2021

ab-fodbold

Dr. Spin: Så´det jul igen

Så´ det jul igen….

Som overskriften antyder – så´ det jul igen…… men desværre blev julefrokosten på www.ab-tjoensere.dk´s redaktion aflyst, selvom et udvalg havde været i gang med forberedelserne siden juli måned. Redaktøren foreslog, at alle medarbejdernes julegratialer skulle indgå i en samlet pulje, så man kunne lave en uforglemmelig festlig afslutning på året.

Der var købt rigeligt ind af våde varer, som Bent havde hentet hjem fra Fleggård på en af sine mange ture syd for grænsen.
Maden var bestilt hos restaurant l’Alsace, og menuen bestod af: HUÎTRES, FUMÉ et ÉPINARDS og MOULES MARINIÉRES til forret, CARRELET au SEIGLE til hovedret og ASSIETTE DE FROMAGE eller DESSERT du JOUR til dessert.
Desuden havde man lavet en af tale med vinderen af Den store bagedyst, Sæþór, om at komme og bage kage til kaffen.

Det mest ærgerlige var nok, at man også måtte aflyse aftenens overraskelse, som skulle bringe festen op på et helt andet niveau med standupperen Jan Gintberg som opvarmning til striptease performeren, Aniella fra Vanløse. Aniella er jo kendt for at vise “det hele”.

Heldigvis havde man lavet aftaler uden at betale forud, så her var der pludselig en stor pose penge, man ikke rigtig vidste, hvad man skulle bruge til, og i stedet for bare at lade dem indgå i den daglige drift, foreslog flere, at man skulle donere pengene til et godt formål f.eks. til Røde Kors, Julemærkehjemmet, De hjemløse, Mødrehjælpen eller de sultende børn i Afrika.

Da man ikke kunne blive enige om at støtte en enkelt organisation, overførte man alle pengene til chefredaktørens fond. En beslutning, som chefredaktøren selv foreslog som en midlertidig løsning. Fonden har til formål at støtte gode formål, som redaktøren selv finder frem til, for som han pointerede:- Min fond har bestået i mange år, og jeg har støttet rigtig mange gode formål i tidens løb, men det, der gør mig mest glad, er når jeg kan gøre en forskel for børn i alle aldre. Jeg anser f.eks. mig selv for at være et stort barn.

Og således sænkede julefreden sig på redaktionen, og alle kunne gå på ferie med god samvittighed.

 

 

Dr. Spin