2007

ab-fodbold

Henning Kurland: Kentorp skræmt fra vid og sans…

Fra sædvanlig pålidelig kilde forlyder det, at Thomas “Krølben” Kentorp er blevet skræmt fra vid og sans efter offentliggørelsen af hans rapport fra turen til Siena 2007.
I artiklen mere end antyder Kentorp, at Bent “Smeen” Jacobsen var godt Bacardi under det meste af turen til Italien.
Citat:
Bent Jacobsen og Finn Villum havde fået smag for hvidvinen til morgenmad, så der blev kørt videre i det spor resten af dagen. En dejlig frokost blev skyllet nedmed mere hvidvin – og Bent spurgte efter kaffe og ’Strega’. Det skulle ikke bliveførste gang, at stakkels Bent måtte ud i en søforklaring på det fynskengelske om -hvad Strega er for noget. Det er tilsyneladende kun italienere over 75 år, der kanhuske denne kornlikør. Det lykkedes nu Bent at blive godt stiv – også uden Strega.”
En sådan udmelding slipper man jo ikke ustraffet fra. Hvem har ikke prøvet at få et “Bent-greb”? (For de uindviede handler det om at blive rykket godt og grundigt i kronjuvelerne).
Kentorp har taget konsekvensen, og har allerede nu meldt fra til næste års tur til Italien under påskud af, at han skal dømme en cricketmatch(!).


Kentorp i flyverskjul omgivet af livvagter.
Privatfoto.

Om Kentorp også vil holde sig væk fra tjøns, må tiden vise. Det har ikke været muligt at få en kommentar, da han har lukket sin telefon og ikke er set siden lørdagstjønsen.
Kommentar:
Fra AB-Tjønsernes side tager vi skarpt afstand fra sådanne gangstermetoder. En klar knægtelse af ytringsfriheden og et brud på menneskerettighederne. Tænk, hvis det også rammer undertegnede………
Dr. Spin