2010

ab-fodbold

Niels Lindgaard: Møde med dansk toptræner i sommerlandet

Hermed en lille historie fra det danske sommerland forfattet af Elios meget sympatiske svoger Niels Carøe Lindgaard: 

Mit møde med en dansk toptræner i det danske sommerland:

Efter nogle dejlige uger i sommerhus i vendsyssel vendte vi hjem til sjælland en 3-4 dage før vi atter skulle på arbejde igen.Disse 3-4 dage skulle jo bruges til et eller andet,idet vejret jo stadig var fantastisk.

Vi besluttede så at tage en tur til det nordsjællandske selvom man jo her sagtens kan møde sine naboer og andet godtfolk.Vi kørte op ad strandvejen til helsingør hvorefter vi kørte ad Ålsgårde videre til Hornbæk for derefter  at parkerer vores bil i Gilleleje.Vi er sultne så vi leder lidt efter et spisested som ikke nødvendigvis behøver at være den ulækre grillbar midt på havnen.Aldrig i mit liv har jeg set noget så ulækkert. Servietter med indklistret sennep og babysnot flyder overalt og da jeg tiltaler en af de storbarmede piger på ca 13 år: om det ikke var på tide at gøre lidt rent,fatter hun faktisk ikke en skid af hvad jeg siger.ihvertfald vender hun sig bare rundt for at ekspedere den næste hawaii-dreng med sin åbne porsche holdende udenfor.Håber sgu han får en eller anden forgiftning.Nå ,men vi trasker videre og efterhånden er vi indstillet på GAMMELDAVS med 14 kugler, men så  sker det der redder min dag: Liza skal som sædvanlig tisse og jeg går og venter med Elvira i hånden. Imod os kommer et rigtigt ægtepar i det danske sommerland: Hun klædt i hvid T-shirt og blå hummelshorts, han i hvid t-shirt og blå hummelshorts.Den eneste forskel var at på hans shorts stod der Jyske bank og et godt forvasket logo FCN.Vi havde mødt Johnny og Lilly.

Dagen blev reddet. De fortalte at de havde spist en rødspætte ad libitum for kun 90 kr.Det samme gjorde vi derefter,altså vi spiste en rødspætte hver, det blev godt nok lidt mere end 90,men lækkert var det.