10: Tjønser-nyheder

ab-fodbold

SH: 63 – Hagensen fylder 94

 

                     

Tjønser-nyheder 63

www.ab-tjoensere.dk

 

AB’s – gennem tiderne – flotteste fyr, Hagensen, har  i dag 26. maj 2013 fø’sdag – Hagensen fylder 94 år. Stort tillykke. 

Jeg talte med Hagensen i formiddag, og jeg skulle hilse alle gode Tjønsere og Mastere. Jeg spurgte ham bl.a., om hans krop stadigvæk var lige så eftertragtet af kvinder i alle aldre som tidligere? Hagensen svarede: ”Ja, naturligvis – men husk, nu er det damer!” 

Hagensen var meget glad for, at 1. holdet med sejren på 4-2 over Lyngby bevarede placeringen i 1. division. Han havde været på Gladsaxe Stadion, men var gået i pausen. ”Du ved, Søren, det har jeg altid gjort – jeg kan ikke klare spændingen….!” 

Opmærksomme læsere af Tjønser-siden har bemærket, at frekvensen af nyhedsopdateringer på det seneste ikke har været helt så hyppig som tidligere. Jeg er blevet spurgt, om Tjønser-siden er ved at lukke? Nej, det er ikke planen, men trioen IT-professor Bent S., IT-expert Henning K. og IT-trainee SH har – selv om de har været i gang i ca. 1 år – ikke magtet at færdiggøre den nye IT-platform. Årsagerne har været mange – om og/eller hvornår det sker kan p.t. ikke siges med sikkerhed……….. 

Tålmodighed, please!

SH