ab-fodbold

GRAND OLD MASTER/60+ vinter 2014-2015

GRAND OLD MASTER/60+, vinter 2014-2015

Røvtur i Rødovre FA2000/Rødovre – AB 4-0 (2-0)

Solen skinnede. Der var forår i luften og Avartas lækre kunststofbaner så indbydende ud. Der var lagt op til en festlig afslutning på Vinterturneringen med os på førstepladsen. Men desværre viste det sig, at kamp kl. 09.00 lørdag morgen aldrig har været vores livret. Og bliver det heller aldrig. Heller ikke selvom vi SKULLE vinde kampen, så B93 ikke igen løb med det hele. Planen var, at lade FA styre spillet i starten og så stille og roligt overtage spillet. Det gik ikke så godt. Efter få minutter var vi bagud efter et uheldigt selvmål ved Ole K., og lidt senere endnu et selvmål til 0-2 ved Collaitz. Ret beset havde vi ikke bolden ret meget i første halvleg, men alligevel blev det til 3 store chancer til Kentorp og Benny i fællesskab, som kunne have bragt os tilbage i kampen. Anden halvleg var mere lige, hvor især Søren Brandt sled i det på midtbanen, men rigtig farlige blev vi ikke, og eneste opmuntring var et flot klaret straffe af Peter Hornbeck. Dér kunne Katten lære noget. Vi var tamme, rådvilde og og ikke dygtige nok til at true modstanderne – og to yderligere mål imod trak den sidste gejst ud af holdet. 4-0 til FA/2000 var lige i overkanten men fortjent nok.

Kampens dramatiske højdepunkt indtraf i anden halvleg, da Erik havde en kontrovers med modstandernes Bent Halvhjerne, som altid skaber sig tosset. Begge spillere blev sendt til afkøling, men Erik skulle aldrig have haft det gule kort.

Resultatmæssigt har det været en fin turnering, især efter sejrene over KB og B93, men som helhed har det været en skodturnering med kun fire spillede kampe.

Sepp og UK takker af og overlader roret til Erik Bruun, der heltemodigt overtager styringen af sommerturneringen.

—-ooo0ooo—-

Svær kamp mod SIF/HIK endte uafgjort 1 – 1.

Lørdagens kamp i Hellerup blev fløjtet op lige efter solopgang, og vi var tydeligvis ikke klar fra start. Planen var at presse SIF/HIK i bund fra start, men det gik lige modsat. På kampens første angreb blev vi kørt midt over, og et par tekniske fejl i forsvaret resulterede i et lynhurtigt mål imod. Derefter var det op ad bakke i hele 1. halvleg. Vi ramte stort set ikke hinanden i over en halv time og havde ikke et eneste forsøg på mål. Kun en dobbeltredning fra Katten afværgede det helt store sammenbrud.
I pausen fik frustrationerne frit løb, og taktikken blev justeret.
Birger var gået ud med trætte ben, og blev erstattet af Ole K. på højre backplads. Kentorp erstattede O.W., og vi fik mere fat om spillet, primært fordi SIF/HIK-spillerne blev trætte af al deres løberi i første halvleg.
Drivkraften på midtbanen (og kampens bedste spiller), Kjeld Romer, iværksatte det ene angreb efter det andet, og da ingen andre var rigtig målfarlige, besluttede han sig for at høvle bolden i mål med ca. 10 tilbage af kampen.
Senere havde han et lumsk skud på overliggeren, og med lidt held, havde vi også scoret på andre tilbud. SIF/HIH var gået helt i stå, og vi skulle helt frm til det allersidte minut før de blev farlige igen.
Katten sendte sig selv på en ekspedition helt ude ved det ene hjørneflag, bolden blev sendt ind over men afværget på stregen og på returen fik Ole K. og Collaitz fumlet bolden ud over baglinien i samme sekund, som dommeren fløjtede kamp af.

Næste kamp: lørdag den 28. marts (endnu ikke noget tidspunkt)

/Sepp

—-ooo0ooo—-

AB – B93 1-0 (0-0)
Mål: Jan P.

