2013

ab-fodbold

SH: Interview med John A.

 

Interview med John Andersen 

SH

John, du takker af som holdleder gennem mange år for GRAND OLD MASTER/60+ – hvorfor?

Jeg har i mange år nydt at spille sammen med et fantastisk hold, som i et vist omfang har været i stand til at forynge sig. Men jeg er nået til punkt, hvor enkelte af modstandernes 60-årige angribere kan løbe fra mig, så der er behov for at andre kan tage over.

Samtidigt er der jo etableret Super Grand Old Master og Veteran Grand Old Master hold, som AB hidtil ikke har deltaget med, så jeg fik lyst til at få startet dem op, hvilket jeg håber lykkes.

Og at passe 3 hold på samme tid overstiger langt mine evner.

Der har været mange gode oplevelser i forbindelse med at administrere dette ’gudehold’ – hvilke tænker du tilbage på som de bedste?

Det var jo en fornøjelse i starten af GOM tiden at få lov at hjælpe Flemming Nielsen med at stille hold – og at vi kunne starte med at vinde turneringen.Men hvis jeg skal nævne de bedste oplevelser, så har det nok været de kammeratskab, der er også på tværs af holdene, hvilket fx blev vist i en kamp mod B. 93, hvor vi ikke kunne stille fuldt hold, men så lånte de os en af deres spillere, så Carlo fik spillet med os hele kampen. Flot gestus.

Og de værste?

B. 93 har desværre også på anden måde været medvirkende til oplevelser, som jeg ikke vil gå dybere ind i, da de jo er kendt af de fleste spillere – ikke mindst efter kampen i mandags, hvor vi måtte minde dem om, at de havde en spiller med livsvarig karantæne mod AB. Men det glædede mig trods alt, at vi, dengang episoden indtraf, spillede kampen færdig – ikke mindst som følge også af fornuftig indgriben fra Carlo m.fl., der havde det helt naturlige synspunkt, at en enkelt spillers uoverlagte handlinger ikke burde ødelægge spillet for de resterende mange spillere, der havde glædet sig til kampen.

Hvem skal nu overtage dette ærefulde hverv, som før dig blev varetaget af Flemming Nielsen?

Som det tidligere er fremgået af hjemmesiden har cykelholdet endnu en gang påtaget sig en kæmpeopgave. De har jo tidligere styret SMAR med hård hånd og gode resultater, så jeg er meget tryg ved dette skifte.

Et par gode råd til Q-foreningen?

Langsigtet planlægning er altid godt – men i praksis har det været svært at gennemføre tilmeldinger for hele sæsonen. Men jeg vil da foreslå, at I stadigt prøver, så der måske kan stilles hold til alle kampe i god tid.

Men jeg håber for mine efterfølgere, at det stadigt vil være muligt at skabe et overskud, der gør, at vi årligt kan bidrage til 100-mandsklubben med 1.000 kr.

Jeg kan oplyse, at saldoen før kampen 23/9 er på kr. 964, så med lidt overskud ved hjemmekampene, så skulle der være en god start til næste år – og til kontingentet i år.

Du fortsætter jo som meget aktiv Tjønser – skal der også i dette regi ske forandringer efter din mening?

Jeg tror ikke, vi skal røre ved tjønsen. Den virker perfekt, takket være Kjøller og Duuns gode lederskab, som vi andre heldigvis fuldt ud accepterer. Så jeg håber Duun fortsætter i mange år – der er jo ikke på den post nogen aldersbetingelser eller andre grunde til at fratræde.

Men jeg håber da meget, at vi i forbindelse med etableringen af Super og Veteran GOM hold kan sikre, at det ikke går ud over tjønsen – helt på samme måde, som lørdags GOM-kampe jo kun i meget få tilfælde har været årsagen til aflysninger af lørdagstjøns -16 Tjønsere i lørdags trods GOM-formiddagskamp er jo et godt bevis på det.

Så jeg håber, det samme kan være tilfældet, selv om vi skulle få Super GOM kampe kl 11.00 enkelte torsdage.