26: MASTER-turneringer

ab-fodbold

YOUNG MASTER/51+ vinter 2009-2010

YOUNG MASTER/51+ vinter 2009-2010

 

YOUNG MASTER/51+ Vinter 2009-’10 

En god vinterturnering er nu slut.
Desværre tabte vi den sidste kamp, der var en ren finale mod GVI som vandt  med 2-1 GVI spillede med større kampgejst – de ville vinde. Der ud over stod de fantastisk godt i de bagerste linier og formåede at holde turneringens suverænt mest scorende hold fra at tilkæmpe sig nogle chancer. Vi får startet kampen stik modsat af det aftalte – presfodbold over hele banen. Vi står simpelthen for langt fra dem og i første halvdel af halvlegen er de klart spil styrende. Langsomt får kæmpet os ind i kampen, men  de vinder 1. halvleg 1-0. I pausen får vi talt om vores fejl og bliver faktisk spilstyrrende i hele anden halvleg, dog uden at kunne komme igennem til store chancer. Og så sker det alligevel. GVI scorer på et af deres få angreb. Katten havde ikke fået tørret glidecremen af handskerne – gad vide hvad de havde været brugt til – og bolden sjutter ud af bilhandlerens jernnæver lige hen til en GVIér der let kan gøre det til 2-0. Surt – surt, men det er hvad der kan ske på en våd bane. Vi rokerer lidt rundt på spillerne i et forsøg på at lægge endnu mere pres på GVI. Det lykkes – stort set alt spil kom til at foregå på GVI banehalvdelen. Men de stod rigtig godt. Torben og Niels havde konstant mindst en ihærdig forsvarspiller i hælene, hver gang de var på vej til at modtage bolden. Der blev gået til stålet, men på en fair måde. Vi fik et trøstmål i slutningen af kampen, da Collaitz, der bare var blevet fremme i forreste linie det meste af anden halvleg, fik en bold tværs igennem forsvaret til Niels der scorede sikkert. 5 minutter igen og vi pressede og pressede men GVI red stormen af og vandt kampen 2-1. Pis – vi tabte til et GVI hold der på dagen spillede taktisk klogt, kæmpede og havde det fornødne held.
Man of the match – Søren B
Turneringen er nu slut. Vi sluttedde på 2.pladsen og det er en plads fra vores målsætning`, men føles lige nu meget længere fra. Vi må komme igen til næste år og vise at pokalen kun har været udlånt et enkelt år.
Tak til alle for stor opbakning og lyst til at spille på holdet.
UK/Bjørn

Så er vi i finalen

Som ventet kunne Hvidovre ikke stoppe vores vej mod 1. pladsen, selvom optakten til kampen ikke var den bedste. Det er ikke så tit vi har spillet i Hvidovre – bortset fra katten. Deres bane og omklædningsrum er ikke særligt bekendte. Det ved vi, men ikke desto mindre tager man ikke hjemmefra i god tid, så der er tid til at lede lidt. Så da klokken var 19.15 var der kun dukket 9 spillere op. UK vælger at postere en mand ude på Hvidovrevej, foran parkeringspladsen, med et stk mobiltlf. Taktikken ser ud til lykkes. John bliver som første mand guidet på vej efter først at have talt med Lotte (min kone), Han havde  kun fået mit fastnetnummer med. 10 mand på plads. Omklædte stiger de 10 ud i bilerne lige før kick off og kører hen til den super bløde grusbane, der ligger et par kilometer fra omklædningsrummet. Kampen skal til at starte og der kommer et opkald til Bjørn, der stadig står på udkig efter spillere ved parkeringspladsen. Det er John der har taget mobilen med på banen og han kan fortælle at Stig er dukket op og er ved at klæde om under den ene projektør på grusbanen. Næsten samtidigt kører Søren forbi den udstationerede vagt ved parkeringspladsen. Frem med mobilen og Søren bliver guidet til omklædning på en parkeringsplads ved siden af banen. Da han var sent på, måtte han køre ind til parkeringen af en vej hvor der “indkørsel forbudt”. Søren åbner bagsmækken af bilen og starter omklædning foran et højhus, hvorfra flere enlige mødre står og kigger længselsfuldt. Det værste var ikke, at spillerne kom dryssende. Nej, det var at UK i forvirringen ikke fik tid til at komme med det taktiske oplæg. Det kunne ses på banen. Men lidt efter lidt kom der mere og mere styr på det. Hvidovre var ikke noget skræmmende hold, men ikke desto mindre fik de lov at score to gange. Til gengæld lynede Niels 6 gange i den anden ende og det blev fulgt op af et pragtmål af Per og et af Collaitz på en fin frispilning fra Lars. Slutresultat 8-2 og vi kunne køre tilbage til omklædningsrummet og få en fortjent øl.

