SH: GVM/70+ og YM/51+ i uge 8

GRAND VETERAN MASTER/70+

2. kamp i træk uden scoring af Villum

Denne gang dog undskyldeligt, da han havde meldt afbud til kampen.

Og det skal da siges, at afløser O.G. heller ikke scorede, nok fordi han ikke var vandt til at spille på den gale led – men han var tæt på.

Men vi startede med de 3 unge på 70 – Søren, Yde og Duun – ynglingen Torp (69) på mål og oldingen Collaitz (71) helt fremme – og spillede som vanligt lidt afventende for at lokke modstanderne frem på banen.

Det lykkedes ikke særligt godt, så efter en del skud på deres gode målmand, der fyldte det meste af målet, så tog Søren sagen i egen fod og flugtede den flot op i højre hjørne – uden chance for målmanden.

Collaitz, der kampen igennem skød på alt, kæmpede også godt, og da deres målmand kom til at drible lidt langt ud fik han tacklet den fra ham – og trillede den flot i mål til 2-0. Og lidt senere scorede han også til 3-0.

Så begyndte udskiftningerne, hvor Nille, 75-årsfødselaren Strøh og jeg også kom ind og ud, og måske var det forvirring omkring pladserne, der gjorde, at ØIF fik et flot gennemspillet angreb, hvor vi ikke fik dækket op, og de derfor uhindret kunne udspille os til 3-1.

Heldigvis var der kort efter pause, så vi besluttede at vende tilbage til startopstillingen, så Collaitz takkede lidt inde i halvlegen for tilliden og scorede sit 3. mål til 4-1.

Og så kom O.G. ind og var som nævnt kun en fodsbredde fra at få prikket bolden ind efter en god aflevering ned til målhjørnet.

Også Strøh var tæt på, men først da jeg gik på mål (Torp skal jo også udskiftes) fik vi nogle ordentlige angreb, det første med en flot, lang aflevering fra Søren i venstre helt over til Yde i højre, der flot scorede uden at ØIF opdagede, hvad der foregik.

Men 5-1 var ikke nok, så et par minutter senere gentog de bedriften efter helt samme opskrift – så kunne ØIF vel lære det.

Så vi sluttede flot med 6-1 og fastholdt den suveræne 1. plads, men mangler jo Tårnby i sidste kamp – og da indbyrdes kamp tæller først, så kan vi ikke tillade os at tabe til dem, selv om de pt har tabt 1 kamp.

Så jeg håber på stort fremmøde til den kamp i Tårnby 2/3 kl 1100.

I dag var vi så heldige, at såvel Jan Ivar som Bent j kom forbi og heppede, mens vi savnede Flemming og Niels H på banen – men klarede det altså alligevel – håber, de kommer med til sidste kamp?

SONY DSC

Efter kampen gav Bent fødselsdagsøl og der blev sunget og skålet. Også til den efterfølgende fine frokost, hvor Torp havde fremskaffet smørrebrød til 12 (som de fremgår af Sørens fine billede var vi 9 + Søren) og Duun klarede øl efter at have beskænket ØIF. TAK.

Stilling og tilmeldte til næste kamp kan ses på vedlagte regneark – og flere tilmeldinger er velkomne, idet spilletid for udskiftere dog måske først opnås, når vi fører med mindst 3 🙂

Med venlig hilsen og på gensyn

John Andersen

GVM AB

—-ooo0ooo—-

YOUNG MASTER/51+ vinter 2014-2015

Efter den flotte præstation mod Lyngby skulle holdet vise, at det også mod mindre gode hold kunne spille god fodbold… Og ja der blev ydet endnu en god, disciplineret indsats hele vejen rundt, som betød en 5 – 0 føring ved pausen…. Belært af erfaringerne fra GVI er den føring farlig, så der var en vis nervøsitet at spore – især hos Vester, der frøs grundet manglende aktionsmuligheder – så det var befriende, at vi kom på 6 – 0 hurtigt i anden ½leg. Dette blev også kampens slutresultatet. Reelt burde vi havde vundet større, men faktisk stod deres målmand en rigtig god kamp, og havde op til flere meget flotte redninger.

Derfor stor ros til hele holdet for en flot indsats

Næste store opgave er KAMPEN mod Fremad Valby….. et hold, der kun har sat 2 point til i hele turneringen. De skal derfor slås…… og med den gejst og vilje holdet har vist på det sidste er det ikke en umulig opgave.

Til formålet er følgende udtaget: Vester, Lars C, Romer, Jesper, Søren H, Raf, Merved, Haderup, Makker, Ulrik, Kennt, Mark, Rosenmeyer

Afbud: Brandt