13: Tjøns-referater

ab-fodbold

Benny Nielsen

8-7-2021.
Bjørn holdt en fridag, så Duun valgte hold, 8 gule mod 8 grønne, sejr til grøn på 4-2, Duun havde valgt et meget stærkt gult hold, hvor han selv spillede på, det var en stor fejl, for de to brødre Johnny P. og Jan P. var på grønt hold, og de begge var i spillehumør, begge scorede, og lagde også op til mål, 1-0 til gult ved Pylle, den store stærke stopper Jan Ivar som var tilbage efter lang tid, skulle lige igang, så han syntes at Pylle skulle score, men derefter så vi Jan Ivar samt Bent J. begge stærke i grønt forsvar, 1 – ved Johnny P. på et flot hovedstød, tre kasser i anden halvleg af Jan P. langskud, Steen L. også langskud, det var måske Steen L. bedste tjønserkamp, han arbejde hårdt, også når de gule havde bolden, mange tjønser havde ikke set det før, Per H. også et mål, og så et flot mål til 4-2 af Claus B, som Bent J. sagde det er ikke altid det bedste hold vinder, men vi stod sammen på grønt hold, og så når Steen også løber, og målmand Sten stod en verdensklasse kamp, hvad med Tim i gult mål, fire mål, jeg udtaler mig ikke idag sagde Tim, der var flere gode detalger idag, de bedste kom fra Katten, sikke en teknik og boldbehandling, samt klasse afleveringer, hvad skete der lige idag spurgte tjøns news Katten, jeg ved det ikke, jeg var ikke klar over at jeg kunne alle de tricks idag sagde man of the mach, i omklædningsrummet, kunne mand godt høre brødrene, de var i godt humør, som begge sagde øllet smager bedre når mand er på vinderholdet, normalt er Sten L. hurtig i bad, men idag blev han længe, han var meget træt, tjøns news hørte en samtale med Sten og vagten, Sten ville gerne blive i omklædningsrummet og sove der om natten så træt var han, men vagten sagde nej tror du at AB er et hotel, rygterne siger at Sten kørte fra AB ved 22.00 tiden, vi har desværre en del skader, Yde, Kurland, Advokaten, Thomas K, Villum, men tjøns news erfarer at alle skulle blive klar engang i 2022, der var ingen der havde øl med, men Frost, Per H, samt Jan Ivar fik hurtig skaffet en kasse kold øl, det var meget populært.
PS. Frost sang ikke da han kørte hjem på sin cykel, Remmer scorede to mål i mandags med sit højreben, så han sang hele vejen hjem til Sverige
-oooOOooo-
1-7-2021.
11 Gule mod 11 Grønne, resultat 3-2 sejr til Grøn, efter 2-1 føring ved pausen, de første 10 minutter af tjøns var meget mærkelige hvad skete der, jo Årets spiller kom først 16.02, han klædte om på stor kunstbane, så da han stod der helt nøgen, blev der trafikkaos ude på vejen bag målet, Johnny P. havde samlet sit grønne hold sammen, og fortalte at han under ingen omstændigheder ville acceptere at tabe til sin bror Jan P, som var på gult hold, efter to minutter stod Advokaten op af hegnet, det så meget mærkelig ud, hvad lavede han, ingen kunne se det, men han ruskede meget til hegnet, og så skete der noget han var fri, var der sket noget spurgte flere tjønsere Advokaten om, vi får se når jeg skal i bad, efter små 10 minutter måtte den lille tekniker og målmaskine Kurland, samt evighedstalentet og målfarlige Thomas K, begge forlade banen med alvorlige skader, både Kurland og Thomas var på grøn hold, så Erik B. måtte over på grønt hold, så var vi 10 mod 10, store chancer i begge ender, men de to super målmænd Tim og Sten reddede alt med hovedet og deres store maver, men 1-0 til grøn Topangriberen OG sprintede forbi to modstandere og huggede bolden i kassen med sit højre ben, Steen L. spillede med sit fantastiske venstre ben Niels ZLATAN Remmer helt fri et par meter fra mål, Zlatan skulle bare heade bolden i mål, men han ramte ikke bolden, Zlatan sagde at der kom et kraftigt vindstød i det samme, grøn var i angreb ni gule spillere dækkede OG op, så stod BN helt fri og så 2-0, det var Steen ikke helt tilfreds med, så forsvaret fik en skideballe, så scorede Årets spille for gult hold til 2-1 lavede han ikke et stort frispark på Strøh først, nej sagde den myndige dommer Bjørn, 2 halvleg startede i et højt tempo de gule jagtede en scoring, og den kom også igen Årets spiller, som havde fået de rigtige briller på idag, så 2-2. Remmer igen en stor chance med hovedet, lige før tid 3-2 til grøn igen topangriberen OG, jo når OG er i det spillehumør er der ingen der kan holde ham, Johnny P. var glad for sejren, bror Jan P. hang noget med hovedet, selv om han spillede en god kamp, han er også blevet hurtigere efter at han har tabt sig ca. 2o kg. Torp var tilbage efter 14 dages special træning i Ålborg, da Svend Gehrs sagde at jeg var blevet langsommere, jeg er helt uenig med ham, tog jeg så et sprinte kursus, og alle kunne jo se hvor hurtig jeg var idag, alle var spændte på om Advokaten skulle til undersøgelse på hospitalet efter sit uheld, men han sagde jeg vil lade min kone se på det, flere fra gult hold mente at Torp er blevet endnu langsommere efter at havde været væk i 14 dage.
 flere fra gult hold spurgte Remmer hvad der skete med de to hovedstød, det kan vi snakke om en anden dag sagde Zlatan, flere tjønsere sagde det var dejligt at spille idag da der ikke var nogen vind, Strøh havde dejlige kolde øller med.
-00oOOooo-
10-6-2021
12 mod 12, Grønt Hold vinder 5-2, efter 0-0 ved pausen, Grøn startede med hurtigt angrebsspil, samt pres over hele banen, de gule var i chok, ter store chancer blev brændt af Årets spiller, Remmer, og BN alle på grøn hold, 7 mål i anden halvleg, hvordan kunne det ske, jo den i mange år kåret til Danmarks bedste Revisor, kom over på grøn hold, og Årets spiller skiftede briller, så skete der noget, Remmer på begge stolper, og bolden op i røven på Sten og i mål, Årets spiller kunne igen se bolden, og et flot hovedstød mål, 3-0 den lille tryllekunster Kurland, så igen Remmer med hoved, selvmål af den tidligere manager, så blev Advokaten tosset, op i angrebet og bang to hurtige mål for de gule, men også tre oplæg af Årets spiller, godt at deres findes briller, Thomas K. spillede på gult, sagde til tjøns news efter kampen, jeg overvejer om jeg ikke bare skulle spille cricket, flere fra gult hold mener dog at Thomas K. spiller bedre fodbold, ind cricket, som Torp sagde der er kun en der kan spille fodbold og cricket på et højt niveau og det er mig, sagde en meget selvsikker Torp,
Tempoet var meget højt, så nogle skader, Pylle måtte gå meget hurtig ud, BN og Frost også ud, Yde stod uden for, men utroligt at Vagn L. ikke blev skadet, med det løb og energi han havde, jeg har aldrig været skadet i min store karriere sagde Vagn L. for første gang i mange år havde OG korte bukser, så med de hvide ben var ingen undskyldninger for hans holdkammerater, at finde ham.
Rettelse fra tjønsen sidste torsdag, målet til 1-0 for grøn hold blev ikke scoret af Kurland, men af Årets Spiller siden 2020, sorry men BN har svært med at se uden briller.
–ooOOOoo–
3-6-2021
Bjørn havde delt de to hold, 11 mod 11, Resultat 2-2 Efter Grøn hold førte 2-0 ved pausen.
Kurland brændte en kæmpe chance i starten for de grønne, det sker jo for en storspille sagde Kurland, som dog lidt efter scorede til 1-0, BN spillede ham helt fri med en smart aflevering på hegnet, bolden tilbage til Kurland, alle de gule stod og så på, det havde de aldrig set før, en del chancer i begge ender, men godt målmandsspil af de to supermålmænd Tim og Sten, 2-0 da den store Remmer lavede en Screening på Frost så Erik B. let kunne score, Frost var derefter i chok resten af kampen, anden halvleg brændte BN og Remmer nogle store chancer, Ole K, havde bolden ca. 20 m fra de grønnes mål, nogle af Oles medspillere råbte ryg, og så sparkede Ole bolden væk, og skyndte sig at løbe tilbage til forsvaret, men hvad skete der, bolden susede i mål, 2-1 men topangriberen OG vil også på tavlen, så OG sprintede fra Niller og bang 2-2, Advokaten faldt midt på banen, Bjørn måtte se VAR igennem, men heldigvis var det et solouheld, Tjøns News hørte dette efter tjøns.
Jan Ivar jeg var tilbage på mit topniveau, Frost igen en stor kamp, jo det kører for mig, Remmer håber alle kan se hvor god jeg er, Advokaten dejligt at se hvor min bror spillede en stor kamp, Duun jeg lave ikke en fejl idag, Torp kan godt mærke at hans selvtræning har hjulpet, jeg har nok aldrig været så hurtig før, Professoren om sin bror, han spille en dårlig kamp, Åretsspiller det var min bedste kamp i år, Bent J. sagde de har ikke forstand på fodbold, men lige nu spiller jeg rigtig godt sagde superspilleren Bent J.
Ex. Top Målmanden, Henrik KATTEN Vestergaard, er blevet 72 år, så han kom med kolde øl
-ooOOOoo-
13-5-2021
17 Tjønsere til at starte med, så Bjørn havde valgt 9 gule mod 8 grønne, resultat 2 – 2 efter grøn føring 1 – 0 ved pausen, så dukkede Niller op til anden halvleg, han gik direkte ind på grøn hold, Niller troede der var kampstart Kl. 12.00 flere tjønsere mener at det koster en omgang øl at komme for sent, en god tjønserkamp med chancer i begge ender, men 1 – 0 til grøn, på en fantastisk aflevering fra Bjørn, som BN headede ind fra 20 m uden chance for Sten, Årets spille knalderede bolden ind foran mål og der stod Remmer og satte hovedet på 1 – 1  de tre gule spillere Bent J. Torp, Frost, hoppede op for at heade et aflevering fra BN væk,  men da alle tre satte benene på kunsten, hang Advokaten stadig 2 m oppe i luften og BANG 2 – 1 på et hovedstød, i sidste angreb 2 – 2 ved Claus B, men Remmer mener bolden ramte ham, og røg i mål, Claus og Remmer var ikke helt enige om
hvem der var målscoren, Gladsaxe  Kommune havde bedt Torp om at se efter om hegnet var iorden, Torp gjorde sit bedste, der skete heldigvis ikke hegnet noget, hvad skete der med Årets Spiller idag, han var helt vild, hans øjne flakkede noget, nogle mente at den vaccine han havde fået sprøjtet i armen, må havde været noget andet, men Årets spiller er en fair mand, han meddelte dem han havde sparket ned, at de kunne bare komme med regningerne fra Hospitalerne, eller fra en Kirurgisk Klinik, også dem  der fik problemer med deres tænderne kunne henvende sig til Yde, RETTELSE FRA TJØNS SIDSTE TORSDAG. efter at Tjøns News Reporter har set VAR billederne igennem,  målet til 2 – 1 til grøn hold, var ikke scoret af Yde, men derimod af Ex. Manageren da han endelig kom over midterlinien, også målet til 3-2 scoret af BN var ikke fra 30 m men derimod fra 35 m, Tjøns News reporter beklager, men han ser ikke så godt uden briller, Super målmanden Tim, gav en omgang Sorte Guld, Frost sagde ikke noget da han cyklede hjem, Torp gik efter tjøns rundt om banen for at se om alt var iorden med hegnet, Tjøns news erfarer at Årets Spiller har haft møder med nogle Banker
-00OOOoo-
06-5-2021
Den nye tjønser Manager Bjørn, delte 10 nye gule veste ud til gult hold, som spillede mod 10 grønne, resultat 3-3 efter 2-2 ved pausen, Ex. Manageren var tilbage, spillede en stor kamp i forsvaret for de grønne, Jan Ivar var tilbage efter en lang tids skade, også Niller var tilbage efter hans vinterhi, gult kom foran på et hovedstøds mål af Claus B. en flot aflevering af Jan Ivar, som jo spillede på grøn hold, Jan Ivar sagde til tjøns news, det var jo en fantastisk aflevering, men desværre til den forkerte, hvor var Tim henne i målet ved den scoring, jo Tim stod igen og kikkede på flyverene som fløj ind over AB smukke anlæg, 1-1 ved Storm, Yde sparkede på mål, bolden ramte en af Storms maver og snød Sten i målet, 2-1 til grøn, måltyven Yde på en tåhyler, jo Yde er rigtig kommet i målhumør scorer næsten hver gang, 2-2 på et flot angreb af gult hold, Pylle scorer, 3-2 BN på langskud, der var ingen at spille så fra ca. 30 m. sparkede BN den op i krogen, uden chance for Sten, 3-3 storspilleren, teknikeren Kurland stod alene ved anden stolpe, tre grønne spillere kunne sparke bolden væk, men den endte hos Kurland, og bang mål, da jeg så hvem de tre grønne spillere var, blev jeg stående for jeg vidste at en af dem ville aflevere bolden til mig, jo man kender jo sine modstandere, siger en stolt Kurland, tjøns news spurgte Jan Ivar om han var tilfreds med sit come back, der var ingen af de andre 19 tjønsere som kunne se at jeg ikke havde spillet i lang tid, sagde en meget træt Jan Ivar, men hvad tænkte vores manager, som så kampen på sidelinjen, den tager jeg med Jan Ivar under fire øjne, da Frost kørte hjem på sin cykel sang han en ny sang I WAS NOT GOOD TODAY, I WAS NOT GOOD TODAY, Remmer meddeler tjøns news, at hans fiber i en af hans maver, nu er kommet ned til hans ben så det går i den rigtige retning, håber stadig at jeg når at tjønse i år siger den hovedstød stærke spiller Remmer fra Sverige, Niller gav come back øl, Bjørn holdt en fin tale til den angående manager Henrik, som fik nogle flasker vin, for sin store indsat som manager i ni år, Henrik holdt også en tale for Bjørn, og overrakte ham nøglen til skab no. 1, på nøglen stod der Bjørn Larsen og hans telefon nummer, men flere tjønsere undrede sig over de sidste to tal NUL 6, mange tjønsere håber at Bjørn selv kan løse problemet med Lotte, ellers er der flere tjønsere som tilbyder deres hjælp, Torp var ikke til tjøns, hans alkohol test var positiv, mens Bent J.  denne gang negativ, NU SKAL VI TILBAGE I OMKLÆDNINGSRUMMET
-00OOO00-
22-4-2021.
Vikar Tim var manager idag, Tim delte to gode hold, 8 Grønne mod 9 Gule, Grøn vandt 5-0, men en lige kamp, som kunne ha været 5-4 til Grøn, 1 halvleg brændte topangriberen OG den ene store chance efter den anden for de Grønne, og en for Gult hold brændte måske endnu flere chancer, han vil ikke ha at tjøns news meddeler hans navn, det er OK, men den tidligere skolelærer fra Brussel, havde fået de forkerte støvler på, OG sagde i pausen at store spillere kan have en dårlig halvleg, men ikke to halvlege så scorede OG to flotte mål, så tre mål ialt, jo OG er en topangriber, som han sagde det var ærgeligt at mit store idol Villum ikke så mine mål, Laust scorede et flot mål, driblede fra egen banehalvdel, og scored uden chance for Sten i målet, BN scorede også, de to forsvarsspillere på Grønt hold, Bent J og Torp, hvad lavede de ved alle de fem scoringer, flere tjønsere sagde de stank langt væk af sprut, de virkede ikke helt ædruelige, tjøns news erfarer at de to havde været på restaurant aften før tjøns, de havde drukket en masse Rødvin, samt drukket en masse Grappa, tjøns news reporter var tilfældig tilstede på samme restaurant, det var ikke et kønt syn da de to forlad restauranen, tilfældigvis var de på samme hold taberholdet, tjøns news spurgte Bent J. hvad resultatet var Bent J. mente Gult hold havde vundet 3-2, og Torp mente at Gult havde vundet 5-0, hvad mon Manageren siger til det, J. Frost måtte havde sin højre arm til hjælp, håber ikke den er brækket, flere på det gule hold mente at Advokaten lavede flere frispark, Advokaten sagde i kender ikke fodbold reglerne, i de fleste tilfælde var det skulder mod skulder, som Advokaten siger det her er ikke damefodbold.
SH søn Anders kom forbi og holdt en smuk tale om sin far, og Anders havde også taget en ramme øl med, Tjønserne takker mange gange.
-ooOOOoo-
15-4-2021.
12 Grønne vandt 2-0 over 11 Gule, Bjørn delte holdene, lige kamp, Gult hold brændte nogle store chancer, skulle Storm og OG havde scoret for de gule, nej sagde de begge, det var jo ingen chancer, alle på gult hold var ikke enige, Katten som var på vinderholdet, spillede en stor forsvarskamp, men hans afleveringer var ikke gode, men derimod var hans hovedspil fantastisk, Katten stod altid der hvor bolden kom, hvordan kunne du altid stå det rigtige sted, spurgte tjøns news Katten, det gjorde jeg jo også da jeg var en af Danmarks bedste målmænd, der stod jeg også altid det rigtige sted, det var jo ikke mange mål der blev scoret mod mig, flere tjønsere sagde kan du ikke lære de to supermålmænd Tim og Sten, at de får nogle flere redninger, nej sagde Katten, enten er mand en god målmand eller ikke, og de er det sidste, sagde ex. topmålmanden, Grøn kom forand 1-0 ved et let mål af BN, og lidt efter tog Ole K. chancen på et langskud, Kurland nåede lige at flytte sig, så bolden røg i mål 2-0, Ole K. siger jeg scorer mange mål iøjeblikket, også på + 70 holdet, jo jeg spiller godt kommer bagfra og BANK så er der mål, så min kørsel tilbage til Kighavn er gode, så sidder jeg og tænker over alle mine dejlige scoringer, igen idag en stor duel imellem de to løbestærke Bjørn og Pylle, da jeg var i deres alder kunne jeg også løbe så meget sagde Bent J. det samme sagde Thomas K. men det var der ingen der troede på.
Steen L. gav øl, Manageren var tilbage som tilskuer, jo der var som sædvanlig god stemning
-ooOOOoo-
8-4-2021.
24 AB Tjønsere var mødt frem, så Bjørn satte to gode hold, resultat 0-0, hvordan kunne det ske at der ikke blev scoret, i begge ender var overlækkeren samt stolpen ivejen, men de to supermålmænd Tim og Sten, stod begge en superkamp, B. Strøh gik i stykker efter ca. 20 min. så dukkede Storm op, gik direkte ind på grøn hold og brændte to 100% chancer, så Storm spillede på gult hold i anden halveg, Advokaten og brormand Professoren spillede på samme hold, det slap jeg bedst fra sagde Professoren, Advokaten havde lært af J. Frost, han havde to solouheld, flere tjønsere sagde at Advokaten har set for meget Vild med dans, men ellers var tjønserkampen god, tempo, fight, nærkampe, gode og dårlige afleveringer, Bent J. som spillede på gult hold mente de skulle ha vundet 4-1, tjøns news spurgte Professoren som spillede på grønt hold hvem han syntes der skulle ha vundet, det skulle grøn hold med 5- 1, ja mange meninger, men rigtig god stemning bagefter, Vagn L. blev for nydelig 80 år, så der var øl, og påskebryg, samt sunget fødselsdagssang, så selv vores Manager kunne høre det, lige pludselig kom Laust omklædt, hvad sker der spurgte flere tjønser, tjøns news syntes at høre at Laust ikke kunne finde sine fodbold støvler, flere tjønser mener at det koster en omgang øl. Tjøns news har været i kontakt med ex. topscoren Villum, som meddeler at han starter op i maj måned, jeg ved at Tim og Sten ikke er glade for den nyhed siger Villum.
-ooOOOooo-
30-12-2020.
Årets sidste tjønser kamp, blev vundet af grønt hold med 5-4, efter at havde været bagud med 4-3 ved pausen, en  tjønser kamp på et meget højt niveau, Kurland hurtig til 1-0 til grøn, så et par hurtige mål af gul, da det var lyst, og ikke regnede kunne Årets Tjønser se igen og score et par mål, så skete der det mærkelige Yde ramte bolden dårligt ingen fart på bolden, men hvad skete der lige jo bolden røg lige imellem på EX. verdensklasse målmandens Tim ben, hvilket et drop, men Yde sagde det må blive årets mål, Årets tjønser sagde til Yde jeg har flere par briller, du må godt låne dem, så ser du måske bedre, stillingen var 4-4 til et par minutter igen, så lavede Kurland en genial aflevering til Erik B. som kastede sig foran tre modstandere, og heade bolden i mål, Erik B. var meget stolt af at havde scoret sejrs målet, Erik sagde at det var ærgeligt at Johnny P. ikke havde set det fantastiske mål, så havde han måske rost mig for første gang i 2020, flere tjønsere sagde hvis Torp havde spillet for gul, så havde Erik ikke scoret, men fået en tackling lige i hovedet, og kørt direkte til Herlev Hospital,  efter tjøns meddelte Kurland at han fremover kun ville kaldes Mini Messi, jeg scorer jo kun speciale mål, samt speciale oplæg til mål, efter tjøns blev der talt meget om alle de flotte selvmål der var blevet scoret i 2020, hvem havde scoret det flotteste, var svært at blive enige om, men et var sikkert, at Villum havde ikke scoret nogle selvmål, da han jo aldrig kommer ned på modstandernes banehalvdel, Advokaten sagde til tjøns news, at i 2021 skulle der være mere fight, samt tempo i spillet, der er for mange der ikke arbejder hårdt nok sagde Advokaten, Tim var ekstra glad for sejren, det var jo ikke min dag, men jeg har jo altid sagt at modstanderne kan score alle de mål på mig, bare midt hold har scoret et mere ind modstanderne når dommeren har fløjtet kampen afsagde Tim, og Advokaten havde kolde øller med, så kom Bent J. med Kransekage samt Portvin, der blev skålet og ønsket godt nytår, også til alle der ikke var til tjøns.
–oooOOOooo–
17-12-2020
2-1 sejr til gult hold, efter 1-1 ved pausen.
Da tjøns skal starte, kommer Remmer haltende, han kunne næsten ikke gå, tjøns news spurgte Remmer hvad der var sket med hans højre fod, Remmer sagde at han havde fået to kasser øl ned over foden, men jeg måtte komme til tjøns, da Årets tjønser mål 2020 jo skal kåres idag, og jeg er sikker på at det bliver mig, jeg har også fået Mor Mettes og hendes spindoktor til at skrive min vinder tale, jeg holder også en vinder reception i Sverige alle er velkommen efter 19.00 der er rigeligt med drikkevarer, sagde en meget sikker vinder, men Remmer havde ikke set på AB tjønser siden at kåringen først vil blive bekendtgjort i 2021, så det var en meget langt tur hjem for Remmer, bilen kørte meget dårligt.
Det var et meget dårligt vejr kraftig regn, stormvejr, så det var kun de stærke AB tjønsere der var der, Alle var enig i at kampen skulle ha endt 10-10 men to verdensklasse målmænd Tim og BN, holdt scoren nede til kun tre mål, I regnvejret kunne Årets tjønser ikke se noget, han skiftede briller flere gange det hjalp ikke noget, så ti 100% chancer blev brændt, 1-0 til gult på et flot langskud af Claus B. 1-1 på et målmandsdrop af BN, 2-1 af et drømmemål af Manageren, Advokaten sagde jeg drømmer om at score sådan et mål, Manageren sagde det kommer du aldrig til, Katten spillede nok sin bedste kamp i år, han mandsopdækkede Storm, som ikke rørte en bold, Katten sagde efter sådan en stor kamp af mig, kommer jeg nok ikke mere i år, så god jul til alle sagde Katten, han så også meget vild ud i sit spil, så John A. syntes at vi skal kalde ham VILDKATTEN, det forstod Storm ikke noget af.
Ole K. havde fødselsdag for nydelig, mærkeligt nok var der øl i overskud, de blev så drukket, John A, og Advokaten ville synge en fødselsdags sang, men Manageren sagde hvis i gør det så får i en måneds karantæne så de turde ikke synge, men mange tjønsere håbede de ville synge.
Storspilleren Søren Hansen, blev 76 år idag, så alle tjønserene snakkede om nogle af den store midtbane general tjønser kampe, taktisk stærk, gode afleveringer, stærk i tacklingerne, mange flotte mål, jo Søren vi savner dig til tjøns.
-ooOOOoo-
4-12-2020.
AB Tjøns blev igen spilled på to baner, på bane 1 vandt grøn hold 10-5, Allan M. var anfører på vinderholdet, jeg fik sat mine spillere godt op, især den nye superangriber Storm med tre mål, igen en dårlig kamp af den lille troldmand Kurland, igen med tre mål, Remmer var igen i hopla et mål, så bilen kørte igen godt til Sverige, Advokaten var tilbage igen efter en lille skade, på taberholdet der bliver ikke arbejdet hårdt nok på gult hold, der bliver ikke tacklet igennem, det skal ændres sagde Advokaten, OG to skud på stolpen ja det var ikke min dag sagde OG, J. Frost startede ude i marken, men gik så på mål, men ingen succes, men heldigvis havde han ikke nogen solouheld, der var mange der mente de havde set Thomas K. til tjøns,  men flertallet sagde de ikke havde bemærket ham på banen, tjøns news vil næste gang spørge Thomas om han var der.
På bane 2, vandt grønt hold 7-1, mod et meget stærkt gult hold, John A, delte holdene op, Tim, Bjørn, Laust, Årets Tjønser, Steen L, på gult hold, grøn hold, John A. Yde, BN, Pylle, Erik B. Verdensklasse målmanden Tim var tosset på sine medspillere, tabe 7-1 det er ikke iorden, men hvis Erik B. bare havde scored nogle mål på de 20 chancer han havde, havde grøn vundet større, Yde havde mange chancer, men ville ikke afslutte på mål, derimod mange klasse afleveringer som der blev scoret på, John A. havde et langskud som gik langt over målet, men Pylle sprang et par meter op og headede bolden flot i mål, fantastisk aflevering sagde John, Årets tjønser var i chock, Bjørn roste ham meget, godt spillet Benny sagde Bjørn tit, så Årets spiller havde de rigtige briller på, men han var uvenner med bolden, så ingen mål fra ham.
BN fortalte at Årets AB tjønser mål 2020, bliver kåret torsdag 17 december efter tjøns, der er selvfølgelig blevet scored mange flotte mål,  de 12 Nominerede er:
OG, Duun, Storm, Silden, Bjørn, Årets Tjønser, Bent J. Advokaten, Jan Ivar, Kurland, Yde, Remmer
BN syntes da vi nu er kommet ind i julemåneden, skulle vi have Juleøl, John A. og Frost foreslog om de så skulle synge en julesang, men det blev hurtig nedstemt, for som mange sagde, hvis de synger ligesom de tjønser ……… 🤣😿
oooOOOooo
26-11-2020.
20 AB tjønsere, Manageren delte to gode hold, på bane to, 5 mod 5, sejr til gult hold 6-5 efter at havde været bagud 4-1 ved pausen, men Advokaten som kom forsent ca. 20 min. kom på gult hold, Advokaten gjorde forskellen sagde han selv, Bent J. stod på mål, men kom ud i marken, kort ind i anden halveg, sprintede Bent frem af banen, skød på mål med sin berømte yderside af foden, bolden lige forbi målet, som Bent sagde for 50 år siden var den røget i kassen, Katten stod på mål i anden halveg for gult, selvfølgelig holdt jeg et clean shit, Remmer scored igen, jeg skal score hver gang, for så kører bilen bedre til Malmø, sagde storspilleren Remmer, Frost var også på vinderholdet, jeg stod ude ved hegnet, så gik jeg ikke ivejen for mine med og modspillere, så igen en tjønser kamp hvor jeg spille en stor kamp, der var ikke nogen der var enig med Frost, 72 årig Kurland som spillede en rigtig dårlig kamp, scored årets mål syntes han selv, flere tjønsere sagde til tjøns news, at han ville trække tiden ud, og lossede bare til bolden, bang og mål, ja alle var overrasket, men målet kan ikke blive godkendt til årets mål, det er kun på stor bane at målene tæller, Kurland var meget skuffet, han vil ha ændret reglerne, gå til mor Mette hun kan hjælpe dig, sagde flere tjønsere.
På bane 1, en god tjønser kamp også 5 mod 5, Verdensklasse målmændene Tim og Steen stod i hvert sit mål, 6-4 sejr til gult hold, stillingen undervejs, 2 -0 gult, 2-2, og 4- 4 ved pausen, til sidst satte Bjørn og Claus B. tempoet op og to mål til sidst, Steen L. som igen var på taberholdet scorede to heldige mål, Steen siger til tjøns news, jeg har det bedste venstre ben af alle AB tjønserene, flere sagde hvad mon Torp siger til det, Claus B. scored et flot langskudsmål, mål nr.2 var ligesom det som Ole Madsen scored mod Sverige med hælen, mod Tim som ikke var helt tilfreds med sit forsvar, Årets Tjønser brændte mange chancer, som Bjørn sagde til ham, nu er der kommet nyt lys, så spil nu med dine solbriller så ser du måske bolden bedre, stor duel på midtbanen imellem Pylle og Bjørn, jeg siger ikke noget sagde Bjørn andet at jeg var på vinderholdet, AB gamle anfører Yde var ikke helt tilfreds, igen på taberholdet, der er flere som ikke spiller for at vinde, den mentalitet skal ændres hvis de vil spille på hold med mig, mener tjøns news at havde hørt.
14 november blev AB Storspilleren Kurland 72 år, så han gav en kasse øl, Kurland var i godt humør, efter sit fantastiske mål, som han siger jeg er en STORSPILLER.
-oooOOOooo-
12-11-2020
AB Tjøns 10 tjønsere på bane 1, samt 10 tjønsere på bane 2, det har Mor Mette bestemt, så Far Henrik måtte sætte holdene, på bane 1, en stor sejr til Grøn hold på 8-2, gult hold scorede to selvmål, gult hold havde ellers et superhold, Tim på mål, Yde, John A, Steen L, OG, gult hold kunne ikke følge med mod de to hurtigløbere Erik B, og Manageren, Erik B. sagde til tjøns news det var ærgeligt at Johnny P. ikke så min storkamp idag, OG sagde til tjøns news de løb sku for hurtig, Steen L. sagde at alle på gult hold forstod ikke mine fantastiske afleveringer, på bane 2, vand gult hold med tre mål, efter de havde været bagud ved pausen, der skete det at Frost meddelte alle at han ville holde et meget stor afstand, godt set af ham, for Frost scored to mål, Torp som var på grøn hold, sagde til Frost, hvis du næste gang vil holde afstand, så må jeg gå hårdt til dig, så er det jo ikke sikkert du kan cykle hjem, sagde et meget vred Torp, den lille 150 cm Kurland scored på et fantastisk hovedstød, Remmer dækkede Kurland op, men den lille sprang højere end Remmer, Torp var igen tosset, sagde til Remmer du er en stor og stærk mand, og så skubber sådan en lilleputspiller dig væk og scorer med hovedet, Torp sagde til Remmer jeg tror du har meget at tænke over på vej hjem til Sverige,
Efter tjøns hørte tjøns news ved skorstenen, hvorfor har Villum ikke været til tjøns i lang tid, flere tjønsere sagde at han var angribstræner for Rødovre 75+ da AB 75+ spillede mod Rødovre scored Villum nemlig 11 mål, så Rødovre mente han var mander der kunne få dem til at score nogle mål, men Rødovre 75+ har ikke vundet en kamp har en målscore på minus 74, så mon ikke vi ser topangriberen til AB tjøns igen måske i år
Efter tjøns gav BN en ramme øl, så var som det plejer en fantastisk stemning, flere så at den tidligere gårdvagt kørte på cykel hjem, Torp siger til tjøns news gårdvagten lever livet meget farligt
000OOO000
5-11-2020
20 AB Tjønsere, 10 på bane 1, og 10 på bane 2
På bane 2, sejr til grønt hold på 11-3, hvordan kunne grønt vinde så stort, jo en stærk spillende målmand i Katten, storspillende Pylle på midtbanen, samt stjernen i angrebet Kurland, som gjorde som det passede ham, fem mål, plus et par ass. gult holds målmand Claus N. havde rigeligt at se til, som han sagde til tjøns news, vi havde for mange tunge spillere på vores hold, der blev ikke dækket op, så den lille og hurtige Kurland legede jo med vores forsvar, Remmer på gult hold scored et mål, samt lagde op til de andre to, jo jeg spillede en stor kamp sagde Remmer, på bane 1, sejr på 7-5 til grøn hold, ved stillingen 5-2 måtte Thomas K. forlade tjøns, da han skulle til stormøde på KBH. Rådhus ang. hans opstilling til Overborgmester, så måtte den halvskade manager på mål for gult hold, så lige efter var stillingen 5-5, men i de sidste minutter to hurtige mål af de grønne, hvad sagde manageren mon til målet til 7-5 måske vil han fortælle mere om det på torsdag, da vi skal igang med anden halveg gik OG over på bane to, hans medspillere sagde hvad sker der, vil du ikke spille sammen med os mere, OG kom tilbage, hvad var det mon for nogle piller han havde spist idag, bagefter tjøns sagde OG det var min dårligste tjønser kamp til dato, tjøns news spurgte hans holdkammerater samt modspillere hvad de mente, alle gav OG ret, Johan A. sagde til tjøns news, det er første gang at jeg har sparket så meget på mål, hvor mange mål scored du så, ingen for målene er alt for små, Ole K. spille en stor kamp, hurtig på fødderne, gode afleveringer, var over alt på banen, men stod ca. 2m fra et tomt mål, og sparkede bolden ved siden af, jo der sker mange mærkelige ting til AB Tjøns.
Storm gav en kasse øl, hvorfor spurgte tjøns news, fordi jeg lavede et selvmål for et stykke tid siden, men alle var også enig om at det havde været det flotteste selvmål i 2020
000OOO000
30-10-2020
20 AB Tjønsere var mødt frem.men Mor Mette, havde meddelt at vi kun måtte spille 5 mod 5, så Manageren delte to hold, han kunne stadig ikke selv spille, da hans kone ikke helt var færdig med hans lyskebehandlinger, i den ene kamp var tempoet meget højt, godt spil, gode mål, gode redninger af målmændene, brændte chancer, Super målmanden Steen, var lidt nervøs da han så at 5 måls skytten fra i lørdags Remmer var på det andet hold, men som Steen sagde til tjøns news, jeg har jo spillet mod mange topangribere, Villum, OG, Denis, men Remmer det var noget andet, Remmer startede godt burde måske ha scored , men så bankede unge Bjørn fra ca. 20 m bolden oppe i krogen, uden chance for Tim, BN 2-0, Bjørn 3-0, så pause der blev talt med store bogstaver hos grøn hold, det hjalp første angreb 3-1 Sten L. med højre benet, selvmål af de grønne 4-1, Sten L. med venstre benet 4-2 unge Bjørn til slutresultatet 5-2. Kurland brændte nok den største chance i år, trækker sig smart fri, målet er helt tomt, Kurland sparker bolden havner langt fra målet godt der var hegn, ellers var bolden havnet ude på motorvejen, Kurland siger jeg forstår det ikke, en spiller med min teknik, overblik kunne brænde sådan en chance, men mange tjønser sagde de havde set igennem mange år Kurland brænde rigtig mange store chancer. Flere fra gøn hold syntes at Advokaten spillede lidt hårdt, men han sagde at alle tacklingerne  var skulder mod skulder, som Advokaten sagde jeg spiller for at vinde, og i år har jeg ikke lavet et frispark.
Tjøns news reporter så ca. 10 min. af den anden kamp, Bent J. på mål, Torp alene i forsvaret, var hele tiden alene mod 3-4 modspillere, so scorede efter behag, det gik nærmest op i hat og briller, som flere tjønsere siger til tjøns news det må ikke ske igen til AB Tjøns.
Alle skulle mødes ved skorstenen, da Thomas K. lige havde haft fødselsdag, og han gav Tyske samt Danske øl, hvor gammel var Thomas blevet, nogle mente 60 år, andre 64 år, andre SEX OG TRES, men Thomas mente selv der var 64 år, Thomas gik rundt til nogle tjønsere som skulle skrive under på et stykke papir, hvad var nu det, jo sagde Thomas, jeg stiller op som kandidat til BORGMESTER POSTEN I KØBENHAVNS KOMMUNE, sikke en nyhed, jeg er sikker på at få mange kvinder til at stemme på mig, meget spændene, rygterne går på at Thomas har haft en god lærermester i hans gode ven Frank Jensen, som Thomas siger der er ingen kvinder der har noget på mig, det har de skrevet under på.
Tjøns news hørte også en samtale med de to verdensklassemålmænd Tim og Steen, de var enige om at hvis de måtte tage med hænder, ville alle kampene jo ende 0-0.
 Mange tjønser hendvender sig til tjøns news ang. årets mål, alle mål på små baner tæller ikke, kun mål på stor bane tæller, og igen jeg kan ikke købes, men tak for alle tilbuddene
oooOOOooo