Man of the match: Niels B – 6 mål og en del brændte 100% chancer.

Jeg kender endnu ikke resultatet af kampen mellem Husum og GVI, men det er heller ikke så interesseant. Vi skal bare slå GVI på og vise vi er de rette vindere af turneringen. Vi spiller kl 11.10 på Tingbjerg (mødetid kl 10.30) og de 14 udtagne er:

Vester, Lars, Søren B, Collaitz, Niels T, Duun, Henning, Laust, Stig, Per, Michael,Kjeld, Niels B, Torben.

Bekræft venligst om du kan spille eller ej.

Til frokosten bagefter har jeg tilmeldinger fra følgende: Torben, Søren B,Kjeld, Lars, Michael, Stig, Per, Niels B, Henning, Bjørn, Niels T, Duun og Benny.

Er der flere der ønsker at deltage, så skal jeg have en meget hurtig tilbagemelding.

UK/Bjørn


Hej alle Vi er på vej mod finalen. På en dejlig solskinende lørdag formiddag slog vi et Fix hold der kæmpede med de midler de har 6-1. Banen var meget våd,hvilket medførte, at vi startede med et temmelig smal bane. Laust, der startede ude, benyttede ventetiden med konstant at flytte toppene på den ene sidelinie længere og længere ud. I takt med den bredere bane blev vores spil bedre og bedre. Vi pressede dem overalt på banen og bagerste linie blev ved med at presse spillet over på Fix banehalvdel. Niels måtte sande at det var svært at drible på den smattede bane, men det forhindrede ham ikke i at score 5 kasser, hvoraf den sidste var en ren perle. Det sidste mål blev sat ind af John. Benny havde pga. snue, måtte finde en substitut der havde lidt svært med offside kendelser. Havde Benny dømt, var sejrcifrene blevet endnu større. Fix målet blev sat ind på et straffe, hvor katten brugte meget tid på at diskutere skridtlængde med dommeren. Vi syntes alle at det var meget tæt på mål. Om det var derfor katten først lagde sig ned da bolden var i mål, skal jeg lade være usagt. 3 point – en god holdindsats, hvor bolden blev fornuftigt spillet rundt på den vanskellige bane.

Man of the match: Søren H – fulgte UK`s oplæg og spillede sin sidste kamp i denne sæson.

Næste kamp er på tirsdag den 16. marts kl 19.30 i Hvidovre (Hvidovrevej 311) – mødetid kl.19.00 og holdet er: Vester, Lars, Søren B, Collaitz, Niels T, Henning, Stig, Per, Michael, Niels B, John, Kjeld og Torben.

Meddel venligst omgående tilbage om du kan spille eller ej.


Så blev spændingen i toppen forstærket

Trods godt AB spil lykkedes det et effektivt Husum forsvar at stoppe vores sejrsrække. Ganske ufortjent fik Husum det ene point, da kampen endte 1-1.

Vi startede kampen godt – dvs. oplægget blev fulgt – og i løbet af det første kvarter fik i tilkæmpet os mindst  4 hundrede procents chancer. Bl.a et straffe efter Niels var blevet nedlagt, men det blev sendt forbi mål af Torben, der dog kort efter fik bolden i mål. 1-0 til os. Desværre betød målet- som så ofte før- at vi troede sejren allerede var i hus. Vores spil gik i stå. Bagerste kæde trak sig alt for langt tilbage, så midtbanen blev alt for stor til at vi forsat kunne dominere den. Det benyttede Husum sig af og fik det sidste kvarter tilranet sig meget mere af spillet. Og kort før pausen gav det resultat. En bold bliver sendt ind over, lander midt i vores målfelt hos en totalt udækket Husum spiller. Han får lov til at skyde på mål og Vester parerer, men bolden lander hos en ny udækket Husum spiller, der let kan sende den i mål. 1-1. Pis . I pausen fik snakket om fejlene og det virkede. Vi fik tilbageerobret spilovertaget og dominerer totalt hele 2. halvleg med godt spil og en virkelig god fighterånd over hele linjen. Men ind ville bolden ikke. Det skal siges, at Husum forsvaret stod meget kompakt, kæmpede godt, men med grovfilen, som dommeren tillod hele kampen igennem. To gange havde vi “bolden på stængerne og ud”. En meget energisk kæmpende Niels blev endnu engang fældet i feltet, men dommerens fløjte forblev helt uforstående tavs. 10 sekunder før tid sender Niels bolden få millimeter forbi mål – symptomatisk for kampen – vi havde ingen medvind på den ellers pragtfulde bane. Men vi fik vist, at vi kan fighte så det gnistrer. Forsætter vi med det i de kommende kampe, ja – så er jeg sikker på, at vi står i en rigtig finalekamp den 20. marts mod GVI.

