2021

ab-fodbold

Dr. Spin: Aprilsnar 2021

En (næsten) utrolig nyhed

Da saunaen i senioromklædningsrummet ikke har været benyttet i over et år, så har en enig Hovedbestyrelse valgt at nedlukke lokalet. Fremadrettet vil det tidligere saunarum blive benyttet til opbevaring af rengøringsartikler. Dette er bedre end at saunaen igen står tom og ubrugt hen. Klubben har tolket den manglende brug af saunaen over det seneste år, som en dalende interesse for at bruge rummet.
Med beslutningen er vi glade for at vores medarbejdere får nogle bedre muligheder for opbevaring af rengøringsartikler, maskiner mm. Der har længe været et ønske fra vores servicemedarbejdere om, at få mere plads til opbevaring, og dette er vi glade for at vi nu kan imødekomme. Saunaområdet er optimalt ift. rengøring på 1. sal af hallen, så dette ser vi som optimalt for alle parter.
Arbejdstilsynet har gæstet anlægget, og fik idéen til denne løsning. APV-medarbejderen Søren S. Nydt udtaler
– Der er jo ingen grund til at holde et rum frit, når klubbens medlemmer alligevel aldrig bruger det. Selvom det har været benyttet flittigt tidligere, så har klubben berettet at saunaen har stået tom i over 1 år. Det er vel også næsten kun tyskere, som gæster danske sommerhuse, der elsker at gå i sauna. Jeg er i hvert fald glad for, at klubben har været lydhør overfor mit forslag.
Da det er et spørgsmål om optimering af arbejdsforhold, og et lokale som sjældent benyttes, så håber vi at der er forståelse for beslutningen.
Vi ønsker alle en god påske trods alt.

Med sportslige hilsner,

AB

Mange reaktioner fra medlemmerne

Siden AB’s aprilsnar blev bragt på hjemmesiden er det strømmet ind med kommentarer til bestyrelsen fra alle afkroge af medlemsskaren. Ikke kun fra tjønserne, men fra medlemmer i alle fire afdelinger. Her er et lille udpluk:

Bent Jacobsen (fodbold): – “KÆRE” BESTYRELSE. DET ER KRAFTEDEME FULDSTÆNDIG SINDSSYGT, DET I HAR GANG I. FØRST NEDLAGDE I KOLDTVANDSBASSINET OG NU LUKKER I FOR SAUNAEN. JEG KAN HUSKE HVOR DEJLIGT, DET VAR, NÅR MAN KUNNE SPRINTE UD AF SAUNAEN OG LAVE EN “BOMBE”, SÅ ALLE I BADERUMMET BLEV RAMT AF DET KOLDE VAND. DER ER SGU SNART IKKE NOGET TILBAGE AF DET GAMLE AB. DET NÆSTE BLIVER VEL AT I NEDLÆGGER FODBOLDBANERNE, SÅ DER KAN BLIVE MERE PLADS TIL JERES OUTDOOR CROSSFIT OG YOGA OG JEG VED IKKE HVAD. DET ER EN OMMER!!!!

Dr. Spin: – Bent! Slå caps lock fra…..

Gustav Strøbeck (tennis): – Kære bestyrelse. Det overrasker mig, at der findes omklædningsrum på anlægget. I de over 40 år, jeg har været medlem, har jeg ikke én eneste gang set en tennisspiller klæde om på anlægget.

Mathilde Sarah Leonora Angelica Mortensen (håndbold): – Kære bestyrtelse. Hvor er det ztrengt at mænnerne har haft en zauna, når oz piger ikke har. Jeg zynz godt, at man kunne bygge en zauna til oz piger. Nåh nej, så bliver den vel ozze brugt til de dersens rengøringsmænd.

Jørgen Frost (fodbold): – Til AB´s bestyrelse. Hvor er jeg glad for bestyrelsens resolutte tiltag for at forbedre forholdene for anlæggets ansatte. Og så slipper jeg forhåbentlig for flere morsomheder relateret til mit efternavn.

Akmed El-Alt Muliman (cricket): – Hva´ så bestyrelse. Jeg aner ikke, hvad i snakker om. Omklædningsrum? Hvad er det for noget? Jeg har aldrig set et omklædningsrum på AB.
Var det ikke en meget bedre ide at rive hegnet ned ved bane 5, så vi cricket-spillere kan komme til at parkere vores biler på græsset i stedet for i rabatten ved Ringvejen? Det er også skide besværligt at kravle over hegnet, når vi skal til træning.

Hanne Ringdal Rasmussen (hunbold): – Det undrer mig ikke, at mændene har haft en sauna siden AB blev bygget, mens vi kvinder ikke har haft den mulighed for at pleje vores kroppe. Det er typisk for den mandsdominerede kultur, der altid har været i vores klub.
Vi kræver ligestilling og medbestemmelse på alle fronter i fremtiden. Vi vil også have et opbevaringsrum til rengøringsartikler i vores baderum.

Povl Kjøller (fodbold): – Til Bestyrelsen. Tak, fordi I har haft mod til at lukke saunaen. Jeg håber, der kommer en lås på døren, for jeg har ofte været i den situation, at jeg har skullet skynde mig på toilettet. De to døre er jo placeret lige ved siden af hinanden, og jeg er nu kommet i den alder, hvor det med hukommelsen ikke er min spidskompetence. Jeg har derfor ofte taget fejl af de to døre, og det har ikke altid været lige populært, skulle jeg hilse at sige.

Lauge Nilsson (fodbold): – Det undrer mig, at bestyrelsen…..(forkortet af red.)

Johnny Petersen (fodbold): – Til den såkaldte bestyrelse. Det er under al kritik, at I nu er ved ødelægge al hyggen og det særlige ved at komme på AB. Hvilke andre klubber i Danmark har en sauna? Ingen!
Der er ikke noget bedre end at sidde og svede og samtidig svine sine holdkammerater til i saunaen. Måske lige indtil Bent Jacobsen flår døren op og pøser koldt vand på den glohede ovn, og man iført en 2. grads forbrænding kaster sig ind under den kolde bruser.

Jan Petersen (fodbold): – Jeg er helt enig med min bror. Ud med de rengøringsartikler – og så skulle det også være tilladt at medbringe sin mad i saunaen. Varm mad naturligvis.

Dr. Spin