22-10-2020

11 Grønne mod 11 Gule, resultat 1 – 1.
Efter 10 mdr. pause var storspilleren Lauge tilbage efter sin fodskade, pausen har været god ved hans fødder, fordi idag var alle hans afleveringer til en medspiller, alle tjønserne var på banen præcis kl.16.00 men Vicemanageren havde svært med at sætte hold, men med lidt hjælp kom vi igang kl. 16.20 med to gode hold, Manageren havde jo stadig problemer med lysken, han siger den behandling hans kone giver ham hjælper lidt, så jeg får hende lige til at ordne min lyske i en uges tid endnu, siger en meget glad Manager,
Gult hold kom foran 1-0 da klassemålmanden Steen tog bolden med armen, alle kunne se at Steen havde store smerter i armen, så Torp spurgte om han skulle kontakte Herlev Hospital, så han kunne få VIP behandling, men Steen takkede nej tak, jeg er jo målmand og bider smerterne i mig, 1-1 på et godt langskud af Claus B. der blev brændt mange chancer i begge ender, Grøn hold Storm, J.Frost, Årets Tjønser, på Gult hold, BN, Topangriberen OG havde et par store chancer med hovedet, men OG sagde det var svært for mig at se noget i mørket, men det var ikke rigtigt da OG brændte, var det lyst, ja undskyldninger er der nok af, Frost som var på Grønt hold, overraskede alle da han spillede venstre kant, over for Torp, som rystede i bukserne, med god grund, for Frost havde en del chancer, men idag var Frost helt VARM, men lige før slutsignalet skete der noget mærkeligt, Årets Tjønser havde bolden ude ved hegnet, så lagde han sig ned med sin stor mave med bolden under sig, så ingen kunne se bolden, hvorfor gjorde du det spurgte tjøns news Årets Tjønser, jo jeg var så glad for at der stod 1-1, fantastisk resultat for mit Grønne hold, Gult hold havde jo tre tidligere landsholdsspillere, så det var jo stort for mig og mine holdkammerater at spille mod dem, og spille uafgjort, det er nok den største kamp i mit liv, sagde en stolt Årets spille, Silden samt flere tjønsere kan sove roligt til næste torsdag, da de to mål idag ikke kommer i nærheder til at blive årets mål, man kunne godt se på Remmer at han ikke havde spist frokost inden tjøns, fordi idag løb han da lidt.
Manageren og Bent J. kom til trejde halveg, det var en god ide, da der var to der lige har haft fødselsdag, så den unge Pylle var blevet 67 år, og den lidt ældre super målmand Steen 73 år, Mor Mette havde forbudt fødselsdagssang, så Pylle og Steen gav en kasse øl hver.
oooOOOooo

15-10-2020

11 Grønne mod 11 gule, Grøn vinder 3-2 efter 1-1 ved pausen, gult hold kommer foran 1 – 0 ved BN, Johnny P. scorer til 1- 1 på et fantastisk hovedstød, Torp som var målmand i første halveg for Gult hold, stod helt fantastisk, havde mange store redninger, Remmer på Gult hold havde to 100% chancer et med hovedet, et med højrebenet, men Remmer ramte slet ikke målet, så alle på Gult hold, sagde til Remmer så er det ned i forsvaret med dig, Silden på Grønt hold, lavede dagens detalje i første halveg da han ude ved hegnet, lyftede bolden over BN hoved, BN var sikker på at Silden ville aflever langs jorden, men den gamle snød lige den unge, i pausen gik Manageren ud med en lyskeskade, som han sagde den får min kone hurtig ordnet, Yde som lige var kommet kom så ind på Grøn hold, Tjøns news lyttede lige hvad de grønne snakkede om i pausen, flere håbede at Kurland ville ramme en medspiller i anden halveg, Laust sagde ro på jeg scorer et hurtigt mål, og det gjorde Laust så 2-1 til Grøn, Yde til 3-1, Remmer til 3-2 selvfølgelig på et hovedstød, Årets Tjønser, på Gult hold, havde mange rigtig gode indlæg som desværre blev brændt af bl.a af Remmer, Bjørn sagde til Årets spiller, har du fået nye briller, eller var du bare heldig med dine indlæg, Årets spiller sagde til Bjørn, hvis du ikke kan se alle mine fantastiske indlæg, trænger du til at spille med briller, efter tjøns fortalte Remmer at han inden tjøns havde været på restaurant for at spise, først fik jeg 3 slags sild, så fiskefilet, så ribbensteg, så hønsesalat, så en lun steg, derefter lidt ost, til dessert is, så forstod alle tjønserne bedre at han brændte alle de store chancer, han kunne jo flytte sine store fødder, flere fra Grøn hold mente at Kurland ikke havde hørt ordentlig efter i pausen, da han også i anden halveg havde svært med at ramme en medspiller, som Silden sagde de unge spillere kunne lære meget af mit spil, Silden er stadig favorit til at blive kåret til årets mål, Tjøns news takker mange af tjønserne for de gaver i vil gi mig, bla. Weekend ophold på et lækkert hotel, gode vine, spisning på en Michelin restaurant, hvis deres mål bliver kåret til årets mål,  men Tjøns news medarbejder er ikke til at bestikke. Den store midtbanespiller SH kom smilene ind i omklædningsrummet efter tjøns, SH her har i mig, er der nogle kolde øl, selvfølgelig var der det, Tim havde en masse kolde øl med, hvad blev der ellers snakket om i omklædningsrummet. Remmers brændte chancer, Ballade hos de Radikale, Remmers brændte chancer, England – Danmark, Remmers brændte chancer, Sexisme, Remmers brændte chancer, jo der var en kanon god stemning, AB Tjønserne kan bare det der.
oooOOOooo

1-10-2020

Sejr på 4-3 til 10 Gule mod 9 Grønne.
Bolden var lige givet op da BN sparker på mål fra midterlinien, bolden rammer kunsttæppet og springer op på overlæggeren, uden chance for super målmanden på gult hold Bent J. men det var også det eneste angreb grøn hold havde i de første 15 min. gult hold havde det ene angreb efter det andet, men Sten som stod på grøn hold stod en super kamp, samt at de ca. to grønne store stoppere på ca. 2 m Jan Ivar og Remmer jo fyldte godt i forsvaret, men Kurland, Yde samt årets spiller brændte så store chancer, så grønt hold kunne havde været stort bagud efter 15 min. men så ændrede Manageren så på de to hold, Silden som havde været grønt hold bedste mand over på gult hold, Manageren som havde været gult hold bedste mand over på grøn hold, og lige pludselig 1 – 0 til grøn, lidt ping pong i feltet bolden rammer Frost på brystet, og derefter en af hans maver og bolden springer hen til BN som så scorer et let mål, 2 – 0 til grøn, en fantastisk frispilning fra Manageren til BN som stod helt fri og bare skulle sende indersiden til, Bent J. var ikke helt tilfreds med sit forsvar, flere spillere fra gult hold, bad Frost om at forlade forsvaret, da han hele tiden stod i vejen for hans medspillere, så Fros fandt en anden plads på banen hvor han ikke stod i vejen hverken for grøn og gult hold, som Frost sagde til tjøns news, det var ikke mange fejl jeg lavede idag, men lige før pausen, ca. 15 m fra målet sparker Silden med et rent vristspark bolden helt op i trekanten uden chance for Sten, somSilden sagde det er kun Ronaldo og mig der kan score sådanne mål, flere tjønser sagde nu har Silden inden for kort tid scoret to årets mål, spændene at se hvilket et af dem der bliver kåret som årets mål,  2-1 til grøn ved pausen, anden halveg er meget lige men Remmer scorer et godt hovedstød mål, men så laver grøn hold to flotte selvmål, jo alt kan ske til AB tjøns, for også i anden halveg brændte Kurland, Yde, og Åretsspiller så mange 100 % chancer, hvordan kunne det lade sig gøre at brænde så mange chancer, John A. sagde til tjøns news, at alle tre spillere jo ikke er vandt at spille på et så højt niveau, det går jo lidt for stærkt for dem, Kurland sagde den mand har jo ikke forstand på fodbold.
Tim kom efter tjøns i omklædningsrummet, Tim havde været hos doktormanden, og fået laver sin ene hånd, så han kunne ikke tjønse med, hvorfor ikke sagde flere tjønser du må jo ikke tage med hænderne, Silden sagde de unge spillere har ikke viljen nu om dage.
Jan Ivar fyldte 72 år for nydelig, han gav en kasse øl, og der blev sunget fødselsdag sang, der var god stemning så BN gav også en ramme øl.
P.S. Tjøns news erfarer at Åretsspiller var på AB træningsanlæg fredag morgen, han havde lånt en masse bolde, han spillede med sig selv i 2+20 min. en på AB syntes at det var mærkelig at en gammel mand sådan rendte rundt  og spillede med sig selv, han sagde til tjøns news, han sparkede hele tiden på mål fra alle mulige vinkler, men det var ikke mange mål han scorede, og der var jo ingen målmand, flere tjønser især Bjørn råder Åretsspiller til ikke at spille med briller, så er der måske en chance for at han kan se bolden, og så score nogle mål, men der var mange der sagde til tjøns news, med eller uden briller hjælper ikke.
oooOOOooo

17-9-2020.

9 Gule mod 8 Grønne, sejr til de Gule på 5-4.

Manageren havde sat to gode hold, men ret hurtig 1-0 føring til de gule, et hovedstødsmål af den ca. 150 cm lille Kurland, Manageren havde sagt til sine medspillere på grøn hold, at Claus B. lige havde haft fødselsdag, så lad ham score et mål, det skete så til 2-0 som selv en blind målmand havde taget, 2-1 ved et godt langskud af åretsspiller, som ikke kunne se noget da han havde briller på, men mål var der, 2-2 ved Villum, som lukkede sine små øjne, til alle overraskelse røg bolden i mål, Villum mente at det var årets mål, men Silden svarede hurtig, det klude mål var jo ikke i nærheden af mit drømmemål, Årets spiller, brændte med sit dårlige venstre ben en 100% chance på stregen, Yde kom til anden halveg, så anden halveg 9 mod 9 Men to store ændringer Thomas K. på mål for grøn hold, Bent J. på mål for gult hold, det blev en kæmpe fordel for de gule, Bent J. stod en superkamp, flere for grønt hold, sagde hvordan kan man sætte Thomas på mål, han er jo bange for bolden, det udnyttede en godt spillende i anden halveg Bjørn til at score to mål, Yde mål på Thomas var en joke, hvis det mål  var vist i TV  ville alle ligge flade af grin, alle på grønt hold håber at det var Thomas sidste kamp som målmand, så 4-4 i sidste minut, stor misforståelse imellem Thomas og Vicemanageren, så selvmål, 5-4 fortjent, nej sagde Silden, Topangriberen Villum, fik for nydelig rødt kort i en +75 kamp, J. Frost mente også at Villum skulle havde haft et rødt kort den han sparkede mig brutalt ned, men Villum sagde at det var en fair tackling, Frost sagde til tjøns news, efter han var kommet til sig selv, ham Villum er en dårlig taber, alle andre spillere havde ikke spillet videre, efter den tackling, men jeg er en fighter bed smerterne i mig, sagde en stolt Frost.

Niels O. gav øl da han den 12 april var blevet 79 år, så der blev sunget fødselsdagssang, unge Claus B. havde også haft fødselsdag, 59 år, der var også øl, samt sunget fødselsdagssang, som Claus B. sagde der er jo mange af jer AB Tjønsere som kunne være min FAR, Kurt sagde det kunne måske være rigtig. 

                                                                 —-oooOooo—-

AB Tjøns 10-9-2020.

12 Grønne mod 12 Gule, resultat 5-3 sejr til Grøn hold, som var bagud med 2-0 ved pausen.

En lige første halveg, hvor 2-2 måske havde været retfærdigt, da Grøn hold brændte et par store chancer, special Remmer, men kort ind i anden halveg scored manden der ikke havde været til tjøns i mange måneder Claus N. sit andet mål til 3-0 til gult, så troede alle at den kamp var forbi, men tjøns news reporter mener at for første gang i AB Tjøns historie er et hold der har været bagud med 3 mål, kommer tilbage og vinder 5-3 det var jo fantastisk, men hvordan kunne det ske, måske da et tre gule spillere blev skadet, BN gik ud med en skade, Advokaten også færdig med en skade, topangriberen OG også skadet da han på stregen brændte en 100% chance, og faldt ned og slog armen, jeg spillede videre med store smerter sagde OG, Torp ville ringe til Herlev, for at OG kunne få VIP behandling, men OG sagde den bedste behandling jeg kan få er hos min dejlige kone, Remmer fik scored igen på et hovedstød, Remmer har den evne at blive hængene i luften, når de andre er på vej ned, derfor scorer jeg mange mål med hovedet siger en stolt Remmer, men det der vendte kampen til Grøns fordel var, at lige pludselig dukkede J. Frost op, ingen havde set ham i hele kampen, men Frost scored to mål, Frost var meget lykkelig, efter tjøns var han ikke dukket op i omklædningsrummet, der gik ca. 10 min. flere tjønser spurgte hvor har du været henne, Frost sagde jeg har været rundt på hele AB anlægget og fortalt alle om mine to mål, men mange af de unge spillere spurgte hvem er du, er du AB spiller, ja sagde Frost jeg spiller sammen med Villum, OG, Bent J. Denis, dem kender vi ikke sagde, vi kender kun en der hedder SILDEN, Frost var lige glad nu skal jeg fejre det iaften med min kone, så spændene at se hvornår Frost kommer til tjøns igen.

Dejlig at se de to store AB Tjønsere Søren H og Bent J. til tredje halveg.

Til dem der ikke var til tjøns i lørdags, vil tjøns news hermed meddele alle AB tjønsere at SILDEN scored årets mål, Silden modtager bolde ude i venstre side, sparker første gang til bolden, BANG bolden flyver helt op i trekanten uden chance for Tim, men da Topangriberne Villum, Storm, OG, Claus N. Denis, hørte det, var de helt uenige, Silden siger at alle de umulige angribere aldrig kommer til at score så et godt mål,  Villum rammer jo aldrig målet, OG falder over bolden, Claus N. er her jo aldrig, Denis har jo ikke været til tjøns i år, hvem skulle score et flottere mål i 2020 ind mit sagde Silden, Remmer sagde til tjøns news, jeg er måske den eneste der kan gøre det, lad os se der er jo flere måneder endnu før året er omme.

Der var flere der ville give øl, men de HELDIGE var Erik B. Silden, Ole K, og John A. Fantastisk stemning, specialt hos de grønne spillere, nede med 3-0 vinder 5-3, det var stort.

—-ooo0ooo—-

27-8-2020

10 Gule mod 10 Grønne, et meget stærkt Grøn hold tabte 5 – 1 hvordan kunne det ske, jo Gult hold anfører Johnny P. havde lagt taktikken, Johnny sagde lad de Grønne spille lange bolde ind foran mål, så header Vicemanageren samt Advokaten bare bolden væk, det lykkes, manageren , Remmer, Pylle, Yde, samt Erik B. skød og skød på mål, men Tim stod en verdensklasse kamp, Topangriberen Erik S. var den store spiller, scored to mål et med hoved, samt med sit farlige højreben, jo Storm var meget glad efter tjøns, Storm siger til tjøns news jeg har jo altid scored mål, og det bliver jeg ved med, Åretsspiller scored også et flot mål for Gult hold, Laust også til 4 -1 BN lukkede til 5 – 1, Topangriberen OG heade et godt mål ind for de Grønne, I starten af anden halveg spillede Torp som var på Grøn hold Åretsspiller helt fri, men da de begge er med i Kulturudvalget turde han ikke score, men sparkede bolden langt forbi målet, Torp var meget tilfreds, Silden og John A, som spillede i forsvaret hos de Grønne, var ikke helt tilfredse med tilbageløbet hos midtbanespillerene,  Silden sagde de er jo slet ikke i træning, dårlig indstilling, de kunne lære noget af mig.

Villum havde meldt afbud til tjøns, Villum som scored 9 mål mod Rødovre dagen før, var inviteret til at give et foredrag samt skrive autografer, til modstanderne fra Plejehjemmet i Rødovre, Villum siger nu er jeg den store mand i Rødovre.

Remmer var en lykkelig mand er stoppet med at arbejde, savner ikke at køre til Ribe mere, Remmer har afleveret nøglerne, telefon, computer, til Mette F. så Remmer gav to kasser øl, Advokaten tabte sin øl på gulvet, så flasken smadrede, flere tjønsere mener at reglerne er så skal man give en omgang øl.

Frost kom ikke til tjøns, jeg er i overtræning, men næste gang vil jeg finde en plet på banen hvor jeg ikke står ivejen, det er der ikke mange tjønser der troede på-

Stemningen blev efter en øl tid, lidt bedre hos Grøn hold

 

—-ooo0ooo—- 

20-8-2020.

10 Grønne mod 10 Gule, resultat 3 – 0 til Grøn Hold.

To gode hold, hvor mange fra Gult hold brændte mange chancer, men Tim stod en verdensklasse kamp for Grøn Hold, også to meget meget meget store forsvarsspillere, Viceanføren og Claus B. fyldte jo rigtig meget foran målet, Viceanføren var nærmest som en betonklods, men i anden halveg blev han så væltet, der lød et ordentligt brag, men ingen huller i banen, heldigvis kom han heller ikke til skade, 1-0 på et fantastisk langskud af Bjørn fra ca. midterlinen, målmand Bent J. havde ingen chance, 2 – 0 igen et langskud af Laust også næsten fra midterlinen, Bent havde ingen chance for at nappe skudet, 3- 0 et mærkeligt mål, af Bjørn på hovedstød fra næsten baglinen, Silden sprintede med frem skød på mål, men ramte bolden helt forkert, så bolden rampe Bjørn i hovedet og røg i mål, Silden var tilbage efter sit træningsophold på Bornholm, han var hurtig, afleveringerne sad lige hvor de skulle, Topangriberen Villum scored heller ikke idag, tjøns news spurgte hvordan det var at være i sådan en scoringskrise, jeg udtaler mig ikke til tjøns news, men det kommer nok til at gå ud over Anni iaften, Katten og Ole K. som spillede i forsvaret på Gult Hold, sagde det er første gang til tjøns, vi har haft så lidt af lave, normalt burde vi ikke gå i bad idag, OG sagde til tjøns news hvis det var mig der var kommet til chancerne havde jeg scored mange mål idag, Villum sagde til OG det kræver at du bevæger dig lidt, det er rigtig sagde OG til sit store idol, skulle Åretsspiller havde spillet med solbriller idag, det mente flere fra Gult Hold, så havde han måske scored nogle mål, men han sagde til tjøns news jeg var bange for Viceanføren samt Claus B. de er jo vilde de ved  jo ikke hvad de laver på en fodboldbane. Viceanføren og Claus B. sagde han er en tøsedreng, det her er en mandesport.

Efter tjøns var der en stor overraskelse Super Målmanden samt Højre Backen, Bent J. havde lavet sildemader samt Laksemadder på dejligt brød, det var meget populært.

Super midtbanespilleren Søren H. sørgede for at der var en kasse øl da alle tjønserne var kommet i omklædningsrummet, dejligt at se Søren igen, men det havde været bedre at se ham trylle på banen.

Erik B. er blevet 67 år så også en kasse øl fra unge Bruun, og så blev der sunget fødselsdagssang.

 

—-ooo0ooo—-

AB Tjøns 12-8-2020

12 Grønne mod 12 Gule, sejr til Gult hold 4 – 2, ca. 30 grader varme, men en gang tjøns i højt tempo, igen brændte topangriberen Villum mange chancer, nu har Villum ikke scored i flere måneder, flere tjønser mener at han skal holde en pause, men Villum siger i kan rende mig, målene kommer igen på samlebånd, OG skulle også ha scored men hans ellers stærke hovedspil svigtede idag, igen en hård dag på midtbanen Bjørn og Manageren på Grøn hold mod Pylle og Yde på Grøn hold, efter resultatet vandt Grøn hold slaget på midtbanen, selv om Bjørn scored et godt mål, Årets spiller havde svært ved at se bolden i den stærke sol, derfor heade han to gange bolden på stolpen, flere tjønsere sagde at næste gang skulle han tage sine solbriller på, så han bedre kunne se bolden, Erik B. scored et godt mål, Erik sagde det var ærgeligt at Johnnny P. ikke så det,Torp som siger at han har det bedste venstre ben i DK, var lige kommet hjem fra et prøvetræningsophold i Alicante, Torp siger til tjøns news jeg var skide god, kigger på kontrakten, men mange tjønser så idag en Torp som spillede en uheldig kamp, Torp virkede tung, langsom, dårlige afleveringer, og Torp havde så bolden ved siden af målet, hvad gjorde han så, spillede bolden ind foran hans egen mål, der stod en fri Remmer, som bare skulle trille bolden i mål, måske Torp havde trænet for hårdt i Alicante, Remmer var den store spiller idag, to mål et med højre benet, samt et med hovedet, Remmer siger til tjøns news, jeg er bedst i angrebet, jeg er hurtig på fødderne, samt hovedspillet er fantastisk, Lawaetz siger jeg har et bedre venstre ben end Torp, jeg er en klasse spiller, men jeg har et problem på banen jeg gider ikke løbe så meget, mange var enige med Lawaetz, Viceanføren som var på Grøn hold, sagde jeg var den eneste i forsvaret, derfor kom Gult til nogle lette mål, Bent J. var ikke enig, det var min skyld der ikke blev scored flere mål imod os, Advokaten spillede på Grøn hold, så alle Laust og Managerens lange afleveringer i feltet, blev sparket eller headet væk af Advokaten, flere fra Grøn hold, sagde at han jo er livsfarlig at spille over for, Advokaten sagde til tjøns news, jeg spiller for at vinde, Frost spillede på midtbanen, det gik hurtig, så det var ikke meget Frost rørte bolden, han havde dog et skud på mål, heldigvis var der hegn bag målet, ellers havde bolden havnet ovre på tennisbanerne, spændene at se hvor på banen Frost stiller sig næste gang til tjøns, Katten var meget tilfreds med sit eget spil, mine aflever var gode, jeg havde ikke en fejaflevering, hans holdkammerater på Grøn hold, sagde det er rigtig du havde jo aldrig bolden.

Niller er lige fyldt 79 år, mange tjønser sagde bare vi kunne spille så godt samt løbe så meget når vi bliver 79 år, ville det være fantastisk. Niller gav to kasser kolde øl, alt blev drukket, samt sunget fødselsdagssang

—-0000—-

22-7-2020.