Endnu en historisk sejr efter flot fight

Efter den flotte sejr over KB, var vi sat godt op til topkampen mod B93, som vi ikke har slået i rigtig mange år og senest tabte 10-1 til. Et nederlag, der var meget svært at komme sig over.
Kampen var flyttet til Gladsaxe Stadion, kunst, hvor omgivelserne ikke tager sig for godt for tiden med en masse gravearbejde. At der ikke mødte nogen dommer op var heller ikke optimalt.
Altid flinke Thomas Kentorp sprang uden tøven til og dømte en fejlfri kamp på trods af lidt brok fra modstanderne. Meget flot, Thomas!
B93 kom med hele styrken, og lagde os under pres fra start af, men vores taktik med primært at holde os på egen banehalvdel i første halvleg lykkedes fint. B93 spillede sig ikke frem til de store chancer. Det gjorde vi heller ikke.
Efter pausen fortsatte vi efter samme koncept, og automatisk kom vi frem til flere farlige forsøg. Romer havde et kanonskud på overliggeren inden Jan P. afsluttede et fint angreb med at hugge bolden ind tæt op ad den ene stolpe til 1-0. Senere havde Jan P. og jeres reporter gode muligheder for at cementere sejren, men selvom det brændte på i de sidste minutter, hev vi den fuldt fortjente sejr hjem. Var der scoret på alle chancer, havde vi vundet 4-2.
Stor ros til alle, men især Romer og Søren B. på midten spillede en forrygende kamp, og så var det godt at gense Birger, der – som sædvanlig – fuldstændig tog pynten af Jens Kolding, og Katten tog selvfølgelig alt. Nu to kampe og clean sheet. At han også kan sparke langt, beviste kan, da han efter en lille ordveksling med en medspiller lossede bolden over Gladsaxesenderen i raseri.

Næste kamp: AB – AB Taarnby. Tid: Onsdag den 4. februar kl. 19.00

/Jeres udsendte

—-ooo0ooo—-

KB-AB 0-1 (0-0).

Flot sejr fortsætter den gode sejrsstime mod KB

Både KB og AB var hårdt ramt af afbud op til den prestigefulde kamp på KB’s anlæg. Vi kunne lige mønstre 11 mand, d.v.s., vi var kun 10 mand fra start, da Ole Wanting var blevet forsinket af et møde i hans tidligere firma, det skandaleramte OW BUNKER, mens KB måtte nøjes med 10 mand hele kampen. Til gengæld 10 meget boldsikre spillere.
Taktikken var meget klar fra start: alle mand på egen banehalvdel, lad KB have bolden, og lad os gå til pause uden scoringer imod.
Taktikken lykkedes til fulde. Hele holdet var meget disciplineret og holdt KB ned på en enkelt farlig chance, som Katten tog sig af i fin stil. Til gengæld producerede vi ikke meget i den anden ende, men det var heller ikke meningen.
I pausen byttede Sten og OW BUNKER plads, så OW kom ned på venstre backplads og Sten blev rykket op på kanten, og alle fik besked på at rykke 10 meter frem på banen, hvilket resulterede i langt mere spil til os og flere gode muligheder for scoring.
OW Bunker spillede en drømme-halvleg som venstre back, og tilspillede sig en fast plads på holdet i al evighed.
Som kampen skred frem uden ret mange åbne chancer, havde man så småt indstillet sig på pointdeling, men kampens bedste spiller, Kjeld Romer, ville det anderledes. I et uimodståeligt ryk sled han sig fri af to KB’ere og og scorede i to forsøg 6 minutter før slutfløjtet.

KB havde bolden mest og var dygtige til at spille den rundt, men vi var for en gangs skyld meget disciplinerede og koncentrerede hele kampen igennem og fulgte taktikken 100%.

Stor ros til hele holdet for en flot sejr! Og imponerende af Kjeld Romer, Søren Brandt og Katten, der alle havde spillet en svær kamp aftenen forinden mod GVI (4-3 til AB).

/José Mourinho

—-ooo0ooo—-

Bruttotrup:

Allan M., Claus N., Erik B., Henrik D., Jan P., John A., Johnny P., Jørgen C., Kjeld R., Niels R., Niels T., Niels Y., Ole K., Ole W., Per H., Stig H., Søren B., Thomas K., Tim R., Sten L., Henning K., Henrik V., Laust J., Søren H.

• ????????????????:              Rødovre/FA200 – AB

Som I kan se, er kampprogrammet desværre kun 6 kampe, og endnu ikke helt på plads.