15: Tjønser-fødselsdage

ab-fodbold

SH: Thomas Kentorp – 60, 6. okt. 2016

Thomas Kentorp fylder 60 år i dag, 6. oktober – STORT tillykke

Nogle Tjønsere mener at vide – og alle Tjønsere er jo både ædruelige og troværdige – at du allerede som 18. årig, da du rykkede op i seniorafdelingen, blev old boys spiller. Siden har du konstant spillet gammel-mands-fodbold!!! Det må være uofficiel UEFA-rekord. Dit store problem i alle disse år har imidlertid været, at ikke én eneste gang har modstanderne betvivlet din unge alder – jo, lige før kampene, men når vi så kom i gang, kunne de jo godt se, at du også var en ’ælde herre’……… – så aldrig nogen protester!!! Surt!!! Jeg ved, det er et personligt traume, som kun kompenseres, når du er i kvindeligt selskab…….

Du er jo opfinder, af det kendte Tjønser-udtryk: ”Det er bedre at miste en god ven, end at brænde inde med en god bemærkning!” Utallige er også de mange meget relevante, morsomme og kontante taler, du har holdt ved forskellige fødselsdage og fester – vi griner nogle gange, så vi får ondt i maven. Dine mange referater til Tjønser-siden fra ture og arrangementer skal også stor-roses. Dine spot-on-kommentarer på bænken efter tjøns er også til ’grineren’. Mange dommere har også fået et par ‘gode råd’ med på vejen……

Jeg tillod mig at døbe dig Thomas ’Krølben’ for nogle år siden. Så vidt vides har du aldrig tacklet en modspiller, men næsten altid forsøger du at afdrible ham, og hvis du kan lave en tunnel, så har du svært ved at skjule et lille triumferende smil…. Bent ‘Smeen’ har døbt dig Thomas ‘Tumlemus’ – det har også sin forklaring….

Nu i din ’høje’ alder foretrækker du tjøns; 11-mands-fodbold på stor bane er noget opreklameret pjat!

Rigtig god dag, Thomas.

Vi ses.

Søren