AB Tjøns 10 Grønne mod 10 Gule, resultat 4 -1 sejr til Grøn hold, efter 2 – 1  føring ved pausen, vicemanageren havde sat holdene, fra start syntes gult hold at de grønne var stærke, men grøn hold syntes at på papiret var gult hold stærkest, to stærke målmænd i Tim på grøn hold, Steen på gult hold, da Bent J. jo er i målhumør for tiden, scorede han det første mål, men desværre for ham og sine holdkammerater var det et selvmål, lidt efter klarede Steen flot en tåhyler fra BN men desværre med hånden, så 2 – 0, Erik B. scorede til 2-1 på et flot langskud lige før pausen, hvad skete der lige med Frost, han overraskede alle da han spillede i angrebet, var det en succes, hans holdkammerat Villum var tosset, og sagde til Frost du forstår ikke mit spil, du løber ivejen hele tiden, sagde en tosset topangriber Villum, som igen brændte mange chancer, Johnny P. som var anfører på gult hold, var også tosset, forkerte hold, forkert taktik, sagde Johnny P. starten af anden halveg havde gult hold tre store chancer, men hverken Villum, Storm, Erik B. kunne score, istedet scorede Topangriberen OG tll 3-1 og BN lukkede kampen til 4-1 på sidste angreb.

Hørt efter tjøns. OG jeg er bange for at spille mod Advokaten, hvorfor spurgte tjøns news, manden ved jo ikke hvad han laver på en fodboldbane, han er jo livsfarlig at spille over for, da Advokaten hørte det sagde han til OG, stop med fodbold, og begynd at gå til dans, måske en god ide sagde OG, vicemanageren var meget tilfreds med holdene, meget lige kamp sagde han, tjøns news vil ikke her citere hvad Johnny P. mente om holdene, men tilfreds var han ikke, alle på gult hold glæder sig til at manageren snart kommer tilbage så vi igen kan få nogle fair hold, stemningen var god i omklædningsrummet bagefter, bortset fra at Frost ikke sagde noget, spændende om han er forsvarsspiller eller angriber næste gang, ingen af delene sagde Frost han meddelte tjøns news at næste gang vil han spille på midtbanen, hvad mon Johnny P. siger til det.

John A. gav øl, tjøns news spurgte hvorfor, fordi i 2020 har jeg spillet på et meget højt niveau, og igen idag var jeg nok den bedste spiller på banen, flere tjønsere mente at John A. hurtig skulle køre på Herlev og få sit hoved undersøgt.  

—-ooo0ooo—-

AB Tjøns 18 juli 2020.

ET OVERRASKELSKE COMEBACK TIL DEN GAMLE MANAGER.

Da vores Manager er på ferie i Skagen, for at finde nye spillere til tjøns, og Vicemanageren var ude og drikke kaffe og spise en masse kager, måtte den gamle Manager Silden tage over idag, Silden var på banen præcis 13.30 havde 4 gule trøjer med, samt kampbolden, der var 9 tjønsere, så Silden satte sig på grøn hold sammen med Johnny P. som var målmand, Yde, topangriberen Villum, de 5 gule Tim på mål Allan M. Erik B. BN Bent J. 

Den gamle manager krævede hårdt arbejde, teknisk fodbold, Sildens hold førte 3 – 2 ved halvleg, det var meget varmt så der blev drukket meget vand i pausen, samt drøftet taktik på begge hold, i starten af anden halvleg får gult hold et par nemme mål, og vinder 8 -6, efter kampen samlede Silden sit hold og gav dem en skideballe.

Men hvad skete der lige idag, dem der ikke var der idag vil tro at det er løgn men Bent J. scored 3 mål, samt en genial frispilning til BN som bare skulle trille bolden i mål, tjøns news spurgte Bent J. hvad der skete, Silden sagde til mig før tjøns, Bent du er en fantastisk spiller, vær nu kreativ idag, spil dit eget spil, det gjorde jeg så, jeg blev jo også kåret til man of the match, Bent J. siger jeg må ha en snak med manageren, han ødelægger mit spil, da han helst vil have at jeg skal stå på mål, eller spille højre back, nej den gamle manager ser jo hvordan jeg kan spille, Johnny P. sagde det er sidste gang jeg står på mål, det forstod alle godt, Yde scored igen, men Tim siger det er noget de to har aftalt, Erik B. scored også en del mål, på sit idol Johnny P. Allan M. styrede midtbanen på gult hold, Villum var både med fremme og også tilbage det sidste plejer han ikke at gøre, men Villum sagde at Silden sagde jeg også skulle tage fat i det defensive arbejde, men så havde jeg jo ikke krafterne når jeg skulle afslutte sagde Villum til Silden, du skal bare gøre det jeg siger sagde en hård Silden, men skulle Silden havde scored da han blev spillet helt fri fra banens midte med Tim, Silden sagde at Tim ikke hoppede på hans skudfinte, så årets afbrænder mente mange, Silden sagde i har ikke forstand på fodbold, Messi har også brændt sådan nogle chancer, ja men ikke på Tim.

Tjøns news erfarer at der er en indsamling igang, så Manageren og fruen, kan få en længere ferie, så den gamle manager tager over i en periode, så der kan blive nogle fair hold

Bent J. sagde efter sin store kamp, iaften skal jeg spise østers og drikke champange, Bent J. siger til tjøns news jeg har ringet prøvet at ringe til manageren for at fortælle ham om min store kamp, men han tager ikke telefonen, rygterne siger at han var til Jobsamtale med Vendsyssel, da de skal ha en ny sportschef, så der er mange AB Tjønser der venter spændt i disse dage om vi skal ha ny manager.

Tim gav en omgang kold øl, alle var trætte og blev hængene i omklædningsrummet i lang tid. 

 

—-ooo0ooo—-

AB Tjøns 16 juli 2020.

Manageren havde valgt to hold, 9 Grønne og 8 gule, resultat 2 – 0 til Grøn hold. Manageren var på Grøn hold, som var meget meget meget meget meget stærkt hold, Manageren scorede begge mål, et godt langskud, som Tim ikke havde en chance for at ta, men Bent J. sagde den havde jeg headet væk, det andet mål var noget af et kludemål to minutter før tid, Gult hold havde en chance i hele kampen, OG lå helt alene fremme, så da tjøns var slut, skyndte OG at få fat i bolden, bare lige for at røre den, som han sagde da jeg jo ikke havde rørt den i kampen, Johnny P. var til tjøns igen efter små fem måneder fravær, dejligt sagde Johnny men det tager ca. et år før jeg kommer op på mit store niveau igen, uden Tims fantastiske målmandsspil for Gult hold, havde de tabt stort, mange fra Grøn hold syntes Advokaten spillede lidt hårdt, men Advokaten sagde at de alle var nogle tøsedrenge, hver gang var det jo skulder mod skulder sagde Advokaten, Villum var ikke enig, det var jo næsten mord nogle af de tacklinger Advokaten lavede, dertil siger Advokaten at de skal stoppe med at Tjønse, og begynde at spille Cricket igen, Tjøns hørte i omklædningsrummet.

Johnny P. spurgte Erik B. hvorfor han ikke var ude på banen, og kun kom for at bade, Bent J. kom direkte fra Hospitalet, der var lige en ung sygeplejske der skulle se lidt på hans lem, Frost var lykkelig jeg lavede ingen fejl, idag ingen solouheld, jeg og Allan M. og Silden havde godt fat i Topangriberen OG sagde nu kan jeg tage hjem og fortælle min kone at jeg spillede en storkamp, men flere tjønsere sagde at konen ikke tror på ham, Erik B. spurgte Johnny P. hvorfor han ikke var på banen idag, og kun kom for at bade, lige pludselig blev humøret rigtig godt i omklædningsrummet, Manageren meddelte at han tager sammen fruen væk i ca. 10 dage, Bl.a til Skagen, så allerede på torsdag var der rekordtilmelding til tjøns, da flere tjønser sagde til tjøns news, så kommer der nogle fair hold, husk at se Ruth Hotel måske ser vi Manageren og fruen sidde og spise Fiskebuffet og drikke magnum Rose vin, sammen med alle de kendte stjerner, tjøns news erfarer at Kjeld + Hilda, Jani og Karsten Ree, Gustav, Nicklas Bendtner ( Manageren vil prøve at få ham til at spille AB Tjøns ) Cecille Beck, rygterne siger at Manageren vil have ligestilling, så han vil spørge Cecille om hun kunne tænke sig som den første kvinde at spille AB Tjøns, hvis hun takker nej vil Manageren kontakte Linse Kessler, bliver meget spændene at se hvad der kommer ud af det.

Topangriberen Villum fyldte for et stykke tid siden 79 år, så han gav en omgang øl, det var meget populært, men topangriberen fik ikke scored idag, tros mange 100% chancer, så det bliver måske bedre når han bliver 80

—-ooo0ooo—-

AB Tjøns 4 – 6 – 2020 og 6 – 6 – 2020 

Tjøns om torsdagen, måske for første gang i AB Tjønser historie var der en tjønser der havde glemt sit tøj samt støvler, personen bad tjøns news om ikke at nævne hans navn, da han var meget flov, så advokaten kørte hurtig hjem.

Plejehjemmet holdet har nedlagt protest over deres store nederlag på 10 -1, Plejehjemmets talsmand Svend Olhoff, siger til tjøns news at de har kontaktet både Fifa og Uefa, da AB holdet spillede med to ulovlige spillere, hvem var det spurgte tjøns news, den ene talte Bornholms, de kaldte ham silden, han var for gammel 88 år, så han spillede ulovligt, den anden var sådan en Tom Jones type, de kaldte ham John A. han spillede i bar mave og det må man ikke i disse Corona tider, så han spillede også ulovligt, så Plejehjemmet hold vil ha sejren på 3 – 0 

Lørdags tjøns 1 – 0 til Grøn hold, men alle på det gule hold inc. manageren siger resultatet var 1 – 1, en skyder bolden op på BN arm, BN stod helt ude ved hegnet, gult hold sagde at bolden var gået i mål, hvis ikke bolden havde ramt BN arm, alle på grøn hold var ikke enig, så BN spurgte Advokaten som spillede på gult hold, om kendelsen var iorden, Advokaten sagde jeg så ikke noget, til orientering havde Advokaten støvler på, han gjorde som Denis plejer brændte på stregen, bolden røg langt over hegnet, det var nok de forkerte støvler han havde på, i anden halveg ville manageren vise alle tjønserne hvordan man danser, så han dans var så flot at alle gav ham et 10 tal, Tim sagde han ville indsille ham til Vild med dans, Frost kom på cykel, han slingrede noget, alle var sikker på at han havde drukket, men Frost sagde til tjøns news at han havde taget nogle stærke piller, så jeg er lidt rundt på gulvet, det kunne man godt se på hans spil, det ene frispark efter det andet, han lavede et stort straffe på BN, blev ikke dømt, BN spurgte Advokaten var der ikke straffe, han sagde jeg så ikke noget, Torp skyndte at kontakte Herlev, så BN kunne få den bedste behandling.

Men ellers en AB Tjøns på et meget højt niveau, der blev drukket rester, og alle talte pænt til hinanden, Bent J. dukke op til øllet, og sagde jeg er klar på torsdag, mange sagde men ikke højt, så bliver tjønser niveauet ikke så højt på torsdag, rygterne går på at manageren heller ikke kommer på torsdag, da han skal til danseundervisning

25-5-2020

20 AB tjønsere, Manageren delte to hold, så der blev spiller 5 mod 5, i den ene kamp vandt Grøn hold fortjent 5-3, et par mål af storspillende Yde, også af Erik B. Ole K. spillede en stor forsvarskamp, men brændte mange chancer, så Ole bliv nu i forsvaret, de to løbere Pylle og Bjørn, havde en hård duel på midtbanen, begge spillede en stor men fair kamp, Pylle ville gerne ha scored, men grøns målmand stod en superkamp.

Den anden kamp, førte AB med 1-0 ved pausen, men de sidste 30 min. gik det helt galt for Plejehjemmet hold, tabte 9-1 tror aldrig det er sket i AB Tjønser historie, på AB holdet styrede Silden forsvaret, midtbanen styrede Nller og Allan M. uden problemer, fremme en storspillende Kurland og John A, Kurland fire mål, fire assist, John A, tre mål, tre assist, special John A. var stolt, John sagde til tjøns news, nu har jeg scored 6 mål, og haft 5 assist på en uge, i hele John A. store karriere har han ikke scoret 6 mål, så det er jo fantastisk siger John A. jeg har også skrevet til alle mine venner i Japan, Kina, USA, Canada ja hele verden ved nu at jeg har scored 6 mål. Tjøns news spurgte flere fra AB holdet, kendte i ikke nogle af dem i spillede mod, nej det gjorde vi ikke, men vi hørte da de talte sammen, navne som Advokaten, OG ( Onkel Gunner ) en der boede i Malmø, Evighedstalentet, Frost, ham Frost rørte sig ikke i anden halveg, flere tjønser sagde at Frost må havde taget på i vægt under kampen, på torsdag må det blive nemt for Manageren at sætte hold, da alle spillerene på Plejehjemmet holdet sikkert ikke kommer mere i år.

 Der blev sunget to fødselsdagssange, først Silden som var blevet 88 år, og unge OG som kun blev 83 år, begge gav dejlig kolde øl   

—-ooo0ooo—-

160520

Corona Virussen er slut i denne omgang, så 15 AB Tjønsere var mødt frem på AB dejlige anlæg, Tim var på banen igen efter sin store operation, Tim stod igen en stor kamp, ligesom Steen gjorde, men begge målmænd måtte en gang hver tage bolden med begge hænder, Manageren havde delt to grupper, en gruppe spillede 3 mod 3, den anden 5 mod 4, der blev spillet godt fodbold, alle vidste sig at være i god form, så der var kun VINDERE idag, ingen skader selv om Torp og Advokaten spillede, Silden støvler var i hans skab, så Silden spillede i nogle gummisko, nogle tjønser havde set på en seddel som var hæftet på den ene sko at der stod, Kr. 3.95 årstal 1949, så var det derfor at Silden ikke ramte en medspiller, Sildens afslutninger på mål havnede langt ude i hegnet, jo Silden var ikke tilfreds, så han ville kontakte vagten, så han kunne få sine støvler igen, så på torsdag ser i den rigtige Silden igen, mange tjønser har sin tvivl, Evighedstalentet Thomas K, spillede hele kampen, uden at blive skadet, Thomas har ellers været småskadet i de sidste 10 år, Thomas brændte nogle 100% chancer, jeg har altid lagt mit spil op på et meget højt niveau, jeg er jo den tjønser der har bolden mest, Messi spiller næsten lige som mig, siger Evighedstalentet til tjøns news, Remmer var på 3 mands holdet, sammen med alle løberene, det var meget hårdt, så Remmer skød bolden 10 gange over hegnet, så han kunne få lidt luft.

Tjøns news er sikker på at mange havde ondt i deres ben søndag morgen.

Evighedstalentet og BN gav øl, hvor Bent J. sluttede sig til, så vi sluttede med 16 glade AB tjønser

—-ooo0ooo—-

5-2-2020.

12 mod 12, Resultat 1 – 1 ( 1-1 )

Mål af de to som lige er kommet hjem fra træningslejr i Malaga samt Østrig Yde og Bjørn, Manageren havde lavet et tre mands forsvar på det gule hold samt målmanden, som var  over 300 år tilsammen fantastisk, Vagn L. N.Olhoff, Silden, samt supermålmanden Steen, hvilken fight, tacklinger, hovedspil, afleveringer de havde, Topspilleren Johnny P. sagde de havde alle en heldig dag, Silden spillede med sine sommerstøvler, alle afleveringer sad lige i skabet sagde en igen storspillende Silden, men DRAMA var der nok af idag, Villum og Storm som var på hold sammen, tacklede hinanden nede bag målet, hvis det havde været en turningskamp havde de begge to fået det røde kort, Villum brændte den ene chance efter den anden, tjøns news spurgte Villum hvad der skete der ved de ca. 10 brændte chancer, Villum sagde en stor spiller som mig kommer hurtig til at score igen, mange tjønser sagde ja måske i 2021 eller 2002, der var krig på den centrale midtbane idag, på gult hold Johnny P. og Manageren samt Bjørn, mod grønt hold Yde og Laust Erik B, den duel vandt vi stort sagde en Johnny P.  Drama var der også i omklædningsrummet da Bent J. beskyldte BN for at havde slået ham i den ene arm, blodet væltede ud af armen på Bent, som sagde til BN husk at tage skinner på til næste tjøns, for der bliver  tacklet igennem, BN sagde til Bent husk at tage dit Ishockey udstyr på for ellers ender det igen i et blodbad, så måske drama næste gang til tjøns, vil manageren sætte Bent og BN på hver sit hold  hvad med Villum og Storm, og Steen mod vicemanageren, eller er de alle på samme hold, manageren har noget at tænke over den næste uges tid, tjøns news erfarer at Svend O. og Denis, begge var ikke til tjøns, er rystet over de  point de fik i sidste uge, at de begge nu går til en psykolog, tjøns news håber at begge snart kommer tilbage så vi igen kan prøve at give point til alle tjønserne, mange fra grøn hold har meddelt tjøns news at de ikke var tilfredse med de point de fik alle sagde at tjøns news medarbejder ikke havde forstand på fodbold, tjøns news er helt enig.

Manageren meddeler pga. Corona Virusen at alle tjønser ikke må skrive autografer, ikke må spise China mad, ingen fans må ikke overvære tjøns træningen, i badet må ingen låne hinandens sæbe, eller vaske hinanden.

BN havde to kasser Corona øl med, men ingen tjønser turde drikke dem, så var der 6 tjønsere som splejsede om to kasser øl, de glade givere var, Silden, Yde, N. Olhoff, Vagn L. Kurland, Jonnny P.   —-ooo0ooo—-

27-2-2020

AB Tjøns, 12Grønne mod 12 Gule, sejr til Grønne 2 – 1 ( 1 – 0 ) 

Manageren havde sat Steen og Viceanføren på samme hold, meget modigt efter sidste uges batalje, Steen stod nok sin bedste kamp i sin karriere, ja og så måtte jeg jo ikke ta med hænder, der var mange tjønser der sagde, vi mindes ikke at havde set dig i en kamp hvor du har taget med hænder, Vicemanageren sagde jeg gjorde det også nemt for Steen med mit fantastiske forsvarsspil, at Grøn hold vandt, var helt utroligt, de Gule havde så mange chancer, men brændte dem alle, havde Grøn hold ikke en chance nej sagde topspilleren Vagn L. som sammen med Bent J. Jørgen F, og Katten spillede en stor kamp i forsvaret, OG scored igen, det var jo ingen overraskelse, men idag spillede han med en tophue, OG sagde det var den jeg havde under krigen, den bringer mig held, sagde topangriberen, Torp var målmand i første halveg for Grøn, han havde ikke noget at lave, så i pausen kom Bent J. på mål, hvad skete der lige i starten af anden halveg, Pylle sparker på mål fra midterlinien, bolden kommer lige midt i målet, Bent kan heade bolden væk, men dukker hoved og så var der mål, tjøns news spurgte Bent, hvorfor dukkede du hovedet, Bent sagde at han havde læst at man ikke måtte heade mere, det kan gå ud over hjernecellerne, som topspilleren Silden sagde, alle tjønserne kan bare heade, der sker sku ikke noget med deres hoveder, for de fleste har jo allerede hjerneskader, Remmer som har været væk et stykke tid, scorede for de gule, men flere mente det var et selvmål, som Svend O. lavede, men Advokaten truede nogle spillere og sagde hvis de blev ved med at sige at han havde scored selvmål vil han slæbe den i retten, så Manageren skred ind og sagde at Remmer havde scored, flere tjønser har henvendt sig til tjøns news, og spurgt om alle spillerene ikke kunne få point efter tjønsen, hvor skalaen går fra 0 til 5 point, hvor 5 point er det bedste, tjøns news sagde det er iorden, men alle skulle være opmærksomme på at man måske ikke er helt enig med  de point man har fået, alle er selvfølgelig velkommen til at drøfte sine point med tjøns news på en seriøs måde, mod et beskeden honorar.

Vi starter med Grøn hold. Torp 5, Bent J. 5, Vagn L. 5, Frost 4 ( Kun pga. alle sine gode afleveringer ) Katten 5, Manageren 5, Årets Spiller, 4, Claus N. 4, John A. 1, Kurland 5, Remmer 5, BN 2

Grøn Hold. Steen 5, Vicemanageren 1, Allan M. 1, Svend O. 0, Pylle 2, Steen L, 1, Villum 1, OG 1, Storm 1, Silden 4, Niller 2, Denis minus 1. 

I tirsdags blev AB Tjønsernes bedste højre back ( Nogle gange også målmand ) 77 år, så Bent gav en 10 L tønde Tyskfadøl, som hurtig blev drukket, så Bent gav en kasse øl til, så blev der sunget fødselsdagssang, så stemningen var som sædvanlig god efter AB Tjøns   

—-ooo0ooo—-

20022020

Et meget stærkt gult hold, som førte 1 – 0 ved pausen, men hvis Topangriberen Villum og hans makker i angrebet BN, havde scoret på alle de store chancer de havde, ja så havde grøn ført stort ved pausen, samtidig kunne manageren og Laust ikke ramme målet på deres langskud for grøn hold, i anden halveg pressede gult voldsomt.

Steen stod en stor kamp for de grønne, men hvad skete der lige ved det ene mål for gult, Steen siger til tjøns news, at jeg er jo fantastisk til at spille bolden med fødderne, så jeg afleverer bolden til Vicemanageren, han kan ta bolden ned med brystet, eller heade bolden væk, nej han heade bolden i ejet mål, Vicemanageren siger at alle jo ved at Steen er dårlig med bolden på fødderne, så han skal bare sparke bolden væk, jo det mål vil der i lang tid bliver snakket meget om, OG scored igen, han spillede med en serviet oppe i det ene næsebor, OG er blevet berømt med sine påklædninger, om sommeren spiller han med et viskestykke rundt om hovedet, nogle gange med en stor tophue, OG siger til tjøns news, jeg er ved at øve mig derhjemme med min kone, hvor jeg har bind for øjnene, så jeg skal føle mig frem med mine hænder, det samme vil ske når jeg er klar til tjøns, som den første i verden vil jeg spille med bind for øjnene, jeg er sikker på at jeg vil score med bind for mine øjne, men OG meddeler tjøns news at de ikke må fortælle det til nogen, tjøns news lover OG det bliver imellem os, Claus N. havde igen sit BR Legetøjs ur på, men Claus sagde idag skulle det ikke måle hvor langt jeg løber, kun vise hvor mange mål jeg scorer, BR uret vidste 2 mål, og jeg scored jo 2 mål, jo jeg har klasse sagde Claus N. Der skete et par solo uheld på den våde bane, Villum skøjtede rundt en gang, det samme gjorde Svend O. Katten skulle også prøve, heldigvis skete der ikke noget alvorligt, som manageren sagde, vi har jo ca. 20 tjønser der er småskadet, så ikke flere skader, Kurland sagde til tjøns news den våde bane var lige mig, med min teknik, Jørgen F. hoppede på alle mine finter, Niller som spillede på midtbanen, sagde de løber sku stærkt på den midtbane, men nogle gange glemmer de bolden, der har jeg jo stadig overblikket, sjælden jeg laver en fejl, Silden var igen den bedste spiller hos de grønne, Silden var ikke tilfreds med sine to angribere, så de fik en skideballe på Bornholms, der var ingen der forstod hvad han sagde, men alle kunne godt regne ud hvad han mente, Bent J. var også på taberholdet, Bent mente at hans medspiller var nogle tøsedrenge, der blev ikke løbet nok, jeg vil tage en snak med nogle af spillere, det her er jo AB Tjøns, og ikke fodbold på et plejehjem, sagde en vred Bent J. Nogle tjønser har kontaktet tjøns news, fordi de havde set at Vicemanageren og Steen stå lang tid på parkeringspladsen og tone var ret høj, gad vide hvad de var uenige om, tjøns news vil undersøge det lidt nærmere.

Flere lagde mærke til at Steen sad i den ene ende af omklædningsrummet, og Vicemanageren i den anden ende, Advokaten var klar, måske nye kunder.

Der var masse af RESTER af dåseøl, samt flaskeøl

 

13-2-2020

AB Tjøns 10 Grønne mod 10 Gule resultat 6 – 1  ( 5 – 1 ) 

Manageren var tilbage, efter skiferie, samt fået fjernet nogle åreknuder i benet, Manageren har sagt nej til alle topangriberne ang. større mål, AB Tjønser reglerne bliver ikke lavet om, Pylle scorede til 1-0 for Grøn, efter ca. 5 sekunder, BN scorede hurtig 2 mål, Kurland scorede til 3 -1, Kurland mente det var et verdensklasse mål, alle på grøn hold, mente at det var et kæmpe drop af Torp, i pausen fik grøn N. Olhof, og Manageren spillede for de gule, men kampens spiller var Silden, sikke en teknik, førsteberøring, afleveringerne, meget elegant, tjøns news spurgte Silden om det var dygtighed eller held, hvordan kan sådan en ung knægt spørge om sådan noget sagde Silden til tjøns news, alle ved jo at jeg har klasse, og iøvrigt er mine fodboldstøvler ikke fra 1970 men fra 1971 sagde Silden,  Torp var tilbage efter sin skade i kampen mod Skovshoved, tjøns news spurgte Torp hvordan skader var sket, Torp sagde at han blev sparket ned bagfra, Skovshoved spilleren burde ikke ha lov til at spille kampe mere, sagde en vred Torp, tjøns news spurgte AB spillerene om den tackling var så slem, alle sagde der var ikke nogen tackling, nej Torp faldt over sine egen ben, og faldt uheldigt ned og slog knæet, da manageren skulle sætte holdene, var der 18 spillere rundt om ham, tjøns news reporter stod og snakkede med Torp, han sagde hvad sker der, det har jeg sku aldrig set før, tjøns news spurgte Manageren hvad det skete, jo sagde han, da alle så Torp var tilbage, ville de alle sammen på hold med ham, fordi de var bange for at blive sparket ned, nu havde det lige været så fredeligt længe til tjøns. Dejligt at se Laust tilbage på banen igen, fornuftig tog han det stille og roligt, men indimellem så man hans klasse, tjøns news erfarer at alle topangriberne, som jo mangler selvtillid, vil spille en kamp mod beboerne på Bakkegårdens plejehjem, så kan vi måske få selvtilliden tilbage ved at score en masse mål, siger topangriberen Denis.

Alle ved nu at Thomas K. er nyforelsket, Thomas har ikke tjønset længe, dårlig knæ siger Thomas, hvordan har du dårlig knæ spørger tjøns news, Thomas siger at hans læge har sagt at han ligger for meget på knæene når han er i seng med kærsten, det kan knæene ikke holde til, så fremover må du ligge på ryggen, så kan du snart tjønse igen, siger  doktoren til Thomas. Flere tjønser special målmændene vil ha VAR, de mener ikke at Manageren samt Vicemanageren, ser så godt mere, vi behøves ikke VAR siger Svend Olhof, da jeg er en af Europas bedste Advokater og går for at være meget troværdig, så lad mig dømme de kendelser der er, men mange tjønser sagde nej tak til at Svend skulle dømme frispark, da Torp og Svend er dem der laver flest frispark, ville det ikke være troværdigt at Svend var dommer, Svend var tosset da han hørte det, han ville ha navne på bordet, så stævner jeg dem, sagde en meget vred Svend O. Lauge har kontakter tjøns news, Lauge syntes at han igennem mange år har haft svært ved at ramme en medspiller, så for nydelig lod han sig operere i sin ene fod, så når jeg kommer tilbage så skal i se nogle afleveringer, der ligger ligger i fødderne siger en stolt Lauge, mange tjønser tror ikke på det, men lad os nu gi Lauge en chance for at vise det.

Bjørn var der efter tjøns, og gav en masse øl, men drak ikke selv nogen, Bjørn sagde han var syg, ja han må havet været meget syg når han ikke kunne drikke en øl, Storm fulgte trop med en kasse øl. 

—-ooo0ooo—-

6-2-2020

8 AB Tjønser, 9 Grønne mod 9 Gule, sejr til Grønt hold 5 – 3 ( 2 – 1 )

Storspilleren fra Bornholm Silden, var manager idag, Silden satte sig selv på gult hold, det skulle han ikke ha gjort for de tabte, gult hold kom hurtig foran på et mærkelig mål, Bent J. målmand på grøn hold, burde ha taget bolden, jeg var ikke klar, jeg havde ikke noget at varme op, mange tjønser sagde de aldrig havde set Bent varme op, 1 – 1 på et godt mål af årets tjønser, så kludrede Silden i bolden, ja han var nærmest uvenner med den, så BN havde nemt ved at score til 2 – 1 til de grønne, 2 halveg scorede Pylle et godt langskudsmål til 3 – 1, så ude i siden havde hurtigløberen John A. bolden, John vidste ikke hvad han skulle gøre med bolden, så han lukkede øjnene, og sparkede bolden lige i hoved på BN som heade den i kassen, resten af tjøns og i omklædningsrummet, snakke John kun om den fantastiske aflevering, mange tjønser sagde til John det var ikke en aflevering, du anede jo ikke hvor du sparkede bolden hen, John sagde til tjøns news, når jeg endelig laver en klasse aflevering, så bliver jeg svinet til, ja John det er ikke nemt at være AB tjønser, topangriberen Villum scored igen for gult hold, Villum lavede den berømte skudfinte, tre grønne hoppede på den, og bang så sad bolden i kassen, OG som var på hold med hans store idol Villum, bare det var mig der kunne det med skudfinten, den skudfinte er der kun en der kan, og det er mig, sagde topangriberen Villum.

Alle ved at Claus N. har fået et nyt BR Legetøjs ur, som også kan måle hvor langt man løber, så Jørgen F. spurgte om han måtte prøve BR uret,  OK sagde Claus, så da tjøns var slut, var alle spændte på hvor langt Jørgen havde løbet, Claus siger at normalt løber han imellem 5.5 og 6 km. Jørgen havde løbet 300 m. det forstod han ikke noget af, Jørgen mente at BR uret ikke virkede, men mange tjønser mente at Jørgen ikke havde løbet 300 m. max. 100 – 200 m. flere mente også at Jørgen havde taget på i vægt under tjønsen, andre mente han han ikke behøves at gå i bad, da han jo ikke havde løbet/ gået ret meget.

