2013

ab-fodbold

SH: Elio er tilbage ….

 

Elio et tilbage – både på og uden for banen

 

Godt at se dig til tjøns igen, Elio – hvordan har helbredet det? 

Helbredet har det sikkert godt, det kniber lidt mere med mig, som troede at det hele var overstået efter at have fået halveret leveren, fjernet tumor i colon og 40 cm tarm. Det ser ud som om kemo bliver nødvendig i nogle måneder og så måske lidt indgreb hist og pist… men der skal andet til at slå en Tjønser ud

Dine afleveringer er stadigvæk skarpe, har du selvtrænet?

Jeg har kun trænet mentalt. Jeg har gennemtænkt disse korte pasninger i løbet af natten især og har ventet indtil nu med den praktiske gennemførelse. Det stå nu klart for mig, at min clearing, når man dele holdene, må være mere præcis, hvis modstanderene skal have en rimelig chance.

Du fighter stadigvæk for den ’gamle klub’ også uden for banen – hvad er vigtigst lige nu, og hvordan kan Tjønserne bidrage?

 Det er nedslående at se, hvor dårligt den gamle klub styres i både ungdom- og seniorafdelingerne. Man burde sætte Tjønsere til at styre det hele. Vi ved, hvad der skal til.

Det er jo ingen hemmelighed, at du har en stærk personlig aversion mod Dr. Spin – hvordan syntes du, han spillede til tjøns?

 Jeg mener, at når man dele holdene, bør Dr. Spin vælges sammen med en støttepædagog, som løbende fortæller ham, at man skal opfatte fodbold som holdspil, at man ikke skal drible, når man ikke er i stand til at gøre det ordentligt, at man skal være ydmyg og positiv hele vejen igennem. Det gælder ham specielt.