Man of the match : Niels B – stærkt forfulgt af resten af holdet

Næste kamp er lørdag den 13. marts kl 10.00 på AB mod FIX (mødetid 9.30) og holdet er: Vester, Henning, Søren H, Collaitz, Lars, Kjeld, Laust, Stig, Søren B, Niels B, Torben, John og Duun.

Jeg skulle iaften få endelig besked om Fix kan stille hold, men det forventer jeg. Melder de fra får I omgående besked. Bekræft venligst om du kommer på lørdag eller ej.

Bjørn/AB


Hej alle Kort referat af kampen mod KFUM

Første halvleg var en sløv gang fodbold (har jeg fået at vide, da jeg først kom 5 min. før pausen) og resultatet så kedeligt som 0-0 Søren H mente det var det dårligst KFUM hold vi nogen sinde har mødt og det sætter jo tingene i relief. Udskiftning i pausen. Ind med Niels B og Lars. Det hjalp. Niels scorer til 1-0, Niels scorer til 2-0. Kfum får et unødigt mål hvor forsvaret var meget passivt. Niels scorer til 3-1, Niels spiller John totalt fri 4-1. Igen får Kfum et billigt mål hvor vi er for stillestående 4-2. Niels scorer til 5-2. Benny fløjter kampen af – vi har vundet igen uden at spille det presfodbold der har givet os status som et af topholdene. Det virkede som om flere af spillerne sparede på kræfterne, vel vidende at der er kamp igen i aften. Det er ok, men så forventer UK store præstationer af de selv samme i aftenens match. Ellers må/skal/vil det få konsekvenser. To kampe på to dage og en trejde på lørdag bør ikke betyde nogen for mænd med vores kroppe og alder.

Man of the match : Niels B

Bjørn


Hej alle

Kampen i går aftes på en hel grøn kunstbane mod Lyngby blev vundet 4-1. Optakten til kampen kunne have været bedre. Laust præsterede endnu engang at dukke op uden trøjerne (hvad gør man dog ikke for at få tøjfido igen ? ). UK havde kludret lidt i optællingen af spillere. Begge dele virkede distraherende på kamp oplægget, der ellers var taktisk korrekt, men det gled ikke rigtig ind. Vi starter kampen ganske fornuftigt, uden dog at presse et ikke ufarligt Lyngby hold, helt så meget som aftalt. Bolden bliver ikke spillet nok rundt og der kommer for lidt bolde til højre siden. Vi er ikke rigtig farlige, men på en tilfældig ripost rammer Torben bolden perfekt og vi er foran 1-0. UK skifter løbende spillere ud, hvilket måske er med til at forvirre lidt. Det skaber i hvert fald mange kommentarer på banen og udenfor. Halvleg og endnu flere udskiftninger – folk snakker i krogene og vi får ikke rigtig rettet på de fejl vi havde lavet (bortset fra udskiftninger). Men spillet og fighten på banen kører for os. Vi har overvægt i spil og John scorer til 2-0. Det giver et kort øjeblik ro – men så får Lyngby lov til at score mod en sagesløs kat, der er blevet totalt forladt af den bagerste kæde. Unødvendig uro på holdet og Lyngby får yderligere et par skud alt for tæt på kattens rammer. Udskiftninger og holdet – godt anført af Per og Søren B – fighter videre og pludseligt giver Nielses energi i forreste linie bonus, da han fra tæt hold banker os foran med 3-1. Det giver den fornødne ro igen og det er os der styrer resten af kampen. På et smukt angreb sendes bolden frem til John, der elegant tæmmer bolden med brystet og sender den i mål. I det sidste minut får Lyngby skudt på mål, men langt over. Alle beder  dommeren om at fløjte af, men det vil han ikke. Katten henter bolden og så fløjter han af. Vi har vundet 4-1 og dommeren slap for selv at hente bolden.
Man of the match: John – 2 kasser og ingen brok.
I næste uge er der to kampe og holdene er følgende:
Mandag den 8. marts kl 19.00 på AB mod KFUM (mødetid kl 18.30): Vester, Søren H, Collaitz, Lars C, Laust, Kjeld, Stig, John P, Henning, Torben, Niels T, Gert og Sten L
Tirsdag den 9 marts i og mod Husum på Tingbjerg kl 20.30 (mødetid kl 20.00): Vester, Søren H, Collaitz; Lars C, Søren B, Laust, Kjeld, Stig, John P, Henning; Niels B, Duun og Jan P
Alle bedes venligst bekræfte om de kan spille senest fredag den 5. marts. Niels B og Torben bedes overveje om de ikke kan spille en halveg begge dage i stedet for en hel kamp kun den ene dag. Husk tilmelding til afslutnings frokosten – jeg mangler endnu svar fra mange.
Mvh UK/Bjørn
PS: Jeg forsøger pt. at få afviklet den udsatte kamp mod FIX lørdag den 13. marts kl 10.00 på AB, men har endnu ikke fået deres accept. Men kryds i kalenderen for en sikkerhed skyld.