Silden havde fornydelig købt nye støvler, Silden spillede med dem to gange, som Silden sagde til tjøns news, jeg ramte ikke en medspiller, så i lørdags spillede jeg med mine gamle støvler igen, dem købte jeg i 1970, så scored jeg to mål, og igen idag, stor kamp, afleveringerne sad lige i skabet, så fremover bliver der kun spillet med 1970 støvlerne.

Manageren og BN var besøg hjemme privat hos Tim, som heldigvis havde det godt, ved 15.15 tiden åbner Tim en lyserød flaske champagne, den blev drukket, Manageren siger til BN om lidt skal du jo til tjøns, du kan da ikke tjønse når du har drukket spirtus, BN sagde jeg tager chancen, så fremover vil manageren en gang imellem tage en spirtus test på nogle tjønser inden vi spiller, hvis der er nogen der har drukket for meget, bliver de sendt i sauna og i bad sagde manageren, mange tjønsere tænkte lidt over det, flere sagde at de måske ville klæde om hjemmefra, og gå direkte ud på banen. Manageren spille ikke idag, da han havde fået fjernet nogle åreknuder på det ene ben, der var så rigtig mange der lige skulle se deres ben efter om de også havde nogle åreknuder.

Thomas K. kom til øllet, han så meget glad ud, var i god stemning,  kunne ikke sidde stille, flere spurgte om han var på piller, nej sagde Thomas, jeg har fået en kæreste, så jeg er jo nyforelsket,  Thomas spurgte om nogle tjønser kunne huske hvornår de sidst var forelskede, tjønserne sagde bare til Thomas SKÅL.

BN gav en ramme dåseøl, Denis fulgte op med en kasse øl

 

—-ooo0ooo—-

300120. 

Tjøns igår 8 gule mod 8 grønne, sejr til gul på 4 – 2 – ( 3 -0 ) 

Før tjøns orienterede Torp om hvad der der var sket med vores gode ven og fantastiske målmand Tim ( Se mere af Torps referat på hjemmesiden )  

Gult hold kom hurtig foran ved et godt mål af Pylle, mål no.2 laver OG et meget svinsk friskspark på grøns målmand Steen, men vicemanageren godkendte målet, flere fra grøn hold anbefalde viceanføren at spille med briller fremover, derimod var mål no. 3 et klasse mål af S. Olhof, Svend hang længe i luften og headede bolden med stor kraft i målet, mange tjønsere undrer sig, da  Svend har  scored 2 mål, i mandags på 70 + og igår, tjøns news spurgte Svend hvorfor scorer du mål nu, du har jo måske kun scored  i de sidste 10 år to mål, Svend sagde han startede i mandags med at tage en pille to timer før kampen, den skulle virke i fem timer, det gik godt, så jeg gjorde det samme igår, det gik jo også godt, hvad er det for en pille du tager spurgte tjøns news, jeg ved ikke hvad den hedder, men farven er blå, det er derfor jeg hurtig skal hjem efter kamp og tjøns, da pillen jo kun virker i fem timer, hvad siger din kone til det at du tager piller, hun er meget tilfreds siger en stolt Svend, i pausen var Silden ikke tilfreds med sit grønne hold, Silden talte med store bogstaver, det kan sku ikke være rigtig at jeg gammel mand skal være vores bedste spiller, nu må i unge ta jer sammen, alle lyttede til mesteren, og så vandt grøn hold anden halveg, Silden var tilfreds og sagde til tjøns news, jeg er jo den store taktiker, og Silden nød sin øl bagefter.

S,Olhof sagde efter tjøns at han havde solgt sin bolig i Spanien, men der var et problem med handlen, da den nye ejer, ville betale 75% i pesetas og resten i Euro, da bank manden Allan M. hørte det, sagde han til Svend det med Pesetas, det ordner jeg mod et beskeden honorar, jeg kender topledensen i Danske Bank, så der får jeg dem hvidvasket, så er handlen iorden, sagde en tilfreds Svend.

Alle topangriberne Villum, OG, Storm, Claus N. Erik B. Benny N. sagde til tjøns news, vi har store problemer med at ramme målet, så når manageren kommer hjem, vil vi foreslå ham at vi skal spille til de store mål, så er der jo en chance for at vi kan score engang imellem, den troede Jørgen F. ikke på, som han sagde i er ikke gode nok. 

Efter tjøns gav Torp, OG samt Årets AB Tjønser en kasse øl.

—-ooo0ooo—-

230120

22 AB Tjønser, 11 gule, 11 grønne, resultat 2 – 2 ( 0 -2 ). 

Grøn hold kom hurtig foran 2 – 0 på mål af Årets AB Tjønser, samt et flot mål af topangriberen Villum, store chancer i begge ender men målmændene tog alt, eller var det måske dårlige afslutninger af angriberne, topangriberen OG, mente at han skulle ha scored 4 – 5 mål, men som OG sagde alle topangribere kan ha en dårlig dag, OG idol Villum var ikke enig, jeg har aldrig haft en dårlig dag, Manageren gik over på gult hold i anden halveg, scored et flot mål, som Manageren sagde der er ingen målmænd der tager det skud, hvorefter Remmer sagde den havde jeg nappet hvis jeg havde stået på mål, Claud N, scored lidt heldigt mål, men som Claus sagde, nu er det tre kampe i træk at jeg scorer, men det er jo normalt da jeg er den bedste angriber, sagde en stolt Claus N, efter tjøns, viste Claus alle i omklædningsrummet,  hans nye BR Legetøjs ur, det vidste hvor mange kilometer Claus havde løbet, 5, 8 kilometer, det var der ingen der troede på, flere tjønser mente at det var på 15 tjøns træninger, da Claus nemlig havde glemt at slukke BR uret.

Slutningen af tjønser kampen kommer BN alene med S. Olhoff, BN dribler uden om Svend,  men hvad skete der lige der, Svend laver et groft frispark, BN meddeler Svend i omklædningsrummet at han vil gå til sin Advokat, og stævne Svend for den svinestreg, Svend sagde gør du bare det, så kan du se hvor skarp jeg er i en retsal, BN sagde til Svend jeg har 21 vidner, hvor mange har du, Svend sagde hurtig lad os lave et forlig med det samme, BN sagde det var iorden.

Tjøns news fik en telefon opringning fra Bent J, han var i Amsterdam, Bent ville bare fortælle nogle oplevelser fra Amsterdam, Bent var kommet ind i et kvarter, hvor alle vinduerne var lyst op med røde lamper, samt pærer med alle mulige farver, Bent syntes at det var nogle mærkelige butikker, så Bent prøvede at gå ind i nogle af dem for at se hvad de havde af varer, i hver butik var det kun damer, de havde ikke ret meget tøj på, nu GÅR jeg, så blev telefonforbindelsen afbrudt. Håber at Bent fik købt det han skulle.

Manageren tog ordet i omklædningsrummet, han sagde at Erik Storm for nydelig var blevet 74 år, der blev sunget fødselsdags sang, så selv Bent kunne høre det i Amsterdam, Erik gav en kasse øl, lidt efter gav Årets AB Tjønser også en kasse øl, jo der var god stemning, samt fortalt mange løgnhistorier, Managere meddelte at han ikke kommer på torsdag, da han skulle på skiferie, mange tjønser sagde så bliver det to gode hold på torsdag

—-ooo0ooo—-

280918

Tjøns igår, Gult hold vinder 7 – 4 

1 halveg var gult hold 8 mand mod 7 Grønne, i 2 halveg kom der en tjønser til så 8 mod 8, AB legenden, topangriberen Villum, scored efter behag, samt et par gode oplæg, specialt til Ole K mål, Villum siger til tjøns news, jeg håber at der er mange tjønser der nu har set det, gi mig bolden, så scorer jeg når det passer mig, alle hopper jo på min skudfinte, jo Villum var meget tilfreds med sin store kamp, som han sagde øllet smager jo også bedre efter sådan en storkamp, Remmer var også stolt, jeg scored nok årets mål, jo sagde flere tjønser, det vil da være et emne blandt 30 andre mål i årets løb, det forstod Remmer ikke noget af, så han skyllede skuffelsen ned med den gode øl, OG spilled også en stor kamp, scored både med hoved og fødderne, OG var over alt på banen, hvor fik du krafterne fra spurgte tjøns news OG, jeg fik nogle piller af Jan Ivar, de var meget stærke, jeg håber også at de virker iaften når jeg kommer hjem til min kone, så har hun noget at glæde sig til, Ole K, spillede også en stor kamp, flotte mål, stor arbejdsindsats, SH scored igen, sikke et overblik jeg har siger en stolt SH,  der var mange der spillede med store skader bl.a Silden, Jørgen F, BN, Denis, Storm, Pylle, Katten, Johnny P, men alle glemte smerterne bagefter fordi Johnny P, havde et par tønder øl med, det var meget populært, de blev tømt ret hurtigt, Jørgen F. var tjener, flere tjønser var enige om det er han bedre til, ind det han levere på banen   

240718

Tjøns igår, 10 mod 10, Grøn hold vinder 2 – 0.

to gode målmænd hold scoren nede på kun to mål, gult hold havde kun en chance i hele kampen, og den brændte Årets spiller, sparkede lige på Tims store mave, hvem var så den bedste målmand idag, tjøns news spurgte 18 tjønsere, en stemte blankt, 17 stemte på BN, rygterne siger at Tim vil ta en alvorlig snak med alle på grøn hold, Kurland havde en dårlig dag, tjøns news spurgte Kurland hvorfor han var så dårlig spillende, jo jeg havde hele tiden Vagn L og Silden tæt på mig hele tiden, ja de nærmest mandsopdækkede mig, det forstår jeg jo godt, fordi jeg er jo en stor spiller, sagde Kurland til tjøns news, OG var på hold med sit idol Villum, det gik ikke godt, de misforstod hele tiden deres løbemønstre, så ingen mål fra de to topangribere, Villum vil tage en snak med manageren, og fortælle ham at han ikke vil på hold med OG, han forstår jo ikke mit spil, sagde en meget vred Villum til tjøns news, Niels O. spillede en meget stor kamp, Niels sagde til tjøns news, der er mange som bare løber, men jeg har jo rutinen, samt overblikket, men jeg er da glad for at alle syntes jeg spillede en stor kamp, Bjørn scored de to mål, Bjørn sagde til tjøns news, jeg var træt af at se de to topangribere brænde så mange chancer, så måtte jeg jo lige vise dem hvordan man scorer.

To store tjønser har lige haft fødselsdag, AB Legenden Villum 77 år, hurtigløberen Erik B. 65 år, begge gav øl, og der blev sunget fødselsdagssang for dem begge.

 

 —-ooo0ooo—-

170818

Tjøns i går 10 mod 10, Gult hold vinder 7 – 5.

For første gang i AB tjønser historie, var der et hold igår grøn hold, der spillede de første 15 minutter uden målmand, hvad skete der, jo gul scorede 5 mål på 15 minutter, så var det ligesom den tjøns var færdig, men grøn hold satte så en målmand på mål, kom op på 5 – 4, og 6 – 5 og hvem brændte så en 100% chance for udligning Årets spiller med et hovedstød, som selv Denis og OG havde scored på, kampens store spiller var Kurland, han gjorde hvad der passede ham, scored mål, lagde op til mål, jo en stor kamp spillede Kurland, udover det svage hovedstød fra Årets spiller, så brændte han også 2 andre chancer, få nu spist de piller igen, var der flere fra grøn hold der sagde, OG spillede uden sin hvide klud på hovedet, det var måske ikke min bedste kamp, jeg skal lige vende mig til ikke at spille med kluden, flere tjønser sagde, OG det er lige meget om du spiller med kludden eller ikke, du score jo ikke nogen mål, Povl Silden var tilbage efter en lille pause ( Overtræning ) jeg var selvfølgelig på vinder holdet, jeg vandt alle tacklingerne, havde ikke en fejlaflevering, jo jeg spillede igen en stor kamp, sagde Povl til tjøns news, Remmer var ikke enig, efter mit alvorlige uheld i Sverige, var jeg allerede tilbage til tjøns, jeg bed smerterne i mig, spillede en stor kamp, scored 2 fantastiske mål, Povl nåede mig ikke til sokkeholderne idag, sagde en stolt Remmer, nogle spurgte om han måtte drikke øl, efter sådan en ulykke, Remmer siger til tjøns news, jeg spurgte lægerne, men mit svenske er ikke så godt, så jeg forstod det sådan at det måtte jeg godt, jeg havde jo også fortjent dem, efter min store kamp, Niels L. havde mange skudchancer, men afleverede altid, istedet for at skyde på mål, tjøns news spurgte Niels hvad der skete, jo Svend O, og Tim truede mig, hvis jeg scored, så måtte jeg ikke komme til tjøns mere, flere tjønser sagde satans osse han ikke scored,  Torp var ikke helt tilfreds med nederlaget, jeg gjorde ellers mit bedste, flere syntes jeg gik over stregen, men der var jo ikke nogen der skulle på Herlev, hvis alle på grøn hold havde fightet lige så meget som mig havde vi aldrig tabt den kamp.

Niels L, blev i onsdags 57 år, så der var fødselsdags sang, og kolde øl, Manageren gav også øl, men der kunne kun betales kontant, så manageren måtte låne 100 Kr. af Bent j. flere sagde at de penge lugtede langt væk af hvidvask, fra Danske Bank, men øllet var iorden

—-ooo0ooo—-

100818

Tjøns igår, 9 gule, mod 8 grønne, 8 – 3 sejr til de gule.

Døren åbnede sig ind til omklædningsrummet, det var Torp som sagde, her har i mig tilbage drenge, jeg har også tilbud på benskinner, Torp har ikke spillet siden World Cup 70 + Torp siger til tjøns news, jeg blev skadet under opvarmingen til første kamp mod Farum, men jeg spillede alligevel alle kampene, jeg tror ikke at der var nogle der kunne se at jeg spillede med en alvorlig skade, jeg blev også meget skuffet over ikke at blive turningens bedste spiller, ja dem der sad i udvalget har jo ikke meget forstand på fodbold, Torps comeback endte med en 8 – 3 sejr, kampens store tjønser var Thomas K. scored med venstre og højrebenet, samt et godt hovedstødmål, Thomas siger til tjøns news, jeg vil ringe til Michael M. 1 senior træner, og fortælle ham om min store kamp, så jeg regner med at spille på 1 holdet i weekenden, jeg er jo klasse over alle andre til tjøns, siger  klassespilleren Thomas K. flere tjønser siger til tjøns news, at Thomas måtte havde slået hovedet ved hans hovedstødsmål, et stort drama da Villum bare skulle sætte foden på bolden og i mål, men så kom Villums idol OG, som igen spillede med en klud rundt om sit store hoved, og sparkede Villum ned, så ingen mål, rygterne siger at Villum har meddelt manageren at han aldrig vil spille på hold med OG, Kurland spillede også en stor kamp, havde den sidste fod på til en del mål, Kurland siger til tjøns news, jeg kunne havde scored mange mål idag, men jeg bliver jo kaldt assist kongen, vicemanageren som havde delt de to hold, var ikke helt tilfreds med det store nederlag, det var kun mig der spillede godt på grøn hold, Tim sagde at det er meget sjældent at der bliver scored 8 mål mod mig, men Jan Ivar dækkede jo ikke op, han spilled en forfærdelig kamp, havde han igen glemt at tage sine piller. Silden er stadig i overtræning, Denis holder en pause, det var meget hårdt for min krop at løbe de 15 meter, men jeg regner med at komme til tjøns sidst på året.

Nilsson fyldte igår 77 år, det kunne man ikke se på hans spil, han gav en omgang øl, og der blev sunget fødselsdagssang, så selv manageren kunne høre det på Bornholm, Kurland havde også en ramme øl med, jo stemningen var god, især dem der spillede på gult hold, til dem der spillede på grøn hold, husk tjøns er kun for sjovt.

030818

Benny Nielsen skriver tjøns-referater

Tjøns igår, 12 Grønne mod 11 Gule, Grøn vinder med 6 – 3 

BN havde været hos frisøren, og fået et sommerklip, det var der 22 tjønser, der havde en mening om den sommerklip, mange tak, John A. som jo er meget langhåret, spurgte BN hvad han havde betalt, BN sagde 185 Kr. billigt sagde John A. tror du hvis jeg bliver klippet der, kan få en regning på 700 Kr. til mit bogholderi, BN sagde det skal jeg nok fixe, du får en regning på 800 Kr. og så gir du en ramme øl til tjønserne.

Manageren havde delt to gode hold, stillingen var længe 2 – 2, men så satte de grønne tempoet i vejret, så der var flere fra gult hold, der ikke kunne klare det hårde tempo i varmen, SH spillede endnu en stor kamp, SH sagde til tjøns news, ærligt at de fleste fra gult hold ikke forstod mit spil, men jeg er jo også op på et helt andet niveau, Vagn L. spillede også en stor kamp, lavede kun en fejl, det kostede også et mål, Jan Ivar var på taberholdet, tjøns news spurgte hvad der gik galt, det var min dårligste kamp i lang tid, jeg fik ikke taget mine piller, derfor kørte det ikke for mig, alle på gult hold var enig med Jan Ivar, John A. og Jørgen F. spillede i bar mave, der var flere som ikke kunne se forskel på de to, så der var nogle fejlafleveringer, John A. laved dagens detalje, da han tæmmede en bold, der kom ca. 20 oppe fra luften, SH sagde hurtig det har han lært af mig, Johnny P. var tilbage, efter sin ribben skade, men man kunne ikke se på Johnny P. spil at han havde været væk så længe, topangriberen OG som spillede med en hvid klud om hovedet, scored igen, mens den anden topangriber Villum, ikke fik scored, Villum sagde til tjøns news, mit hold vandt 6 – 3, så hvorfor skulle jeg score, jeg scorer normalt kun sejrsmålene, Bent J. havde fået klistertet noget på sin store mave, flere spurgte hvad det var, jo sagde Bent, så kan lægerne se hvor meget jeg har løbet, flere tjønsere sagde, riv dem af, for du vil få et chok når lægerne fortæller hvor lidt du har løbet. Silden er stadig i overtræning,.

Benny Nørgaard, blev 72 år, du holder dig sku godt, gav kolde øl, der blev også sunget fødselsdags sang, så de kunne høre det på den højskole, som Benny skal på i 6 mdr. SH gav også øl, SH sagde det et fordi jeg spiller så godt i øjeblikket.

 

—-ooo0ooo—-

270718

Tjøns igår, 7 på grøn hold, mod 6 på gult hold, resultat, 3 – 1 sejr til Grøn.

Der blev spillet på græs, der var flere tjønsere der havde det svært på græs, og i 30 graders varme, men ikke AB legenden Niels Yde, som sagde til tjøns news, en stor spiller skal kunne spille på alle underlag, derfor havde jeg heller ikke nogen problemer med at score 3 mål, Manageren skød og skød på mål, men ramte aldrig målet, det samme skete for Vicemanageren, begge glæder sig til at spille på kunst igen, Svend O. scorede måske årets mål, Svend svævede ca. 3 meter oppe i luften og BANG et fantastisk hovedstødsmål, Denis spillede på grøn hold i første halveg, men kom over på gult hold i pausen, da så man en helt anden Denis, arbejde hårdt, fik igen ikke scored, men ligepludselig løb Denis ca. 15 meter efter bolden, alle tjønserne var nærmest i chok, det havde de aldrig set før, Povl Silden som var tilskuer kunne ikke tro sine enge øjne, hvad skete der lige der, tjøns news spurgte Denis hvad der gik af ham, Denis siger det var meget varmt, jeg må ha fået solstik, jeg kan ikke huske at jeg løb efter bolden, jeg håber der er nogle der har filmet det, BN havde en dårlig dag brændte tre 100 % chancer. Povl Silden sagde til tjøns news jeg holder en lille pause, da jeg iøjeblikket er i overtræning, flere tjønsere sagde det har du været i lang tid.

Jørgen F. og Yde gav dejlige kolde øl efter tjøns, stemningen var god, særlig hos Yde med 3 mål, samt hos Denis, som siger han havde aldrig løbet 15 meter før

—-ooo0ooo—-

200718

Tjøns igår, 7 mod 7, grøn hold vandt 5 – 2.

Efter et par minutter brændte OG på selve målstregen, OG siger til tjøns news, at Silden sparkede benene væk under ham, OG siger at normalt skulle Silden ha et års kartænde for den svinestreg, Katten var tilbage efter hans træningsophold i Italien, han var i topform, startede med nogle flotte redninger, men så hørte han at Bjørn havde fødselsdag, så Bjørn fik lov til at score 2 mål, det var min gave til Bjørn sagde Katten, Jan Ivar spillede endnu en stor kamp, scorede et fantastisk mål, de sidste gange til tjøns, har vi set en anden Jan Ivar, med fremme scorer en del mål, tilbage hurtig i forsvaret, flere tjønser vil gerne vide hvad det er for nogle piller han tager, SH sagde til tjøns news, igen spillede jeg en stor kamp på midtbanen, jeg havde ikke en fejlaflevering, ja der er mange tjønser der kan lære meget af mig, sagde en meget glad SH, der var mange afslutninger på mål, hele 11 gange på stolpe, eller overlægger, Yde skød og skød på mål, men ingen mål idag, Allan M. spilled en stor kamp, specialt i forsvaret kom han ivejen for meget, og afleveringerne lå lige i fødderne på en medspiller hver gang, synd at hans søn ikke var ude og scoute ham, for så havde vi mistet Allan til Brøndby, 

Vagn L. Bent J, John A. og Silden, sløsede mange gange med deres afleveringer, hvordan kan det være at sådan fire talentfulde spillere, sådan sløser med deres talent.

Bjørn blev 65 år, så der var fødselsdagssang, så selv Lotte sang med i Herlev, samt kolde øl, Laust havde også kolde øl med, Laust syntes han ville gi øl, fordi han brænder så mange chancer iøjeblikket, alle tjønserne var enige med Laust, og så blev der drukket øl. Igen en dejlig AB tjønser dag

—-ooo0ooo—-

080618

Tjøns igår, 10 mod 10, resultat 1 – 1

Dramatisk AB Tjøns, manageren havde delt 2 gode hold, men nogle tjønser fra grøn hold, var helt vilde i varmen, først blev manageren sparket ned, det tog ca. 10 min. før han blev klar, så blev Bent J. sparket ned, det tog også ca. 10 min. før han blev klar, så blev Johnny P. sparket ned, Johnny måtte forlade banen, med store smerter, så gult hold måtte spille med 9 mand, men fik kæmpet sig til 1 – 1, gult kom på 1 – 0 i 1 halveg, på et langskud fra BN, fra ca. 30 m, alle på grønt hold, ja selv OG som sad bag målet sagde det var et kæmpe drop af Tim, måske havde Tim set Champions Leauge finalen for mange gange, ja nu tror alle at det var Torp der havde sparket de 3 fra gult hold ned, men nej Torp var med på gult hold, Torp siger til tjøns news, jeg har skrevet de 3 navne i min sorte bog, som sparkede min gode holdkammerater ned,  så om et stykke tid, får de ekstra travlt på Herlev Hospital, efter tjøns var Jørgen F. meget stolt, jeg spillede på gult hold som vandt 1 halveg med 1 – 0, i 2 halveg spillede jeg på grøn hold, som vandt 1 – 0, jo jeg er i mit livs form, jeg har klasse, jeg forstår godt alle vil være på hold med mig siger en stolt Jørgen F. til tjøns news, OG som så kampen bag målet, sagde at han havde talt 23 skudforsøg på mål fra Laust, men stadig ingen mål, OG vil tilbyde Laust lidt ekstra træning, som OG siger bare Laust kan ramme målet en gang imellem, Yde siger til tjøns news, jeg vil spille et stort World Cup i næste uge, så derfor skulle Yde prøve nye støvler, hvad skete der lige, Yde faldt mange gange, han spillede med lange knopper, så flere tjønser sagde spil nu med dine gamle støvler, en storspillende Storm scored for grøn hold, Storm siger til tjøns news, et fantastisk mål, som det kun er mig der kan score, jeg sprinter mig fri af 3 spillere, og bang i kassen, Storm siger at Laust kom og spurgte hvordan kunne du score et så flot mål, Storm siger til unge Laust, du har meget at lære. kig på mig, og Villum, hvordan man scorer mål, og se på OG, Denis, hvordan man ikke skal afslutte på mål.

Bent J. var dagens mand sørgede for kolde øl fra Rema 1000

—-ooo0ooo—-

200518

Tjøns igår, 6 mod 6, resultat 2 – 2. 

P.G.A. 2. fantastiske målmænd blev der kun scored 4 mål, BN blev skadet i de sidste sekunder af 1 halveg, så var det 6 mod 5, Torp på mål, der blev ikke scored på ham, men tjøns news erfarer fra 6 tjønsere at hvis de scorede på ham, ville Torp sørge for at de kom en tur på Herlev Hospital, 2 AB legender på samme hold, Yde, Johnny P, Yde skød og skød på mål, både med venstre og højre benet, men ingen mål, Johnny havde 2 fantastiske langskud, det ene en fantastisk redning af målmanden, det andet på træværket, Storm blev næsten mandsopdækket af B. Strøh, den duel vandt Strøh, Lauge spillede en stor kamp, jeg sad hele tiden tæt på Laust, det kunne han ikke li, Laust havde 43 afslutninger på mål, men ingen mål, som topangriberen Villum sagde jeg havde 2 afslutninger og 2 mål, hvor svært kan det være at score, sagde en storspillende Villum, for første gang så tjøns news en ny tjønser spille han hed Kaj, han fik nogle skideballer af Villum og Torp, det var Kaj ikke helt tilfreds med, Kaj sagde til tjøns news jeg er den ældste 78 år, og så råber de sådan efter mig, som flere tjønser sagde alder er ingen undskyldning for at lave nogle fejlafleveringer, er man AB tjønser skal man min. ramme en medspiller på 10 m. Årets spiller var igen på stærke piller, scored 2 mål, tjøns news spurgte Jan Ivar om det var første gang han havde scored 2 mål i samme kamp, nej for 2 år siden da jeg spillede mod spillere fra plejehjemmet i Gladxase Kommune scorede jeg også 2 mål, sagde en stolt Vicevært.

Der var masser af dejlige kolde øl, så stemningen var god bagefter, Kaj havde en god snak med Villum og Torp, så det kunne kun blive en god Pinse 

—-ooo0ooo—-

270418

Tjøns igår, 9 mod 9, Grøn hold vinder 7 – 4.

Johnny P. satte de to hold, men der blev undervejs skiftet noget rundt på holdene, så SH og Torp fra gult hold, på et tidspunkt ikke kunne finde ud af hvem de spillede sammen med, Jørgen F. var en fantastisk målmand for grøn hold, kun Johnny P. og en fantastisk langskud fra 25 m. af Benny kunne score på ham, Jørgen lavede et flot selvmål, Jan Ivar lavede også et selvmål, men sagde det var flottere ind Jørgens, Jan Ivar sagde til tjøns news, jeg er den bedste tjønser i hovedspillet, så i jeg vandt alt med hovedet, flere tjønsere sagde jamen du har jo store problemer med bolden på fødderne, næsten alle topangriberne scorede igår, Villum, OG, Dennis, men hvad skete der lige med Claus N. ingen mål, mange chancer brændt, Claus siger til tjøns news, jeg er den bedste angriber, men har haft en svær periode på ca. 6 mdr, men jeg ved at målene skal nok komme, flere tjønsere sagde ja måske til næste år, Claus spille i hvide shorts, men de var svære at se, fordi hans ben var lige så hvide, John A. spillede en stor kamp, scored sit første mål i mange år, med venstrebenet, fra 20 m. John siger, jeg er allerede i form til World Cup turningen, ja jeg mener i Rusland, siger en mand med selvtillid, 

Torp meddelte at alle AB tjønser nu vil få VIP behandling på Herlev sygehus, når i ankommer til skadestuen, bare sig at det var Niels Torp der sparkede mig ned, så kommer i til med det samme, efter tjøns sagde manageren jeg tror ikke Johnny P, får lov til at sætte hold mere, Johnny P. sagde der var mange tjønser på mit hold ser skuffede idag, i skal bare vide det er jo er ære at spille sammen med mig.

For ca. 14 dage side gav Niels Olhoff en kasse øl, Niels blev 77 år, men det kunne man ikke se på hans spil, der blev sunget så højt, at selv de tjønsere der ikke var til tjøns,  kunne høre det

—-ooo0ooo—-

130418

Tjøns igår 10 Grønne, mod 9 Gule,, Grøn vinder 4 – 0.

Grøn hold vandt 1 halveg 1 – 0 på et fantastisk langskudsmål af Topangriberen Willum fra ca. 35 m, uden chance for Henrik Katten, gult hold havde 6 skud på stolpen, samt overlækkeren, men en god 1 halveg, i pausen skiftede gult hold taktik, Katten på mål, Torp i forsvaret, og 8 i angrebet, angrebsfodbold på meget højt niveau, men Tim stod en brand kamp, tog alt, igen mange forsøg på stolpe og overlækkeren, så på nogle heldige kontra scorede Willum og Kurland, Katten stod en stor kamp, men alle på gult hold, havde forvendet mere af Torp, selv om han var alene med 2 – 3 mand, kunne han godt havde lavet nogle af hans berømte frispark, men nej Torp lavede ikke en eneste frispark, så flere tjønsere sagde til tjøns news at de mente at Torp er ude i en alvorlig krise, Jan Ivar er stadig skadet, men spillede igen en stor kamp, syntes han selv, grøn midtbane SH, Allan M. John A. Nilsson havde helt styr på midtbanen, men som Johnny P. sagde det var også nemt da gult hold spillede uden midtbane, Bent J. sagde til tjøns news, det er første gang at jeg spiller tjøns hvor jeg ikke havde en fejlaflevering, sådan taler en mand med selvtillid, SH sagde efter kampen, jeg styrede hele midtbanen, jeg håber alle tjønserne kunne se mit gode spil, jeg kunne også ha scored et par mål, men da jeg jo ikke er selvisk, lod jeg Willum og Kurland score, Tim var også glad for sejren, men sagde til sine holdkammerater, uden alle mine redninger havde vi ikke vundet, flere fra grøn hold var ikke enige med Tim, Remmer sagde det bliver en meget lang tur hjem til Malmø, Silden og Jørgen F. forstod ikke de spillede så dårligt, for sidste uge var vi jo de bedste, som de sagde Manageren og Jonnny P. har jo også haft en dårlig dag, Johnny P. sagde ja, men ikke på banen.

