Tjønsernes gode ven

ab-fodbold

Denis Holmark: Min gode ven Claus Berner

Kære Claus

Din udstråling som fodboldspiller

Som lillebror til Remmer har du arvet samme fylde (= fysiske autoritet) på banen. Ingen ved deres fulde fem vil gå i vejen for dig. Jeg tror ikke at du med vilje tromler dine modspillere ned – du har blot ikke fuldt styr på din krops bevægelser. Og så stråler du af uforståelige grunde altid af godt humør når du forsøger dig på banen.

Dine Tjønser-kompetencer

Et hold har altid brug for en spiller med overnaturlig energi. En sådan spiller er du. Du formår at bevæge dit legeme frem ad banen for fulde gardiner og får for det meste også bolden med. Du er ofte spilbar og har på det seneste scoret en del mål. Heraf en del usandsynlige når man tager din fodstilling i betragtning.

Et par Tjønser-venlige gode råd…..

Du kunne blive bedre til at komme til tiden. Det er synd for Palle, at han altid skal skælde ud. Du skulle måske også tilbringe lidt tid ved sparkebrættet. Jeg tror, at du skal undlade tekniske øvelser. Det er nok for sent. Det kan undre, at du spiller med en trøje hvor der af en eller anden grund står ordet ”træner” på ryggen, men den kan måske stive dig af. Så fortsæt bare med det.

Fremtiden for dig som Tjønser

Du er jo en ung mand, så du må have mange år i dig endnu. Du skal måske skrue lidt ned for dit energiforbrug så der kan være noget tilbage til dårligere tider.

Hvad Tjønser-kammeraterne forventer af dig

Det forventes af dig, at du i fremtiden vil bidrage til festen med andet end indsatsen på banen og på bænken. Du kunne f.eks. enten skrive en ny julesang eller overtage talen til damerne ved julefesten. Du kunne også levere materiale til et mere facetteret tjønserportræt end dette.

Din forhåbentlig fortsat gode tjønserven

Denis