2018

ab-fodbold

SH: Henrik ‘Katten’ refererer 70-års-fødselsdagsfest for Sten L. og Claus N.

2 x 70 års fødselsdag: Claus Nørfelt og Sten Lawaetz

Sten blev 70 i maj og Claus bliver snart 70. De havde valgt at afholde fødselsdage i AB’s restaurant, men desværre havde restauratøren valgt at stikke af og lukke restaurationen.

Nu var gode råd dyre; men det lykkedes med klubbens mellemkomst at låne lokalerne, så der kunne blive festet igennem.

Claus bød velkommen og oplyste menuen: 

Forret – dejlig lakse mousse med hummer og dertil hjemmebagt brød.  

Hovedret – bestående at fine skiver oksekød og gris med senneps vinaigrette og med fine små lækre kartofler og dejlig salat.

Dessert – dejlig chokoladekage med hindbærmousse og knas. 

Hertil rigelige mængder af skønne italienske vine. 

Formand Duun fortalte, at der var 40 til spisning og 24 af dem var ude at tjønse inden middagen. Det lykkedes Jan Ivar at stille nogle “feje” hold og på forunderlig vis sætte 14 mand på det ene hold og 10 på det andet. Underligt….. Meget underligt.

Duun uddelte gaver til de 2 fødselarer. Dejlige Barolo og Babaresco vine i fineste kvalitet. 

Bent J. holdt tale for Sten og fortalte om hans store fodboldforståelse og boldbehandling. Dette var der dog ingen af de tilstedeværende, som kunne nikke bekræftende til.

Han fortalte, at Stens kone, Anne, var så glad for at spille golf, at de har købt lejlighed i Spanien og sommerhus på Sjællands Odde, nær golfbaner.

Så kan Sten vel få lov at gå til fodbold flere gange om ugen.

Remmer talte til Claus og fortalte en historie, hvor Claus var kommet hjem og fundet Margrethe i jumpsuit og Remmer i underbukser. Det lød meget underligt, men Claus forsikrede, at det var helt normalt. Meget underligt …..?

Søren H. sendte en hilsen fra Hagensen, som er på plejehjem i Bagsværd. Hagensen sagde, han havde det godt, men han var noget utilfredshed plejen og personalet. Så er alt ved det gamle;) 

John A fortalte om Stens hypokondri, og om hvordan han havde humpet rundt banen for så pludselig lave et drømmemål med hans farlige venstreben og derefter kvitterer han ved at lade sig skifte ud. Mærkeligt.

Sluttelig TAK til Sten og Claus for et fremragende arrangement og også tak til Margrethe og barnebarn og veninde. 

Henrik Vestergaard 

Se flere billeder – 8: Tjønser-billeder > Fester og fødselsdage > Sten Lawaetz og Claus Nørfelt

Se Bent Jacobsens og Niels Remmers taler – 17: Tjønser-taler

AB-Tjønsere