Manageren blev 74 år i onsdags, men han har problemer med lysken, så spillede ikke med, men gav en kasse øl, og så blev der sunget fødselsdags sang, så alle på det dejlige AB anlæg kunne høre det.

Flere tjønser siger til tjøns news, de har aldrig haft problemer med lysken, for en lyske skade ordner vores koner jo hurtigt, måske skulle manageren tale med konen.

P.S. Flere fra Gult hold, vil gerne ha revance mod de Grønne, hvis de tør.

 

—-ooo0ooo—-

060418

Tjøns igår, 10 Gule mod 9 Grønne,  6 – 2 sejr til Gult Hold.

OG som lige er blevet 81 år, scored 3 mål, OG siger til tjøns news, det er måske min bedste kamp i min store karriere, jeg gjorde hvad der passede mig på banen, nej hvor var jeg god, Henrik Katten, som OG scored 3 mål imod, sagde, jeg ved hvordan topangriberne Storm, Villum, Dennis, afslutter på mål, men OG ved man ikke hvordan han afslutter, OG er nok vores farligste angriber iøjeblikket, OG siger at mit idol Villum kan stadig lære noget af mig, Årets spiller var skadet, burde ikke ha spillet, men Ivar sagde til tjøns news, jeg tror ikke at der var nogle der lagde mærke til at jeg var skadet, syntes selv at jeg spillede en stor kamp, Grøn hold havde en verdensklasse midtbane, SH, Manageren, Laust, Erik B, John A, men på gult hold styrede en stærk spillendene Johnny P, hele midtbanen, som Johnny P. sagde det gælder jo ikke om at løbe meget, men gøre det rigtige med bolden, jo Johnny var i rigtig godt humør, det var Jørgen F. også, jeg har haft en svær periode efter at jeg var på safari, for at skyde dyr, men igår var det den gamle Jørgen F. alle så, tacklingerne afleveringerne sad jo lige i skabet, Kvortekongen fra Bornholm, var på taberholdet, han var bedste spiller på grøn hold, Silden sad med en øl i hånden efter tjøns, sad med lukkede øjne og tænkte, at det var nogle bonderøve han spillede sammen med, der var mange tjønser der sagde til tjøns news, Jan Ivar var da skadet idag, det kunne alle jo se, han burde jo ha blevet i omklædningsrummet, alle ved jo at Thomas for et stykke tid siden blev opereret i sit knæ, var det Torp der havde stemplet ham på knæet, nej siger Thomas til tjøns news det var ikke Torp, hvem var det så, det vil jeg ikke sige, men flere tjønsere som havde været i Swingerklub sammen med Thomas, er sikre på det var der Thomas ødelagde sit knæ, der var nogle øvelser som Thomas ikke kunne klare, siger flere tjønser til tjøns news.

Villum har kontaktet tjøns news, jeg vil bare sige der er for mange der ikke forstår mit spil, så hvis i vil spille på samme hold som mig, som jo burde være en ære for jer, så ta jer nu sammen, bare spil mig så går det ikke galt, siger topangriberen Villum.

28 marts blev topangriberen OG 81 år, OG gav en kasse øl, der blev sunget fødselsdagssang, idag har Fru og Hr. OG bryllupsdag, OG kunne ikke huske hvor mange år de havde været gift, men jeg skal nok fortælle hende om mine 3 mål.

—-ooo0ooo—-

010418

Tjøns igår, 9 mod 9, Grøn hold vinder 7 – 3.

Tjøns news erfarer at Henrik Aas, delte hold, da han blev 57 år den 7 januar, Aas har forstand på fodbold, hans hold vand uden problemer, alle på grøn hold, ville gerne ha at Aas skulle score et mål, men han brændte omkring otte 100% chancer, en gang var bolden på vej i mål, men Aas medspiller Storm sparkede bolden væk på stregen, det var Aas ikke helt tilfreds med, alle tjønserne var ellers i godt påskehumør, humøret blev bedre af at Torp stadig var til specialtræning hos Henning Munk i Ålborg, så ingen skulle på skadestuen, Remmer spillede en stor kamp for de gule, scorede 3 mål, desværre 2 selvmål, tjøns news spurgte Remmer hvordan det kunne ske, jeg er jo alle steder på banen, i forsvaret, midtbanen, angrebet, ja jeg kan ikke stå stille, scored jo også et fantastisk mål på Tim, men de 2 selvmål sker jo en gang imellem for en stor spiller, Bent J. lavede dagens detalje, sprintede med bolden på fødderne, lavede en tunnel på årets spiller, spillede Claus N. fri, som scorede, Bent siger til tjøns news, der er ingen AB tjønser der kunne ha lavet sådan en detalje, jo jeg har klasse udtaler Bent til tjøns news.

Der er også dårlige nyheder, tjøns news erfarer at, Duun stopper som manager, ny manager bliver Flemming FYRVÆRKER, han siger til tjøns news, der skal ny ernergi til AB tjøns, der er for mange der ikke arbejder nok, tjøns news spurgte Flemming om han ville sætte navne på, nej ikke nu, men efter et par tjønser træninger vil jeg personligt sige til dem at det er måske bedst de finder en anden klub, jeg kan sige så meget at disse spillere er i fare, Jan Ivar, OG, Villum, Torp, Johnny P. men tjøns news erfarer fra flere tjønser at de vil ha Duun tilbage som manager, det bliver meget spændene at se hvad der sker de næste par dage.

Bent J. har lige meddelt tjøns news at han vil være den nye manager, hvis han ikke bliver der skifter han klub til Herlev

—-ooo0ooo—-

240318

Tjøns idag, 9 mod 9, Resultat 4 – 4.

Meget dramatisk afslutning, Grøn hold førte 4 – 3, men Vagn Ludvigsen ville ikke tabe, så Vagn sprintede med frem i angrebet, scorede til 4 – 4 i sidste sekund, uden chance for Tim, Vagn var helt oppe at køre efter tjøns, Vagn sagde at lørdag aften bliver helt vild, min kone har noget at glæde sig til sagde en stolt Vagn, tjøns news spurgte Vagn hvad der skulle ske med konen, Vagn sagde det er en hemmelighed, flere fra grøn hold var ikke tilfredse med den måde Manageren dømte på, Årets spiller, Tim, Johnny P, var meget utilfredse med Manageren, men Manageren sagde at alle bare skulle spille til der bliver fløjtes af, Silden gav Manageren ret, så blev der helt stille i omklædningsrummet, jo når Silden hæver stemmen lytter alle, Svend Olhoff som var på grøn hold, sagde til tjøns news, jeg overvejer om jeg skal indkalde Manageren i retten, så kom der kolde Påskebryg og så blev stemningen god igen, men MAND OF THE MATCH Vagn, sagde til sidst, AB Tjøns er fantastisk, og hvor spiller jeg godt sluttede Vagn, og drak sin Påskebryg.

—-ooo0ooo—-

230318

Tjøns igår, 10 mod 10, resultat 2 – 2.

Fantastisk tjøns kamp, vicemanageren havde valgt to gode hold, flere var glade for at spille i daglys, så alle kunne se hinandens ansigter, flere tjønser var også glade for at Torp ikke var til tjøns, så ingen skader, gult hold førte 1 – 0 ved pausen, fortjent, Erik B. fik et blackout efter 2 minutter, målet helt tomt, men nerverne svigtede, så bolden langt over målet, årets afbrænder, så scored topangriberen OG, efter flot forarbejde af Kurland, eller var det et skud på mål, gult hold havde nogle store chancer men Tim var på sin plads, Grøn hold havde også et par store chancer, men Bent J, havde nogle store redninger, tjøns news spurgte Bent hvorfor han var så god, det var fordi at jeg spiste østers sammen med Tommy til frokost, og fik et par glas hvidvin, så jeg var lidt beruset, sagde Bent J, i 2 halveg stod Henrik Katten på mål for Gult hold, Katten havde nogle store redninger, bl.a fra en velspillende Johnny P. Grøn hold var bedst i 2 halveg, store chancer til Claus, men Claus fik dog scored et flot mål til 1 – 1, flere fra grøn hold mente også at Yde skulle ha scored nogle mål, men Yde sagde jeg kom til afslutningerne, men ramte desværre ikke målet, flere syntes fremover at Yde skulle spille mere i forsvaret, en stærk spillende Laust scored til 2 – 1 for gult,  Kvortekongen Silden, blev sparket ned af Kurland, det var han ikke helt tilfreds med, men Kurland sagde til Kvortekongen.jeg troede ikke du var så hurtig på fødderne, så blev Silden glad og sagde det er dejligt at i andre også kan se hvor hurtig fødder jeg har, der var en tjønser der sagde at Silden havde scored 2 mål for et stykke tid siden, i en lørdags tjøns, jo Silden er i topform, 2 – 2 blev det da en meget hårdt spillende Jørgen F, i en nærkamp med Johnny P, at Jørgen F. fik sparket Johnny ned, samt slog bolden med hånden, en stor svinestreg, flere tjønser syntes at Jørgen skulle ha 1 måneds karetæne, men manageren sagde normalt laver Jørgen ikke sådan nogle svinestreger, så han slipper med et gult kort, ellers flot fodbold, maratonløberne Laust, Erik, John, Benny N, Kurland, ja de løb bare frem og tilbage flot, Silden og Lauge, samt Allan M. sagde det er ikke nok at løbe meget hvis de smider bolden væk bagefter, vi har rutinen, løber ikke meget, men bolden sidder lige i fødderne, ja der kan de unge spillere lære noget.

BN blev 67 år den 17 marts, så kold øl bagefter, samt fødselsdagssang, selv Søs kunne høre sangen i Greve  

—-ooo0ooo—-

100318

Tjøns i torsdags, 9 mod 9, 3 – 0 til gult hold.

Tjøns news redaktør var ikke til tjøns, men hans gode tjøns kolleger har fortalt følgene.

Kl. 16.25 stod vicemanageren ved lågen ind til banen, han skulle se alle ansigterne, før de fik lov til at komme ind på banen,men ingen havde masker på, men 16.33, kom der en gåendene man kunne ikke se hans ansigt, da han havde en stor tophue på, samt et stort tørklæde på, Jan Ivar sprintede hen til ham, der er aldrig nogle tjønser der før har set Jan Ivar løbe så hurtig, hvem er du, jeg skal se dit ansigt sagde Jan Ivar, det var en tjønser, men Jan Ivar spurgte ham hvorfor han havde alt det tøj på, jo min kone er bange for at jeg bliver syg, da det er mig der laver mad, gør rent, vasker tøj, men efter kort tid af kampen, kunne alle tjønserne godt fornemme hvem han var, han var langsom, teknisk dårlig, brændte nogle store chancer, vil kun ha bolden i fødderne, jo det kunne kun være OG, men hvordan kunne grøn hold tabe 3 -0, vicemanageren var på grøn hold, han havde sat et meget stærkt hold, OG brændte 3 store chancer, stjernespillere som Bjørn, Benny, Erik B, ja alle havde en dårlig dag, også verdensklasse målmanden Tim, var med på grøn hold, men Henrik Katten stod en fantastisk kamp for gult hold,  for første gang i 20 år blev der ikke scoret på KATTEN, på gult hold var Laust helt vild, scorede et mål, skød på alt, flere tjønsere syntes han lugtede så mærkeligt ud af munden, flere mente han havde røget noget stærkt tobak, men den store spiller var dog Denis, med 2 mål, han kunne havde scored et mere, men brændte på stregen, Denis siger til tjøns news, når Tim står på mål scorer jeg altid, Tim er jo bange for at spille mod mig, jeg ved alle hans svagheder, jeg håber alle lagde mærke til hvor elegant mit løb var idag, sagde Topangriberen, 2018 bliver mit tjønser år, Villum, OG, Storm, og alle de andre der kalder sig topangribere, når mig ikke til sokkeholderene.

JustisministerenSøren Pape, kontaktede tjøns news for nogle dage siden, ang, hættemanden også kaldet Zorro, politiet ved nu at han er flygtet til udlandet, med sig har han 5 mafiabosser, som politiet ser som meget farlige, de handler med nako, hvidvasker penge, måske igennem danske bank, våbensmugleri, kreativ bogføring, som er plat og svindel, politiet ved ikke deres navne, men ved at en B.J. skulle smugle nako i fisk, og en J.A. er en svindler med bogføring, også en Mr.O. hvidvaskning af penge er hans speciale, politiet meddeler at hvis der er nogle AB tjønser, der ser eller hører noget om disse meget farlige gangster, så henvend jer direkte til politiet.

Tim var helt rystet af at Denis scored 2 mål på ham, at han gav en omgang øl, Tim sagde at Denis skulle hent øllet, det er første gang at jeg skulle hente øl i tjøns historie, der gik lang tid før Denis kom med øllet, Denis sagde han måtte skrive så mange autografer  da alle i restauranen havde hørt om mine 2 mål.

—-ooo0ooo—-

020318

Tjøns igår, 6 mod 6, Grøn hold vinder 10 – 5

Meget mærkelig AB tjøns igår, vi er 6 mod 6, ligepludselig dukker der en mand op klædt helt i sort, med sort maske, ingen kunne se hvem det var, han spillede med på grøn hold, så ligepludselig 7 mod 6, manden med masken løb meget, scorede også mål, var lidt vild, hans medspillere vidste ikke hvad han hed, men de kaldte ham Zorro, det er jo ulovligt at spille med en maske, det kan en så stor klub som AB ikke lægge navn til, Justisministeren Søren Pape Poulsen, siger til tjøns news, at der er maskeforbud, så alle spillerene på gult hold mener at resultatet skal annulleres, og spilles om, gult hold kræver nu at vi skal kunne se alle ansigterne, før der fløjtes op, Justisministeren opfordrer AB tjøns at hættemanden burde ha en lang karentæne, som sagt det er en påklædning som ikke hører hjemme i AB.

Spændene at se hvordan vores manager reagerer på at en spillede med maske, var Zorro 20 år 30 år ja vi ved det ikke.

Men en god 1 halveg, alle var glade for at Torp stod på mål for grønt hold, så lavede grønt hold et taktisk træk i pausen, Torp ud i marken, John A. grøns bedste spiller på mål, gult hold kunne ikke score mere, 2 halveg de grønne scorede nogle nemme mål, ja selv SH scored, men så faldt SH pludselig om på banen, ingen så hvad der skete, var det Zorro der havde skubbet til ham, eller var det hans medspiller Torp der havde sparket SH ned, Zorro sagde til SH kom nu op og spil videre, SH var hurtig oppe igen, scored igen et mål, SH kiggede på Zorro, og sagde til ham, sådan gør en stor spiller, da kampen var færdig, tog det gult hold spillere langt tid om at få tøet Katten op,han var jo helt stiv i den kulde,  han kunne ikke bevæge sig, Katten sagde til tjøns news, bare jeg også kunne blive så stiv et andet sted, så ville min kone blive meget glad,  så kunne alle bedre forstå at grøn hold fik sådan nogle nemme mål,  men hvor var Zorro nu blevet af, var han redet væk på sin hest, eller kørt væk med sine maske venner, vi ved det ikke. 

Men godt nyt til alle AB tjønserne, Torp meddeler at alle nu kan få en god behandling på Herlev Hospital, når i kommer til skadestuen skal i blot sige til lægen: TORP HAR IGEN SPARKET MIG NED, så kommer i til med det samme.

Pylle gav en kasse øl, det var meget populært, men der blev snakket meget om ZORRO

   

 

—-ooo0ooo—-

230218

2 – 2 igår til Tjøns, 11 mod 11.

Torp havde ikke været til tjøns et stykke tid, det vidste sig han havde været i Ålborg, på træningslejr, her havde han hyret den gamle stopper Henning Munk Jensen, til specialtræning, Munken var et stort frispark da han spillede, så han lærte hurtig Torp hvordan man sparkede folk ned, og det var hvad Torp gjorde igår, 2 straffe og normalt rødt kort i 1 halveg, men dommerens havde åbenbart glemt sin fløjte.

Yde så hurtig hvordan mand skulle lave straffe, et mord på Pylle, som lige skulle sparke bolden i kassen, men Yde ville det anderledes, straffe samt rødt kort, men igen var dommeren tavs, SH laver stort frispark på BN ved hegnet, SH holder fast i hegnet, samt masser BN tilbage i banen, klart frispark, samt gult kort, alt sammen i 1 halveg.

Så scored manden i form, nu også kaldes en topangriber Storm til 1 – 0 til grønt hold, vild panik hos gult hold i pausen, flere spillere ville forlade banen, men Årets spiller, sagde rolig, selv om de spiller hårdt, og har dommeren med sig, så må vi spille dem ud af banen, men der var ikke nogle på gult hold der turde spille over for Torp.

 Men så skete der et mirakel ind på banen kom den 75 årig Bent J. på gult hold, første gang Bent rørte bolden, laver han en af hans fantastiske spark, som kun Bent kan, en tåhyler lige i hovedet på Kurland, som bare skulle heade bolden i mål, men Kurland var bange, fordi Tim og Torp sprang ind i ham, iøvrigt brændte BN og Kurland mange chancer på hovedstød.

1 – 1 på et flot mål af Allan M. syntes alle på gult hold, men et selvmål, tjøns news spurgte Allan hvad der lige skete, jeg er helt fri, lækker bolden tilbage til Tim, men hvor var Tim henne, ikke inde på sit mål, alle de andre målmænd som Katten og Bent, har jeg da ingen problemer med at spille, lige efter et kontra.

Yde halvkikser en aflevering, bolden ryger langsomt i mål, 2 – 1 til de grønne, men så et fantastisk mål af gult hold, Erik flot til Per 2 – 2, Året spiller havde fået nye flotte støvler, Jan Ivar siger jeg spillede i de samme støvler i 25 år, nu håber jeg at mine nye støvler holder i de næste 25 år, der var nogle gode afleveringer i de nye støvler.

Tidligere topangriber OG har ikke scored i 2018, hvad er der gået galt, tjøns news spurgte OG hvorfor han er i en scoringkrise, jeg tror at jeg arbejder for hårdt, går meget ned i banen, kommer så i et hurtig løb frem mod målet, mine medspillere skal nok lige vende sig til mit nye spil, men når mit Idol er tilbage så kommer målene, han ved hvordan han skal spille mig,.

Manden der kan spille mange pladser Bent J, blev 75 år i onsdags, så der var Tysk øl på tønde, samt en kasse øl, mange tak Bent, der blev sunget fødselssang, som alle i Herlev kunne høre, imorgen en stor tjøns dag, og Bent skal fejres, jo det bliver en stor AB tjøns dag, flere tjønser har spurgt tjøns news, om Torp kommer imorgen, eller om han skal til ekstra træning hos Munken.

 

—-ooo0ooo—-

160218

Tjøns igår 3 – 2 sejr til grøn hold.

Manageren havde delt 2 gode hold, grøn 13 mand i 1 halveg, mod 12 gule, og omvendt i 2 halveg, Claus 2 mål for grøn, Storm og SH ham igen, med hvert et mål, SH siger til tjøns news, når Bent J. står på mål scorer jeg altid, jeg kender hans svage sider, men vindermålet som Bjørn scorede med hoved efter en super aflevering fra Laust, Bjørn var så glad at han udtalte efter tjøns news, nu skal Lotte ordne haven resten af året, flere tjønsere mente ikke at Bjørn turde spørge Lotte, Claus sagde efter sine 2 mål, Tim er jo bange når han ser at vi ikke er på samme hold, jeg knalder jo bolden i kassen når det passer mig, årets spiller Jan Ivar, sagde igen spillede jeg en stor kamp, OG rørte jo slet ikke bolden, OG sagde jeg kan ikke spille op til mit niveau når mit IDOL ikke er der, Remmer skal på skiferie imorgen, han var meget bange for at blive skadet, så han rørte ikke bolden, kun under opvarmningen alle håber at Remmer kommer skadefri tilbage fra skiferien, men ikke mange tror det,  Lauge og kvortekongen Poul Silden, var på taberholdet, kvortekongen sagde til tjøns news, det er mit andet nederlag i år, Lauge sagde det er jo to for meget, transfer market er ikke slut i Kina, samt Rusland, er stadig åbent, så rygterne siger at nogle tjønser stadig prøver at skifte klub, var det derfor at f.eks, Torp, Svend O, Yde, Villum, Thomas, ikke var til tjøns, var der store forhandlinger igang, Villum siger at den klub der køber min sommerhus til den rigtige pris, så  skiftet klub, Allan M. havde været til lægetest i Brøndby, derfor stod han over igår, om et års tid ved Allan om han har bestået lægetjekket, så vi er spændt på om han er AB tjønser, eller Brøndby mand, hans søn John siger til tjøns news, jeg har scoutet min far i ca, 30 år, så nu er jeg sikker på han kan spille under det pres der er i Brøndby.

ØL fra Thomas, som jo ikke var der, store forhandlinger på Kbh. Rådhus, med hans agent Frank Jensen ??? Også øl fra BN, fordi vi har alle tjønserne til rådighed  

 

—-ooo0ooo—-

090218

Tjøns igår, 12 mod 12,  1 -0  sejr til Grøn hold

P.G.A. sygdom var tjøns news ikke til tjøns, men kontaktede en stor tjøns spiller, som fortalte at han var med på taberholdet, men et ufortjent nederlag, gult hold var meget bedre, jeg selv spillede en stor kamp, det syntes alle også, men jeg vil ikke have du nævner mit navn, tjøns news respektere selvfølgelig det, men kan sige at han er en god målmand, samt et fantastisk højre back, Johnny P. havde i sidste uge et godt indlæg om transfer vinduet, tjøns news har været i kontakt med mange AB tjønser, klubber, samt agenter, som har fortalt tjøns news om forhandlingerne, heldigvis er alle AB tjønserne blevet i AB, deres krav var for store for alle klubberne, læs her hvad tjønserne krav var:

Svend O. Vil ha massage med det hele, efter hver træning, hun måtte højst være 25 år

Jan Ivar. Da jeg er Årets spiller, var der mange tilbud både fra ind og udland, mit krav var en Kok til at lave med til mig, hver dag.

Pylle. Alle klubber vil ha mig, men problemet var at de ikke ville ha at jeg løber så meget

Tim. 10 par briller, 10 par handsker, klubber sagde til Tim jamen du må jo ikke ta med hænder, hvis jeg ikke får hvad jeg vil have, så kan i rende mig et hvis sted

Niels O. og Vagn, Vi kunne aldrig forlade AB, vi er rene amartører, vi bliver jo ikke bedre spillere af at modtage penge, eller gaver

Katten. Har stiller som betingelse for et klubskifte, at de skal betale mine operationer

Jørgen F. Jeg har krævet at blive anfører, samt at der skulle være kolde øl efter hver træning

Johnny P. Da alle ved at jeg er en dårlig taber, kræver jeg at jeg sætter holdene hver gang, den klub som vil ha mig, vil også ha Denis og OG, så sagde jeg nej tak.

Yde. Krævede at nogle af træningerne skulle holdes i Malaga, det havde klubberne ikke råd til.

Bent J. Vil ha en masse nye fisk til sin fiskedam, samt gratis fiskefoder

Villum. Vil kun skifte hvis der er nogle klubber der vil købe hans sommerhus grund

Niller. Da jeg er en ærlig mand, jeg scorer aldrig et mål, men scorer en del selvmål, jeg skal også ha nyt tøj, nye støvler.

SH: Rigtig mange klubber vil ha mig, så jeg har sat min agent til at forhandle, kvalitet koster, tror at min agent har snydt mig

Denis. Alle klubber ved hvad jeg står for, alle ved jo hvis jeg får 10 chancer brænder jeg de 10, men jeg kommer til chancerne

Per Hærværk. Jeg er ikke interreseret i at skifte klub, jeg er glad for at spille i AB, kommer ikke så tit, men er altid med på vinderholdet

Allan M. Inden jeg blev syg, stod de i kø for at få mig, min søn John vil ha mig til Brøndby, nu spiller jeg et godt forår så lad os se til sommer

Aas. Jeg takker alle klubber for tilbuddene, men jeg er AB spiller

John A. Jeg er hurtig, teknisk stærk, løber meget, jeg vil give vores nye cheftræner for 1 holdet Michael M. til at se mig, før jeg tænker at skifte klub. Alle skal vide at mit store IDOL er Villum, så jeg vil kun spille med ham, så hvis Villum skifter klub følger jeg med, hvad mon Villum siger til det

Storm. Jeg er ikke til salg, jeg er en topangriber i AB, det ved alle jo i klubben, ung som gammel

Bjørn. Jeg måtte sende min agent, som er Lotte, til forhandlingerne, hun vil ha en gartner til at ordne vores have hele året rundt

Laust. Jeg vil hellere være stjerne i AB, end være en middelmådelig spiller i en anden klub, iøvrigt har jeg det hårdeste skud til tjøns

Thomas K. Jeg vil ha Torp med til en ny klub, men alle klubber sagde nej

Manageren. Fik et flot tilbud fra en klub på Amager, deres sponsor Øens Murerfirma, ville renovere min lejlighed gratis. men så skete der lige noget, som kom i vejen

Torp. Alle klubber ved at jeg er en hård spiller, men fair, så jeg krævede at der skulle være en ambulance tilstede til hver træning

Remmer og Lauge. Vores udlandske spillere, store klubber i Sverige, vil gerne ha dem, de krævede Danske øl efter træning, Remmer vil også ha en hund der taler Dansk

Benny N. Skifter ikke, jeg kan ikke undvære kulturudvalget

Claus N. Stjerne, og topangriber skifter ikke klub, ved Tim ikke er glad for det

Ole K. Jeg er ikke så meget til tjøns som jeg gerne ville, rejser meget, men jeg har sendt video klip til nogle store klubber i udlandet

Erik. Ved ikke om jeg skal spille i korte bukser, eller lange bukser, alle klubber siger jeg skal beslutte mig, det kan jeg ikke

Kurland. Vil ha nogle nye racercykler, klubberne siger det har jo ikke noget med fodbold at gøre, og hvad så siger Kurland

Strøh. Hvordan kan nogle tænke på at skifte klub, AB er bare den bedste klub at spille for

Povl SILDEN. Har fået tilbud fra Bornholmske klubber, Povl har sagt ja, jeg vil ha en stor fiskekutter, så vil jeg være den ny store Kvortekonge på Bornholm

Tommy A. Siger til tjøns news, når jeg ser træning, det burde filmes, så kunne alle se hvordan de spiller, så tror jeg at der ikke er mange der tænker på at skifte klub

—-ooo0ooo—-

020218

Tjøns igår, Gult hold vinder 3 – 0 over Grøn hold.

Grøn hold brændte de første 20 min. 3 kæmpe chancer, må også sige at Tim stod en verdensklasse kamp, grøn hold lavede igen et selvmål, og hvad skete der så, jo Benny gjorde som Denis, stod på stregen, men skød afligevel ved siden af målet, Benny siger til tjøns news, nu forstår jeg godt Denis, det ser let ud, men er meget svær detalje,, der var ingen tjønser der var enige med Benny, Bent J. havde ikke drukket spirtus i januar måned, Bent havde tabt sig, var Bent så blevet en bedre spiller, tjøns news spurgte nogle tjønsere, hvad de syntes om Bent spil, flere sagde det var dejligt at spille med Bent i januar måned, der var han jo ædru, men vi vil helst ha han spiller back, målmand bliver han aldrig, tjøns news spurgte Katten og Tim, hvad de syntes om Bent som målmand, begge vil ikke udtale sig om hans målmandsspil, Årets tjønser Jan Ivar var meget motiveret, jeg vil vise dem alle, at for at blive årets tjønser, kræver det hårdt arbejde, den rigtige indstilling, den har jeg, så der er der allerede mange som ikke har en chance for at blive årets tjønser, på vinder holdet, spillede de 2 gamle Niels O, samt Povl Silden en stor kamp, de sagde vi havde ingen problemer med topangriberen Villum, i anden halveg skete så det at Per lavede en svinestreg på manageren, Per sagde til tjøns news, det var et hændeligt uheld, manageren blev båret ind til omklædningsrummet, det første manageren gjorde var at ringe til Svend O. han sagde at manageren skulle politianmelde Per, spændene at se hvad der sker, Per siger til tjøns news, jeg har vidner, hvem er det spurgte tjøns news, det er Johnny P, Denis, Remmer, men de var der jo ikke, jeg vil ikke sige mere sagde Per, det var måske derfor Per gav en omgang fadøl, Torp gav også øl, vi håber alle at manageren har det godt idag, Torp siger til tjøns news, jeg har aldrig lavet sådan en svinestreg, Jørgen siger, jo Torp du er et svin på banen, jeg er glad når jeg er på hold med dig, SH siger nu må de svinestreger ophøre, for alle de år jeg har spillet tjøns har jeg aldrig lavet et frispark, men jeg er jo også en meget elegant midtbanespiller, som alle helst vil på hold med.

 

—-ooo0ooo—-

250118

14 Gule mod 13 Grønne, Gult hold vinder 4 – 2.

En fantastisk og spændene gang AB tjøns i dag – Årets Tjønser 2017, skulle offentliggøres.

3 selvmål på samme hold, tjøns news spurge mange af de Tjønsere som har været med i mange år, om det var sket før, ingen kunne huske det. Torp som stod på mål, sagde at han havde helt check på sine forsvarsspillere, troede han.

I 1. halveg brændte grøn hold 4 kæmpe chancer, tjøns news vil ikke nævne navnet på en spiller fra grøn hold, der var meget tosset, og utilfreds, dem der lavede selvmål fik det også at vide, på en brutal måde. Det var en tidligere topspiller, samt top træner der ikke var tilfredse, det var svært for alle at spille da der var så mange Tjønsere på banen, men OG, Denis, samt Remmer siger til tjøns news:  “Vi havde ingen problemer, det kunne alle jo se på vores spil.

