2019

ab-fodbold

Per ‘Hærværk’ svarer på fødselsdagshilsen

Hej I skønne tjønsere 

Tusind tak for den “kontinuerte” fødselsdags hilsen på hjemmesiden. Endelig føler jeg mig helt voksen – ligesom Jer andre. Om jeg er – tvivler jeg mere på. Der kan stadig udvikles på mine hospitals pasninger og ikke mindst min knaldhårde tåhyler. 

Det har været et hårdt år på mange punkter. Mest relevant i forhold til tjøns har jeg været ramt af slidt hofte og en prolaps i ryggen. Kombinationen af de to har sat mig skak mat i forhold fysisk aktivitet –  og givet store udfordringer mht hvad der skulle fikses først. Jeg har været indstillet til ryg operation et par gange og af forskellige grunde blev det aflyst lige op til. Lige nu forventer jeg at min skudhofte (venstre) skal skiftes i august/september 2019.

Så meget kort bliver min ryg bedre og bedre og min hofte modsat dårligere og dårligere – det sidste især efter jeg blev kørt ned på cykel i januar. To unge damer kikkede at uransagelige årsager hverken i min eller i kørsels-retningen !!!  

Jeg ved godt det ikke kan forklare, hvorfor jeg ikke kommer forbi og giver en øl – og det vil jeg meget gerne – flere gange (penge er ikke noget problem). Hvad med næste torsdag? Eller er mange af tjønserne på Roskildes natpisser afsnit? 

Jeg har jo altid haft det sådan, at det er sjovere at deltage end at kikke på. Det gælder i mange af livets forhold – blandt andet. : Tjøns, kamp, træning, omklædning, øldrikning og sex.  

Kan man læse mellem linjerne at det faktisk er hårdt når man ikke kan udøve sin ugentlige tjøns med dertil hørende scoringer, lange afleveringer, skæve skud og selvfølgelig ubarmhjertige taklinger sat ind når det er mest uventet – og unødvendigt. Ja det kan man. 

Mange positive tanker og drømme fra Per Hærværk.  👣