Forrygende 1. halvleg. Tilskuerrekord: 2 – uden siddeplads.
Stemningen i omklædningsrummet blev inden kampen pisket op. Modstanderne ville helt sikkert være bedre end deres pointtal viste. Og fremfor alt vidste vi, at Jægersborg ville sætte en ære i at slå os.. Vi skulle derfor  ud og sidde på dem, jagte dem overalt og spille pænt rundt når vi selv var i boldbesiddelse. Alle var med. Stemningen var så oppisket, at næsten alle løb og varmede op før kick off. Uhørt. Men kors hvor det virkede. Jægerborg blev jagtet fra Bennys første fløjt og det ene AB angreb efter de andet blev smukt etableret. Og når både Niels og Torben havde tur i den, godt hjulpet af den hårdt fightende midtbane – ja så kunne selv ikke Jægersborg stille noget op. Torben lavede 3 kasser mens Niels lavede 2 i de første 30 minutter. Pause – der blev snakket positivt – alle var enige om at forsætte den fightende stil. MEN som så ofte før når vi fører stort – taber vi lidt af pusten og det skete også her. Der blev egentligt fightet ganske pænt og vi fik også tilspillet os pæne chancer, som i modsætning til første halvleg nu bare blev brændt. Jægersborg fik lov til at få mere af spillet og mod slutningen resulterede det i et unødvendig mål. Pis som Vester udtrykte det. Slutresultatet blev således 5-1. En holdindsats der absolut er godkendt og den bedste kamp vi har præsteret i denne sæson.
Man of the match: Benny – fordi han fløjtede af før Jægersborg scorede igen.
Næste uge (7) er der ingen kampe og derfor plads til lidt selvtræning. Næste kamp er mandag den 22. februar i og mod Fix på kunstbanen i Tingbjerg kl 19.00 (mødetid kl. 18.30). Følgende er foreløbig udtaget til kampen:
Vester, Henning, Bjørn, Søren H, Collaitz, Niels T, Laust, Per, Stig, Søren B, Michael, Torben, Niels B og John P
der alle bedes melde tilbage SENEST PÅ FREDAG DEN 12. FEBRUAR (så tidligt aht ferie i uge 7) om de kan spille eller ej. Hvis ikke der er svaret inden da, går jeg ud fra at man IKKE kan og andre, der meget gerne vil spille, bliver indkaldt i stedet for.
UK/Bjørn

Hej alle Kampen i går aftes blev mere spændende end tilskuerne (2) umiddelbart havde forventet. Fremad Valby ligger sidst i turneringen, men hvis de møder op med samme hold (selvom de i går kun var 10 mand), vil de helt sikkert kunne tage point fra de fleste andre hold. Så det kan vi håbe på. Første kvarter af 1. halvleg kan jeg ikke kommentere, da det blev brugt til at finde bedre egnede bolde end den, der blev spillet med – og det er ikke altid lige let på AB. Anden del af halvlegen havde vi overvægt i spil, men det var ikke det kønneste af hvad vi kan præstere. Der blev ikke spillet nok rundt og de chancer vi kom til blev brændt. Fighterviljen var ok. Men der blev altså ikke scoret i nogen af enderne. I pausen drøftede vi stille og roligt hvad vi gjorde galt – uden at blive helt enige. Men folk fik luft og det viste sig, at være det, der skulle til. Ny bold og vi sad solidt på 2. halvleg uden at spille prangende. Der blev kæmpet godt over hele linien. Bagerste forsvar holdt igen nullet og spillede en solid kamp. Midtbane folkene gik til den og fremme brændte Niels og Torben flere chancer end vi normalt ser. Vi skulle helt hen i midten af halvlegen før det endelig lykkedes Torben at få bolden i kassen. Det gav lidt mere ro og endnu mere spil. Men tilskuerne blev først helt rolige, da Niels med to mål – det ene et herlig first timer lop – hen mod slutningen af kampen fik den endelig afgjort. 3–0. Alt i alt en godkendt kamp mod et stærkt forynget Fremad hold. Sejren kom ikke i hus pga. flot spil, men en god fighterånd.
Man of the match: Per – meget solid fight og ingen forsøg på langskuds lop.
Næste kamp er i og mod Husum tirsdag den 2. februar kl 19.00 (mødetid kl 18.30) på Tingbjergs kunstgræsbane.
Følgende 14 spillere er udtaget til kampen:
Vester, Henning, Søren H, Collaitz, Niels T, Laust, Kjeld, Per, Stig, Søren B, Michael, John P, Niels B og Torben
Alle bedes venligst bekræfte om de kan spille eller ej til stig@herlet.dk , da jeg rejser på ferie lørdag den 30. jan.
God kamp UK/Bjørn

FB – AB Tilskuere : 1 + en stol til Laust der dog ikke dukkede op.

