2008

ab-fodbold

Henning Kurland: Dr. Spin beretter om Tjønsernes ferieaktiviteter

Tjønsernes ferieplaner 2008

Dr. Spin
Her på tærsklen til sommerferien har Dr. Spin taget pulsen på tjønsernes ferieplaner, og ikke overraskende er der en hel del, der skal have brændt noget friværdi af.
Poul Kjøller: – Bornholm, Bornholm, Bornholm, du er den dejligste ferieø…
Jørgen Frost: – Nu er det jo sådan, at gymnasielærernes sommerferie er blevet skåret voldsomt ned. Det er en skandale.
I år bliver der således kun plads til 2 ugers vintur til Toscana, 3 ugers ost- og vintur i Bourgogne, 2 ugers afslapning på Maldiverne og sølle 3 ugers Adventure-tur til Thailand.
Man når jo ikke at lade op til endnu et skoleår fyldt med frikvartersvagter og lejrskoler. Jeg glæder mig i den grad til at blive førtidspensioneret, hvilket mange af mine elever mener, jeg skulle have været for mange år siden….
Lauge Nilsson: – Vi bor jo det meste af året i Sverige, så……(forkortet af red.)
Kurt Berg: – Jeg har prøvet det dér med sommerferie. Det er overvurderet. Myggestik, dræbersnegle, allergi, alger i vandet. Ved du hvad? Jeg skal ikke nyde noget. Lige bortset fra noget italiensk rødvin og min frimærkesamling.
Henrik Katten Vestergaard: – Vi overvejer stærkt at campere ved Gardasøen. Jeg har hørt, at der er åbnet et nyt ishus, siden vi sidst var der for 14 dage siden.
Ole Gunner: – Der er jo så skønt i Danmark, så i år har min kone og jeg talt om at låne Finn Villumsens sommerhus hele sommeren – han er bortrejst. Vi kan låne det kvit og frit, bare vi slår græsset.
Finn Villumsen: – Vi skal være i vores sommerhus hele sommeren.
Thomas Kentorp: – Da jeg boede i Ålborg havde jeg meget fornøjelse af at trække vod i Jomfru Ane Gade lørdag aften. I år vil jeg en tur til Jomfruøerne for at se på damecricket.
Søren Knæbind: – Min kone vil have mig til at lave nogle redekasser og et fuglebad til haven, og da jeg jo er sådan en slags gør-det-selv-mand, har jeg anskaffet mig en cementblander, en rendegraver, en kran og noget u(be)høvlet træ. Ferie? Nej, det bliver der ikke tid til i år.
Niels Remmer: – Med alle de børn, jeg har anskaffet mig på det seneste, tager jeg den helt store tur i år: Legoland, Fårup Sommerland, Zoologisk Have, babysvømning i Frederiksberg Svømmehal, Tivoli, Dyrehavsbakken, Cirkus Benneweis og BR, mens min kone tjekker: Tæppeland, Læderland, Ikea, Ilva, R.O.O.M., Casa Shop, og en stribe sko- og tøjforretninger med veninderne.
Laust Jakobsen: – De sidste mange år har vi været i Sydfrankrig. Tæt ved en naturist campinglejr ”Agde Naturale”. Jeg har mange gange overvejet at leje et telt og slå mig ned dér, men det skal lige diskuteres derhjemme.
Bent Jacobsen: – Jeg har lige været i Schweiz. Det tog 8 timer – frem og tilbage incl. et hvil i Hannover.
Jeg peger bare på kortet, starter bilen og…..vupti, så er jeg der.
Palle Flemming: – Jeg regner med at låne Finn Villumsens sommerhus i tre uger. Jeg skal lige have snakket med ham først, men han er jo ude at rejse hele tiden.
Vagn Ludvigsen: Golf i hele ferien. Det er efterhånden det eneste sted jeg kan ramme bolden, og så kan jeg bedre følge med i tempoet.
Chr. Andersen: – Nu har jeg kraftedeme gået og lavet ingenting i flere måneder, og så kommer du her og spørger, hvad jeg skal lave i min ferie, din båtnakke!
John Andersen: Ifølge min statistik skal jeg bruge 14 dage på at lave statistik over fremmødet til tjøns. Derefter bruger jeg statistisk set yderligere 14 dage på at tolke mine regneark, og så er den sommerferie gået.
Flemming Nielsen: – Egentlig havde vi planlagt at tage til Italien, men Finn Villumsen har tilbudt, at vi kan låne hans sommerhus i tre uger. Det glæder vi os til.
Henrik Duun: Jeg skal sejle Sjælland Rundt med min svoger, og så vil jeg skide på, at min kone vil til Mallorca.
Elio: – Hele min familie fra Italien kommer herop med børn og  børnebørn. Vi bliver vel omkring 25, og vi har lånt Finn Villumsens sommerhus i tre uger midt i ferien. Det bliver herligt at kunne vise dem Danmark, så vi håber på godt vejr. Jeg har allerede købt en kæmpe Webergrill, masser af mad og vin og flere pakker lokumspapir.
Rigtig god sommerferie til alle
fra Dr. Spin
der, som sædvanlig, skal til en hel masse lande man ikke kan udtale.