2014

ab-fodbold

HK: Rygter fra Italiensturen

Rygter fra Italiensturen 

Allerede inden Italiensfarerne var vendt hjem fra Elios hjemstavn, var rygterne løbet i forvejen.

”Fantastisk tur”. ”Elio har overgået sig selv”. ”Uforglemmeligt” – og jeg kunne blive ved.

DSC04766Selvfølgelig var alt perfekt tilrettelagt af Elio og Jane, og selv John Excel Andersen indviklede rejseplaner gik op i en højere enhed. Siges der.

Men, og der er et men. Ikke alle har været lige så begejstret som deltagerne selv.

Jeg blev ringet op af direktøren på hotellet, Giovanni Cervello, (som gerne vil være anonym), og det var godt nok en stærkt utilfreds mand, jeg havde i røret. Mit italienske er ikke, hvad det har været, men jeg forstod da så meget, at han aldrig havde været ude for noget lignende.

Han har f.eks. aldrig haft så stort et vandforbrug, som under Tjønsernes ophold. Han mener selv, det skyldes det enorme natpisseri.

Desuden har der på flere af værelserne været hoppet i sengene, så han har måtte skifte dem ud.

Jeg forsøgte selvfølgelig at tilbagevise det med, at ingen af Tjønserne er i stand til at hoppe ….overhovedet! Det ville han ikke høre på.

Rengøringsfolkene har åbenbart også været på overarbejde, og alene dét at få bugt med gammelmandslugten på værelserne har været en stor opgave og har kostet mange timers ekstra arbejde.

Og direktøren fortsatte: – Aldrig har jeg haft så mange klager fra mine øvrige gæster. Flere af dem krævede pengene retur. De hævdede, at de ikke havde lukket et øje under opholdet på grund af larm, og det har kostet mig dyrt.

De fleste klager var rettet mod Elios svoger, Niels Lindgaard, som han desuden fandt meget usympatisk.

For at rette op på forholdet til direktøren, havde Elio tilbudt ham at overvære en fodboldkamp mellem Tjønserne og et lokalt hold, men som han sagde: – Det fortryder jeg bittert. Det var spild af tid. Mage til stivbenede og bevægelseshæmmede gamle mænd, har jeg aldrig set. Det var en ynk. Jeg gik allerede før pausen.

Dr. Spin