Tjønsernes gode ven

ab-fodbold

Henning Kurland: Min gode ven Thomas Kentorp

Kære Thomas

Din udstråling som fodboldspiller

Din udstråling er ikke til at tage fejl af. Her kommer en rigtig ABer: arrogant, hoven og overlegen over for enhver modstander. Allerede på vej ud til kamp kan du finde på at skræmme en tilfældig modstander med en fiks bemærkning som: Hallo, er det dig, der har skidt i bukserne, eller lugter her bare altid sådan her ude på Amager?
(
Med til historien hører, at Thomas selv i flere år boede på Lorteøen, indtil han selv begyndte at lugte).

 Dine Tjønser-kompetancer

Du har gjort rullefinten til dit varemærke. Alle ved, at når du nærmer dig målet, og en modstander går på dig – så kommer rullefinten! Og i forbavsende mange tilfælde slipper du godt fra det og laver det ene elegante mål efter det andet. Andet kan du ikke!

 Et par tjønser-venlige gode råd…

Med din enorme højde burde du regere i luftrummet, men mange år iført blå blæser med guldknapper og Lodenfrakke (for ikke at nævne de lange underbukser året rundt) har gjort dig lidt tøset i den disciplin. Her burde du nok kaste al forsigtighed overbords og vise lidt mandsmod – du er trods alt flyttet hjemmefra.

Fremtiden for dig som Tjønser

Du har altid været forud for din tid: spillede Old Boys som 24-årig, spillede Masters som 30-årig, osv. så mon ikke, du kan snige dig ind på Supermasters som 50-årig? Det er egentlig lidt mærkeligt, for du har stadig et ungdommeligt udseende – ja, nærmest lidt drenget som en anden Jørgen de Mylius-wannabee. Det er du kommet langt med gennem en menneskealder rundt om på byens in-steder, når der skulle scores julefrokost-leftovers. På Tjønserholdet går du en strålende tid i møde, hvis du altså ikke lader dig gå på af småting, som i den grad kan få dit ellers flegmatiske temperament til at gnistre.

Hvad Tjønser-kammeraterne forventer af dig

At du snart kommer dig over din langvarige hælspore-skade, for vi savner dig faktisk til tjøns. Både på banen og i omklædningsrummet. Når du, forhåbentlig inden længe, er tilbage i fin form forventer vi en regn af morsomme bemærkninger, sjove taler, ……og rulle-finter!

Din ven

Henning