6: Dr. Spin

ab-fodbold

Prins Christians fødselsdag

Tjønserne forbigået ved Prins Christians 19 års fødselsdag

Prins Christian, der fyldte 19 år i dag, blev fejret efter alle kunstens regler med Den kongelige Garde i gallauniformer, en fyldt slotsplads og stor fest med en masse helt almindelige mennesker fra den danske overklasse og tidligere vindere af “Den store bagedyst”.
Desværre, og meget skuffende, var ingen tjønsere blevet inviteret til Prinsens fødselsdag, og flere havde endda været ude at købe smoking, hvis nu…..

Særlig én tjønser var meget skuffet over den manglende invitation, nemlig Povl Kjøller, som efter at være kåret og hyldet af tjønserne for sit kongemål i 2020, som aldrig bliver overgået: – “Jeg er meget skuffet over ikke at blive inviteret til Prinsens fødselsdag efter at have scoret et kongemål i 2020, som aldrig bliver overgået. Det er en mavepuster af de helt store – nærmest som et spark i kronjuvelerne”, udtaler Povl Kjøller.

En anden tjønser, der også havde det svært ved ikke at blive inviteret, er Bent Jacobsen, der efter sin hovedrolle i filmen “Et nøgent menneske” instrueret af Jørgen Leth, har gjort det til sit varemærke at dyrke nøgenheden bl. a. hjemme i Herlev ved at løbe op og ned af villavejene sådan lige omkring spisetid for at få største mulig opmærksomhed.

Men også på AB har Bent praktiseret sin enestående evne udi nøgenhed. Hvem husker ikke, da vi havde koldtvandsbassinet, som Bent var meget glad for?
For nogle år siden blev det revet ned for at spare på vandet, men man havde desværre ikke fortalt Bent det, så en dag efter tjøns, styrtede han ud af saunaen og kastede sig som sædvanlig op dér, hvor bassinet plejede at stå. Desværre med blå mærker over hele kroppen som følger.

“Jeg murer selv et nyt!”, forklarede Bent ved en senere julefrokost (se foto).

Dr. Spin