2018

ab-fodbold

HK: Dr. Spin interviewer ‘Smadremanden’

BREAKING NEWS – BREAKING NEWS – BREAKING NEWS – BREAKING NEWS 

Hvad der længe har ligget i luften er nu en realitet!!.

Egon “Smadremanden” er tilbage som manager – nu for 70+ holdet!

Det er lykkedes for Dr. Spin at få et eksklusivt interview med den nyudnævnte manager, der har haft travlt henover sommeren med få hele organisationen bag holdet op at stå. Alt er blevet reorganiseret: Forhandlinger med nye spillere, trænere, læger, fysio- og ergoterapeuter og nye sponsorer er tilknyttet holdet – bare for at nævne nogle af opgaverne.

Blev du overrasket, da du blev spurgt, om du ville overtaget holdet? – “Nej, jeg har ventet på det i flere år og forberedt mig på det. Det er ganske naturligt, at jeg nu tager over. Det har været en ynk at se på de sidste mange år.”

Kommer der nye spillere til holdet? – “Ja, det kan du bande på. Rigtig mange endda. Vi skal have nogle yngre kræfter ind på holdet.”

Du ved godt, at de skal være over 70, ikke?Der er så mange, der snyder med alderen, så det kan jeg ikke tage hensyn til.”

Har du lagt dig fast på en speciel spillestil eller system? – “Vi kommer til at spille 3:4:3 og med fuld smadder. Alle mand skal give sig 100% i alle situationer. Der skal være mord i øjnene på mine spillere, og der skal lugte af blod i omklædningsrummet efter kampene.”

Du ved godt, der kun må være 5 mand på banen ad gangen? – Det skider jeg på! Jeg vil vinde for enhver pris. 

Så du nogle af kampene i WC 70+ i juni – og hvad synes du om kvaliteten? – “Hold kæft, hvor var det ringe. Jeg var ved at brække mig. Hvad ligner det at invitere nogle hold, man overhovedet ikke kender. Hvis man vil vinde sådan en turnering, skal man kun invitere hold, man ved man kan slå. Alt andet giver jo ingen mening. Eller også skulle man f.eks. have indført en regel om at halvdelen af spillerne på de gæstende hold enten var gangbesværede eller regulære invalider, så man var sikker på at vinde turnerneringen.”

Kan man forvente at se dig som spillende manager? – “ Jeg vil ikke udelukke det, men jeg døjer stadig med en irriterende skade, jeg fik for mange år siden, da jeg spillede en kamp mod min kone, Ulla, hjemme i haven. Hun var ved at smutte forbi mig, men jeg fik smasket hende ind i rosenbedet med en glidende tackling. Uheldigvis kom jeg selv til skade og måtte opgive. Det ærgrer mig stadig, for jeg førte 2-1 dybt inde i 2. halvleg. Siden har jeg ikke spillet.”

Så var der desværre ikke tid til flere spørgsmål, da Egon skulle til forhandling med en spiller fra Cameroun, der vist spillede på deres landshold for 5 år siden.

Dr. Spin