2014

ab-fodbold

Johnny P. og Snowden

Hej alle gæve Tjønsere

Johnny P.

Snowden har egentlig vist vejen, og da vi ABere selvfølgelig er fremme i skoen, følger her, hvad overvågningen har opsnappet i omklædningsrummet.

En torsdag i februar kommer Laust lidt sent til tjønsen, og,som han forklarer over øllen, kunne han ikke rigtig nå at tage sig af Vagn Ludvigsen. Laust klæder jo om ved siden af Ludvig og holder normalt lidt øje med, hvad der egentlig foregår ved siden af ham. Han er bl.a behjælpelig med at sørge for, at Ludvig tager højre støvle på højre fod og kan Ludvig ikke nå helt derned, så hjælper Laust med snøringen. Bemeldte torsdag havde Laust rigeligt at gøre med selv at nå ud på banen til tiden. Der er ikke spillet mange min., da Laust råber til Ludvig: “Du løber den forkerte vej!” Men nej, som Laust sagde over øllen:  “Ludvig havde squ taget tøjet omvendt på!”

På Smeens fødselsdag havde han heldigvis en tønde øl fra Tyskland med – øllet smager jo som bekendt fremragende. Vi var den dag 24 til tjøns – også grundet surpriseparty hos Bent. Øllet blev drukket, og da Bent skal til at forlade omklædningsrummet med sin tomme tønde, hører jeg ham sige til Denis: “Jeg skulle nok have taget 2 tønder med, når vi er så mange!” Denis svarede hurtigt og rimelig tørt: “Ja, det var lige til øllet!”

Efter en lørdagstjøns og langt langt i øllerne – Helveg havde købt 40 – sidder de på Villumsiden i omklædningsrummet og snakker om det gamle halvgule toiletpapir. Hvordan man f.eks skal behandle det før man tørrer sig. Ja Villum har næsten tårer i øjnene, da han siger: “Jeg brugte halm!” Undertegnede hører det og siger til Kurland: “Nu sidder de gudhjælpemig og snakker om lokumspapir!” Kurland svarer: “Ja, der er hverken hoved eller hale i det.”

Nu til noget helt andet. Jeg har med stor interesse læst Dr. Spin’s analyse af 60+ og holdets manglende resultater. Tankevækkende er det, at 3/4 af UK konstant sover i hinandens selskab. Så skal det fanden gale mig gå galt ude på banen!! Derefter tyer man til de mest primitive redskaber: “Tag jer nu sammen, nu skal de andre ha’ tæsk”. Det er til at brække sig over!

Nej, nytænkning skal der til. Jeg var dommer til AB’s særdeles veltilrettelagte jubilæumsturnering for 60+. Der var ca. 3 AB-hold med. Hvilken ynk at se disse hold spille. Den overvejende del spillede ud fra mottoet: “Det gælder ikke om at vinde, men om at være med.”

Vi var engang gode. Det er vi ikke mere. Så kort kan det udtrykkes. Bag det hele lurer den indre svinehund, for min påstand er, at vi er blevet for gamle i forhold til modstanderne. De er hurtigere, og det afgør kampene.

Det ville nok også hjælpe, hvis UK ikke sov så meget.

Det er dog et lyspunkt, at 4-banden denne gang har ladet sig fotografere i AB-trøjer og ikke i cykeltrøjer fra Mirakelpriser.

BREAKING NEWS

 60+ har efter Dr. Spins svada her på forsiden overgået sig selv – og vundet en meget flot sejr over selveste KB. Det sker jo ikke hver dag. Det gav dønninger og 2 meget flotte referater, hvor Claus N. nærmest har tårer i øjnene og får trukket paralleller helt tilbage til 2. Verdenskrig. Smukt.

Nytænkningen må være: Før hver 60+ kamp fyrer Dr. Spin et eller andet af – endelig ikke noget positivt – på Søren’s hjemmeside, samt konerne til Quadrofonien fortsætter med at putte opkvikkende midler i maden hele sidste uge før kampen, så de ikke falder i søvn under holdsætningen