Da vi alle sad i omklædningsrummet og nød en øl, snakkede Torp og Thomas igen om hvor gode cricket spillere de var, såt tjøns news spurgte Villum som havde spillet sammen med dem, hvad han mente. Villum sagde vi var meget glade for når de meldte afbud, jeg var den bedste, ligesom til tjøns.

Vagn var også bedre til cricket ind Torp og Thomas, så er det sat på plads, James havde sin hund med i omklædningsrummet, den fik slikket nogle tæer, så nu vil Remmer også ha sin nabos hund med til Danmark, og tjøns så den kan lære at forstå Dansk, det var nok derfor at Remmer gav en kasse øl, der var også en ramme Carls, men jeg fik ikke fat på hvem der gav den, men skulle hilse at sige det var meget populært.

Og så var det til bords, årets tjønser skulle fejres, og med stemmerne 50 – 0 blev det JAN IVAR ET STORT TILLYKKE  

—-ooo0ooo—-

200118

Tjøns idag, Grønt hold vinder 4 – 3 over Gult Hold

Imponerende 18 AB-Tjønsere idag, så 9 mod 9, Grønt hold kom hurtigt foran 2 – 0, så lavede manageren en taktisk omrokering, så inden de grønne var kommet på plads, så stod der 2 – 2.

Det var en fantastisk Tjønser-kamp, tempo, godt spil, Torp som spillede en stor kamp for de grønne, stærk i hovedspillet, sagde til tjøns news: “Vi vandt kampen på min geniale taktik, som gik ud på at Thomas skulle score to mål, for jeg kender ham, når han har scoret, ser du ham ikke de næste 20 minutter, så laver han ikke noget. Jeg fik ret,” siger en meget glad Torp.

Topangriberen Villum, brændte et par store chancer, der var en der sagde til tjøns news, at han måske skulle lade være med at spille med linser, så ser han måske bedre.

Claus skulle måske spille med linser, for selv Denis havde scoret på de store chancer han havde.

Remmer fightede godt, spillede meget hårdt, men der var ikke nogle der skulle på Herlev Hospital. Remmer fortalte tjøns news, at sidste lørdag scorede han 2 fantastiske mål med hovedet, jeg måtte fortælle alle inde på borgen om mine mål, specielt de unge damer var meget imponerede,  så tjøns news spurgte mange af tjønserne om nu målene var så gode, men der var ingen der kunne huske dem.

Stillingen var 3 – 3 til kort før tid, men så fik Johnny P, scoret sejrsmålet på et fantastisk hovedstød, igen en stor kamp af Tim, som siger til tjøns news: “Jeg er en fantastisk god målmand.” Tim siger at gult hold prøvede med 3 målmænd, nej hvis jeg havde stået på mål for gult hold havde de vundet stort, siger en vinder, med selvtillid, men god stemning i omklædningsrummet.

Dejligt højt musik, BN gav øl, også Storm som fornylig blev 72 år, der blev sunget så højt at selv Storms gode ven Fyrværkeren kunne høre det i Helsingør.  

—–ooo0ooo—-

120118

Tjøns i går, 12 mod 12, grønt hold vinder 5 – 0 over gult hold.

En meget lykkelig Povl ‘Silden’ sagde til tjøns news: “Jeg har ikke tabt en kamp i år, alle der spiller sammen med mig, er jo sikre på at komme på vinderholdet, jo jeg er i mit livs form.”

Villum var også tilfreds med sejren, han sagde til tjøns news: “Det er utroligt i alle de år, vi har spillet tjøns, alle hopper på mine skudfinter, ja det går jo også hurtigt, og sikke et mål jeg scorede, der er kun en topangriber, og det er mig!”

Claus N. scorede to mål. “Det var lige som at se mig selv spille i mine unge dage,” sagde Claus til tjøns news. Men Denis sagde, han kunne også ha’ scored på de chancer.

Der var flere Tjønsere, der havde bemærket, at Denis havde rørt bolden 4 gange til tjøns, men de 2 gange var under opvarmningen. Villum spillede Denis fri på stregen, men Denis skød ved siden af målet. Villum udtalte, at fremover skyder jeg selv på mål.

Dder var en bisse der stemblede Jan Ivars ankel sidste gang til tjøns (det var ikke Torp). Anklen havde mange farver, men Jan Ivar kæmpede sig igennem kampen, trods store smerter, sikken en indstilling.

Stor fight på midtbanen imellem unge Bjørn og Pylle, mange dueller. Var der en vinder? ,Ja sagde unge Bjørn, mig mit hold vandt jo 5 – 0.

SH havde mange skud mod mål, men alle ved siden af målet, SH sagde til tjøns news: “Jeg er snart 100% klar.” Der var flere Tjønsere der sagde, ja det er da sidst på året.

Torp var meget ked af, at Thomas ikke var til tjøns, jeg var jo helt suvereæ på mål, tog alt med hovedet, var svag med fødderne, men jeg er sikker på at Thomas ikke kan stå så godt på mål som mig, Thomas er jo bange for bolden siger en meget stolt Torp til tjøns news.

Manageren og vcemanageren var på samme hold, 5 – 0 nederlag. Rygterne siger, at de har indkaldt alle på taberholdet til et krisemøde imorgen kl. 12.30, men da tjøns starter kl. 13.30 var det måske en ide at starte krisemødet kl. 10.30,!!!

Allan M. gav en kasse come back øl, det var meget populært. Manageren og ‘Katten’ gav også en omgang øl, ‘Katten’ syntes øllet igår smagte ekstra godt.

Det var første gang i år, at et hold ikke scorede et mål til tjøns.  

 

—-ooo0ooo—-

070118

Tjøns igår, 10 på grønt hold, mod 9 på gult hold. Resultat 2 – 2 ???

Helt vildt drama til tjøns igår, der er jo ingen af os der håber på at nogen bliver skadet, men det blev desværre Torp. Han startede på mål, havde en fantastisk redning med hånden, 17 Tjønsere så det, men manageren stod med ryggen til, og så ikke noget. Vicemanageren sagde, han syntes at havde set det var med knæet, så ingen mål, men Torp måtte ud af målet, han mener at hånden er brækket, men ihverfald en kraftig forstuvning, vi håber det sidste.

Men lidt efter 1 – 0 til gult som satte tempoet lidt i vejret, så 1 – 1 ved den iøjeblikket storspillende Laust, fantastisk langskud, som tog stolpen, bolden ramte to gule, til sidst lavede Birger så et selvmål. Så kom grøn foran 2 – 1 ved SH. Han driblede lidt, men der var ikke nogen, der ville have bolden, så skød SH på mål, eller var det en aflevering, bolden susede i mål, alle troede det var løgn, men SH, sagde: “Sådan skal det gøres drenge!”

2 – 2 og godt gult angreb, hvor grønt hold forsvarsspillere, blev rundbarberet af Pylle, som spillede BN fri til en nem scoring. 2 sjove ting skete der, Kurland skulle bare flugte bolden i mål, men afleverede bolden tilbage til midterlinien, hvad skete der lige der Kurland? Remmer havde bolden, han havde masser af tid til at aflevere bolden, lige pludselig sparkede han bolden ud i hegnet. Tjøns-news spurgte Remmer, hvad der skete? Remmer svarede: “Lige i det øjeblik tænkte jeg kun på alt det ‘fransk’ jeg havde med min kone i torsdags.” Jamen var det en Franskhotdogs I spiste sammen, spurgte Tjøns news? Nej sagde Remmer, det ‘fransk’ vi havde var meget specielt. Personligt jeg kan ikke sige mere, men til alle Tjønsere: “Prøv det, I bliver et meget gladere menneske!”

Det er første gang Tjøns-news har oplevet, at der var uro imellem to spillere – det var de to cricketspillere Thomas og Torp. Thomas var noget utilfreds med Torps spil, for mange frispark og et straffe. Thomas siger til Tjøns-news: “Jeg er international top dommer i cricket, så jeg kender reglerne, også i fodbold, så Torp skulle ha’ haft det røde kort. Torp var ikke enig, Thomas skulle spille fodbold, istedet for at lege dommer, jeg mener i øvrigt, at Thomas brændte mange chancer, men heldigvis var tonen igen god i omklædningsrummet.  Vagn gav en kasse juleøl, så stemningen var i top, men Thomas og Torp sad langt fra hinanden. Manageren sagde: “Jeg vil ha’ ro på mit hold, ellers bliver de kaldt ind til en kammeratlig samtale!” Sådan taler en manager. STORE PATTER 

—-ooo0ooo—-

050118

Tjøns 14 mod 14, uafgjort 2 – 2 imellem gult hold og grønt hold

Så er tjøns startet i 2018, stemningen i omklædningsrummet var fantastisk, hvilket hold ville vinde den første kamp i det nye år, hvem ville score det første mål, hvornår vil det første selvmål blive scoret?

Uafgjort, så ingen vinder. Første mål i 2018, efter en fantastisk aflevering fra Laust, scorede BN med hovedet. Første selvmål skete også, var det en overraskelse at det var Jørgen, med et dejligt hovedstød? Men 2 – 2 i en rigtig god kamp, et mål af Pylle, som 5 mand fra grønt hold kunne havde headet væk, men store misforståleser i forsvaret og mål. Alle sagde: ” Hvad skete lige der?” ‘Katten’ var ikke helt tilfreds med sit forsvar. Også et dejligt langskudmål af Laust  men BN, Storm, og Kurland, brændte store chancer.

Villum sagde: “Hvis jeg havde fået de chancer, havde grønt hold vundet stort.” Men glædeligt at se en storspillende Allan M. tilbage, også SH, en hel kamp, Villum tilbage efter en fiber, jo alle var klar, så det kan kun blive en god AB- Tjønser sæson.

Ggult hold sparkede mange høje bolde op foran grønt holds mål, det var mad for Jan Ivar og Kayser, de heade alle bolde væk. Claus N. og Denis havde ikke en chance  for at score. Torp lavede ikke et frispark. Tjøns-news spurgte Torp, hvad der skete? “Her i det nye år går jeg kun efter bolden,” siger Torp Mange Tjønsere vil nu se,  om det nu også holder, hvis ikke råder de Torp om at ta ‘skinner på.

Erik havde taget lange bukser på, men det hjalp heller ikke, igen ingen mål, en tidligere toptræner sagde, spil nu med korte bukser, sidst på året skal du nok få scoret.

Remmer mandsopddækkede på ordre fra manageren Villum, så Tjøns-news ville gerne ha’ en kommetar, fra Remmer efter tjøns, men Tjøns-news kunne ikke finde Remmer. Flere Tjønsere sagde, han skulle hurtig hjem til Sverige, han virkede meget glad, der var noget med at Remmer og konen skulle ha’ noget med ‘fransk’.

Efter tjøns var der nogle øl tilbage fra i lørdags, men Thomas kom med en ramme Carlsberg, fordi han kom for sent. Denis gav også en kasse øl, Tjøns-news spurgte Denis hvorfor det? Denis svarede. “Jeg er meget glad, det var min bedste kamp i år, det skulle fejres.” Denis bad OG hente en kasse øl, OG løb hurtig efter øllet, flere Tjønsere sagde de aldrig har set OG løbe så hurtig. Kommer vi til at se OG løbe så hurtig på banen – nej var flere enige om!

—-ooo0ooo—-

301217

Så er 2017 næsten ovre, efter et fantastisk AB-tjøns år, gode kampe, teknisk godt fodbold, mange flotte detaljer, flotte mål, flotte selvmål. Så nu er tiden kommet til at kåre 6 Tjønsere, som på hver deres måde har leveret noget specialt til AB-tjøns i årets løb. Dem som er blevet nomineret, det er virkeligt flot, men den største Tjønser-pris er selvfølgelig til vinderen. 

  • Årets mest vindene spiller til tjøns – de nominerede er: Manageren, og Vicemanageren. Vinderen er Manageren
  • Årets Bisse – de nominerede er: Remmer, Svend O, Bent J, Villum, Denis, Torp, Jan Ivar, Kayser, OG. Vinderen er Niels Torp
  • Årets Målmand (‘Katten’ er ikke nomineret, da han ikke har spillet tjøns længe) – de nominerede er: Bent J, Tim, Jan Ivar, Niels Torp, Manageren. Da der var lige mange stemmer på Tim og Bent J, måtte man ud i en om stemning – den endte også lige, så Tommy, som jo var Danmarks bedste målmand i sine unge dage, havde den afgørende stemme. Tommy siger. de er lige gode, men Tim er bedst med bolden. Vinderen er Tim
  • Årets Fighter – de nominerede er: Bjørn, Denis, Manageren, Yde, Laust, Remmer, Jan Ivar, Pylle, Vagn, OG, John A, Erik. Vinderen er Niels Yde
  • Årets dårligste taber – de nominerede er: Tim, Remmer, Jørgen, Johnny P, Lauge, Jan Ivar, Bent J, Villum, Povl ‘Silden’, Bent J. Vinderen er Johnny P.
  • Årets selvmål – de nominerede er: Vagn, Povl ‘Silden’, Nille, Bent J., Jan Ivar, Kayser, Lauge, Remmer, Svend O., John A. Vinderen er Povl ‘Silden’                                                 
  • Et stort tillykke til alle vinderne, som i det nye år, på skift til torsdags-tjøns,vil holde en vinder tale.                                                                                                                       
  • Godt nytår til alle AB-Tjønserne, og kampråbet er: STORE PATTER  

 

—-ooo0ooo—-

291217

Tjøns i går, 11 mod 11, gult Hold vinder 2 – 1 over grønt Hold.

Vicemanageren havde delt to hold, til den sidste gang torsdags tjøns i år. Da han havde givet 11 Tjønsere gule trøjer, tænkte grønt hold, det kunne ikke være rigtigt  vi har jo ikke en chance for at vinde! Men grønt hold gik til den, 1 – 1 ved pausen, så var der stort drama i pausen. SH gik ud for gult hold, havde ellers spillet en udmærket kamp, så grønt hold var så 11 mod 10 i anden halveg, men på en eller anden måde, havde de fået grønts hold bedste spiller John A. over på gult hold, så de nu var 11 mod 10. Rent Olsen Bande Kup, så gult vandt 2 – 1.

Tjøns-news spurgte nogle Tjønsere som havde været med i mange år, hvordan et hold kunne vinde uden at score et mål, det havde de aldrig oplevet før, men 2 selvmål var nok til sejren. Gult stillede 3 store spillere foran målet – Bent J. ,Remmer og Svend O – nogle kalder det også Bussen.

Remmer sagde til Tjøns-news, dette var min bedste kamp nogensinde til tjøns, bolden var også god i dag. En gammel stortræner for grønt hold, sagde om Remmers spil: “Det var primitivt, han anede ikke hvad han lavede på banen, alt var tilfældigt.” Ja, det er jo forskelligt, hvordan man ser på fodbold, men Remmer siger, at i 2018 bliver jeg ikke til at styre. Er det på banen eller på Borgen, spurgte flere.

Svend O. spillede igen lige til grænsen af det svinske, Thomas sagde til Tjøns-news: “Jeg kunne ha’ scored mange mål, men jeg var sku’ bange for Svend, jeg syntes ikke rigtig at han vidste hvad han lavede på banen, jeg tror han var på piller, det kunne jeg se på hans øjne.

Ellers brændte BN et par store chancer, Erik har ikke scored siden han spillede i korte bukser, Yde styrede midtbanen, Yde løb meget – mange mente også, han var på piller.

2 fantastiske målmænd i Tim og ‘Katten’, Claus brændte som sædvanlig et par chancer, Bjørn var ikke sikker på, om han skulle ha’ scored et par mål, men det syntes alle hans medspillere, at han skulle ha’ gjort.

Kurland sagde: “Jeg havde ikke en fejlaflevering!” En af hans holdkammerater sagde, det var jo heller ikke svært, da du kun rørte bolden 3 gange i kampen,.

Men en super afslutning på torsdags tjøns 2017. Bjørn havde juleøl med, og i november blev John A. 74 år, John gav en kasse øl, der blev sunget fødselsdagssang, for en stor AB-Tjønser.

Hvorfor sad Jan Ivar helt alene i omklædningsrummet ???

Tjøns-news ønsker alle et fantastisk godt nytår  

—-oo0ooo—-

231217

Tjøns i torsdags, 10 mod 10, grønt hold vandt over gult hold med 6 – 2.

Dejligt at se ‘Katten’ tilbage til Tjøns efter sin ryg operation. ‘Katten’ kunne ikke gøre noget mod de 6 mål, der blev scoret mod ham, men et fantastisk comeback.

Også fantastisk news, da Allan fortalte, at lægen havde givet ham lov til at spille tjøns i det nye år – kæmpe bifald fra alle Tjønserne, det bliver dejligt at se dig tilbage på banen.

Manageren havde delt to gode hold sammen. Grønt hold kom hurtig på 2 – 0, men så syntes Bent J., at gult hold skulle ha’ et mål, Pylle skyder fra ca. 40 m, bolden ryger i mål, 19 Tjønsere kigger på hinanden, hvordan kunne det ske? Næsten alle sagde, de ikke håbede at Bent ville stå på mål i det nye år.

Ellers var der mange brændte chancer fra de 2 angribere på gult hold – Denis og OG, Denis fortalte til Tjøns-news, at idag havde han en skridttæller på, vi gik sammen ud til banen, den tældte ca. 100 m. I pausen spurgte Tjøns-news, hvor langt Denis havde løbet i første halvleg? Den stod stadig på ca. 100 m.! Denis sagde, den var gået i stykker. Det var den ikke, så vi skulle se, hvor meget Denis havde løbet efter kampen? Efter kampen viste den stadig ca. 100 m. så da vi gik til omklædningsrummet virkede den igen, da vi kom i omklædningsrummet viste den ca. 200 m……!?

Da alle Tjønserne hørte om skridttælleren, var alle enige om, at de ikke havde set Denis bevæge sig. Normalt behøver Denis slet ikke at gå i bad, OG var der, men ingen af mine medspillere forstod ikke mine løb.

Vagn var rigtig glad, han syntes han havde spillet en stor kamp, jeg næsten mandsopdækkede Manageren, han kom ikke til nogle chancer. Tjøns-news måtte meddele Vagn, at de spillede på samme hold. Nå, sagde Vagn, den må jeg have med næste år i min quiz.

Igen en stor kamp af Jan Ivar, det virkede som om at OG og Denis var bange for ham. Storm og Claus, scorede nogle flotte mål for grøn hold.Begge sagde til Tjøns-news: “Hvis vi spillede på gult hold havde de vundet.”

Allan var blevet morfar, så han gav en kasse øl. SH var for nylig blevet 73 år, han holder sig sku’ godt, så der blev sunget så højt, at selv i LB og DBU kunne de høre det.

Mange var glade for, at Svend O, og Torp ikke var til tjøns – så ingen skader.   

—-ooo0ooo—-

161217

Tjøns-news takker alle dem, der har kontaktet mig på telefon samt SMS, ang. torsdags-tjønsen – der er nogle spørgsmål samt nogle kommentarer. 

En midtbane spiller vil gerne vide, hvem der var den bedste midtbane, gult hold, Manageren, Kurland, Pylle, eller grønt hold, Yde, Remmer, Erik? Tjøns-news spurgte en tilskurer, hvad han syntes, lad os kalde ham Thomas, han sagde: “Ingen tvivl – gul midtbane var bedst, på grøn thold var der en stor mand, som var meget uvenner med bolden, så det trak meget ned på spillet.”

En topangriber, har også kontaktet Tjøns news, han vil ikke ha’ sit navn nævnt, men siger: “Jeg har altid sagt, at der er kun en topangriber.” Hvad mon OG siger til det, kommer OG mere til tjøns i år, vi får se på torsdag.

En Tjønser vil gerne vide, da de spillede på samme hold, hvem spillede bedst af brøderne Olhof? Tjøns- news, kontaktede Svend, og stillede ham spørgsmålet. Svend sagde: “Hvis der er nogle, der stemmer på min bror, så stævner jeg dem, og så mødes vi i retten. Tjøns-news kontaktede også Niels, han sagde: “Jeg var selvfølgelig bedst, så I ikke min fine teknik, flotte afleveringer, taktisk stærk, nej min bror har ikke de kvaliteter, jeg har.” Ja, Tjøns-news spiller bolden videre til jer, hvem var bedst, lad os få svaret på torsdag til tjøns.

Lauge syntes stadig, at hans selvmål, var meget speciel, et rigtigt Svensker mål. Lauge siger til Tjøns- news: “Svenske damer er bedst, Svenske dame håndboldspillere er bedst, Svenske fodboldspillere er bedst. En Tjønser spørger, hvornår scorer Lauge et Dansker mål – mange mener aldrig!

Torp meddeler Tjøns-news, at han har henvendt sig til sin advokat, Torp mener ikke at han spiller svinsk, og laver svinske friskspark. Tjøns-news meddeler hermed Torp, at der er 30 Tjønsere, som møder op i retten og vidner mod ham – spændene at se hvad Torp næste træk bliver?

—-ooo0ooo—-

151217

Tjøns i går, 9 mod 9, grønt hold vinder 3 – 2 over gult hold.

Manageren havde delt 2 gode hold, der blev spillet flot, hurtig, teknisk, tjøns, på en svær bane. En del vand specielt ude i siderne, men alle undtagen OG havde ingen problemer.

Det var ikke OG’s dag til tjøns, OG sagde til Tjøns-news, at bolden kom meget hurtigt – jeg havde 2 chancer, scorede på den ene. Men alle, der var til tjøns, mente, at OG brændte 6, 100 % chancer, det kunne OG ikke huske. Men der var også nogle, der mente at OG fik en bold i hovedet i starten af tjøns, derfor kunne han ikke huske meget at kampen bagefter.

Johnny P. scorede et flot mål fra ca. 30 m, lige op i hjørnet. John A., som stod på mål, sagde til Tjøns-news, han sagtens kunne ha’ headet bolden væk, men da Johnny lige var blevet 70 år, syntes  han, at Johnny skulle ha’ lov til at score.

Tim, som stod på gult hold, var enig, den havde jeg også nappet. Ellers havde Remmer lidt problemer igen med bolden, den ville ikke det samme som Remmer ville, så Remmer har meddelt manageren, at vi igen skal ha’ en ny bold. Manageren spurgte Remmer, om ikke han kunne spørge sine venner fra Alternativet, om de kunne sponsere en ny bold? Remmer udtaler at hans gode ven, han vil kun nævne ham ved fornavn, UFFE, så vil spille med til tjøns. Manageren sagde nej tak, vi kan ikke købes, for en fodbold.

Jan Ivar har tabt sig, han vil ikke sige hvor meget, men igen en stor kamp, hurtig på benene, stærk i hovedspillet, så det det var svært for de store spillere på gult hold at komme til chancer. ‘Silden’ havde det også godt, jeg styrede hele venstre siden, sagde en vinder.

Svend ., lavede mange grimme tacklinger (det mindede meget om Torp tacklinger), men Svend sagde bare ,hvis i vil, kan vi jo bare mødes i retten, men rigtigt drama til det sidste minut.

Lauge syntes, at grønt hold burde have ført, og alle på grønt hold var enige med ham, så Lauge scorede et fantastisk selvmål, så 3 – 2 til grøn hold. Lige efter scoringen fløjtede den altid gode dommer Bent J, kampen af, flere fra det gule hold, mente der skulle lægges noget ekstra tid til, Bent J. udtaler til Tjøns- news: “Jeg er den eneste der har taget et dommer kursus, det tog jeg hos Palle Flemming!!” Bent siger, at der var for mange dårlige tabere på gult hold.

Tjønserne på grønt hold syntes, at øllet smagte bedre, end det plejer, en AB legende Johnny P. blev for nydelig 70 år, så han gav en kasse øl, der blev fortjent sunget fødselsdags sang, og Johnny sagde, at selv den bedste målmand i verden havde ikke taget hans langskudsmål Alle vat enige, bortset fra John A, og Tim.

Igen en stor tjøns-dag på AB, men OG var ikke helt enig 

—-ooo0ooo—-

101117

Tjøns i går 4 – 3 sejr til 10 gule spillere mod 9 hvide spillere.

Hvidt hold førte 3 – 0 ved pausen, men tabte 4 – 3. Hvordan kunne det lade sig gøre? Jo ,Bent J. og Jan Ivar, lagde en fantastisk taktik i pausen, de sagde pres Torp og Jørgen i forsvaret, så skulle de nok lave fejl, og skyd på alt mod Tim. Hvad skete? Torp lavede selvmål, flot hovestød, og Tim havde store problemer. Nogle sagde, han havde de forkerte briller på, andre sagde Tim tænkte kun på Mortens anden efter tjøns.

Topangriberen Villum scorede endelig. Hans sommerhus grund var ikke blevet godkendt til et salg, da det var en stor sandkasse, så Villum må til næste år så noget græs,  men hans humør var højt, så han gav en kasse øl.

Erik var igen i storform denne gang 2 mål, men skulle manageren ikke havde nappet det ene mål? Manageren sagde, det var meget svært med den vind. Manageren havde også store problemer med sit spil, da han kom ud af målet, igen var det vinden der var skyld i hans fejlafleveringer. Benny tilbød manageren, at han kunne låne hans briller, men manageren hørte det ikke, det var noget med vinden!!!

Ellers stor fight imellem Villum og Pylle, men en fair fight, Villum sagde til Tjøns-news: “Den duel vandt jeg.” Laust lukkede øjenene og scorede et flot mål. Topangriberen OG, sagde til Tjøns-news: “Alle ved jo, at jeg er den bedste i hovedspillet, hvorfor får jeg så alle bolde langs jorden?” OG tænker at indkalde til spillermøde, og fortælle alle hvordan han skal spilles.

Ellers stor kamp af store stærke Jan Ivar. Bent J. styrede hele højresiden, Silden styrede hele venstresiden, så gult hold spillede i 2. halveg rigtig AB -tjøns fodbold, teknik, hurtig spil langs jorden, gode afleveringer, så alle på gult hold sagde til Tjøns-news: “Fortjent sejr, som kunne havde været meget større.”

En stor målmand – Tommy – som i sin ungdom var en af Danmarks bedste målmænd, blev for et stykke tid siden 79 år, han gav en kasse øl – fødselsdagssang, som kunne høres i Nice og Allicante

—-ooo0ooo—-

271017

Tjøns i går 10 mod 9, gult vinder 4 – 2.

SH opdagede ikke, at assistent manageren dømte mål ved Tims svinestreg på OG. Både Tims med- og modspillere, der var tætte på sitautionen, siger til Tjøns-news, at hvis det havde været en turneringskamp, havde Tim fået direkte rødt kort og min. 6 spilledages karantæne.

Yde 2 flotte mål, hvis han  havde spillet sådan, da han var ung, havde han ikke været tandlæge, men spillet i en af de store ligaer i Europa. Denis scorede et mål og fortalte Tjøns-news: “Et fantastisk mål, hvis jeg havde spillet på hvidt hold, havde de vundet. Deres to topangribere er jo ikke noget særligt, de står jo bare stille, de burde lære noget af mig, mit løb, næse for at score mål, jeg går aldrig i panik foran mål, jeg er bare den bedste angriber!”

Jan Ivar spillede igen en stor kamp, suveræn i hovedspillet, mindede meget om, når John Terry header.

Gode nyheder fra ‘Katten’, operationen var gået godt, men skuffende at ‘Katten’ meldte afbud til tjøns.

Manageren var skadet, rygterne siger, at han var sammen med Assistensmanageren i en 69 stilling, det kunne kroppen ikke klare – ja han er jo ved at blive gammel. En småskadet Jørgen, som spillede en stor kamp, havde 2 skud på træværket, iøvrigt mange skud på træværket fra begge hold. Er det noget med at det bliver tidlig mørkt, så folk ikke ser så godt?

OG scorede på et flot oplæg fra Villum. Denis sagde, det var ikke et oplæg, men en afslutning på mål.

Yde blev 2. okt. 73 år, holder sig sku’ godt, Yde gav en kasse øl, der blev sunget, så selv i Malaga kunne de høre fødselsdagssangen. BN gav også ferieøl, Bent J. fik sin favorit øl, 471

Det var i dag, det skulle afsløres, hvem der var topscorer fra 1. jan til d.d., men jeg har fået mange henvendelser både på telefon, samt e-mail, spørgsmålene var: “Er det kun mål om torsdagen, der tæller, eller er det kun målene om lørdagen, der tæller – eller både torsdag og lørdag??” Da det jo er en stor ære at være topscorer til AB-tjøns, og mange mener, at det er dem, der har scoret flest mål, skal det jo tages seriøst. Det er kun om torsdagen, der tæller, så det vil først blive meddelt om ca. 14 dage. Flere har sagt, de har henvendt sig til Svend Olhof, for hvis de ikke vinder topscorer prisen, vil de nedlægge protest,og ha’ advokat på. De siger til Tjøns-news, at Svend tager en vennepris på Dkr. 5.000.- i timen.   

—-ooo0ooo—-

201017

I går til tjøns, 10 mod 9, resultat 1 – 1

Alt hvad der skete på banen, er fortalt til Tjøns-news, så det skulle være sandt. Benny og Bjørn var målscorere, Katten stod igen en stor kamp, John A. som jo kan spille alle pladser, nu målmand, var det et drop John ???

Torp lavede ingen svinestreger i dag, Torp siger til Tjøns-news: “I Ålborg og omegn, kalder de mig den anden Beckenbauer, til tjøns har jeg kun problemer med de hurtige spillere som f.eks. Denis, OG og Verner, og så dem må jeg gå hårdt til.”

Igen en stor kamp af Jan Ivar, nu da han er blevet 69 år er han i sit livs form – 69 stillingerne kører også rigtig godt, jo, jeg er en stor spiller, siger Jan Ivar til Tjøns- news.

De to topangribere Villum og OG brændte mange store chancer, efter at Villum har solgt sin sommerhusgrund, har han ikke scoret. Villum og konen sidder hver dag og tæller alle pengene, Villum siger til Tøns news: “Jeg kommer stærkt tilbage, når alle pengene er talt op.” Nogle sagde: “Ja, det bliver nok først til næste år.”

