15: Tjønser-fødselsdage

ab-fodbold

HK: Niels Remmer 70 år

Niels Remmer fylder 70 år

Allerede sidste år modtog redaktionen på ab-tjønserne.dk artiklen om Niels Remmers 70 års fødselsdag. Afsenderen var anonym, men man har jo før set, at fødselarer indsender meget rosende omtaler af sig selv under synonym.

Her på tjønsernes hjemmeside bringer vi aldrig artikler fra anonyme kilder, og har makuleret adskillige artikler fra Niels Torp af samme årsag. En overgang blev vi også bombarderet med artikler fra en falsk Dr. Spin. De var fyldt med stavefejl og mangler, så vi blev hurtigt mistænksomme.

Nu har Niels Remmer den-onte-lyne-mig fået sin gostwriter, Niels Torp, til at skrive en ucensureret artikel om sin egen 70-års fødselsdag….!
Der står ikke et ord om, at Remmer blev smidt ud af Vestre Borgerfryd Gymnasium, fordi han havde pisset ind ad vinduet til rektors kontor, så det hele sejlede. Heller ikke at han blev smidt ud af Livgarden, da han under fejringen af Dronningens 35 års fødselsdag havde taget sin bjørneskindshue omvendt på og legede Monty Pythons gakkede gangart, lige da Dronningen kom ud på balkonen for at vinke til den store menneskeskare.

Få år efter købte Remmer sig, via nogle gamle soldaterkammerater, ind på Universitetet, og senere fik han ad mærkelige omveje ansættelse i Tragikministeriet under ledelse af Jens Risgaard-Knudsen (som vist nok er i familie med Gramse-pigen Lizette) og her gjorde han sig straks så umulig, at han blev deporteret til Bruxelles, hvor han efter sigende brugte mest tid på at finde rundt i det store hovedkvarter.
Efter 3 år lykkedes det ham at finde et ledigt lokale, som han udstyrede med nogle kasserede møbler, han havde fundet i en container, og lod som om, han var ansat. Stadig var der ingen, der vidste, hvem han var. Til sidst gik den selvfølgelig ikke længere, så Niels blev sendt hjem til Danmark, og da man heller ikke vidste, hvad man skulle stille op med ham her, opfandt man en stilling i Transportministeriet, hvor han skulle bygge en model af en fiktiv bro fra Danmark til Grønland i Lego.

I 1995 blev han sendt til Bruxelles for primært at sørge for forsyninger af hårelastikker til Ritt Bjerregaard. Det gik selvfølgelig ikke i længden, så han blev sendt hjem igen og ansat i Tragikministeriet, hvor man gjorde ham til chef for renligholdelse af toiletterne i flyene fra Kastrup.
Men ikke nok med det. Han skulle også stå for opsynet af postvæsnet og alle de københavnske taxa’er, busser og lastbiler.
Som Niels selv siger: – Det kørte for mig i den periode!

Men alt har en ende. Da Niels havde været på et utal af ture til Sydtyskland for at kontrollere grisetransporter, fik Niels nok af tankstationsmad, og søgte en stilling i Ribe, hvor han skulle holde øje med vandstanden i havnen, men det blev for kedeligt i længden, så han søgte pensionering.

Niels har altid været sportsinteresseret og har spillet håndbold i HG, som i mange år var den førende klub i landet. Hvem husker ikke Jørgen Petersen, Carsten lund, Verner Gaard, Bent Mortensen og Gert Andersen for blot at nævne nogle få. Af statistikken kan man læse, at Niels primært blev sat på banen i slutningen af kampene, når holdet var foran med adskillige mål.
Fodbold har han også spillet, siges det. Vebro var en gang en magtfaktor i den københavnske mellemrække B sammen med Sylvia, Hekla, Heimdal og Vestia, men det blev også til nogle kampe på et sammenbragt hold i Bruxelles.
Nu har vi glæde af Niels blandt tjønserne, hvor han gang på gang formår at kyse mindre fysisk udstyrede med- og modspillere, og efter tjønsen er Niels den store anekdotefortæller med historier fra den store verden.

Dr. Spin og hans medarbejdere ønsker Niels tillykke med fødselsdagen.