2016

ab-fodbold

SH: Jørgen F. og Benny N., 2 x 70

2 x 70  fødselsdagsfest

Jørgen Frost og Benny Nørgaard

 

 

Efter en god torsdags-tjøns bød Jørgen velkommen til os alle 27 Tjønsere. ”Vi, Benny og jeg, har glædet os meget til at se jer alle, og vi håber på en god Tjønser-aften.”

Vi ’angreb’ herefter den dejlige buffet, og fik stimuleret væskebalancen.

Tjønser-formand Henrik D. indledte talerækken med at fremhæve forskellige notabiliteter og deres sammenlignelighed med fødselarerne: Prins Henrik, Poul Nyrup Rasmussen, Michael Laudrup, Dalai Lama, Lars Larsen, Arnold Schwarzenegger. Der var mange helt oplagte fælles kompetencer og kvaliteter.

Niels T. holdt herefter fødselsdagstalen for Benny. Niels havde researchet meget grundigt i Bennys barndom og ungdom ved at tale med Bennys mor (fylder snart 90) og hans brødre. Mange overraskelser kom frem, bl.a. Bennys fodboldkarriere i Terndrup, Himmerland som ungdomsspiller – teknisk dygtig, ikke så kropsstærk (dvs. hensynsfuld over for modstanderne!). Niels nævnte også meget rigtigt, at Benny, som relativ ny Tjønser, er faldet særdeles godt til i Tjønser-gruppen – fodboldmæssigt, socialt, som sponsor ved USA-besøget og med sin indsats i Kulturudvalget. Tillykke med de 70 år 1. aug.

Vagn L. holdt fødselsdagstalen for Jørgen F. Vagn mente at huske, at Jørgen havde været et stort talent, mens han spillede GVI. Senere, i AB, havde det været sværere at afdække dette talent!!! Nu en meget flittig – og meget talende – Tjønser, med et lidt behersket løbepensum, men et godt kick til bolden. Jørgen har præget Tjønser-miljøet i mange år. Havde en flot karriere på Roskilde Katedralskole, eller som Dr. Spin plejer at skrive ’Roskilde Løgn og latrinskole’, med både undervisning i idræt og geografi samt rekord i at være gårdvagt. Fylder 70 den 30. maj.

Benny sluttede den meget morsomme talerække med en ’stor tak’ til alle – dels for optagelsen som Tjønser (har nu tilladelse til at tjønse både torsdage og lørdage efter vel overstået optagelsesprøve), dels for den positive og meget muntre stemning ved fødselsdagsfesten.

Vi klappede alle sammen, mens der blev fortalt flere (løgne)historier.

Søren

Flere billeder: Tjønser-billeder > Fester og fødselsdage > SH/HK: Jørgen Frost og Benny Nørgaard

Læs Niels’ og Vagns taler på: Tjønser-taler