Da tjøns var slut, glædede alle sig til en øl, men restauranen var lukket. Bent J. kørte til Rema 1000, og hentede et par rammer øl. Da Bent kom tilbage med øllet, klappede alle. Bent sagde: “I klapper sku’ aldrig, når jeg spiller en god kamp!” Der var mange Tjønsere, der sagde: “Bent vi har jo aldrig set dig spille en god kamp.”

Mens der blev drukket øl, måtte ‘Silden’ lige fortælle alle, at han havde scoret 3 mål i lørdags. ‘Silden’ siger: “Nu vil jeg også prøve at score om torsdagen.” Næsten alle var enige om, at det ville de aldrig komme til at opleve.

Laust som bliver 66 år idag, sponserede øllet, der blev sunget, så selv James hund kunne høre det.

James hund slikkede Kattens fødder, Katten nød det, som han sagde, det er mange år siden nogle har slikket mig………………….

Der er flere der har kontaktet Tjøns-news, og spurgt hvem der er topscorer i år.  Tøns-news kan allerede fortælle, at det ikke er Denis, OG, Jan Ivar, Bent J, Tim, Katten, Johnny P., Bjørn, S. Olhoff eller Jørgen. Ja, det bliver spændende, hvem det er, det bliver afsløret næste fredag.

Rigtigt dejligt at Erik Storm var tilbage til tjøns efter operationen.

—-ooo0ooo—-

131017

I går til torsdags-tjøns, 10 mod 9, hvidt hold vandt 4 – 0.

De 10 Tønsere vandt uden problemer, efter 1 – 0 ved pausen. Gult hold havde en kæmpe chance lige før pausen, det var topangriberen Villum, som brændte fra 5 cm, det var Villums første tjøns efter en alvorlig skade, det kunne man godt se på hans spil, men Villum tænkte ikke så meget på fodbold. Nej, det var penge, Villum havde solgt en sommerhus grund, og scoret kassen.

Gult hold stillede op med kun en forsvarsspiller, det var Jan Ivar, måske hans bedste Tjønser-kamp nogensinde, flere gange alene med 3 – 4 modstandere, men Jan Ivar nappede bolden fra dem hver gang.

Også en stor kamp af ‘Katten’, mange flotte redninger, så derfor kun et nederlag på 4 – 0. Bent J og Torp skiftede med at stå på mål for hvidt hold, der var jo ikke en afslutning inden for målrammen. De var meget skuffede over de to topangribere Villum, og OG. Torp og Bent samt Jørgen og ‘Silden’ sagde bagefter til Tjøns-news: “Vi behøver jo ikke at gå i bad, der var jo ikke noget at lave, vi har aldrig spillet mod et så dårligt hold!!!”

Gult hold havde et par spillere som kunne sparke langt, men hver gang bolden kom op ved hvidt holds mål, headede Bent J. bolden væk – ca. 30 m hver gang. Manageren var tosset på Thomas, som ikke ville spille ham, da han stod 1 m helt fri foran målet, men Thomas ville selv score, men Katten havde en stor redning, Manageren sagde til Tjøns-news, at det varer længe før Thomas kommer på hold med ham igen.

I anden halveg havde ‘Silden’ flere gange problemer med hegnet, flere sagde at han ville vælte hegnet. Silden sagde at det var den kraftige vind, der fik ham blæst ind i hegnet,.John A. scorede sit første mål i næsten 3 år, John var meget lykkelig og stolt, John ville sende en e-mail til alle hans venner og fortælle dem om sit mål. Flere sagde til Tjøns-news, det går hurtig at sende det til de 3 venner, John har.

Thomas er blevet 61 år, flere sagde at han spillede som en på 75 årig, men Thomas gav en kasse øl, der blev sunget. Dejligt at se Allan Møller og Storm til 3. halveg.

Måske har flere af jer set  i et stykke tid, at jeg har store problemer med mit venstre knæ, så nu skal jeg til lægen, så jeg spiller ikke et stykke tid.  Katten skal operes i ryggen, Villum siger, at den rygskade Katten har fået, er hans skyld, fordi jeg igennem mange år, har scoret efter behag mange mål på Katten, hvor han skulle bukke sig ned og hente bolden, ud af målet, forstår jeg godt hans rygskade, mit gode råd til Katten, kom altid på hold med mig.

—-ooo0ooo—-

081017

Lørdagst-jøns i går, 6 mod 5, gult hold vinder 9 – 8.

Manageren var på 5 mands holdet, sammen med Tim, Torp, Thomas, Jan Ivar. Gult hold var Remmer, BN, Jørgen, Silden, Bent J. samt en prøvespiller.

Tim havde glemt sine briller, som flere sagde, det gjorde ingen forskel. Manageren scorede en del mål, arbejdede hårdt, men ikke hårdt nok til en sejr. Torp lavede ingen svinestreger i dag, scorede et flot langskudsmål. Jan Ivar spillede en udmærket kamp, Thomas scorede igen, men var meget træt i 2. halvleg. Povl ‘Silden’ scorede kun 1 mål.

Tjøns-news spurgte, hvad der var galt – kun 1 ud af 9 mål? “Det er ikke godt nok for sådan en stor spiller som mig, jeg havde chancerne, men kunne ikke ramme målet, måske var det fordi, vi spillede med en ny bold.” Som en Tjønser sagde – indrøm du var dårlig i dag.

Jørgen fortalte Tjøns-news, at han ikke havde drukket rødvin i 3 uger. Så det var derfor Jørgen spillede så godt, og scorede mange mål, men i går var der intet der ville lykkes for ham, alle hans skud på mål, både med venstre og højre benet, røg over hegnet Nogle mente, at Jørgen havde drukket et par flasker rødvin fredag aften. Et godt råd, prøv at drikke rosé vin.

Remmer havde jo bedt om at spille med en ny bold, da han tit var uvenner med den gamle. I dag ny bold, men Remmer blev også hurtig uvenner med den, men han skal dog roses for at score et fantastisk mål, med venstre benet. Alle sagde, at det var et heldigt mål, men Remmer sagde, det havde han øvet sig på i flere år hjemme i sin have. Nogle hørte, at Remmer ringede til Pernille Skipper, og fortalte hende om målet.

Bent J. havde en flot tophue på, men desværre fik han den nogle gange ned over hovedet, så han ikke kunne se noget, så hvidt hold kunne score nogle nemme langskudsmål fra 30 m. Prøvespilleren var helt vild, den fik både med hæl og tå, en rigtig indørsspiller, spændene at se hvad Manageren samt UK, vurderer ham til – skal han ha’ en chance til ??? Jan Ivar gav en kasse kolde øl, han er jo blevet 69 år, der blev sunget så højt, at alle damerne i Bagsværd kunne høre det. Jan Ivar siger til Tjøns-news: “Det bliver et hårdt år, de næste 12 mdr, en 69 stilling, men jeg glæder mig, det bliver en stor udfordring for mig.” Jan Ivar  var første gang i den nye 69 stilling, måske går det bedre, end på banen, spændende at høre nærmere på torsdag hvordan det var gået.

Der er for få til tjøns om lørdagen, med så mange store spillere burde der være hver gang mindst 10 Tjønsere, så drop rengøringen, havearbejde, vaske bil, købe ind, vaske tøj, om lørdagen.  I må ikke ta’ jeres kones / kærestes arbejde fra dem, det kommer der aldrig noget godt ud af.

—-ooo0ooo—-

061017

Torsdags-tjøns i går – 13 mod 12, gult hold vinder 6 – 4. 

Fortjent sejr til 12 gule spillere, den stor helt var Thomas med 4 mål – både med hovedet og benene. Det var første gang i Thomas’s store karriere, at han scorede 4 mål i samme kamp. Thomas var også helt oppe at køre bagefter, men der var ingen fra gult hold der roste ham, der var kun roser fra hvidt hold. Det syntes Thomas var meget mærkeligt, som han sagde til Tjøns-news: “Havde jeg ikke spillet sådan en stor kamp, og scored 4 mål, havde gult hold jo tabt 2 – 4!” Men James’s hund var meget glad for Thomas’s fødder, de blev slikket rigtig meget – rygtet sige,  at hunden blev meget syg i nat, så James måtte på dyrehospitalet med sin hund, måske skal den opereres. Thomas fremover må du få vasket dine fødder.

Flere fra hvidt hold, var efter Torp, 2 gange tog han bolden med hånden, flere mente også at han lavede straffe, men managerens fløjte var åbenbart gået i stykker.  Nogle mente, at han havde glemt den på Cypern .Tjøns-news spurgte Torp, hvorfor det hårde spil? Torp svarede: “Jeg udtaler mig ikke til pressen, jeg vil kun sige jeg gjorde det ikke med vilje!” Nogle Tjønsere tænkte at nu da Torp er blevet 72 år, vil han lige sætte sig i respect, flere sagde at de håber, at han har skinner, samt skridtbeskytter på næste gang til tjøns.

Ellers spillede Jørgen en stor kamp, denne gang virkede pillerne i en hel kamp. Jan Ivar spillede også en stor kamp, måske har han lånt nogle piller af Jørgen.

Der var flere Tjønsere, der henvendte sig til Tjøns-news efter tjøns, fordi Denis sad omklædt i omklædningsrummet efter tjøns. Nu da vi var ulige kunne han godt ha’ kommet ud og spillet med. Tjøns-news spurgte Denis, hvorfor han blev i omklædningsrummet? Dennis svarede: “Jeg har det ligesom min gode ven Prins Henri, der er ikke respect om mit spil, jeg føler at der er ingen på banen der forstår mit spil, derfor blev jeg inde, men jeg er selvfølgelig glad for at mange kom og sagde de manglede mig i angrebet, alle ved jo at hvis jeg får de rigtige bolde at arbejde med, så sparker jeg dem i kassen.” Der er mange, der glæder sig til at se det ske, og i hvilket år bliver det,? Ellers god stemning, Torp gav fødselsdagsøl, der blev sunget, så selv Tommy kunne høre det

—-ooo0ooo—-

300917

Lørdags-tjøns idag, 4 mod 3, gult hold vandt 7 – 5. 

Povl ‘Silden” var manager idag, så hans hold var Tim, Vagn, Jørgen, mod Remmer, BN og Erik, 3 – 3 ved pausen.

Der skete det, at Jørgen skulle teste en ny pille, som skulle sætte mere fart i hans spil, hvad skete der lige der? Efter 10 minutter havde Jørgen scoret 3 mål, så efter 10 minutter virkede pillen ikke mere, så var det igen den gamle Jørgen som vi plejer at se,.

Efter tjøns var der en, der foreslog Jørgen, at han skulle ta’ en pille i aften  så kunne han jo ha’ sex i 10 minutter. Jørgen svarede, at han aldrig i sit liv havde haft sex i 10 minutter, så det ville han prøve. Spændene at høre på torsdag hvordan det var gået, eller om den var gået ??? S

‘Silden igen på toppen med 2 mål, Vagn et skud på stolpen, Tim en stor kamp. Erik scorede sine mål, min ven Remmer var uvenner med bolden i lange perioder, men fik scoret. BN havd øl med, så alle blev længe og hyggede sig.  Bent J. dukkede op efter tjøns, nogle var glade for at han ikke kom og spillede med, så ville de hellere spille 4 mod 3………..

—-ooo0ooo—-

290217

I går til torsdags-tjøns, 10 mod 9, gult hold vinder 3 – 2.

Gult hold med 9 mand vandt  i en noget rodet 1. halvleg, hvor var der mange fejlafleveringer. Stillingen var 0 – 0 ved pausen,Tjøns-news spurgte den tidligere toptræner Johnny P., hvad der var galt? Johnny svarede, for de fleste var opvarmingen ikke god nok, for mange tænkte på kolde øl efter tjøns.

Gult kommer foran 1 – 0 ved topangriberen OG, han var heldig, bolden rørte ikke netmaskerne, men bolden kom dog lige over stregen, OG stod ca. 10 cm fra stregen da han scorede. 1 – 1 på et mål af Povl ‘Silden’, fantastisk hovedstøds mål, men desværre for ‘Silden’ var det et selvmål. ‘Silden’ var ligeglad – et mål er et mål! ‘Silden’ siger til Tjøns-news: “Jeg scorer jo mange mål om lørdagen, nu har jeg også prøvet at score om torsdagen, det var meget stort for mig.” Men hans målmand Torp har indkaldt ‘Silden’ til et personligt møde, som Torp siger: “Det bliver ikke sjovt for Silden!” Erik scorede et flot mål til 2 – 1 til gult, også målfarlige Erik til 3 – 1.

OG troede, han han skulle score på chancen, men Erik og tacklede OG, så Erik scorede sit andet mål, 3 – 2 i sidste sekund, mål af Jørgen. Torp var ikke helt tilfreds med det mål, han mente, at Jørgen lavede kæmpe frispark, men dommeren som stod godt placeret, afviste Torp. Dommeren sagde, at han kom for sent ud af målet, godt set af en snu Jørgen.

Ass. Manageren Jan Ivar var endelig på vinderholdet, Jan Ivar udtaler til tjøns news: “Endelig var der nogle spillere der forstod mit spil, jeg styrede hele forsvaret, så Torp havde jo ikke noget af lave, de 2 mål må han tage på sin kappe.”

‘Pylle’ som lavede et stort løbearbejde, samt spillede en stor kamp, bliver 64 år på søndag, så han gav en kold kasse øl, der blev sunget en fødselsdagssang, som sikkert kunne høres helt i Sverige. Storm som havde et meget flot DBU træningsdragt på , gav også en kasse kolde øl, jo fantastisk god stemning. selv Verner var der, om kort tid vil han komme og trylle, Verner siger til Tjøns-news: “Når jeg står og ser Tjønser kampen, er tempoet ikke ret højt, der bliver brændt mange chancer, OG de største, men når jeg kommer tilbage, så vil der ske noget, der vil blive mere fart i spillet, jeg vil score, når det passer mig, så det bliver ikke sjovt for Henrik Katten, og Tim.

—-ooo0ooo—-

240917

Lørdags-tjøns i går, 4 mod 4, sejr på 11 – 7 til gult hold. 

Ass. Manager Jan Ivar, delte hold, gult: Vagn, BN, Kaysen og SH. Hvidt: Jan Ivar, Yde, Poul ‘Silden’, Remmer.

Efter 6 – 6 ved pausen satte gult tempoet i vejret, og vandt en sikker sejr. Imponerende var det at se Yde og SH, spille mod hinanden – et stort løbearbejde og mange mål  – jo, de har ikke glemt det.

Flot at se ‘Silden’ score igen, han er i sit livs form,.BN brændte mange chancer, havde måske drukket for meget rosé på ferien i Nice. Kaysen brændte fra 1 m. skød på stolpen, nogle sagde at selv Denis havde scoret på den chance, men flere sagde, at det havde han ikke! Remmer virkede i godt spillehumør, han var meget lettet at, det var kommet ud, at han ikke er medlem af Enhedslisten mere. Der  har været et stort pres på ham i mange år, Remmer siger til Tjøns-news, at alle partier på Borgen vil ha’ ham som medlem, så vi er spændte på hvilket parti. det bliver

MAN OF THE MATCH, var Vagn. BN siger til SH: “Jeg starter på mål.” SH siger: “Nej, vi har en fantastisk målmand i Vagn!” SH havde ret, en super kamp, hvidt hold scorede kun ét mål i 2. halvleg. Tjøns-news spurgte Vagn, om han bare var heldig – han svarede: “Nej det er rutine, jeg forudser jo, hvor de vil sparke,  de 2 ‘unge’ målmænd Tim og Katten, har jo meget at lære af mig.”

Ass. Manageren  (Ivarsen) sagde ikke meget, der blev scoret 11 mål mod ham, men som han sagde bagefter: “Mine medspillere forstår ikke mit spil.”

Kaysen gav øl, vi tror, det var fordi, han havde dårlig samvittighed over den brændte chance, godt set Kaysen, men SH skal ikke hente øl mere, kom med varme øl, så frem over check lige, at øllet er koldt.

Remmer har lige kontaktet Tjøns-news, han siger, der er et parti, der vil stille ham op til en borgmester post til kommunevalget i november. Han ville ikke ud med, hvilket parti det er, han vil først snakke med sin presserådgiver, før han udtaler sig. Tjøns-news spurgte, hvem hans presserådgiver var? Han svarede: “Det er Niels Torp ???”

—-ooo0ooo—-

100917

Lørdags-tjøns i går, 5 mod 5, resultat 9 – 2 til gult hold.

2 ældre herrer, Niels O. og Povl ‘Silden’, scorede hver 1 mål, begge spillede en stor gang tjøns. De UNGE, bl.a. Manageren, Jan Ivar og Steen, scorede ikke 1 mål, det syntes de 2 ældre herrer var lidt pinligt. Niels og Povl sagde: “Nu er det igen de gamle, der skal tage læsset!” Tjøns-news spurgte de to ældre herrer, hvorfor de altid spillede bedre om lørdagen, og altid scorede mål? De sagde begge: “Vi er klogere og bedre taktisk, vi spiller for at vinde,  vi vinder alle nærkampe, samt sparker bolden i kassen, de unge tror, at de kan løbe om hjørner med os, men nu håber vi, de har lært det.”

Benny spillede med hat, en af hans bedre kampe, for nu kunne han se bolden, og scorede også en del mål. Remmer var helt væk, sparkede på mål, hvor han skulle ha’ afleveret, spillede bolden, hvor han skulle ha’ sparket på mål. Remmer spillede under et stort pres, hans chef havde indkaldt ham til et alvorligt møde inde på Borgen, det var noget med at være medlem af et parti. Hans chef skulle nok fortælle Remmer, hvilket parti han skulle være medlem af, ellers kunne han søge efter et nyt job. Remmer har så meldt sig ud af Enheds Listen. Manageren mente nok, at han kunne skaffe Remmer et job på AB, som vagt, så var vi jo sikre på at have kolde øl efter hver tjøns.

Ellers spillede Yde en stor kamp, med mange mål. Hvidt hold scorede ikke et mål i 2. halveg, tror ikke det er sket før til tjøns, men det må de 2 topmålmænd Tim og ‘Katten’ jo vide. Jan Ivar forstod ikke, hvordan hans hold kunne tabe 9 – 2, ‘Silden’ og Niels O. grinede bare, og sagde at øllet smagte godt.

Stemningen steg et par grader efter tjøns, i omklædningsrummet dukkede STORM op, han så godt ud,  han  ville gi’ en omgang øl, men fik nej, for der var rigeligt med koldt øl. 

—-ooo0ooo—-

080917

Torsdags-tjøns i går, 11 mod 11, resultat 3 – 1 til hvidt hold.

Gult hold førte 1 – 0 ved pausen – Johnny P. pludselig alene med Tim, sikker scoring. Stor fight fra begge hold, hele kampen stor kamp om midtbanen. Gult hold, Yde, John, Nille og Pylle, mod hvidt,  Manageren, Laust, Erik, SH.Tjøns-news spurgte 2 spillere fra hvert hold, hvem der var bedst, med stemmerene 3 – 1 til gult hold.

Henrik ‘Katten’ stod en fantastisk 1. halveg, men i starten af 2. halveg blev Johnny P. skadet, så Henrik måtte ud i marken og Johnny på mål. Målet til 1 – 1 meget mærkeligt, SH, sparker på mål, Vagn header flot bolden i mål, Vagn jublede, Johnny siger hvad fanden laver du, det var jo et selvmål! Vagn havde glemt, at vi havde byttet bane i pausen.

Remmer spillede helt fremme i 2. halveg, han fyldte meget, spillede meget hårdt, heldigt at Vagn ikke blev skadet, men Remmer scorede 2 mål. Han var selvfølgelig glad, så da vi kom i omklædningsrummet, ringede han til sit politiske parti EL. Han fortalte Pernille Skipper, at han havde scoret 2 mål, det var jo stort for partiet. Remmer meddelte Tjøns-news, at EL vil holde en reception for ham, det var jo god reklame for partiet,.Remmer meddeler, at hans venner fra tjøns-holdet, selvfølgelig var velkommen, men der ville nok ikke være plads, da der ville komme mange mennesker. men Remmer meddeler via Tjøns-news, at I er velkomne til at sende vingaver.

Gult hold havde kun en angriber, OG, han havde det svært, da han blev mandsopdækket af store stærke Jan Ivar. Jan Ivar siger til Tjøns-news: “Det vat min karrieres største opgave, at mandsopdække sådan en topangriber.” OG siger til Tjøns-news: “Jeg havde ingen problemer med ham der mandsopdækkede mig, jeg kendte ham ikke, var det en ny spiller, han var godt nok langsom.”

Thomas havde Carls øl med, der kom også en kasse øl, ved ikke hvem der gav den, men vi takker mange gange.

—-ooo0ooo—-

030917

Tjøns i går, 5 mod 5, resultat gult hold vinder 9 – 4. 

BREAKING NEWS, BREAKING NEWS, BREAKING NEWS. 

For første gang i sit liv scorede Povl ‘Silden’ 3 mål i samme kamp – et mål med venstre benet og to mål med højre benet. Tjøns-news spurgte, hvordan det gik til? Povl ‘Silden’ svarede: “Jeg er en ung mand på 85 – jeg er god, jeg sparker lige godt med højre og venstre benet. Min teknik er også god, jeg står altid de rigtige steder på banen. Mit løbearbejde er helt i top –  ja, jeg har hele Tjønser-pakken.”

Men hvordan kunne gult hold vinde så stort over hvidt hold – se lige holdet: 3 løbere (Manageren, Laust, Erik), manden med overblikket (Johnny P) og store stærke Jan Ivar. Det andet hold – 5 Tjønsere der ikke kunne løbe meget (Tim, Unge Bjørn, Kurland, Povl, BN). Hvidt hold havde krisemøde i pausen,  som varede meget, meget lang tid – alle på hvidt hold var vist ikke enige om, hvordan de skulle spille, men helt galt gik det jo i 2. halveg, hvor Povl ‘Silden’ tryllede og scorede 2 mål.

OK – hvidt hold havde mange skud på stolpen, samt overliggeren –  som Tim sagde til tjøns-news: “Jeg tvang dem til at skyde så yderligt, jeg er en rigtig god målmand, jeg læser spillet rigtigt godt.”

Jan Ivar, som spillede en nogenlunde god kamp  (han stod også på mål i en periode) sagde til tjøns- news: “7 af målene burde jeg havde taget.” Der var flere, der var helt enige med Jan Ivar……

Alle glædede sig til et par kolde øl, men restauranten var lukket.Manageren havde nogle varme øl i skabet, så alle (bortset fra Povl ‘Silden’) var ikke helt tilfredse med, at der ikke var kolde øl. Tjøns- news spurgte Povl ‘Silden’, om han skulle ha’ en god flaske vin i aften? “Nej, jeg skal ha’ 3 flasker – en flaske for hvert mål,” svarede Povl ‘Silden’

Gode nyheder var der – Storms operation på Riget var gået godt, og Svend O’s fod var kun hævet lidt, så vi forventer begge til tjøns på torsdag.

—-ooo0ooo—-

270817

I går til tjøns 5 mod 5, resultat 6 – 5 til hvidt hold.

Manageren havde sammensat et meget stærkt gult hold med Tim, Villum, Remmer, Jørgen og Laust – et vinderhold. Men nej – hvidt hold med Torp, Manageren, Jan Ivar, BN og Johnny P. fik kæmpet sig til sejren.

Gult hold stillede 5 mand foran målet, gammelt Italiensk forsvarspil. I 2. halveg satte hvidt hold tempoet i vejret, Villum måtte på mål, han vidste ikke, om han havde fået 2 fiberskader i baglåret, eller om det bare var krampe. Villum scorede det første mål, løb fra Johnny, som sagde: “Er jeg blevet så langsom???”  Nej Villum har bare hurtige fødder.

Tim scorede et mål, desværre for ham og holdet var det et selvmål. Torp mente, at Tim lavede et stort straffe på ham, Tim sagde: “Jeg var jo 10 m fra dig.” Torp overvejer om han skal politianmelde Tim. Laust scorede igen, stort løbearbejde. Jørgen var meget træt, Remmer spillede meget hårdt, så nogle fra hvidt hold sagde: “Husk at tage skinner på, næste gang du kommer til tjøns.”

Allan så kampen, og han så dejlig frisk ud. Tjøns news spurgte Allan, hvad han syntes om kampen? “Det var i meget højt tempo, men det 5. mål som gult hold scorede, hvad lavede Jan Ivar lige der?” Han sagde også UNDSKYLD, han så meget træt ud, sagde Allan, og alle gav ham ret.

Så det var 9 trætte spillere som gik ind for at få en velfortjent øl. Ja vi var jo 10 spillere, men Jan Ivar sagde, han var ikke træt, jeg kan da sagtens spille 30 min. mere. Men ingen troede på ham. Da vi drak en øl, var der en af Jan Ivars gode venner igennem mange år, der fortalte tjøns news, at når Jan Ivar havde sex med en dame sagde han også altid bagefter UNDSKYLD. Da BN kom hjem lagde han sig direkte på sofaen, meget træt – sov en times tid. Så ringede telefonen, det var Jan Ivar, som bare ville sige UNDSKYLD

Ja, endnu en fantastisk gang tjøns på AB.

—-ooo0ooo—-

250817

I går til tjøns 13 mod 13, resultat 5 – 2 til hvidt hold.

Imponerende 26 Tjønsere til tjøns. Vagn og Denis scorede hver 1 mål, Vagn sprintede til første stolpe, og med indersiden bang i mål, iøvrigt stor kamp af Vagn. Bolden ramte Denis i hovedet og i mål, Denis opdagede det ikke! Topangriberen Villum scorede 1 mål, som han sagde: “Jeg har scoret mange mål på den måde, jeg råber, at jeg vil spille en medspiller, målmanden hopper på den, så knalder jeg bare på mål istedet for.”

Der var et skifte,  OG kom over på hvidt hold, Manageren kom over  på gult hold, fantastisk bytte. OG scorede 2 fantastiske mål på hovedstød, Jonnny P. kunne også havde scoret på et hovedstød, men Remmer syntes ikke han skulle ha’ lov til det, så Remmer snittede til bolden, og chancen var væk. Der var en, der syntes at have hørt Johnny sige: “Jeg vil aldrig spille på hold mere med Remmer.”

Svend O. gik desværre i stykker med foden. Tjøns news hørte ham ringe til hospitalet, Svend bad om at komme og få foden scannet, men kun hvis det blev hos en dame og max. 25 år. Kom du bare sagde de på hospitalet, hun skal nok ordne dig. Vi håber alle, at du hurtig kommer op på benene igen, og hurtig ser dig til tjøns.

Der var nogle, der sagde, at Jan Ivar spillede en udmærket kamp, der var også flere, der syntes ,at Torp sparkede mere med højrebenet, det havde de aldrig set før. Torp ville ikke udtale sig til Pressen, men sagde: “Jeg udvikler mit spil, det syntes jeg også flere andre skulle!”

Henrik blev 68 år i maj, derfor gav han en omgang øl. Der blev sunget, så selv på  campingpladsen i Italien må de ha’ kunnet høre det. Henrik fortalte, at på hans fødselsdag, som jo blev fejret i Italien, havde han inviteret nogle målmands kolleger til fødselsdags fest, b.la. Oliver Kahn, Gordon Smith, Dino Zoff, Peter Schmeichel og Buffon. Tim var også inviteret, men Tim meldte afbud, da han var bange for at miste sin målmands plads til tjøns. Et stort tillykke med de 68 år.  

—-ooo0ooo—-

200817

6 mod 6, gult hold vandt 8 – 4. 

Manageren delte hold, hvad skete der lige??? 3 store AB-LEGENDER på hvidt hold – Yde, anfører og leder, Villum, topangriber og målscorer samt Johnny P, målscorer og overblik – det kunne ikke blive større. Supermålmanden Tim, manden i form Jørgen, samt Jan Ivar, stor og stærk, som fylder noget på banen,  på samme hold, men hvad skete der efter et par minutters spil? Torp går og går op i banen, bolden klistret til hans fantastiske venstreben, sparker den op i hjørnet, så er tjøns i gang! Torp går tilbage, som en Tjønser sagde: “Torp har aldrig løbet til tjøns.”

Unge Bjørn havde haft gæster dagen før, Bjørn havde drukket for meget. “Unge Bjørn, man drikker ikke dagen før tjøns, man kunne godt se, du sejlede noget rundt på banen.”

Svend O. stod på mål på gult hold, fantastisk kamp, specielt mange redninger med hovedet, som Svend sagde bagefter: “Nu varer det 6 mdr., før jeg skal til frisøren igen.” 

I pausen holdt hvidt hold ØRÅD, Jørgen blev stemt over på gult hold, og Aas på hvidt hold. Aas som ellers havde spillet en stor 1. halveg, med scoring. Jørgen havde haft en svær 1. halveg, men gult hold fik motiveret Jørgen, så han spillede en stor 2. halvleg. Jørgen sparkede bolden over det store hegn bag målet, vi fandt bolden, men lidt efter skød han bolden over hegnet ude i siden, Jørgen sagde at det var taktisk.

Manageren scorede 4 mål, på langskud mod Tim, som Tim sagde bagefter: “Jeg kunne godt have taget 3 af målene, men om vi tabte med 4 mål, eller 1 var jo lige meget. Manageren sagde så til Tim:  “Kom nu til din øjnelæge, og få nogle stærkere briller.”

Da vi drak et par øl, spurgte tjøns-news Torp om målet: “Igen,  jeg udtaler mig ikke til pressen, men hvis nogle skulle være i tvivl, nu har de jo set jeg kan spille alle pladser, målmand, forsvar, score mål, jeg syntes selv, at jeg er skide god.”

Jan Ivar sagde ikke noget, en Tjønser spurgte om der var noget galt? “Nej, jeg tænker bare, om jeg lavede nogle fejl?” Her nikkede 11 Tjønsere!!

Tommy kom i sin lyserøde skjorte, han var meget stolt. Poul Pape og hans kæreste havde inviteret ham til pridefest. Tommy blev hentet på AB i ministerbilen, men først skulle de ud og spille minigolf, Tommy var spændt på hvor mange huller, de skulle igennem…..

Ja, endnu en stor dag til AB-tjøns.