Midnats kampen blev vundet 3-0 mod et FB hold, der vel kun havde bolden i 25% af tiden. Mange mente efter kampen, at det var et af de dårligst FB hold vi længe havde mødt. UK mener at det skyldtes, at holdet fulgte den dikterede taktik – AB pres højt oppe i banen. For det gjorde vi godt, uden overhovedet at komme til nogen chancer i 1. halvleg. Utroligt med så stor overvægt i boldbesiddelse og så være totalt ufarlige. Utallige gange blev bolden sendt ind i FB`s målfelt, men der var aldrig en AB`er derinde. Tættest på mål var nok Søren Hansens halvt liggende venstre bens skud, som han fik affyret efter, at have kaldt på bolden siden han passerede midterlinien. Kjeld havde et hovedstød lige på målmanden og Per havde et par af de sædvanlige forsøg med langtskuds lop. Faktisk havde FB den farligste chance i første halvleg, men den sygdoms ramte Kat, fik poten ud og reddede til hjørne – hvorefter han gik ud og kastede op ved siden af målet. Der er jo mange måder at holde modstanderne væk på. Så hverken FB eller AB fik mål i første halvleg.
Pausen blev på sædvanlig vis brugt til at drøfte de individuelle taktiske oplæg mange havde løbet rundt og udtænkt i 1. halvleg. Vi glemte helt teen og ændrede i øvrigt ikke det taktiske oplæg.
Vi fortsatte i 2. halvleg med at presse højt oppe i banen og midt i halvlegen kom forløsningen. Jørgen var blevet træt af at ingen ville score og løb derfor frem for at sparke et frispark. Det fik han ikke lov til og gik derfor ind i klumpen af spillere foran målet og ragede bolden i mål efter den godt kæmpende Henning havde spillet ham fri. Det skabte ro på holdet og uro hos FB der begyndte at skændes. Det udnyttede Torben til to gange at spurte fra dem og score til slutresultatet 3-0.
Der blev kæmpet godt over hele linien. Når vi så begynder, at score mål der er i overensstemmelse med vores overvægt i boldbesiddelse, bliver vi meget svære at slå.
Man of the match: Henning – god fight og en assist.
Næste kamp er på AB mandag den 25. januar mod Fremad Valby kl 19.00 (mødetid kl. 18.30) og holdet er:
Vester, Lars, Søren H, Collaitz, Niels T, Henning, Kjeld, Per, Stig, Michael, Laust, Torben, Niels B og John P
Mail venligst svar til mig om du kan spille eller ej senest fredag den 22. januar. (min internet forbindelse kører nu).
Mvh UK/Bjørn

Topkampen mellem GVI og AB  sluttede 2-2 Tilskuere: Bjørn og Søren samt nogle GVI holigans.
Alle var opsatte på at vi skulle sætte os på modstandende fra kampens start. Vi skulle møde dem højt oppe på banen og bruge hele kroppen, så de ikke fik mulighed for at få gang i deres spil. Vi vidste at vi ville være de bedste på den pragtfulde kunstgræsbane. I første halvleg holdt vi taktikken og var klart spilstyrende. Der blev kæmpet godt over hele linien, men vi glemte, at vi spillede på en bred bane, der gav masser af plads til fløjene. Resultatet var, at der blev sendt mange bolde direkte frem på midten af banen til John og Torben der fik så mange spurter, at de tabte pusten. John så meget, at han var nødt til at tage en pause – og ind kom Henning i stedet. Henning kæmpede det bedste han har lært (vi havde aftalt, at han ikke skulle spilles i dybden) og pludseligt gav det resultat. På energisk vis fik han tilkæmpet sig bolden ude i venstre side og trillede den til Torben 1-0. Det var meget sjældent at GVI var i nærheden af vores mål i første halvleg. Men en enkelt gang spurtede wingen – skød på mål fra spids vinkel. Bolden landede ude ved hjørneflaget, men GVI`erne mente at bolden havde været i mål, men rullet videre gennem nettet. Dommeren og Vester diskuterede herefter om der var mål eller ej og blev enige om, at det var der nok. 1-1. Totalt ufortjent. 2. halvleg: John kom ind igen og Henning blev rykket ned i den bagerste kæde, hvorfra han oftest er farligst. Vi fortsatte presset og efter 10 minutter gav det resultat. Torben går til baglinien og sender den ind over til John der flugter den i nettet. Et flot mål. Herefter gør vi det vi havde aftalt vi ikke skulle. Trække os tilbage på banen. Men uvist af visse årsager skete det. GVI overtog mere af spillet uden egentlig at være farlige. Vi glemmer at spille bolden rundt og få den lidt ud i siderne. Denne her skal vi nok få kørt hjem med nogle spark op ad banen. Og så sker der lige præcis det der ikke må. En GVI`er vil spille bolden ind over og rammer den så skævt at den dykker ned bag en sagesløs Vester og i mål. 2-2 og måltavlen viser et minut igen. Pis. Et ærgerligt pointtab, men vi er stadig med i toppen. Fortsætter vi med at fighte og husker at spille den lidt mere rundt, er der mange point forude.
Man of the match: Torben – et mål og en assist
Næste kamp er tirsdag den 19 januar kl 21.00 i og mod FB ( mødetid kl 20.30 på Jens Jessensvej 20) og UK har udpeget følgende spillere til kampen:
Vester, Lars, Søren H, Collaitz, Niels T , Laust, Per H, Kjeld R, Stig, Michael, Søren B, Torben, John og Henning.
Bekræft venligst om du kan komme og spille eller ej senest søndag den 17. jan. Min mail virker nu igen – så svar her.
UK/Bjørn

