lidt mindre. Det skal lige nævnes, at det tog Bent en halvleg at halte op til omklædningsrummet i ufattelig smerte. Skaden, (Bents altså), opstod måske, fordi vi havde deltaget i en fotoseance med nogle unge, kønne modeller til et tysk Autobahn Magasin af den sjove slags.

Samme held havde vi ikke i aften. Vi måtte nøjes med os selv til ét af Søren Knæs utallige holdbilleder. Resten af kampen styrede vi totalt, og hvis ikke Per H. havde vrøvl med ryggen, havde han scoret til 1-4 helt fri foran mål. Om vi slutter turneringen på en 4.- eller 5. plads finder vi ud af, når HB/Køge har spillet deres sidste kamp. Før kampen i dag stod vi helt lige. Efter kampen var der dækket op i Kranen – KB’s hyggelige restaurant – hvor vi fejrede en (trods alt) fin sæson.

Næste kamp: Foråret 2017

/Jeres udsendte

—-ooo0ooo—-

Gebrækkeligt nederlag i sidste minut

AB-B1903 3-4 (2-2)

Mål: Kim 3

Sidste år tabte vi til B1903 i sidste sekund og gudhjælpemig om det ikke gentog sig tirsdag aften. Enormt ærgerligt efter en kamp, hvor vi var under pres det meste af kampen, men alligevel havde fortjent uafgjort. B1903, med Keld Kristensen i dirigentrollen, lagde ud med et klart spilovertag og bragte sig foran 0-1 i kampens start, men Kim P. udlignede på én af hans fantastiske soloture forbi to-tre modstandere. Og ikke nok med det bragte Kim os foran 2-1 på endnu et raid, der efterlod hele 03-forsvaret spredt for alle vinde.

Desværre kunne vi ikke holde halvlegen ud, da Keld Kristensen lagde en flot aflevering dybt i feltet til en medspiller, der let kunne pande bolden ind bag en forsvarsløs Katten. Ærgerligt som bare Fanden.

2. halvleg blev meget mere lige. Niels Remmer kom ind i stedet for Ole Kaysen og tog fuldstændig livet af deres venstre angriber, Ole W. kom ind lidt senere, og 03’erne så lidt trætte ud. På et godt opspil havnede bolden hos Raf, som lagde en sukkerbold til Kim, der resolut bragte os foran 3-2. På det tidspunkt så det rigtig godt ud, men så……ud af den blå luft blev der udlignet tæt inde under mål. Katten var chanceløs.

Vi havde så småt indstillet os på en uafgjort kamp, hvilket ville have været et rigtig godt resultat især set i lyset af blamagen mod Lyngby. Men, men men……. i slutminutterne blev bolden smidt væk, så Bjørn måtte trække i nødbremsen uden for feltet og fik det gule kort. På det efterfølgende frispark blev bolden rettet af og gik i mål uden chance for Katten. Bolden blev knapt givet op, før kampen blev fløjtet af. Pis, pis,pis….! Det var surt at tabe til rækkens nr. 1, for vi leverede en flot indsats mod en rigtig god modstander. Rafai debuterede denne aften som Søren Brandt og var en stor gevinst med sin store arbejdsindsats og ikke mindst det flotte oplæg til 3-2 målet.

Næste kamp: AB- HB/Østerbro tirsdag den 11. oktober kl. 19.00

Jeres udsendte

—-ooo0ooo—-

Imponerende flot fight mod KB

AB-KB 2-2 (1-2)

Et klassisk opgør mellem to af Danmarks ældste klubber havde en pudsig optakt, idet et hul på banen omkring en kunstvandningdyse så lidt bekymrende ud, så i 10 sekunder var kampen flyttet til bane 6 indtil mere forstandige folk gjorde opmærksom på, at solen ville gå ned inden kampen var forbi. Og som bekendt er der kun lys på den ene side af bane 6, så selvom Søren Knæ insisterede, kom han i mindretal. Hullet blevet markeret med en kegle, og “sjove” forslag om at placere én af vores spillere dér kampen igennem blev overhørt. Katten havde ellers meldt sig frivilligt.

Vi startede meget defensivt, presset tilbage af et fuldstændig dominerende KB-hold, der alle var meget boldsikre og bevægelige. I de første 20 minutter rørte vi stort set ikke bolden, men vi har jo et hemmeligt våben i Kim P., der efter en dribletur rundt om nogle desperate forsvarsspillere bragte os foran 1-0. Ikke helt fortjent, men et flot mål.

