26: MASTER-turneringer

ab-fodbold

MASTER/50+ sommer 2011

AB Tårnby – AB  0 – 2

Endelig sejr igen. Trods meget kort tid til at samle et hold lykkedes det at få samlet et godt hold på 12 spillere og det var dejligt at se at der blev kæmpet godt gennem hele kampen mod et ganske godt hjemmehold. I første halvleg scorede Raf ved at loppe bolden over deres målmand på 2,20m, noget som end ikke Per ville have drømt om at forsøge. Det gav lidt ro på spillet og vi kunne gå til halvleg med 1-0 føringen. I starten af anden halvleg havde vi lidt svært ved at få fat i spillet igen, men der blev kæmpet videre og UK fik i slutningen af kampen scoret til 2 -0 som blev kampens retfærdige resultat. Carsten fik Fido for en rigtig flot præstation.

Næste kamp spilles ikke tirsdag men er flyttet til på torsdag d 22/9, hvor vi spiller ude mod FREM kl 18.00. Mødetid 17.30.

Følgende har meldt sig klar: Lunder, Steen, Lars, Carsten, Bjørn, Søren B, Raf, Laust og Torben

Der er afbud fra: Thomas

Giv mig en hurtig tilbagemelding på om du kan spille.

Hilsen Torben


Jeg skal ikke kunne sige det, men enten er det med referat ikke noget vi brugere mere eller bare mig, der er smidt af mailinglisten…..på den anden side er det jo blevet meget moderne med at blogge, twitte mv….så her et alternativt indlæg…

Efter en længere søgen efter parkeringsplads møder folk ind….Humøret er højt, holdet har ikke har tabt i 17 kampe i træk…..og der var jo ingen grund til, at tabe den her kamp……man kigger lidt rundt og ser, at det er et meget meget stærkt, faktisk meget længe siden at vi har stillet med et så løbe og formstærkt hold som mod KB…med undtagelse af BO punk, der jo ikke kan løbe fra nogen…(kun noget) så var det vel ikke en eneste af os, der ikke kunne løbe fra KB’s folk…….

Inde i omklædningen fornemmer man koncentrationen hos folk …vi vil det her……vi er opsatte…vi skal endda spille på en ordentlig bane……denne gejst holdt lige til…..vi kom ud…….!!!

AAAIIII va sker her….KB stiller jo med Benny Nielsen bliver der visket i krogene…..nej det er ikke en ny ung gut…men ja ham på over 60……uuuhhh Henrik er oz med…..øøøhh..jaaa…han er vel 65…bevars begge gode spillere, men ikke just hurtige….sååå…men jo de kan da sparke til bolden og især hvis de får MAAAAAAAAAASSSSSER af plads…..det kommer vi tilbage til..!!!

Anyway…modet svigtede…UK fik gummiben, og befalede defensivt spil….med masser af folk nede i den bagerste række til at tage sig af de 2 spillere KB havde oppe foran……og så ellers lange bolde…..og jeg skal lige love for, at holdet viste stor taktiske forståelse. 8 mand blev STÅENDE foran eget felt og når de fik bolden så fik den en lang peder………..denne taktik gav klart pote efter 5 minutter, hvor 3M sprintede fra samtlige KB’er, og sikkert i kassen 1-0…

Godt så, nu skulle føringen holdes…..sikkert defensivt spil…..kun Torben og Lunder omkring midterlinjen….resten ikke ud af eget felt…….det betyd, at KB fik hele midtbanen, at løbe og trille bold på…intet pres….og hvis de kom i nærheden af en AB’er så trak denne sig for tænk, hvis man kom til at presse en modstander……..og så er det vi er fremme ved det med at kunne sparke til en bold…….for når man får plads og tid til at lægge bolden til rette….sikre sig at ventilen ligger op da…og man kan tage tilløb….så ved vi, at de gamle mænd kan ramme både bold og mål……..ganske rigtigt gættet…1-0 føringen blev i løbet af ingen tid forvaltet til 1-3……..

Heldigvis er der en Pause, og den kom lige på det rigtige tidspunkt….lidt omrokering og en betydeligt mere offensiv indstilling, hvor vi nu begyndte at komme ud eget felt, og faktisk begyndte at presse modstanderen….vupti 5 minutter inde i 2 halvleg stod den 3-3 og KB var kun 9 mand på banen……..se nu havde undertegnet en ide om, at nu skulle der satses…nu skulle kampen afgøres…….men nej….igen viste undertegnet sin manglende taktiske evner, for det blev befalet sikkert spil…..hvilket betød, at vi – på trods af, at der ikke var en eneste KB fremme – vedblev med at holde 4-5 mand nede foran eget felt……og det lykkes kun AB at skabe en eneste chance…der blev Torben så lige snydt for et straffe……

Nå 9 minutter går hurtigt…og KB fuldtalligt…….AB tilbage til 8 mand foran eget felt…..nu skal vi ikke smide noget væk………..men ak ak…..jeg undre mig stadigvæk over, at 3 mand kan løbe så hurtigt baglæns og væk fra manden, der i snegletempo kommer tættere og tættere på AB’s straffesparksfelt……..for så at få lov til, at afslutte uhindret fra en position omkring straffesparkspletten…….og ja når man giver selv Benny så meget plads, og tid….tjaaaa så kan også han score……!!!!!

Behøver jeg at nævne, at vi tabte med 4-3……….

Raf