2010

ab-fodbold

Henning Kurland: Målmandsrankingliste august 2010

Målmandsranking august 2010 fuld af overraskelser – som sædvanlig.

Dr. Spin

Dr. Spin har været nødsaget til at søge tilflugt i sit sommerhus, et ukendt sted langt fra København hele sommeren, da han har været udsat for en sand byge af mails, telefonopringninger og breve, og indholdet har været det samme: hvornår kommer den nye Målmandsranking?

Dr. Spin udtaler til AB-tjønserne.dk: – Jeg har været nødsaget til at søge tilflugt i mit sommerhus, et ukendt sted langt fra København, da jeg har været udsat for en sand byge af mails, telefonopringninger og breve, og indholdet har været det samme: hvornår kommer den nye Målmandsranking?

Det er klart, at det optager folk enormt, men der har selvfølgelig været en grund til den lange ventetid, og forklaringen er ligetil og logisk: Kurt Surt Bergs comeback!

Alle ved jo at, han har gået rundt og lidt i tre år – og alligevel holdt sin position på Målmansrankingen, sådan nogenlunde. Det er i sig selv sensationelt, og efter en vellykket operation er Kurt nu – til alles overraskelse – tilbage på banen.

Han lagde forsigtigt ud sidste lørdag, men foldede hele sit talent ud torsdagen derpå, med en helt igennem enestående præstation. Kurt holdt buret rent i første halvleg, krydret med et par feberredninger, og styrede sit forsvar med myndighed og overblik.
I anden halvleg forlod Kurt målet og lagde sig helt på spidsen millimeter fra at blive matchvinder med en flyvende helflugter.

Selvfølgelig var Kurt på alles læber i omklædningsrummet efter tjønsen, og Dr. Spin fik møvet sig frem i vrimlen af journalister og fik denne udtalelse fra dagens helt: – Det kommer ikke som den store overraskelse, at jeg allerede nu er tilbage på mit gamle niveau. Jeg har hele tiden troet på mig selv, og jeg tager én kamp ad gangen, og så må vi se, hvor langt det rækker på Målmandsrankingen.

Listen for august 2010 – som for øvrigt er tilbage i sin gamle form:

1. Kurt Surt Berg
2. Verner Smørhår Nielsen
3. John Andersen
4. Bent Smeen Jacobsen
5. Niels Tågehorn Torp
6. Erik Hagensen
7. Ole Gunner (ny)
8. Erik Bruun
9. Søren Knæbind (ny)
10. Tommy Kvist Andersen

Boblerlisten:

1. Niels Helveg Petersen
2. Henrik Katten Vestergaard
3. Kai Jørgensen