Senere havde Kim yderligere et par gode muligheder for at bringe os foran 2-0, men i det ene tilfælde stod stolpen i vejen. Og det måtte jo komme – det udlignende mål til KB. Katten blev fanget på det forkerte ben (gæt selv hvilket), da et lidt ufarligt skud blev rettet af. Katten var chanceløs. Lidt senere blev det 1-2, men vi fortsatte med at kæmpe flot over hele linien.

Pausen blev brugt til at puste ud. Ind kom Ole W. og Erik, og ud gik Sten og Niels Torp. Optimismen var der stadig, og det skulle vise sig, at der var noget at have den i, for vi arbejdede os mere ind i kampen. Turde holde lidt på bolden og afviste det ene indlæg efter det andet flot styret af Niels Yde og Søren Knæ.

Som anden halvleg udviklede sig, var det ikke ufortjent, at vi fik udlignet med ca. 8 minutter igen. Efter et Kim-raid i feltet havnede bolden hos jeres udsendte, eller rettere næsten, da en KB-forsvarer lidt klodset begik straffespark. Var der kontakt? Ja, men ikke voldsomt meget.

Keld Romer påtog sig ansvaret og scorede sikker via begge stolper til 2-2, som også blev slutresultatet. En meget spændende kamp som KB klart havde fortjent at vinde på en stor 1. halvleg, mens 2. halvleg var mere lige.

Svært at fremhæve enkelte spillere, men Yde og Søren Knæ var yderst sikre i midterforsvaret, på midtbanen var Pylle, alias Stig Herlet, imponerende effektiv i sit presspil og fremme var Kim lige så giftig som altid. En dejlig kamp afviklet i det herligste sensommervejr. Også ros til dommeren, der var meget myndig og konsekvent.

Næste kamp: Lyngby-AB mandag den 19. september kl. 19.15 .

—-ooo0ooo—-

Underholdende pointdeling mod HB/Køge

HB/Køge – AB 3-3 (3-3)

Mål: Kim P. 3

Alle forgående kampe mod HB/Køge er endt uafgjort – således også mandag aften på en super lækker bane og i pragtfuldt efterårsvejr. Flere af vores spillere ankom i sidste øjeblik, da et uheld på motorvejen havde medført kilometerlange køer. Det forlyder, at en klaphat i en varebil var kørt op i HB/Køges målmands kærestes bil, mens han talte i mobiltelefon, og var trillet rundt. Ingen kom vist alvorligt til skade.

Vi lagde ellers godt ud med et typisk Kim-mål. Fuld fart uden om et par modstandere og i kassen med bolden. Lidt senere førte en gentagelse til 2-0 igen med Kim P. som skarpretter. Og som alle ved, er en 2-0 føring den farligste. Det blev 2-1 efter noget kludder i forsvaret, men Kim P. skabte atter ro med sit 3. mål. HB/Køges bageste kunne simpelhen ikke følge med, når Kim satte turbo på.

Men igen var vi ikke konsekvente nok og fik ikke losset bolden væk, så efter endnu noget kludder med at få bolden væk fra farezonen var stillingen nu 3-2 til os med få minutter til pause, men gudhjælpemig om der ikke blev udlignet uden chance for Katten inden dommerens sidste fløjt. Pisse ærgerligt! I pausen blev der skiftet lidt ud, og Bjørn forsøgte at peppe holdet op, men inden vi fik set os om, blev Søren vist ud i 10 min. efter en grov tackling. En mild dom.

Og selvom der var flere oplagte chancer i begge ender sluttede opgøret igen uafgjort, som det altid gør mellem HB/Køge og AB. Vi spillede ikke nogen stor kamp, og havde svært ved at få noget organiseret sammenspil til at fungere. Det gik måske lidt for let med at spille til Kim P. i dybden, så det prøvede vi rigtig mange gange.

Ud over Kim P. spillede Ole Kaysen også en flot kamp. Ærgerligt, at Kim P. ikke scorede sit 4. mål helt fri med målmanden, men sådan skulle det åbenbart ikke være denne aften.

Næste kamp: Tirsdag den 13. september AB-KB kl. 19.00

—-ooo0ooo—-

Så kender de også Kim P. i Gentofte….

Skovshoved/HIK – AB 2-4

Mål: Kim P. 3, Laust 1

Efter den bragende flotte kamp mod B93, var forventningerne skruet op før mødet med vores venner fra Skovshoved/HIK, og der var da også samlet mange tilskuere uden for stadion før kampen – troede vi. Det viste sig at være tilskuere til en ishockeykamp, der lige skulle have sig en stadionplatte. Fra start af havde vi bolden mest og producerede flere gode muligheder, og det var ikke ufortjent, at vi kom foran 1-0 på et sololøb af Kim P. spillet flot i dybden af Søren Knæ.

