2019

ab-fodbold

Dr. Spin: Tjønserne og Trump

BREAKING NEWS===BREAKING NEWS===BREAKING NEWS===BREAKING NEWS

DONALD TRUMP TØR IKKE AT MØDE TJØNSERNE

Det meget omtalte besøg af den amerikanske præsident Donald Trump er blevet aflyst her små 14 dage før, det skulle finde sted. Alle undrer sig. Selv Dronning Margrethe undrer sig: – Jeg undrer mig! udtaler Dronningen til ab-tjoensere.dk.

Men der er selvfølgelig en forklaring på aflysningen, og som sædvanlig har Dr. Spin gravet i sagen og fundet den egentlige grund til aflysningen. Han udtaler selv: – Jeg har fundet den egentlige grund til aflysningen!

Det viser sig, at der, i al hemmelighed, var arrangeret en fodboldkamp mellem Trump og hans stab mod Tjønserne (som selvfølgelig ville stille i stærkeste opstilling – altså med Ole Gunner og Denis helt på toppen). Da Trump hørte det, aflyste han prompte besøget og kom med en søgt forklaring om noget Grønlands-halløj.

Mange af Tjønserne er både skuffede og forargede over afbuddet. Her er et lille udpluk:

Denis Holmark: – Jeg havde det på fornemmelsen. Han vil hellere gå i krig mod Nordkorea end at tabe til os. Det siger alligevel noget om Tjønsernes store indflydelse globalt på den lange bane. 

Lauge Nilsson: – (som undtagelsesvis ikke er blevet forkortet) Det undrer mig ikke. Vi har før haft afbud fra statsledere, der ikke ville møde os. Jeg kan i flæng nævne: Stalin, Hitler, Idi Amin og Gaddafi. Og går vi længere tilbage: Napoleon og den romerske kejser Nero. Og går vi endnu længere tilbage…. (forkortet af red.)

Egon Smadremanden: – Jeg havde glædet mig til at smadre ham ind i hegnet i en glidende tackling. Hvor er det skuffende…. Hva? Er jeg slet ikke på holdet? Det er endnu mere skuffende… 

Thomas Kentorp: – Jeg er dybt skuffet. Jeg havde ellers glædet mig til at invitere hans kone, Ivanka, hjem til mig, så hun kunne se på min skade i baglåret. Jeg mener, hun er uddannet kropsterapeut i sit hjemland, Slovenienstan. Meget skuffende…. 

Ole Gunner: – Hvor er det ærgerligt. Jeg havde sådan glædet mig til at vise Trump noget af det bedste angrebsfodbold i verden. Med Denis og jeg på toppen ville det havde været en unik lejlighed til at promovere dansk foreningskultur fra aller øverste hylde. Og så havde jeg også glædet mig til at give Trump nogle pædagogiske råd om at møde verden med åbenhed, venlighed og forståelse. Man skal altid modtage sine gæster…..(forkortet af red.)

Niels Remmer: – Pis. Nu har jeg kørt frem og tilbage fra Malmø over København og til Ribe et utal af gang for at planlægge Trumps besøg, og det var mig, der fik listet en fodboldkamp med Tjønserne ind i det ellers stramme program. Jeg skulle også gå i spidsen for Kongens Livgarde, når han skulle besøge Dronningen, og optræde som hofjægermester i stedet for Christian Kjær ved en lille jagt i Zoologisk have, hvor Trump havde ytret ønske om at skyde nogle giraffer og elefanter. Det bliver der så ikke noget af….. 

Laust Joen Jakobsen: – Hvor er det typisk. Nu havde jeg lige mobiliseret hele undervisningssektoren til en storstilet demonstration i anledning af hans besøg. Du aner ikke, hvor travlt jeg har haft med rette stavefejl på elevernes plakater. De tror sørme at Google retter fejlene for dem….

Hvad siger du f.eks. til sådan noget som: RAJS JÆM IGEN MCDONALDS – VI KA BÆDRE LI BURKER KING – HOL FINGEREN VÆK FRA GRØNLAN – VI VIL MAJET HELRE DRIKKE OS STIVE GRATIS….osv. 

Nu er det hele så afblæst – eller i hvert fald udsat – og jeg vil straks gå til undervisningsministeren for at iværksætte en storstilet indsats på staveområdet. Jeg brækker mig!

Vagn Ludig Ludvigsen: – Jeg brækker mig også… 

Jørgen Frost: – Det gør jeg også… 

Johnny Petersen: – Det gør jeg også! Det er skolens skyld. Efter det blev os lærere forbudt at gennemtæve eleverne, er det gået ned ad bakke. 

Jan Petersen: – Enig! Og efter man sløjfede de gratis madpakker, vitaminpillen, mælken og æblet gad jeg ikke at gå i skole mere….  

Dr. Spin