2014

ab-fodbold

HK: Dr. Spin angrer

Dr. Spin – SELFIE 

Dr. Spin undskylder over for prominente Tjønsere….

Dr. Spin har nydt en lang sommerferie i sommerhuset, hvor der har været tid til fordybelse og eftertanke. Således har han læst nogle af sine ældre indlæg igennem med de kritiske solbriller på. Det har givet klarhed og overblik. I dette interview med sig selv, undskylder han over for flere prominente Tjønsere og beder om tilgivelse eller i det mindste en smule overbærenhed.

Dr. Spin: – Dr. Spin, du siger selv, at du har læst nogle af dine ældre indlæg og fundet dem lige lovlig grove mod enkelte tjønsere?

Dr. Spin: – Jeg kan nu se, at jeg har haft en tendens til at hænge de samme personer ud gang på gang. Det er ikke rimeligt, og det vil ikke ske fremadrettet på den lange bane, som man siger. Jeg vil tilstræbe en mere nuanceret rapportering – koste, hvad det vil. Bare det ikke bliver for dyrt. 

F.eks. går det først op for mig nu, at jeg altid har omtalt Niels Lindgaard som ”Elios usympatiske svoger”. Det er ikke rimeligt over for Elio, så jeg vil fremover omtale Nils Lindgaard som ”Elios meget usympatiske svoger”.

Endvidere har jeg også haft snøren ude efter Thomas Kentorp og hans mislykkede forsøg på at score damer. Det kapitel burde være lukket nu, for som han selv siger: – Jeg trækker mig måske snart som formand for Dansk Cricket Forbund. Det er nærmest umuligt at score damer iført hvide lærredsbukser, hjemmestrikket vest og tandbeskytter.

Denis Holmark har også stået for skud. Også i den grad. Men ikke uden grund. Han er jo som bekendt vendt tilbage efter sin eneulykke, der havde katastrofale følger. Hans naturlige hurtighed var pist væk, men der er lys forude, for som han siger: – Jeg har selvtrænet og har andre strenge at spille på. Flere af mine afleveringer havner nu hos en medspiller. Det har jeg aldrig prøvet før.

Jeg må også undskylde over for Jørgen Frost, som jeg konsekvent har omtalt som gårdvagt på Roskilde Løgn- og Latrinskole. Det er nedladende og respektløst over for Jørgen, især efter at han er blevet pensioneret for et par år siden. Jørgen vil fremover blive tituleret ”Pensioneret gårdvagt på Roskilde Løgn- og Realskole”. Undskyld, Jørgen!

Henrik ”Katten” Vestergaard har så sandelig også fået en tur i vridemaskinen. Især hans snævre driblinger har jeg ironiseret over og latterliggjort. Det er fuldstændig forkert og respektløst af mig. Så, en stor undskyldning til Katten. Du skal bare fortsætte med dine knivskarpe, snævre driblinger i det lille felt omgivet af modstandere til alle sider. 

Jeg kan heller ikke komme uden om alle tiders bedste Vagn Ludvig Ludvig Ludvigsen. Han beder jo nærmest til blive ristet, og jeg har da også i flere år haft ham på stegepanden. Især før, under og efter julefrokosten Altså ikke i bogstaveligste forstand, Vagn!    

Og så endelig den sværeste bodsgang af dem alle. En kæmpe undskyldning til Lauge Nilsson for i mange år at blive forkortet (altså ikke Lauge, men hans udtalelser). Det vil der blive lavet om på, så derfor er jeg glad for at kunne give plads til Lauge.

Lauge: – Jeg er både skuffet og gal over, at Dr. Spin altid forkorter mine udtalelser – og det er min hustru, Marianne også. Når vi sidder ovre i Sverige og læser Tjønsernes hjemmeside, virker det altså diskriminerende og usympatisk, sådan at blive udsat for censur, og det…(forkortet af red.). Vi har tit diskuteret, om det har noget at gøre med, at Dr. Spin ikke forstår mig, når jeg fremlægger mine velbegrundede argumenter. Fra min tid som lektor i pædagogik og sådan noget, ved jeg hvor vigtigt, det er, at se en sag fra flere sider, lytte til modparten og drage konklusioner…(forkortet af red.). Jeg kan huske, at jeg havde en studerende, som næsten altid afbrød mine timelange foredrag og stillede mig spørgsmål, som jeg så måtte bruge ekstra tid på at besvare så uddybende som muligt. Det forlængede selvfølgelig mine foredrag….(så gik den altså ikke længere, Lauge).

Så skylder jeg vist ikke flere en undskyldning. Det skulle da lige være O.G., Smeen, Bjørn, Villum, Silden, Kurt, Remmer, Jan P., Verner….m.fl.