2009

ab-fodbold

Niels Lindgaard: Forår, tjøns, brunst, F.C.Amager.

Forår, Tjøns, Brunst, FC Amager
Niels Lindgaard
En solbeskinnet lille grus var rammen om en fantastisk god tjøns  med rigtig mange aspekter, ja tror faktisk at den 28-03-09 vil gå over i  historien.
Knapt havde man stillet sin taske på bænken før man får meddelt  at FC Amager fra Lorteøen er gået konkurs og dermed en sikker 3-0 sejr til  Akademikerne fra nord. Stor glæde i omklædningsrummet, endda før en tjøns: 11 glade tjønsere var nu klar til at tørne  ud. Holdene blev som sædvanligt delt af en meget selvsikker N. Remmer – 5  mandsholdet bestod af L.J. Jakobsen, S. Hansen, A. Christensen, S. Lawaetz og N. Lindgaard.  6-mandsholdet bestod af P.  Kjøller, A. Møller, N. Remmer, H. Duun, L. Nilsson og F. Willumsen. GODE HOLD.
Inden vi næsten var kommet i gang havde Søren bragt os foran og  han fortsatte kunststykket 2 gange mere. Indimellem havde Allan Møller dog fået  udlignet.
Pausen var for vores hold meget tiltrængt, idet vi blev enige om  at vi var de klart pæneste og med de største kønsorganer. Tror faktisk at solen  havde gjort noget ved os. Lidt utraditionel taktikmøde og det skulle også vise  sig at starten på  2.halvleg blev katastrofal. Først et tvivlsomt hug fra Remmer(Der var ikke  mål),i ved nettet hænger altid 1-2 meter ud af målet ,men naturligvis dømte  Remmer den inde. Duun fik udlignet inden  Laust og Allan c slog vores 5-3 sejr fast.
Vi kom alle ind til vores Øl og her startede balladen virkelig:  FC Amager sad i vores omklædningsrum, eller også var det Amager BK eller måske  i virkeligheden Amagerbro eller et eller andet. Et håndboldhold fra AMAGER sad i VORES omklædningsrum.”Vi har fan’me 150 meters  omklædningsrum ovre på den anden side, hvad laver LORTEØEN her?” var Kurts  naturlige kommentar. Det var sgu også lidt for meget lige netop i dag hvor FC  Amager var på alles tunger i forvejen. Niels Remmer, som alle vist ved, har jo  været en rigtig god håndboldspiller engang og han socialiserede sig i den grad  med dette unævnelige håndboldhold.  Det virkede som om han kendte mange af disse spillere. Han stod næsten nøgen  med sorte trusser og fortalte anekdoter fra gammel tid. Da han efter en rum tid  spankulerede i bad kom det til at  minde mig om den gang jeg boede og spillede lidt fodbold i Italien. Der undrede  det mig altid at italienerne altid gik i bad med underbukser på ,og lige vendte  sig om så ingen kunne se, at de vaskede løgene. Remmer gjorde faktisk det  samme, for han gik ud i baderummet iført underbukser. Dog tror jeg at han tog  dem af før han gik under bruseren.
Andre underlige ting der skete  denne dag var jo også S. Hansen og L. Jakobsen som meddelte mig  at det ikke kun er psykiske problemer der har ramt den gode Dr. Spin. Også  fysiske problemer gør nu at Hr. Krumbein lader vente på sit come-back. De kære  Hansen, Jakobsen og sikkert også Katten forventer i hvert fald ikke den store  konkurrence når cykel-shortsene  er blevet strøget og de  giver akt til  cykling syd på. De forventer og  håber ikke på Hr. Krumbeins tilstedeværelse.
Ja en meget underlig Lørdag  28-03-09.Vi savnede Johnny P en del. Efterhånden kender vi jo en del til Johnny  privat. Faktisk tror jeg at inden længe vil vi  blive lukket ind i hans soveværelse og se han sjove og spændende  vaner med Lilli .Naturligvis vil Jan P også være til stede storfnisende i  hjørnet. DET BLIVER STORT!!!!!!!!!!!