Hej alle Kort referat, da min internetforbindelse er nede og TDC først kan genoprette den 11. jan. Så jeg må sidde på det lokale bibliotek og skrive.
På en snedækket bane vandt vi uden besvær med 9-0. For første gang i turneringen havde vi så megen gang i udskiftningen, at alle var en tur på bænken (pånær katten). Så jeg hørte bemærkningen ” det er i øjeblikket den mest værdifulde spillere vi nogen sinde har haft på udskiftning bænken” hver gang der blev skiftet. Men uanset skiftene blev vi ved med at score. Retfærdigvis må det tilføjes at vi burde have vundet dobbelt så stort, hvis vi bare havde været lidt mere skarpe. Og det var helt mærkeligt at have både Niels B og Torben tilbage på holdet. Selv i sneen løb de uden besvær fra modstanderne. Men generelt gjorde alle det godt. Henning var næsten mere målfarlig som back end vi har set ham som angriber. Og han lod ikke nogen komme igennem i højre side
Man of the match: Katten – der huserede i eget målfelt med elegante driblinger, gode afleveringer og en enkelt lige højre.
Næste kamp er onsdag den 13. januar kl 19.30 i og mod GVI ( mødetid kl 19.00 i GVI`s klubhus). Har desværre ikke fået adressen med her til biblioteket, men hvis nogen har brug for det, kan I ringe til mig på 51436206 og få det oplyst (gælder også eventuelle tilskuere).
UK har besluttet genvalg til de 14 spillere der var på banen mod Hvidovre – dvs:
Vester, Lars, Søren H, Collaitz, Niels T, Kjeld, Stig, Per H, Søren B, Michael, Niels B, Torben, John P, Henning K.
Alle udtagne skal huske og maile svar om de kan spille eller ej til stig@herlet.dk

UK/Bjørn

Endnu en sejr i AB`s grusgrav. Vi bliver bedre og bedre fra kamp til kamp. Igen scorede vi mere end et mål og med et godt kæmpende forsvar og en kat der har slidt skridtet ud af træningsbukserne, så var det nok mod Lyngby. Til de tilskuere der ikke nåede frem til kampen, kan vi lige så godt med det samme afsløre, at vi vandt 2-1 på et langskudsmål af Per og og et fra John der var på pletten, da målmanden tabte bolden. Det var en scoringsprocent på under 50% for begge de herrer i forhold til de chancer de fik i løbet af kampen. Så hvordan skal det ikke gå når de i næste match forøger den. Hennings scoringsprocent kan man ikke regne ud – han var ikke i nærheden af en eneste chance. Men det kommer nok engang. Sejren var fuldt fortjent mod et middelmådigt Lyngby hold. Der blev vist god kampgejst på alle pladser og i store dele af kampen fulgte vi taktikken med at angribe dem højt oppe på banen. Når  vi gør det rigtigt, er der ikke mange, der kan slå os. Ind i mellem kørte klatten også rigtigt godt rundt for os, selvom det er meget svært på den grusbane. Lyngby skulle aldrig have haft et mål. Men dommeren havde lidt medlidenhed med dem og tildelte dem forkert et straffespark 30 sekunder før tid. Katten prøvede at tale ham fra det, men klarede det ikke – heller ikke selve straffesparket. Nu er vi ved at nærme os den placering i rækken hvor vi hører hjemme. Det er godt, men skal vi bide os fast der, kræver det en sejr i næste kamp mod KFUM.
Man of the match: Per H – tildelt på god kampånd og flest styrt i kampen.
UK/Bjørn
AB – Lyngby
Endnu en sejr i AB`s grusgrav. Vi bliver bedre og bedre fra kamp til kamp. Igen scorede vi mere end et mål og med et godt kæmpende forsvar og en kat der har slidt skridtet ud af træningsbukserne, så var det nok mod Lyngby. Til de tilskuere der ikke nåede frem til kampen, kan vi lige så godt med det samme afsløre, at vi vandt 2-1 på et langskudsmål af Per og og et fra John der var på pletten, da målmanden tabte bolden. Det var en scoringsprocent på under 50% for begge de herrer i forhold til de chancer de fik i løbet af kampen. Så hvordan skal det ikke gå når de i næste match forøger den. Hennings scoringsprocent kan man ikke regne ud – han var ikke i nærheden af en eneste chance. Men det kommer nok engang. Sejren var fuldt fortjent mod et middelmådigt Lyngby hold. Der blev vist god kampgejst på alle pladser og i store dele af kampen fulgte vi taktikken med at angribe dem højt oppe på banen. Når  vi gør det rigtigt, er der ikke mange, der kan slå os. Ind i mellem kørte klatten også rigtigt godt rundt for os, selvom det er meget svært på den grusbane. Lyngby skulle aldrig have haft et mål. Men dommeren havde lidt medlidenhed med dem og tildelte dem forkert et straffespark 30 sekunder før tid. Katten prøvede at tale ham fra det, men klarede det ikke – heller ikke selve straffesparket. Nu er vi ved at nærme os den placering i rækken hvor vi hører hjemme. Det er godt, men skal vi bide os fast der, kræver det en sejr i næste kamp mod KFUM.
Man of the match: Per H – tildelt på god kampånd og flest styrt i kampen.
UK/Bjørn

