2021

ab-fodbold

Dr. Spin: Årets selvmål 2021

Kåring af Årets selvmål blev et tilløbsstykke

Der var nærmest fuldt hus til tjøns i torsdags, da 24 tjønsere inkl. AB´s nye forretningsfører, Steen Rydal Jørgensen, spillede en tæt kamp. Gult hold vandt 1-0 på et kludemål.

Kåringen af Årets selvmål 2021 faldt næsten sammen med fejringen af Dronning Margrethes 50 års jubilæum, og tåler i den grad samme opmærksomhed. Nogle få kandidater til titlen var dog for en sikkerheds skyld blevet hjemme.

Ikke uventet gik prisen til Svend Olhoff for en stribe af selvmål, men især ét mål husker vi. Det var da Saksen for en måneds tid siden, sekunder før slutfløjtet og ved stillingen 2-2, på flotteste manér, headede bolden ind i eget net til stor frustration for medspillerne.

Efter tjønsen var der som sædvanlig øl ad libitum i omklædningsrummet, hvor Benny Nielsen holdt en tale, som han havde forberedt hjemmefra, for som han sagde: – Jeg har forberedt en tale hjemmefra.

Talen bringer vi her i fuld længde:

“I dag skal vi fejre Årets selvmål 2021. Jeg har derfor skrevet en tale i den anledning, og som I ved, har der været mange kandidater i spil.
Hvis vi ser tilbage………(forkortet af red.)

 

 

Dr. Spin