2007

ab-fodbold

SH: Tjønserne A/S på Børsen

AB-Tjønserne A/S på Børsen – nu med økonomidirektør og chefspindoktor
Pressemeddelelse den 27. okt. 2007
Det er en stor glæde at kunne informere den store (og brede) kreds af AB-Tjønsere om, at www.ab-tjønsere.dk nu er omdannet til et aktieselskab: AB-Tjønserne A/S. Det er en fantastisk udvikling siden starten den 31. dec. 2006.
Samtidig er selskabet blevet introduceret på Børsen med en egenkapital på 1889 mill. kr.
Grundet frygt for fjendtlig overtagelse har denne introduktion været en dyb hemmelighed – og den er da også blevet modtaget med stor begejstring i det internationale erhvervsliv, hvor både institutionelle og private investorer har vist meget stor interesse. Især den allerede etablerede sponsorkreds, som fortsat udgør selskabets bestyrelse, har haft betydelige økonomiske gevinster ud af denne nye erhvervskonstruktion. Den førende globale sponsor Marforce A/S ved adm. direktør Bent Smeen Jacobsen, som også er bestyrelsesformand i AB-tjønserne A/S, udtaler: ”Vi er maget tilfresse med denne uvikling – vi overvejer at betale ubytte til aktionærerne!”
Samtidig kan det nævnes, at selskabet har udvidet direktionen med udnævnelsen af økonomidirektør H. Duun-Beckham og chefspindoktor Henning Barthez Müller Terruzzi Kurland – udnævnelser der vækker bred anerkendelse, misundelse og ærefrygt på mange direktionsgange.

Økonomidirektør Henrik Duun-Beckham udtaler: ”Jeg har i mange, mange år siddet tungt på div. master-pengekasser og levet op til én af AB-tjønsernes sande ideologier – der skal altid være øl nok efter masterkampene. Jeg er den rette mand på denne post, der – med de mange, mange midler som egenkapital – stiller store krav til forbruget. Jeg kan jonglere med alt!”
Chefspindoktor Henning Barthez Müller Terruzzi Kurland er blevet udnævnt grundet sit fantastisk store netværk inden for samtlige sportsgrene og sociale lag, sin relative troværdighed, sine kvaliteter som kreativ sprogfornyer, sin alsidighed som fodboldspiller, og sine journalistiske dyder. Et lille handicap har han dog, han er en smule ordblind. Den nyudnævnte chefspindoktor udtaler: ”Jeg er blevet udnævnt grundet mit fantastisk store netværk inden for samtlige sportsgrene og sociale lag, min relative troværdighed, mine kvaliteter som kreativ sprogfornyer, min alsidighed som fodboldspiller og mine journalistiske dyder. Jeg er dog en lille smule rodbnidl, men det er jo et handicap, jeg deler med så mange andre på holdet.”
AB-Tjønserne A/S’s organisation er således nu intakt.
  • Bestyrelsen: Bent Smeen Jacobsen, Michael Tunnel Lønhart, Allan Midtbane Møller, Henrik Katten Vestergaard, Erik Topscorer Storm, Niels Tandlæge Yde, Laust Indurain Jakobsen, Allan AB-rest. Christensen
  • Direktionen: Dir. Søren Knæbind, webmoster Berit Aagesen, økonomidirektør Henrik Duun-Beckham, chefspindoktor Henning Barthez Müller Terruzzi Kurland
  • Funktionærer og medarbejdere: 57