2020

ab-fodbold

Dr. Spin giver gode råd

Dr. Spin giver gode råd til Tjønserne

Dr. Spin giver gode råd til Tjønserne, så de nemmere kommer gennem denne svære Coronatid uden tjøns og socialt samvær med gutterne i omklædningsrummet. Gode råd, som han selvfølgelig selv har testet, og som er blevet godkendt af sundhedsmyndighederne og regeringen med Mette Frederiksen i spidsen.

Lad os tage det fra toppen af:

Flere Tjønsere har spurgt, hvordan man undgår knas i ægteskabet eller parforholdet, når man er tvunget til at gå op og ned ad hinanden dag ud og dag ind?

Svar: Som Tjønser gør du klogt i at tage arbejdstøj på allerede fra morgenstunden af. Hvis du ikke allerede har et par professionelle arbejdsbukser med lommer til tommestok, skruetrækker, vinkel og ikke mindst en tømrerblyant, skal du hurtigst muligt anskaffe dig nogle.
Du siger henkastet, at du lige vil ordne noget på værkstedet, i garagen eller redskabsskuret. Her kan du uforstyrret sidde et par timer og drikke bajere og løse kryds og tværs.
På et tidspunkt bør du gå ind til fruen og meddele, at du bliver nødt til at køre til Silvan for at købe noget, som hun ikke aner eksisterer så som vinkelsliber, bajonetsav, dykkersøm, o.lign.
I stedet for at køre til Silvan, kører du rundt om hjørnet, og her kan du så sidde uforstyret og høre radio eller løse kryds og tværs og nyde en enkelt fra kassen eler to.
Efter en times tid ringer du og siger, at dét du skulle have købt var udsolgt, men at du måske kan få det i deres filial i Roskilde.
Efter et par timer vender du hjem med den triste besked, at der også var udsolgt i Roskilde. Nu har du fået hele formiddagen til at gå med absolut ingenting. Og sjovt nok åbner du døren i det øjeblik konen proklamerer: Så er der frokost, skat!

Hvis du bor i lejlighed, kan du med fordel lave samme nummer, men også udvide programmet med at foregive, at du lige går ned i kælderen eller op på loftet for at rydde op.
Efter nogle timer vender du tilbage med én eller anden tilfældig ting, som du spørger konen, hvor den dog kommer fra. Husk, at understrege, at det nok kræver en større indsats at få ryddet helt op, for så har du altid en undskyldning for at vende tilbage.

Et andet trick er, at bestille en masse rejsebrochurer spækket med rejser til alle mulige eksotiske steder i verden. Dem beder du konen kigge igennem, og imens forsvinder du som dug for solen.
Ved frokosttid vender du tilbage og spørger interesseret:- Har du fundet noget interessant?
Det har hun muligvis, men sandsynligheden for at hun er gået fuldstændig sukkerkold et sted mellem Bali, Thailand, Galpogosøerne, Tenerife og Paris er mest sandsynligt.
Under alle omstændigheder kan du henvise til, at alt er jo meget usikkert i øjeblikket, så det er nok klogest at vente og se tiden an.

Alternativt kan du bestille en masse brouchurer fra køkkenfirmaer og lægge dem foran hende med ordene:- Trænger vi ikke til et nyt køkken?
Er der noget gifte kvinder tænder på, er det nyt køkken eller badeværelse. De kan bruge uanede tid med at vælge materialer og farver. Imens ser du en gammel Champinons League-finale sammen med stribe kolde øl.

Når kampen er slut tilbyder du at hente en pizza til aftensmad. Det slår aldrig fejl, og så er dampen ligesom taget af dét med et nyt køkken, som du iøvrigt synes er lidt dyrt at investere i lige nu med henvisning til den usikre økonomiske situation

Bor du alene kan springe alt dette over og gå direkte til bajerne.

Dr. Spin