2017

ab-fodbold

SH: Bent ‘Smeen’ fylder 74

Bent ’Smeen’ 74 år 

Bent har taget mange prægtige initiativer i sin AB-tid – både i amatørafdelingen og i AB A/S. I går tog han endnu et – han inviterede alle Tjønserne til sin 74-års-fødselsdag.

Sædvanligvis inviterer Tjønserne til fest, når de har runde fødselsdage. Men nu ville Bent udvide denne tradition til også at gælde ikke-runde fødselsdage.

Det blev en meget stor succes!

Først 26 Tjønsere på lille kunst, hvor Bent havde delt holdene på fineste vis – kampen endte 3-3 med flere flotte scoringer af bl.a. Ole Gunner, Bjørn L og Henning K. Erik S. scorede også 2 gode gammeldaws Storm-mål.

Dernæst var vi 30 Tjønsere i AB-Restauranten kl. 18.30 sharp, hvor Bent bød velkommen med en meget dejlig rosé-vin. Der var ‘free seating’ omkring bordet, dog ville Bent gerne sidde sammen med sin søn Frank og sin sønnesøn Oscar.

Middagen var 2 meget delikate fiske anretninger som Bent introducerede, ligesom han fortalte historierne om de 2 udsøgte vine. Bent har med årene udviklet sig til en sand vin connoisseur, og han foretrækker de ikke helt billige……

Bent holdt en fin tale til sin ’udvidede familie’, som Tjønser-gruppen i mange år har været for ham – takkede for ’livet’ i gruppen både på og uden for banen, samt den fine opbakning han altid har fået til sine initiativer.

Henrik V. og jeg selv talte til Bent og roste ham for den aldrig manglende generøsitet og super kammeratskab – nogle Tjønsere har dog mistet nogle vitale legemsdele gennem årene…….. Vi sluttede med et rungende fødselsdags-HURAAAAAAH.

Til sidst bad Bent Tjønserne om at være opmærksomme på sin 75-års-fødselsdag næste år – han nævnte også, at man skal ha’ sit pas i orden…….?!

Tak for en super Tjønser-aften, Bent.

Søren