FIX fik klø
Så lykkedes det. Vi vandt sæsonnens første sejr efter en god holdindsats og i store dele af kampen med fodbold spil i høj klasse. UK`s oplæg og dispositioner bar frugt. Intet andet end en sejr ville være acceptabelt og derfor skulle der være fokus på angreb. Vi skulle simpelthen have forbedret vores målscore, som inden kampen var puljens laveste. Det havde selvfølgelig den konsekvens, at vi var nødt til at sætte Henning K af holdet. Lidt hård beslutning måske, men alle var enige om at det var en nødvendighed. Straks efter første fløjt gik vi til angreb. Der blev kombineret godt og det varede ikke længe inden John fik bolden puttet i kassen. Stor forløsning. Men på en eller anden måde virkede det tilsyneladende lidt for let. Så for at få lidt spænding ind i kampen igen var jeg nødt til at spille en Fixer helt fri – og Vester var chanceløs. 1-1 sikken noget lort og totalt ufortjent. Men taktisk tror jeg det var et klogt træk, for det fik igen vækket os. Det ene angreb efter det andet blev etableret og store chancer misbrugt. Men vi blev ved og pludseligt tog Kjeld sagen i egen hånd og “bankede” 2 kasser ind. Stor forløsning . Det gav yderligere ro og der blev vist spil af meget høj klasse, der resulterede i yderligere 3 mål sat ind af Michael, Kjeld og Sten. I anden halvleg faldt vores fodboldmæssige niveau. Nu skulle bolden bare køres rundt – og det blev den. Trods total overvægt i spil scorede vi kun en gang i 2. halvleg og det var igen et energimål fra John. Resultat 7-1 og vi er hastigt på vej væk fra bunden. Nu skal vi bare have 6 point i de 2 sidste kampe inden Jul. Så er vi igen inde i topstriden straks fra starten af det nye år.
Man of the match: Kjeld (3 kasser)
UK/Bjørn

God vilje, men ingen mål
Endnu engang spillede vi uafgjort 0-0. Denne gang mod et Husum mandskab som vi skal kunne slå 9 ud af 10 gange. Og var det ikke fordi vi i denne match havde en outstanding målmand i Peter H, havde vi ikke fået et eneste point. Hans redninger burde have været filmet, så den sygdomsramte Vester kunne se hvordan man bruger hænderne og springkraft mellem stængerne. I marken var vi spil styrende stort set hele kampen igennem og i modsætning til sidste kamp fik vi tilspillet os to 100% chancer og hvordan de blev brændt er umuligt at beskrive. Det gider jeg simpelthen ikke at bruge tid på, for jeg bliver så deprimeret. Det positive er, at man ikke kan brænde så store chancer kamp efter kamp, så i næste match må det lykkes.
Man of the match : Peter H i skarp konkurrence med Collaitz
Næste kamp er onsdag den 25. november kl 19.30 (mødetid kl 19.00) mod Jægersborg. Omklædning på C.L.Ibsensvej 70 Gentofte. Vi spiller på kunstgræsbanen ved Gentofte stadion. Følgende 15 spillere er udtaget til kampen: Vester, Ole W, Per H, Kjeld R, Stig H, Lars C, Laust, Henrik G (Heinz), Gert B, Søren H, Niels T, Thomas K, Bjørn, Erik B og Henning K    –    Og bedes omgående bekræfte til mig, at de kan spille.
UK/ Bjørn

