2011

ab-fodbold

Henning Kurland: Tjønserne og folketingsvalget september 9.11.2011

AB-Tjønserne –  vigtig brik i valgkampen

Op til valget den 15. september sætter de politiske partier alle sejl til for at vinde vælgernes gunst. Således er flere Tjønsere blevet kastet ind i valgkampen og andre lufter her deres politiske ståsted.

Quadrofonien: Som i dansk politik har vi også fløje i vores forening – Laust f.eks. står yderst til højre………..

1 

Kurt B.: Jeg skal stå for udlændingepolitikken i det nye parti Radigale Højre. Jeg er jo kendt for min retfærdighedssans og positive grundsyn og tolerance over for andre.

2

Tommy A.: Jeg skubber aldrig til nogen, det skulle da lige være fru Kjærsgaard, den lille steg, fra Danske Folkedragts Parti.

3

Elio: Jeg stemmer på ”Italiensk for begyndere”……….nå, skal vi ikke stemme om den bedste film?

4

Sten L.: Venstreorienteret – jeg sparker lige godt med begge ben – men dommerne er altid pisse inhabile!!!!!!!!!

5

Thomas Krølben: Jeg stemmer på Lene Espersen. Hun har klart de største nødder!

6

Ole Gunner: Jeg er blevet opfordret til at stille op for De Uafhængige Pensionerede Skolepsykologer, men der er ingen penge til valgplakater, så jeg bruger tiden på at hænge mig selv op i forskellige lygtepæle rundt om i København.

7

Jan P.: Jeg stemmer på Socialdemokratiet, for de vil jo have os til at arbejde 12 minutter om dagen. Det passer mig glimrende, så man kan komme noget mere ud på AB. I øvrigt har mor Karen lovet valgflæsk hver aften ind til valget.

8

Bent Jacobsen: Der er alt for få motorveje i Danmark, og så skal man efter min mening ophæve alle fartbegrænsninger, så man kan give den fuld gas, hvis det passer én. Jeg stemmer på FDM – Harry Motor som statsminister! Hva’? Er han død? Så Thorkild Thyrring som statsminister….!

9

 
Niels Helweg Petersen: Jeg giver ikke meget for de danske politikere i dag. Det er pinligt at høre på den retorik, der præger valgkampen, hvor det gælder om at svine hinanden til. Det er ikke som i gamle dage, hvor Stauning og jeg havde nogle meget begavede diskussioner. Hvis vi skal op på samme niveau igen, er vi nødt til at have flere AB-Tjønsere på banen så at sige. Tjønserpartiet kunne være et glimrende alternativ og et friskt pust i dansk politik – tempoet ville være det samme.

10

Bent S.: Jeg er jo kendt for at strø(h) om mig med bolden, også kan jeg jonglere med fakta – li’som min ven V. Snorkedal

11

Niels Torp: Tjønserne kan jeg råbe op – men politikerne!!!!!! Sløve padder……..

12

Denis H.: Jeg er blevet spurgt, om jeg vil være kulturminister i den nye friske koalition i dansk politik: De Uafhængige og Restforbundet.

13

H. Katten: Jeg har altid været venstreorienteret – min tidligere ven H. Kurland har også altid stemt på K – de konservastive.

14

Dr. Spin + assistent