—-ooo0ooo—-

180817

I går til tjøns 9 mod 9, resultat 2 – 2.

Kun 4 mål til tjøns, men det skyldes også 3 fantastiske målmænd. Tim stod godt på gult hold og Torp i 1. halveg på hvidt hold. Tjøns-news spurgte Torp, hvordan det var at stå på mål? “Jeg udtaler mig ikke til pressen, men vil bare sige uanset hvilken plads jeg spiller, så er jeg god!” Bent stod også en stærk 2. halveg, i øjeblikket er Bent i sit livs form.

Manageren delte 2 hold, men gult var det stærkeste på papiret. Manageren var med på gult hold, og de 2 topangribere var på samme hold. Villum scorede 1 mål, og OG brændte en 100% chance med hovedet. I 2. halveg gik OG mere tilbage på banen, men det hjalp ikke meget. Villum arbejdede hårdt, men medspillerne forstod ikke, hvor han løb hen.

Tim sagde bagefter, at han skulle ha’ nappet BN’s første mål. Nej Tim, ingen målmænd i verden havde nappet den, få nu nogle stærkere glas i dine briller. Benny og bolden var uvenner, det var lige meget hvor Benny sparkede bolden hen, så ville bolden noget andet. Benny har meddelt manageren, at han ikke kommer til tjøns før der er en ny bold. Ellers meget stærkt forsvarsspil af Povl og Jørgen på gult hold.

Efter en uge uden spirtus spillede Jan Ivar, en udmærket kamp, men da han drak sin første øl efter tjøns, rystede hele kroppen, men den faldt til ro efter den anden øl. Nogle sagde til Remmer, med den indsats idag, har du ikke fortjent en øl. OK, sagde Remmer, så snupper jeg sgu 2 stk.

Niller gav en kasse øl, han havde lige fyldt 76 år, stort tillykke, du styrede midtbanen, dejligt at se som 76 årig. Niels Olhoff spillede også en stor kamp, måske derfor at han også gav en omgang øl.

—-ooo0ooo—-

130817

4 mod 4 til tjøns i går, resultat 8 – 8. 

Dramatisk tjøns – manageren spillede med, selvom han havde dårlig ryg, han stod på mål, det skulle han ikke ha’ gjort. Laust scorede 5 mål fra ca. 30 m. Jan Ivar også 1 mål fra 35 m. Povl scorede også 1 mål. Flere af de mål havde en 95-årig fra Bagsværd Plejehjem taget, så en dårlig tjøns dag for manageren. Da Jan Ivar havde været på druktur til Polen, og smagt alt fra øl til spirtus, måtte vi ha’ flere pauser i 2. halveg, da han ikke kunne løbe mere. Så tjøns var først færdig ved 16.00 tiden – 5 sekunder før tid ved stillingen 8 – 8 lå Tim nede på kunsten, og tog bolden med armen. Tim sagde, han ikke kunne mærke noget. Manageren stod 30 m. derfra, han kunne heller ikke se noget, så Tim sagde OK, det bliver ved 8 – 8. Så giver jeg en omgang øl bagefter, og sådan blev det.

Efter tjøns-reporteren var taget hjem, skete der det, at Jan Ivar, som spillede en forfærdelig kamp, skulle på toilettet. Han stak sine store fingre i halsen, og alt det sprut fra Polen turen, kom ud, men det stoppede alle kloakkerne på AB anlægget, så manageren måtte ringe efter et kloakfirma, som kom hurtigt og fik tømt det. Jan Ivar meddelte, at han ikke drikker spirtus i en uge.

Torp scorede kun 1 mål, men havde chancer til 10 mål. Tjøns news spurgte, hvad skete der? Torp tænkte længe og svarede. “Jeg vil først analysere kampen, før jeg udtaler mig til pressen, lige nu vil jeg bare sige, at mine medspillere forstod ikke mine geniale aflevninger.”

Så det var 7 trætte Tjønsere, der drak 2 kolde øl. Manageren var ikke træt, men drak øllet alligevel.

—-ooo0ooo—-

110817

Tjøns i går, fortjent  7 – 4 sejr til gult hold.

Igen en god gang tjøns, højt tempo, gode detaljer, flotte mål og mange brændte chancer de første 15 min. Men Kurland scorede et fantastisk mål med hovedet,  han hoppede op samtidig med Laust, men da Laust satte fødderne på kunsten, hang Kurland stadig i luften, og pannede bolden i mål uden chance for Tim.

Denis scorede 2 mål, de første mål nogensinde til tjøns. Det første mål sparker Johnny P. hårdt bolden ind i feltet, bolden rammer Denis på benet, og  ja, i mål. Mål nr. 2  – Villum sparker hårdt bolden i hovedet på Denis, bolden ryger igen i mål, så en stor tjøns-dag for Denis. Han sagde også, at nu skulle han hjem og ringe til familien og sine få venner og fortælle, at han havde scoret 2 mål. Ellers et fantastisk løbearbejde af Benny, Erik og John. Top-angriberen Villum scorede 2 mål, men brændte mange chancer. Villum blev spurgt, hvor mange mål han havde scoret? Villum svarede: “Jeg tæller dem ikke mere, jeg scorer bare.” Den anden top-angriber OG brændte 2 store chancer, men sagde bagefter, hvis han havde spillet på gult hold, så havde han scoret 4 mål, Manageren sagde til OG, at han skulle opsøge sin øjnelæge og fremover spille med briller.

Men ellers dejligt at se Henrik V. og Torp tilbage efter en meget lang ferie. Jeg sagde til en af Torps medspillere, at det var sjældent, at Torp lavede en fejlaflevering. Han svarede: “Jo, men det er jo også sjældent, at han har bolden. Så det kan jo ikke gå helt galt.”

Hvad skete der lige ved det 4. mål, Remmer? Jeg tror, du stod og tænkte på de kolde øl, vi skulle ha’ bagefter. Tommy gav en kasse, det gjorde Strøh også,  77 år. Tillykke, du spillede sgu en stor kamp.

Flere Tjønsere var enige om, at Jan Ivar spillede sin bedste kamp i år. 

—-ooo0ooo—-

040817

Tjøns i går 7 mod 6.

Kampen afbrudt p.g.a. uvejr, men gult hold førte ufortjent 5 – 3. Næsten alle var enige om, at hvis vi havde spillet 2 x 30 min., havde hvidt hold vundet uden problemer.

Men der blev scoret 2 fantastiske mål af Yde og Bjørn. Tjøns news spurgte nogle af spillerne, hvad de syntes var flottest – det blev Ydes fantastiske hovedstød mål, selv om Tim sagde: “Hvis jeg havde stået på mål for gult hold, havde jeg nappet det hovedstødsmål!”

Jørgen havde ca. 10 afslutninger på mål, alle endte i hegnet, men hvad skete der så lige? Jørgen lukkede øjenene, afsluttede med højrebenet, og sikke et mål. Han sagde bagefter, at det sikkert var årets mål, hvilket fik flere til at sige: “Jørgen – du har problemer med synet.”

Topangriberen OG scorede et mål med hovedet, men da han havde hætten over hovedet, ramte bolden ham i hovedet, og ja i målet. OG opdagede det først senere, da nogle fortalte ham det.

Den anden topangriber Villum skød, skød, og atter skød på mål, men ingen scoring. Villum udtalte til tjøns news: “Nu vil jeg købe nye støvler.”

Bent var med fremme i et angreb, og for første gang i år ramte han den lige ‘i røven’, men desværre lige forbi målet.

Tjøns news spurgte nogle Tjønsere, om Jan Ivars indsats? De skulle gi’ point fra 0 til 5, hvor 5 var det bedste – det blev et flot 1-tal. Tillykke!!!

BN gav en ramme øl, da han i mandags blev farfar. 

P.S.: Lad os håbe at AB vinder i morgen mod Hvidovre.

—-ooo0ooo—-

300717

7 mod 7 i går, 6 – 1 sejr til hvidt hold.

Først den lidt triste nyhed, Svend er ikke verdens rigeste, i hans regnskaber kan man se, at der er tabt mange penge på aktier og ejendomme, men flest på damer. Så ingen kurverter fra Svend.

Manageren havde delt to hold i går, men på papiret var gult hold stærkest, der var far og søn, Niels og Thomas Yde. Farmand fik lige vist sønnen, hvordan man spiller fodbold, Thomas havde et skud på mål, hvor han måtte hente bolden næsten nede på parkeringspladsen. Også to brødre til tjøns, men på hvert sit hold, Johnny spillede en stor kamp, som sædvandelig, mens broderen Jan skulle stå på mål for gult hold. Det skulle han aldrig havde gjort, for han blev skudt i sænk. Manageren scorede to mål, han var rigtig mål-liderlig igår, så tjøns news har været i kontakt med hans kone, som udtaler: “Bare han også var så mål-liderlig derhjemme.”

En fra vinderkoldet afleverede aldrig bolden til Johnny. Tjøns news spurgte efter tjøns hvorfor? Fordi han spiller i en bonderøv trøje fra Herfølge, det kan man ikke til AB tjøns, så kan han lære det.

Der blev scoret et fantastisk mål på hovedstød, iøvrigt hans første mål på hoved i hans store karriere, men han er en beskeden mand, vil ikke ha’ sit navn frem, men tjøns news, kan dog røbe at hans efternavn er lidt svensk.

Povl var helt oppe at ringe, 8 – 1 sejr i torsdags, sejr igår, det har han aldrig prøvetf før. Povl udtaler til tjøns news: “Jeg var banes bedste, mine tacklinger sad lige i skabet, jeg styrede hele forsvaret, mine afleveringer var fantastiske.”

Vagn lavede dagens finte, hele gult forsvar blev snydt, men manageren blev så overrasket, at han brændte den store chance, men sikke et overblik fra Vagn.

Da der blev drukket et par kolde øl efter tjøns, var der en der sagde at det sikkert var en lang tur hjem for SH til Rågeleje, efter 8 – 4 nederlaget. En god ven af SH sagde, han sikkert ville gå direkte i seng.

OG har meddelt tjøns news, at hans barnebarn sikkert ikke skal hedde Ole, han skal måske i stedet hedde Gunnar.

Vi hyggede os, Tims humør var meget bedre i går, Jørgen svinede nogle af sine holdkammareter til, fordi de ikke scorede på hans geniale oplæg – ja, alt er jo, som det plejer.

Iøvrigt et stort tillykke med fødselsdagen i dag Jan, et godt råd – stå aldrig på mål mere.

Jan Ivar spillede en nogenlunde kamp….

—-ooo0ooo—-

280717

Tjøns i går 8 mod 8 sejr til gult hold 8 – 4. 

Før tjøns så vi på nettet, at Bill Gates ikke er verdens rigeste mand mere. Hvem der nu er nr. 1 vides en af dagene, men rygter siger, at Svend O. er et emne som den nye verdens rigeste, så meget spændende de næste dage.

Hvidt hold førte 3 – 2 ved pausen, de kunne ha’ ført større, hvis ellers ikke at Manageren havde brændt en stor chance. Målet var tomt, men han sparkede bolden langt ved siden af målet. Det er nu anden gang, han gør det på 14 dage, det er aldrig sket før i AB’s historie siden 1889. Et råd til Manageren – der er gode tilbud hos Synoptik.

Dejligt at se Bent og Bjørn på samme hold, de roste hinanden helt vildt, sad sammen efter tjøns, og drak en øl, så nu er de gode venner igen.

OG scorede 2 mål, så skudtræningen hos sin kone har gavnet ham. Tak for øl, det var noget med et nyfødt barnebarn, som skulle hedde Ole. Er det ikke synd for barnet?

Sten, du spillede en forfærdelig 1. halveg, gjorde alt forkert, men i pausen fik du besked på at skyde på mål, og arbejde hårdere. Hvad skete der? Et flot langskuds mål og god arbejdsindsats, men hvis du taber dig i første omgang ca. 10 kg, ja hvad kan det ikke blive til, med dit fantastiske venstreben.

Jan Ivar sagde, han scorede 2 mål i lørdags, det var der ingen der havde bemærket. Men nogle havde set ham score under opvarmningen, Jan Ivar spillede en udmærket kamp igår.

Svend kaldte det gule hold sammen i pausen, han sagde: “Nu da jeg måske er verdens rigeste mand, udlover jeg alle på gult hold en ekstra bonus, hvis vi vinder kampen.” Det skulle være noget med en kuvert, så gult hold spillede drømmebold i 2. halvleg. Alle på gult hold takker mange gange Svend.

8 mål imod Tim, det sker næsten aldrig. Vi spurgte hans målmandskollega Bent på gult hold, hvad han syntes om Tims indsat? Bent sagde: “Hvis jeg havde stået på mål for hvidt hold, var der aldrig scoret 8 mål imod mig.”

Bjørn var flyvende igen, scorede en del mål både med venstre og højre benet. Rygtet siger også, at han havde trænet meget hårdt på ferien.

Topangriberen Villum scorede ikke, spillede mere i en 10’er position, men hans medspillere forstod ikke hans spil eller løb.

Johnny P. kom på mål, tog alt specielt med hovedet, men Laust scorede. Johnny siger, det var aftalt.

En rigtig god gang tjøns i højt tempo, med de gule som fortjente vindere.

—-ooo0ooo—-

210717

Tjøns i går  8 mod 7 resultat 4 – 4.

Endnu engang en god gang tjøns, Villum scorede 3 mål, så skudtræningen har været god for hans selvtillid. Finn, åben nu en god flaske vin til konen, som har hjulpet dig tilbage som topangriber – nogle sagde, at Tim skulle ha’ nappet dit første mål???

Bjørn, lige kommet hjem fra sin træningslejr i Italien, hvilket comeback. Et flot mål med hovedet, det første i hans karriere. Scorede også årets mål med vristen, men lige da bolden ryger ind i hjørnet, meddeler Bent, at der er pause. Bjørn og Bent er gode venner, men efter Bents kendelse siger Bjørn, at de nu er ex-venner!!!!

Ellers også stort comeback til SH, man kunne godt se, at han træner hårdt i sin ferie. Tacklingerne sad lige i benene, men tacklingerne var fair.

Povl sprintede et par gange med frem i angrebet. Godt set, men det tog meget meget meget lang tid at komme tilbage til forsvaret.

Jeg mødte en af John A.’s golfvenner, og jeg spurgte ham om, hvordan John spillede golf? Han svarede, John slog bare til bolden, han vidste ikke, hvor bolden havnede. Han spurgte mig så, hvordan han spillede fodbold? Jeg sagde det samme, når John sparkede til bolden, vidste han heller ikke, hvor den havnede.

Gult hold var bedst, burde havde vundet, men BN var igen ikke skarp, brændte en 100% chance, som en 90 årig fra Greve Plejehjem havde scoret på.  Ja selv Jan Ivar havde scoret på den chance.

OG var der ikke igår, rygtet siger, at han nu gør det samme som Villum. Har købt et mål i Netto, konen står på mål, spændene om det hjælper? Flere mente, at det gjorde det ikke, men lad os nu gi’ OG chancen.

I onsdags blev Bjørn 64 år, han kom med forskellige sorter øl. Der blev sunget, og BN måtte lægge øre til sin afbrænder. 

Efter Jan Ivars sygdom var han tilbage på banen, spillede en udmærket kamp.

—-ooo0ooo—-

160717

7 mand til tjøns i går, 4 mod 3, resultat 8-6 til gult hold. 

Da vi klædte om, var der en, der syntes at have set Denis til tjøns i torsdags – han sad omklædt i omklædningsrummet efter tjøns. Andre mente ikke at have set Denis på banen, så vi blev enige om at spørge ham selv næste gang, han er til tjøns, om han var på banen, for ingen havde åbenbart bemærket det. 

Igår fantastisk kamp, højt tempo, godt spil, gode mål. Gult hold vandt med 3 mand: Benny, Yde og BN. Men hvis manageren ikke havde brændt en stor chance alene med målet – ingen målmand – han skød på stolpen, det er er aldrig set før. 

Og Jørgen 8 – ja, 8 kæmpe chancer brændte han. Flere gange sagde manageren: “Få nu maven ind over bolden inden du afslutter på mål!!” En af hans holdkammerater sagde: “Hvilken en af maverne…..?” Da Jørgen gik i bad, var der en der sagde: “Han stopper med at spille fodbold, eller også køber han sig et par nye støvler.”  Spændende at se hvilken beslutning Jørgen vælger?

Ellers god stemning i omklædningsrummet, kolde øl, og humøret blev endnu bedre, da Storm kom med kolde øl, og så blev der ellers fortalt løgnehistorier.

Jan Ivar var sygemeldt, rygtet siger, det var for hårdt for ham at mødes med Sir Alex. I Engelske aviser står der, at Jan Ivar har inviteret Sir Alex til tjøns – meget spændene.

—-ooo0ooo—-

140717

9 mod 8 i går til tjøns, resultat 2-2.

Nye net på målene, gult hold bedst i 1. halvleg, 6 skud på stolpen el. overliggeren, begge top angriberne scorede hver 1 mål. Villum havde fortroligt fortalt en af Tjønserne, at han havde købt et fodboldmål i Netto, så hver dag havde han skudtræning i sit sommerhus. Målmanden var hans kone, så Villum sagde, han havde fået meget selvtillid ved at score næsten på alle skud. I går, når han fik bolden, skød han hele tiden på mål, jo han var farlig, og scorede også et fantastisk mål.

Manageren og Tim var ikke helt enige med gult holds første mål. Tim havde hånd på bolden, Tim sagde, det havde han ikke, men 16 andre Tjønsere så det. Efter tjøns kunne man godt se på Tim, at han havde store smerter i hånden, håber han bliver klar til i morgen. Rygterne går på, at Manageren har indkaldt Tim en time før tjøns i morgen for at forklare ham reglerne. Tim har foreslået, at der skal være en dommer hver gang til tjøns, og det skulle være Palle Flemming. 

Svend O. lavede et stort straffe, ikke dømt, men hvis det havde været en turningskamp, og Palle Flemming havde dømt, havde Svend også fået et rødt kort.

Iøvrigt var BN en skandale på mål, to store drop. Han undskyldte efter tjøns, men flere hendvendte sig til Manageren, for at sige næste gang de var på hold med BN, og han skulle stå på mål, ville de over på det andet hold.

Strøh spillede en stor kamp, STRØHEDE den ene lækre aflevering efter den anden.

Yde var nok den der havde flest afslutninger på mål, både med fødderne og hovedet, men målet ramte han ikke.

BN holdt aftalen med OG, han skulle score, så OG husk nu den gode flaske vin, du lovede mig, hvis du fik lov til at score.

For første gang i lang tid var Jan Ivar ikke til tjøns, men tjøns news, erfarer, at han var i Manchester. Jan havde et møde med Sir Alex, Jan Ivar fik en ny MU trøje, så spændene at se hvilken MU trøje han fremover spiller i.

Men alt sluttede næsten i god orden, da vi fik et par kolde øl, men Manageren og Tim var stadig ikke enige, så spændende at høre hvad der kommer ud af deres møde, tror nu nok at Manageren kender dommerreglerne. 

—-ooo0ooo—-

090717

4 mod 4 i går til tjøns. 

Dejligt at se Yde tilbage efter skade, samt manageren hurtig tilbage efter sine store smerter i halsen. En ufortjent sejr til hvidt hold, igen var det Tim der vandt kampen for dem. Men der skete mange gode ting i den velspillede kamp i meget højt tempo. Aas scorede sit første mål i 5 år på en ægte tåhyler, så hans lørdagaften samt nat har sikkert været festlig. Men der skete også det, man troede ikke kunne lade sig gøre, men det skete!!!! Manageren og Bent, havde hver sin aflevering som der blev scoret på – vi troede alle, at det ikke var muligt, at de kunne gøre det, det var i Ronaldo og Messi klasse, men det hører i sikkert mere om til tjøns på torsdag. 

Når Aas scorede sit første mål i 5 år, så er der jo håb for vores to topangribere Villum og OG, hvis I arbejder hårdt nok, samt tror på det, får I sikkert også scoret et mål om nogle år. 

Jan Ivar spillede endnu en stor kamp, uden sin MU trøje!!! 

Efter tjøns var begge hold ikke helt enige om, hvem der skulle ha’ vundet, men vi hyggede os – fik fortalt nogle røverhistorier, samt drukket et par iskolde øl. Så endnu en god dag til tjøns på AB. 

—-ooo0ooo—-

070717

Den 7. juli 2017 kl. 16.25 skrev Benny Nielsen <bnielsen9@hotmail.com>:

Tjøns i går 8 mod 8, lidt heldig sejr til det hvide hold. De kan sende en stor tak til Tim, han tog bare alt, men også nogle dårlige afslutninger fra gult hold, bl.a. fra BN –  to 100% chancer brændt, samt stor fejl ved et mål, hvad fanden skete lige der? OG også i krise, brændte et par store chancer med hovedet, som ellers er hans stærke side. 

Henriks agent har kontaktet mig, det er ikke Dino Zoff, som træner ham, men det er en anden Dino, som træner Henrik på campingpladsen, så vi glæder os til at se Henrik i topform tilbage.

Stor ros til Bent – Bent spillede en stor kamp igår, først i forsvaret, og så på mål. Han kunne ikke stille noget op ved et par mål, dejligt at se den gamle Bent tilbage i storform.

Jan Ivar havde ikke MU trøjen på igår, det var måske derfor, at han spillede en af sin bedre kampe i lang tid.

Dejligt at se Johnny P. tilbage efter sin rygskade, man kunne se, at han var sulten til at komme til at spille igen – stor kamp.

Vagten fortalte, at Politiet havde set video billeder fra den, der ødelagde badevægten, men billederne var ikke gode. Men de vidste, at det var en lidt ældre mand, måske med overskæg. Kender vi ham? Henvendelse til vagten.

Jeg hører, at unge Bjørn træner meget hver dag på sin ferie – spændende. for han skal også være i form, da tempoet er meget højt til tjøns.

OG har foreslået AB, om klubben ikke skulle ha’ en ny badevægt?

Manageren meldte afbud til tjøns, ondt i halsen – og hvad så? Er det et gyldigt afbud, men komme og drikke dejlig koldt øl bagefter, det kunne han godt, det må koste en ramme øl, og de skal være kolde.

Får lige at vide at Søren H. også løber meget i Rågeleje og omegn, men ikke fået at vide om det er til bageren, eller efter de unge damer. 

—-ooo0ooo—-

020717

Til alle jer der ikke var til Tjøns i går – ja, I gik glip af meget, men I skal ikke snydes, så her er lidt af hvad der skete. 

DER VAR MATCH FISHNING FOR FØRSTE GANG TIL TJØNS.

Fantastisk kamp 8 mod 8, kampen endte 4 – 4. Manageren og BN aftalte, vi ville skifte med at stå på mål, det gik rigtig godt, men Bent blev hele tiden ved med at sige, at nu vil han stå, det fik han så lov til, men det skulle vi aldrig havde tilladt, skyld i 3 mål, alle scored af Stig, som jeg havde sagt spillede en god kamp i torsdags, men målene manglede, så 3 stk. igår det var meget mærkeligt. Men nogle havde bemærket, at Stig havde givet Bent en stor kurvert ude på parkeringspladsen – var det penge for de 3 mål ??? Da kampen var slut, var der en Japaner, som henvendte sig til mig, spurgte om kampens resultat, jeg sagde 4 – 4, Han sagde Bent er til at stole på, meget god mand, han har tjent mange penge idag, synd han ikke kan komme til Japan og spille, han kunne der tjene mange penge på resultaterne der, men han ville ha’ sin advokat ven Sven med, men ham ville vi ikke ha’, han har ingen teknik, ingen overblik, gider ikke løbe, vi stoler heller ikke på ham, men Bent, dig stoler vi på. Måske ser vi snart Bent køre rundt i en Japaner bil. 

Kommunen havde arbejdet i døgndrift for at banen skulle blive iorden, de nåede det lige i sidste øjeblik. 

Nogle af mine medarbejdere, er kommet til mig med nogle røverhistorier, som de har hørt i omklædningsrummet, i badet samt i saunaen. 

Jan Ivar, fortalte i badet at selveste Alex Ferguson, havde givet ham sin MU trøje personligt, og den var ægte, men en var hurtig inde for at se på mærket i kraven – der stod MADE IN JAPAN

Ude i badet satte Remmer lige Tim på plads, han gad ikke høre fra Tim hvordan han skulle spille. Remmer sagde, jeg er stor og stærk, spiller godt, scorede et godt mål, Tim hvad gjorde du? 4 mål raslede ind på dig, næste gang du brokker dig, pakker jeg dig ned i min kuffert, tager dig med til Sverige, så kan du finde en klub der, men jeg tror det bliver svært for dig.

Nilsson mente ikke, at han brændte en 100 % chance, men manageren var ikke enig, så de næste gange til tjøns, må Nilsson ikke komme over midterlinien, kun når der er halveg.

Ude i badet siger Kurland til manageren, jeg syntes du har fået en bule på maven efter du er kommet hjem fra ferie. Manageren siger, det er rigtigt, jeg arbejder hårdt på at få den væk, i torsdagt til tjøns, svedte jeg 10 flaske vin ud af kroppen, i dag 5 flasker, så nu mangler jeg bare de sidste 10 flasker, samt en ramme øl.

Meget mærkeligt, da Bent skulle i sauna, gik alle ud, og da Bent skulle i bad, gik alle i sauna!!!!!

Nu er det kommet frem at Henrik havde hyret en målmandstræner på sin ferie i Italien, det skulle havde været hemmeligt, men nu står det i alle aviser i Italien, at det var selveste Dino Zoff, han var dyr at have som træner, men Henrik og konen har nu besluttet sig at sælge huset, så de kan betale Zoff, konen har så foreslået, at de kunne jo bo hele året i campingvognen, den kunne jo stå ude på AB.

Vagten kom igår og meddelte os, at badevægten var i stykker, der var åbenbart en, der har smidt rundt med vægten, så hvis vi havde en ide om hvem det kunne være, så skulle vi bare komme til ham, for den der havde ødelagt den, skulle så betale for en ny, så kære Tjønser, hvis I har en ide, hvem det kunne være, kom frem med navnet, for nu er vi alle under mistanke.

Lauge, du brokkede dig hele tiden, da du havde bolden, der var ikke nogle at spille, alle løb væk, så du afleverede altid til en modspiller. Jeg tror svaret er, at du spiller med en svensker-trøje, der er ikke nogen, der vil ha’ en aflevering fra en Svensker.

Bent var den første til at forlade omklædningsrummet, der var en der spurgte, om Bent nu også var skyld i 3 mål – alle svarede i kor JA!!!!!

—-ooo0ooo—- 

300617

Stor Tjøns kamp igår, igen ingen mål fra de to store angribere Villum og OG: Villum dine holdkammerater forstod ikke dit spil, du var tit fri, men fik ikke bolden, måske ville de ikke spille dig. Vi på det gule hold havde aftalt ,at du skulle score, da du jo lige havde haft fødselsdag, vi gjorde vores bedste, men det lykkedes desværre ikke for dig.

OG brændte igen mange chancer, både med hovedet og med fødderne. OG er ude i en krise, han var oppe på badevægten før tjøns. Efter OG havde været i bad, var han igen oppe på vægten i ca. 5 min. – der var noget, der var galt, han prøvede at snakke med vægten, men intet hjalp. Nej OG, du er den første fra AB tjøns ,der har taget på i vægt under tjøns.

Manageren var tilbage efter ferie, de første 10 min. var han ved at falde over bolden flere gange. Godt at der var hegn rundt om banen, for ellers var mange af hans afleveringer havnet ude på motorvejen. Da der var spillet ca. 55 min. begyndte det at blive lidt bedre, der ramte han da et par medspillere.

Stig var kongen på midtbanen, stor kamp, var lige til AB førstehold, men mangler lige at score nogle mål – det med mål er jo ikke så svært.

Manageren vil nu indkalde Bent til en samtale. Blive væk fra tjøns, pga. et møde, det finder manageren sig ikke i, men rygter siger at Bent sammen med advokaten Svend O. var til møde med en Japansk klub, som vil skrive en kontrakt med Bent, de havde set ham spille nogle store kampe i Japan, så Svend forhandler nu med Japanerne, men han er en hård mand, så aftalen bliver nok ikke til noget, for Bent sagde at han ville ha’ Svend med i pakken, men Japanerne havde set Svend spille, og ham ville de ikke ha’ med – jo måske som bolddreng.

Jan Ivar faldt lige pludselig om. Alle kiggede, hvad skete der? Nogle sagde, at han bare faldt, så da man fik ham på benene igen, sagde han, hvornår skal vi ha’ noget at spise. Så sprintede Jan op i angrebet og brændte en 100 % chance, men ellers spillede du en udemærket kamp..

Jeg har lige snakket med Søren fra AB, han siger, at der var et stort hul på banen, det var sikkert der Jan faldt, men Søren siger, de arbejder i døgndrift på at få banen klar til imorgen.  

Fødselsdags øl af Villum, 76 år, der blie sunget igennem, også øl fra Kurland. Noget med en pige der var blevet født, men var det Henning eller sønnen der var faderen, fik vi ikke rigtig klarhed over .

—-ooo0ooo—-

260617

VERDENSKLASSE TIM, VERDENSKLASSE TIM, VERDENSKLASSE TIM, I GÅR TIL TJØNS. 

Hvad skete der lige med Svend, han var overalt på banen, sikke et løbearbejde, godt der var hegn rundt om banen, ellers ved jeg ikke, hvor han var løbet hen. Var Svend på piller, godt der ikke var dopingkontrol, men hvis pillerne virkede hele aften/natten, har du haft det dejligt. 

Ole Gunner, du var ikke på piller, for du brændte godt nok mange store chancer. Men du hyggede dig bagefter, da hunden James slikkede dine store fødder. 

Unge Bjørn – i anden halvleg stod du mange gange og pustede, du virkede ikke i træning, men nu skal du og Lotte på ferie, jeg synes, I skal løbe 10 km. hver dag. 

Jørgen Frost havde i maj  71 års fødselsdag, så der var en kasse dejlig kold Tuborg. Der blev sunget, så selv manageren kunne høre det på Mallorca.

Jan Ivar spillede en rimelig kamp.