Fremad Valby – AB (på ABs grusbane)
Klar fremgang i spil og kampgejst Endnu en mandag aften med kamp på en grusbane med vand over det hele, gjorde det svært at spille det spil vi helst vil. Trods de umulige forhold blev der kæmpet godt over hele linien mod et Fremad hold der var bedre end vi længe har set. Resultatet 0 – 0 skal vi ikke være tilfredse med, men må nok erkende, at det er svært at score, når vi ikke tilspiller os en reel målchance, hvilket vi ikke gjorde. Men som skrevet var det meget positivt som der blev kæmpet og det lover godt for de kommende kampe. Man of the match: Lars C
Næste kamp er mandag den 16. november kl 19.00 på AB mod Husum (mødetid kl 18.30). Følgende spillere er udtaget til kampen og bedes omgående maile svar om de kan: Vester, Henrik D, Søren H, Collaitz, Niels T, Bjørn, Per H, Søren B, Stig H, Sten L, Erik B, Henning K, John P og Ole W.
Øvrige der ikke er ude med skader eller andre afbud, må også gerne give en tilbage melding, da det sker at vi får afbud i sidste øjeblik.
mvh UK

Åbnings kampen mod FB blev – ligesom de sidste par sæsoner – en start som vi bør kunne gøre meget bedre. (Dette er ikke en kopi af sidste års referat, men det kunne det lige så godt have været) Resultatet blev 3-2 til FB til trods for at vi havde overvægt i spil. Men man kan nu engang ikke score uden at lave afslutninger på mål. Og det glemte vi helt i første halveg. Til gengæld løb FB i 1. halveg to gange fra vores forsvar og lavede to flotte kasser uden chance for katten. I pausen rokerede vi en del om på holdet, men alligevel løb FB legende let igennem endnu engang. Bagud 3-0 tog vi os sammen og overtog mere og mere af spillet. Det resulterede i et straffespark som Kjeld satte ind og 1 minut før tid fik ihærdige John endelig scoret efter bolden først havde masseret ben og krop på selve mållinien, uden der var en eneste med- eller modspiller i nærheden. En teknisk fin detalje, hvor alle andre bare ville have sparket den i mål med det samme.
Man of the match: John P
Næste kamp er mandag den 9. november kl 19.00 på AB mod Fremad Valby (kampen spilles på AB, da Fremad Valby ellers kun kunne få bane en søndag). Møde tid 18.30 og følgende spillere er udtaget til kampen: Vester, Kjeld, SørenH, Jørgen C, Niels T, Lars C, Laust, Michael, Stig, Per H, Gert B,JohnP Henning K, Ole W og Søren B
Disse 15 spillere bedes omgående melde tilbage om de kan spille. Hvis alle kan vil UK pille en fra da vi kun må være 14.
Vedhæfter seneste kamp program. Bemærk at der står at vi skal spille den 3 dec. Den kamp prøver jeg at få flyttet da der er tjønser afslutning den aften. Men mere herom senere.
UK

 

Vedhæftet »


Hej alle Så er det lige før vinterturneringen 09/10 starter. På opfordring fra det gamle UK har Torben, Stig og Bjørn overtaget holdledelsen for den kommende sæson.
Målsætningen for den nye turnering er den samme som for sidste sæson:
1. Vi vil vinde turneringen 2. Der må ikke mangle øl efter kampene
Holdsætningen vil blive styret efter målsætningen – under stærk hensynstagen til, at vi alle skal spille i løbet af turneringen.
I erkendelse af at “nogen” bliver ældre har turneringsledelsen for turneringen (KFUM) besluttet, at hæve aldersgræsen for spillerdeltagelse fra 50 til 51 år. Faktisk ville de hæve den til 53 år, men det har vi fået ændret.
Alle vores hjemmekampe vil blive spillet på den store grusbane på mandage kl 19.00. Vi vedhæfter den foreløbige turneringsplan, hvor det desværre endnu kun er vores hjemmekampe der er endeligt tidsfastsat. Så snart vores udekampe er fastlagt af modstanderne skal vi nok informere herom.
UK vil i god tid før hver kamp maile det udtagne mandskab til alle i truppen og så er det de udtagne spilleres pligt omgående at melde tilbage om de kan spille eller ej. Husk venligst det. Og de spillere der ikke umiddelbart står på listen skal være klare alligevel – der er jo desværre altid uforudsete skader og afbud.
Første kamp er hjemme på AB mandag den 2. november kl. 19.00 mod FB (mødetid 18.30) og følgende er udtaget til den kamp:
Vester, Kjeld, Bjørn, Collaitz, Lars C, Søren H, Laust, Michael L, Per H, Stig H, Niels B, John P, Henrik G og Henning K
Meld venligst tilbage asap. om du kan spille eller ej.
Bjørn

Copyright © ab-tjønsere.dk/sh.