SH: 443 – Dr. Spin serverer flere gode råd til Tjønserne

ab-fodbold

SH: 442 – Johnny P. Skriver om bl.a. Tjønsernes pauser

Tjønserpause

I dag er det torsdag d. 30/4, og det pisregner og blæser en halv pelikan. Jeg har det lidt underligt torsdage og lørdage, for netop de 2 ugedage har fået en særlig plads i mit hjerte, men i øjeblikket er det jo sat på standby. Ens depoter har jo været vant til at blive opladet med en ordentlig gang livskvalitet på tjønserdage – men ak! Desværre er vi halvgamle fodboldspillere måske nogle af de sidste, der bliver sluppet løs.

Vi har sikkert alle – som flittigt beskrevet på mail – fundet alternativ måde at holde formen nogenlunde vedlige. Det er bare kedeligt, men nødvendigt at træne alene uge efter uge! Der er ingen erstatning for tjøns.

Fantasien begynder jo også at spille en stor rolle. Hvad skal jeg lave i dag? Dr. Spin har jo hjulpet mange, da han har givet en udmærket opskrift på, hvordan man kan snige sig til at drikke en masse bajere i løbet af dagen. Jeg vil hellere drikke bajere med jer efter tjøns. Jeg laver lidt havearbejde, reparerer lidt på huset og reparerer cykler. Forleden dag ryddede jeg op i nogle papirer. Her fandt jeg nogle stykker papir, som jeg har haft liggende i måske 25-30 år. Jeg læste dem og var ret fornøjet bagefter. Her følger et udpluk af det læste:

Skadesanmeldelser til forsikringsselskaber:

1: Brillerne blev slået af Henrik, som så gik i stykker

2: Fodgængeren havde ikke ringeste anelse om, hvor han skulle hen, så jeg kørte ham ned

3: Jeg stødte sammen med et stillestående træ

4: Rude knust under rengøring af en medarbejder

5: Da jeg skulle hjem, kom jeg til at køre ind i den forkerte gård og kolliderede med et træ, som jeg ikke har på min grund.

Fodboldspillere og trænere i interview:

Vi har jo ofte i omklædningsrummet snakket om, hvor dumme og uforberedte sportsjournalister kan være.

Her er sluttelig de 3 fodboldcitater efter sådanne spørgsmål, jeg lige nu bedst kan lide:

1: George Best om hans pengeforbrug: ”Jeg brugte en del penge på sprut, piger og hurtige biler – resten ødslede jeg bare bort.”

2: Gordon Strachan, tidligere manager i Southampton, blev spurgt: ”Synes du James Beattie fortjener at komme på det engelske landshold?”

Gordon S: ”Jeg er ligeglad, jeg er fra Skotland.”

3: Bill Shankly, tidligere Liverpool manager, omgivet af gestikulerende italienske journalister, giver instrukser til sin tolk : Bare sig til dem, at jeg er uenig i alt, hvad de siger!”

Husk: Genkendelse og gentagelser fremmer forståelsen.

Glæder mig til at se jer på lille kunst – gerne i 2020

Johnny P.