15: Tjønser-fødselsdage

ab-fodbold

SH: Henrik Duun – 70, 11. april 2014

Tjønser-formand Henrik Duun

70

11. april

Som man med al tydelighed kan se på billedet har vi en Tjønser-formand, der er målsøgende, skydeklar, hurtig på aftrikkeren, og ‘no mercy’ – det er han både som Tjønser og som person. Han har her afdriblet 3 modstandere – John N. og Allan M. er helt væk, men snedige Ludvig Ludvigsen pynser på en af sine lange, velkendte, modbydelige og ondskabsfulde glidende eftertacklinger – prøv at se hans stirrende øjne. Ludvig er som sædvanlig stilfuldt klædt med 4 sæt lune trøjer og forskelligartede strømper. Han nærmer sig dig med en forrygende hastighed – fra stående til gående på 7½ sekund. Pas på tacklinger bagfra, Henrik – også til tjøns!

Men Henrik – også til tjøns er du dygtig til at glide af på tacklingerne – altid i godt humør, solbrændt og med smil på læben – samt en klangfuld forsanger til vores obligatoriske fø’sdagssange. Din ledelsesstil er af den traditionelle ‘Krønike-taler’ hr. Jakobsen blevet sammenlignet med ledelseshierarkiet i Nord Korea. Du er ikke bange for at udøve din specielle version af demokratiet, og som du siger: “De kan vel altid lære noget….!” Socialdemokratisk gruppearbejde og rundkreds-pædagogik er ikke lige noget for dig.

En vigtig formandsopgave er selv at sætte Tjønser-hold (uddele gule veste) torsdage og lørdage eller at delegere det til andre – du foretrækker dog oftest selv at udføre denne opgave: “Den er jo meget vigtig!” Tidsmæssigt er du ved at nærme dig Palle Flemming, som på en god dag kunne klare det på 25 minutter………

STORT TILLYKKE, Henrik.

Søren