Der var lagt i ovnen til en ordentlig afklapsning, men så let gik det ikke. På den eneste “chance” i første halvleg til Skovshoved/HIK løb deres forward bolden i mål på en løs chance. Katten var chanceløs. Surt og meget ufortjent. I pausen fik vi en fortjent opsang af holdejer, Bjørn, men det virkede ikke i første omgang, idet vi kom bagud 1-2 efter et indlæg fra venstre. Katten var igen chanceløs. Skovshoved/HIK havde fået mere fart på efter inskiftningen af deres bedste spiller, Jan, der piskede sine medspillere frem på banen. Pylle havde ellers sparket hans skulder i smadder i starten af kampen, men åbenbart ikke effektivt nok.

Så tog Kim P. ellers fat. Først løb han fra alt og alle og udlignede, derefter lagde han bolden i hovedet på Laust til 3-2 og sluttede festen af med at afdrble en forsvarsspiller og målmanden på baglinien. Meget imponerende, og så kunne vi ellers nyde de kolde øl og glæde os til den næste kamp, som er mod HB/Køge mandag den 5. september. Jeres udsendte

—-ooo0ooo—-

GOM/60+: AB – B93

Fremragende indsats gav pote mod B93

AB – B93 3-2 (0-1) Mål: Laust 2 Kim 1

Aftenens kamp mod vores evige hademostander, B93, forløb nærmest som en spejling af håndboldkampen Danmark – Frankrig i OL-finalen – bare mere spændende. Vi var på forhånd klart undertippet, men Bjørn (vores nye holdejer) fik pustet noget optimisme i holdet inden kampen.

Som ventet havde B93 bolden mest, men vi var farlige på primært nogle gevaldige en-mand raids af Kim P. i front. Men som ud af den blå luft bragte B93 sig foran på et hjørnespark. Katten var chanceløs. Det slog os dog ikke ud, og vi gik til pausen med en god del optimisme, og fra starten af 2. halvleg vovede vi os længere frem på banen og fik gradvis flere og flere chancer. Pylle sled sig forbi et par modstandere og serverede bolden for Laust, der jernede den ind bag deres sprællende målmand til 1-1. Derefter bølgede spillet frem og tilbage med os i en mere og mere styrende rolle.

Kim P. havde flere gode dribleture og skabte selv flere oplagte muligheder, mens B93 var mest farlige på deres hjørnespark, og på et af dem opstod der klumpspil, som en stiv tå, helt uforståeligt, fandt vej til netmaskerne. Ærgerligt og ikke helt fortjent. Det slog dog os ikke ud, og vi kløede uforfærdet på. To 100% chancer til Kim P. og Henning burde have lukket kampen, men helt fortjent bragte Laust balance i regnskabet efter en formidabel driletur på baglinien af KIm P. Nu var kampen helt åben, og her viste Katten klassen med en fodparade på standbenet som en anden Niclas Landin.

Og så kom forløsningen! Kim P. tog endnu en volddribletur. Snørrede den ene forsvarer efter den anden og selv B93’s Ole Pedersen måtte give fortabt. Et flot mål. De sidste minutter var ulidelige, og den ellers glimrende og meget engagerede domme havde lagt 2 min. til. Men vi holdt 3-2 kampen ud til en mindeværdig sejr. Det vil være uretfærdig af femhæve enkelte spillere, for hele holdet stod sammen og kæmpede herorisk.

Dog må jeg dvæle lidt ved den nye dreng i klassen, Kim Pagels. Da vi var drenge læste vi enten Jan- eller Kim-bøger eller både og. Titler som “Kim i knibe”, “Jan og smuglerne” eller gyseren “Kim og cykeltyvene” kunne få det til at løbe koldt ned ad ryggen på én og give søvnløse nætter. Heldigvis løste Kim og Jan altid de hårrejsende episoder med snuhed og list. De løste store som små mysterier, som den lokale politimand stod magtesløse overfor. Lidt ligesom “vores” Kim P. har gjort det gang på gang. Efter kampen var der kolde øl og god stemning.

Dejligt at se Søren Brandt, Thomas Kentorp, Henrik Duun og Lars Corlin støtte op om holdet. Vi glæder os allerede til næste kamp: Tirsdag den 30. august kl. 20.15 ude mod Skovshoved/HIK